Putovanja, najnovije vesti

Kilometri staza, stabla i ekološka vozila – primeri inovativnih gradova u Srbiji

BizLife pre 54 minuta
Čajetina je pokrenula „Zlatiborsku gondolu“ kao vid javnog transporta, Užice akciju povećanja broja stabala u urbanoj sredini, „16000 stabala za 16000 ložišta“, dok je Vrnjačka banja rekonstruisala pešačke staze i izgradila planinarsku… »

Kilometri staza, stabla i ekološka vozila – evo dobrih primera gradova u Srbiji

Nedeljnik pre 2 sata
Foto: arhiva SKGO Čajetina je pokrenula „Zlatiborsku gondolu“ kao vid javnog transporta, Užice akciju povećanja broja stabala u urbanoj sredini, „16000 stabala za 16000 ložišta“, dok je Vrnjačka banja rekonstruisala pešačke staze i… »

RyanAir: Letovi iz Niša ka Berlinu i Malti tek od letnje sezone

Daljine pre 5 sati
RyanAir planira da tek od letnje sezone pokrene letove sa aerodroma u Nišu i to ka Berlinu 28. marta i ka Malti od 29. marta 2021. godine. Irski niskotarifni avio-prevoznik planirao je da ove zimske sezone pokrene letove ka Malti i Bergamu koji su… »

Protest na Adi Bojani

Nova pre 6 sati
Članovi Udruženja vlasnika objekata na Bojani, kod Ulcinja, u nedelju su održali protest sa kojeg su poručili da treba sačuvati obale Ade Bojane, korito reke Bojane i Veliku plažu. Apel je upućen Vladi Crne Gore i nadležnim državnim… »

Srbi i dalje ne mogu u Grčku do 8. novembra

Telegraf pre 1 dan
Zbog pogoršanja epidemijske situacije u obe zemlje. Zbog pogoršanja epidemijske situacije i u Srbiji, i u Grčkoj, zvanična Atina je produžila zabranu ulaska srpskim državljanima sve do 8. novembra, prenosi Tanjug. Zbog naglog skoka obolelih koji se… »

Na Jahorini u toku pretprodaja ski karata za sezonu 2020/21

Vesti online pre 1 dan
Izuzetno uspešna letnja sezona na Jahorini je i zvanično zatvorena u nedelju, 18. oktobra. Ovog leta je ostvareno više od 65.000 vožnji što je povećanje za više od 21 puta u odnosu na baznu 2016. godinu. Atraktivnosti Jahorine ovog leta su… »

Grčka još uvek blokirana za srpske državljane, zna se do kad

Vesti online pre 1 dan
Nekoliko hiljada državljana Srbije, koji su vlasnici nekretnina u Grčkoj ili u ovu zemlju moraju zbog posla ili lečenja još neće moći da putuju. Preko grčke granice još se ne može. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i jučerašnjeg broja… »

Vesti dana »