Putovanja

Er Srbijom do Brača?

BizLife pre 4 sata
Foto: Pixabay Hravtsko primorje je sve popularnija turistička destinacija za posetioce iz Srbije. To su, očigledno prepoznale i avio kompanijeBrač je na dobrom putu da u idućoj turističkoj sezoni bude dvaput nedeljno avio linijom povezan s Beogradom. Direktor aerodroma Brač Tonči Peović tu... »

Beogradska nedelja restorana od 1. do 7. oktobra

Večernje novosti pre 2 sata
Pod sloganom "Svi ste pozvani!", od 1. do 7. oktobra ove godine biće održan veliki gastronomski festival Beogradska nedelja restorana u 50 odabranih ugostiteljskih objekata u prestonici. BEOGRAD - Pod sloganom "Svi ste pozvani!", od 1. do 7. oktobra ove godine biće održan veliki gastronomski... »

Kinezi "preplavili" Italiju

Vesti online pre 15 sati
Za svoju omiljenu letnju destinaciju Kinezi su ove godine izabrali Evropu, konkretno Italiju, koja je zabeležila porast turističke potrošnje od 87 odsto, u poređenju sa prošlom godinom kada su Kinezi takođ takođe vrlo ciljano dolazili u Italiju. Globalno, količina novca koju je prosečni... »

Najpoželjniji gradovi na svetu

Daljine pre 4 sata
Najpoželjniji gradovi za život na svetu izabrani su u konkurenciji od 140 predloženih. Takmiče se po više od 30 kriterijuma u koje spadaju bezbednost, pristupačnost zdravstvenog sistema, kvalitet hrane i vode, obrazovne mogućnosti i kvalitet puteva i transporta. Pošto se metropolama na vrhu... »

Francuska najposećenija inostrana destinacija na svetu

BizLife pre 1 dan
Foto: Pixabay Vodeća inostrana turistička destinacija na svetu je Francuska, saopštila je Svetska turistička organizacija (WTO). Kako piše portal Seebiz, Francuska je prošle godine “privukla” 86,9 miliona putnika iz inostranstva. Ispred je Španije (81,8) i Sjedinjenih Američkih Država... »

Verovali ili ne, najčistija zemlja na svetu nalazi se u komšiluku

Vesti online pre 1 dan
Ujedinjene nacije su 2017. godinu proglasile Međunarodnom godinom održivog razvoja turizma. Zemlja koja je dobila najviše bodova u svim kategorijama i time dobila titulu pobednika je Slovenija. Titula "najodrživije" zemlje došla nakon što je utvrđeno da Slovenija ispunjava 96 od 100... »

Šta raditi sa mačkom dok ste na putu

Daljine pre 1 dan
Mnogi odlažu putovanja jer njihov ljubimac ne može sa njima – ali ni bez njih. Ovom prilikom istražujemo šta raditi sa mačkom dok ste na putu, a za Daljine.rs govore poznati mačkari i ljubitelji ovih ljupkih i svojeglavih bića. Opšte je poznato da domaće mačke svoje vreme pretežno... »

RyanAir uvodi još dve nove linije u Banjaluci

Daljine pre 1 dan
I pre nego što je uspostavila direktne letove iz Banja Luke za Brisel, Stokholm i Memingen, što je planirano za kraj oktobra, aviokompanija RyanAir već planira da naredne godine uvede dve nove rute. Dve nove linije povezaće Banja Luku sa Austrijom i Švajcarskom i to sa Bazelom i Salzburgom.... »

Misteriozno jezero kog se Rusi plaše: Zaobilaze ga u širokom luku, a veruje se da na dnu spava đavo (foto)

BK TV pre 1 dan
Prema legendi, na ovom mestu borave zli duhovi... Jezero koje se nalazi u Urzum okrugu u Rusiji, već vekovima predstavlja misteriozno mesto čak i za lokalno stanovništvo. Pet mesta u Rusiji koja su idealna za beg od stresa i stvarnosti Iako na prvi pogled prelepo i okruženo šumom sa tri strane,... »

©2018 Netmark d.o.o.