Putovanja, najnovije vesti

Izgubljeni pasoš više ne treba da se objavljuje u Službenom glasniku

Daljine pre 3 sata
Izgubljeni pasoš je do sada morao da se prijavi i objavi da je poništen u „Službenom glasniku Republike Srbije“. To je građanima stvaralo troškove i oduzimalo vreme, jer iako se radi o važnoj ispravi, ovaj postupak je mnogima ulivao glavobolju… »

Novi pravilnik bolje štiti turiste: Veći depozit brine male agencije

Večernje novosti pre 6 sati
Pravilnik o turističkim agencijama koji je počeo da važi 1. januara zabrinuo male turoperatere. Svaka od četiri novouvedene kategorije imaće različite iznose garancije putovanja. NOVI nameti turističkim agencijama, koji su zaživeli 1. januara kada… »

Elegancija i luksuz u bodrumu: Gostujte u hotelu koji pruža savršenu uslugu

Blic pre 7 sati
Ukoliko je odluka o vašoj letnjoj destinaciji već pala na Bodrum, sledeći korak je da izaberete neki od fenomenalnih hotela. Jedan od onih koji će učiniti da se zaljubite u Egej i da mu se uvek vratite, jeste hotel Titanic Deluxe Bodrum 5* . Smešten… »

Nimalo lak zadatak: Kako aviokompanije biraju filmove za putovanja?

BizLife pre 8 sati
Foto: Pixabay Pre nego što se zatvore vrata aviona, a vi se ugodno smestite i pripremite za let, moguće je da već imate listu filmova koju želite da pogledate. I dok neke aviokompanije izbor filmova prepuštaju spoljnim firmama, određene… »

Put oko sveta avionom: Ovako izgleda epsko globalno krstarenje koje košta više od 100.000 dolara

Telegraf pre 1 dan
Za one sa dubljim džepom, koji nemaju vremena da putuju kruzerima, na raspolaganju je privatno krstarenje avionom, na kom mogu da dožive pravu globalnu avanturu za samo 15-20 dana. Pre nekoliko meseci iz Londona je krenuo Viking kruzer na kome… »

Vesti dana »