Putovanja, najnovije vesti

Za Katar se tražila karta više, planirani čarteri otkazani posle poraza od Švajcarske

BizLife pre 4 sati
U turističkim agencijama u prethodom periodu vladalo je veliko interesovanje i tražila se karta više za put u Dohu, a kako naša reprezentacija nije nastavila dalji plasman na takmičenju, za takve aranžmane više nema takvog interesovanja. U… »

Novogodišnji praznici na primorju? Ovo je naša preporuka (foto)

BizLife pre 4 sati
Znate kako se kaže – nikad nije dovoljno rano da počnete da planirate praznični odmor, pogotovo ako priželjkujete da otputujete negde. Ukoliko tragate za destinacijom na kojoj možete provesti zimske dane dok vas greje šoljica najukusnije kafe ili… »

Najlepše stepenice na svetu kriju tužnu priču o remek delu umetnika koji je ujedinio svet

Luftika pre 10 sati
Ako pamtite spot za pesmu „Beautiful“ Snup Doga i Farela Vilijamsa, sniman u Rio de Žaneiru, onda su vam sigurno brazilske lepotice ostale urezane u sećanje. Ne devojke, već šarene stepenice Selaron, koje su neslužbeno dobile nadimak najlepših… »

Zemlja u kojoj su najbahatiji prema turistima, a Srbi najviše idu baš tamo

Nova pre 10 sati
Taj mentalitet ne odgovara svima. Svi smo ponekad imali neprijatna iskustva sa turističkim i ugostiteljskim radnicima tokom naših putovanja po svetu. Međutim, ponekad se slična iskustva različitih putnika nekako koncentrišu u istim zemljama… »

Objavljena lista 5 najpotcenjenijih gradova na Balkanu, na njoj i jedan iz Srbije

Luftika pre 14 sati
Čuveni časopis „Forbs“ opisao je Balkansko poluostrvo kao mesto sa likovitim plažama, visokim planinama, nizom istorijskih znamenitosti koje vredi istražiti i objavio listu „najpotcenjenijih“ gradova u tom delu Evrope. Na toj listi našao se i… »

Na ovoj srpskoj planinskoj lepotici pronaći ćete beg od silikona, betona i neona (FOTO)

Luftika pre 14 sati
Opšta je poznato da su godinama unazad najtraženije destinacije za zimovanje u Srbiji Kopaonik i Zlatibor, koji, pored toga što drže paprene cene, sve više liče na betonsku džunglu i poligon za investitore željne zgrtanja novca. Međutim, za sve… »

Gde za doček Nove godine i školski raspust? Definitivno sa Wayoutom na Kipar, u Hurgadu ili u Dubai!

Blic pre 14 sati
Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista. Ako ste mislili da je na Kipru zimi vreme kao u Grčkoj ili Turskoj, grešite, obzirom na to da su temperature veoma prijatne i ne sumnjamo da je odlazak na Kipar… »

Zimski raspust 2023: Gde na skijanje sa decom i koliko to košta

Nova pre 15 sati
Ako imate decu, verovatno odmor planirate tako da se poklopi sa zimskim raspustom. Evo kako stoje stvari ove godine i šta se nudi u tom periodu. Zimski raspust za učenike osnovne škole počinje u petak 30. decembra i trajaće do petka 20. januara 2023… »

Umesto poklona pod jelku stavite vaučer za putovane: Sve više ljudi letovanje planira još u zimskim mesecima

Blic pre 15 sati
Sunce, najlepši specijaliteti Turske i sveta, plavetnilo mora, istorija i tradicija spojeni sa savremeno uređenim hotelima. Sve ovo čini Bodrum, pa je naša preporuka da se upustite u prelepu avanturu za leto koje dolazi za par meseci. Na oko 18… »

Novembar slabiji od oktobra - mali pad broja putnika na niškom aerodromu

Flynaissus pre 1 dan
Aerodrom "Konstantin Veliki" opslužio je u novembru 30.591 putnika, što je što je 115% više putnika nego istog meseca prošle godine kada je kroz aerodrom prošlo 14.201 putnika, pokazuje zvanična statistika, medjutim ovo je pad od skoro 20% u odnosu… »

Vesti dana »