Putovanja, najnovije vesti

Evo koju hranu svako treba da ima tokom putovanja

Alo pre 5 sati
Alo: Evo koju hranu svako treba da ima tokom putovanja
Ako krećete na put, ponesite ove namirnice.
Odlazak na letovanje je uvek prava avantura a, ako ogladnite, ovo je hrana koju treba da imate kod sebe tokom putovanja, piše Lepa & srećna. Sendviči i slatkiši nisu dobar izbor, osim što su kalorični mogu i da se... »

Pronađeni podvodni tuneli koji otkrivaju misteriju Maja?

B92 pre 6 sati
B92: Pronađeni podvodni tuneli koji otkrivaju misteriju Maja?
Tim ronilaca pronašao je u oblasti istočnog Meksika podvodnu pećinu, dugu 347 metara. Veruje se da je reč o najdužoj potopljenoj pećini na svetu.
Pećina je pronađena u okviru projekta "Gran Acuifero Maya", posvećenog istraživanju lavirinta podvodnih kanala na poluostrvu Jukatan. Naučnici su u blizini odmarališta u Tulumu... »

Ako čujete voz koji laje niste ludi, stvarno laje!

Mondo pre 7 sati
Pametni ljudi, koji vole životinje, našli su način da ih spasu stradanja na pruzi.
Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock Istraživači u Japanu opremili su vozove zvučnicima iz kojih se čuje lavež psa i oglašavanje jelena, kako bi sprečili sudare sa životinjama... »

Šta sve kabinsko osoblje primećuje na putnicima aviona?

B92 pre 13 sati
B92: Šta sve kabinsko osoblje primećuje na putnicima aviona?
Na pitanje "Šta sve kabinsko osoblje primećuje u vezi sa putnicima, kada se ukrcavaju u avion?", postavljeno na društvenoj internet-platformi Kvora (Quora), iz prve ruke su odgovarali strjuardese i stjuardi.
Oni koji se još bave tim poslom, kao i oni koji su se njime bavili ranije. U samo nekoliko minuta pošto je putnik ušao u avion, kabinsko osoblje će proveriti sledeće: 1. Kakvu... »

2017. je bila uspešna godina za sve svetske putnike

B92 pre 14 sati
B92: 2017. je bila uspešna godina za sve svetske putnike
Volite putovanja? Niste jedini! Prema podacima Svetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija (UNWTO) u 2017. godini beleži se porast svetskih putnika za čak sedam odsto!
Najviše turista obišlo je Evropu, posebno mediteranske destinacije, koje su imale osam odsto više turista nego u 2016. godini. Afrika se našla na drugom mestu sa osam odsto, dok... »

Luksuzni zatvor ponovo postaje hotel

B92 pre 14 sati
Luksuzni hotel u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, koji je služio kao zatvor u vladinoj protivkorupcijskoj kampanji, ponovo će biti otvoren sledećeg meseca, objavio je hotel na svojim stranicama.
Na desetine prinčeva, visokih zvaničnika i vodećih poslovnih ljudi bili su zatvoreni u raskošnom hotelu "Ric-Karlton" kada je vlada početkom novembra prošle godine krenula u... »

Gde se najviše putovalo u 2017?

Vesti online pre 1 dan
Sve ukazuje da Francuska ostaje glavna svetska destinacija za turizam 2017. godine, rekao je zvaničnik Svetske turističke organizacije (UNWTO) Džon Kester i dodao da će konačni rezultati biti objavljeni na proleće.
Generalni sekretar organizacije Zurab Pololikašvili je rekao da se očekuje da će Španija biti druga svetska destinacija ispred SAD. - U Severnoj Americi gde je rast broja turista... »

Proglašene još četiri izborne liste

B92  pre 3 sata  još 3 povezane

Paklena vrućina čeka Novaka i Monfisa

B92  pre 2 sata  još 3 povezane

Ivanov odbija da potpiše Zakon o jezicima

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana

Malme: Eksplozija kod policijske stanice

B92  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.