Putovanja

Budimpešta grad turizma

Economy pre 2 sata
Prestonica Mađarske, grad koji odiše kulturom, bogatom istorijom i znamenitostima. Grad koji je nastao pre skoro 1.500 godina, spajanjem gradova Obuda, Buda i Pest, danas je značajno turističko mesto, koje privlači turiste iz svih krajeva sveta, tokom cele godine. Fascinira i zadivljuje svaka... »

Mali Pariz vraća stari sjaj

Vesti online pre 9 sati
Rumunska prestonica umetnosti, veličanstvene arhitekture i dobrog noćnog života. Pariz Istoka ili Mali Pariz - bio je nadimak rumunske prestonice početkom 20. veka zahvaljujući belepok arhitekturi, a stari sjaj Bukurešta se polako vraća. Bukurešt je od Beograda udaljen oko 600 kilometara, a... »

Leto je bliže nego što mislite!

Mondo pre 3 sata
Pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite", na Beogradskom sajmu će se od 21. do 24. februara 2019. godine održati 41. Međunarodni beogradski sajam turizma. Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi svakog februara uspešno promoviše najnovije... »

Stiže nam veliki broj turista

Mondo pre 6 sati
Novogodišnji praznici će u našu zemlju "dovesti" mnogo turista. Skoro 90 odsto kapaciteta na planinama u Srbiji već sada je popunjeno za novogodišnje praznike, a isto važi i za veliki broj domaćih banja, izjavila je direktorka Turističke organizacije Srbije (TOS) Marija Labović. Ona je za... »

Odmori sa celom familijom sve popularniji

Daljine pre 7 sati
Tradicionalan pojam porodičnog odmora je možda evoluirao tokom godina, ali nova istraživanja pokazuju da je “multigeneracijsko putovanje” popularno kao i ranije. U nedavno sprovedenoj anketi na ovu temu, 83 odsto ispitanika složilo se da su odmori sa “celom familijom” roditeljima,... »

Čarobni Mikonos & Big blue za leto(vanje) 2019. Budite i vi deo svetskog džet seta

Večernje novosti pre 20 sati
Ostrvo Mikonos je poznato po burnom noćnom životu i plaži Paradiso. Želite, razumljivo, da i vi budete deo ove priče. Nije nemoguće. Grčko ostrvo Mikonos je decenijama sedište svetskog džet-seta. Poznato je po burnom noćnom životu i plaži Paradiso. Želite, razumljivo, da i vi budete deo... »

Šta nedostaje Beogradu kako bi bio u rangu sa drugim evropskim metropolama?

Vesti online pre 1 dan
Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2015. godine srpska prestonica zabeležila je oko 800 hiljada poseta stranih turista, dok je već 2017. taj broj iznosio 860 hiljada. Tržište beogradskih hotela obuhvata više od 120 kategorisanih objekata sa oko 7.650 soba, dok glavni... »

Hodočašće najvećim bojištem Velikog rata

Večernje novosti pre 1 dan
Decembar je vreme za hodočašće stazom od varoši Ljig do stenovitog Čardaka, vrha brda Građenik. POČETAK decembra je vreme za hodočašće stazom od varoši Ljig do stenovitog Čardaka, vrha brda Građenik, prirodne tvrđave - čuvara puta iz kolubarske nizije ka visovima Rajca i Suvobora.... »

Santorini najpopularnija destinacija za venčanje

Daljine pre 1 dan
Više od hiljadu parova širom sveta prošlog leta organizovalo je svoje venčanje na Santoriniju, koji polako ali sigurno postaje najpopularnija destinacija za venčanje, a onih koji su mu dodelili tu titulu u budućnosti će ih biti još više jer ovaj trend konstantno raste. Prema rečima... »

©2018 Netmark d.o.o.