Putovanja, najnovije vesti

Italijani nude paket aranžman za vakcinisanje u Srbiji: Interesovanje je ogromno

Telegraf pre 2 sata
Jedini uslov za putovanje je da osoba ima potvrdu da je registrovana za vakcinaciju. Turistička agencija iz Bolonje “Salvadori” nudi paket aranžman za sve Italijane koji žele da se u Srbiji vakcinišu protiv korona virusa, piše list “Korijere… »

Državljani Srbije od 19. aprila mogu u Grčku, ali samo pod ovim uslovima

Vesti online pre 20 sati
Ambasador Srbije u Grčkoj Dušan Spasojević izjavio je da će građani Srbije, prema trenutno dostupnim informacijama, moći da uđu u Grčku od 19. aprila ove godine i to ili avionom ili preko graničnih prelaza Promahonas i Nimfeja u Bugarskoj. On je… »

Ruska televizija snima emisiju o Srbiji

Vesti online pre 24 sata
Turistička organizacija Srbije (TOS) je domaćin TV ekipe najgledanije ruske televizije “Prvi kanal” na kojoj će nakon završenog projekta TOS biti prikazana u okviru emisije “Život drugih ljudi”. Tokom boravka u Srbiji, televizijska ekipa će… »

Uvodi se direktna avio-linija između Sarajeva i Čikaga

Vesti online pre 1 dan
Američki avio-prevoznik “Istern erlajns” pokrenuće krajem maja let između Čikaga i Sarajeva jednom nedeljno, što će biti prvi direktni letovi iz glavnog grada Bosne i Hercegovine i SAD. Od 28. maja do 3. septembra planiran je let svakog petka iz… »

Grčki mediji: Otvaraju se aerodromi – za EU, ali i za Srbiju

Nova pre 1 dan
Grčki mediji nezvanično pišu da se već 16. aprila otvaraju aerodromi za letove iz zemalja Evropske unije i još pet zemalja. I među njima je Srbija. Grčka planira da 16. aprila postepeno ublaži restriktivne mere koje se odnose na dolaske iz… »

Vesti dana »