Putovanja

Beograd kao havana: Turisti, uđite u jugo i vratite se u prošlost

Večernje novosti pre 6 sati
Glavni grad Srbije je raj za ljubitelje starih automobila, velikih - kao što su "krajsler" i "ford", ali i jednistvenih dragulja "Made in Yugoslavia" koji i dalje u hiljadama lutaju balkanskim putevima. "Pridruži nam se, druže!" - u Beogradu turisti mogu da se ukrcaju u "jugo" i posete nestalu... »

Malta, mali blistavi biser mediterana: Ostrvo okupano suncem, odeveno u kulturu i umetnost

Večernje novosti pre 18 sati
Na ostrvu, u državi, koja je veličine jednog malo većeg grada skupilo se toliko lepog, ali i toliko neobičnog, da bi prosto bio greh posetiti je samo radi kupanja i sunčanja. Iako verovatno razmišljate o tradicionalnom letovanju, što se dosta često svodi na misli o lepim, peščanim... »

Jedan od najlepših gradova na Jadranu uništili kruzeri

Vesti online pre 22 sata
Na prvom mestu nalazi se Venecija, jedan od gradova koji je najviše oštećen turizmom, gde su veliki putnički brodovi odigrali veliku ulogu u stvaranju neodrživog broja turista u gradu. "Kao i Venecija, grad Dubrovnik jednostavno nije dizajniran da se nosi sa tolikim brojem kruzera koji... »

Kako mladi putuju

Večernje novosti pre 12 sati
Destinacije koje nude dobar provod i litre alkohola više nisu najtraženije među omladinom. SUNCE, seks i sangrija - nekada se znalo da je ovo dobitna kombinacija kad je trebalo mlade privoleti da otputuju na neko mesto. Znali su to i prodavci turističkih aranžmana nudeći im upravo ovo "sveto... »

Koliko novca je potrebno četvoročlanoj porodici za letovanje?

Vesti online pre 1 dan
Turističke agencije imaju za svačiji ukus ponešto. - Za četvoročlanu porodicu ovog leta najpopularnija je Turska, kao i prethodnih sezona - brojni hoteli sa tri, četiri ili pet zvezdica nude tu opciju po kojoj je Turska prepoznatljiva - dvoje dece gratis, pa plaćaju samo avio-kartu. Sledeći... »

©2018 Netmark d.o.o.