Putovanja, najnovije vesti

Travelland preporučuje dva top grčka hotela: All inclusive, 7 noći od 615€

Blic pre 1 sat
U visokoj sezoni, prilično pristupačne cene za hotele sa 4 zvezdice i all inclusive uslugom. Izdvajamo dva hotela sa dva najlepša poluostrva Grčke. Poluostrvo Peloponez se nalazi na jugu Grčke. Patra je najvažniji grad regije, i treći po veličini… »

Najbolje planinarske ture zapadne Srbije

Luftika pre 1 sat
Zapadnu Srbiju krase božanstvene planine koje skrivaju mnoge zanimljive atrakcije: vidikovce, visove, dragulje prirode i drevna utvrđenja. Ukoliko maštate o aktivnom odmoru, planinarske ture u ovoj regiji Srbije mogu biti sjajan izazov i nezaboravno… »

Do Ulcinja tragom sunca, mandarina, maslina…

Blic pre 3 sata
Tragom sunca, mirisa mandarina i maslina, s toplim peskom pod stopalima… vodimo vas letos do Ulcinja. Najjužnija tačka crnogorskog primorja nudi meditativni mir i tišinu, onima koji čeznu za njim, ali i slatki nemir adrenalinskog pulsiranja kad se… »

Kako pronaći smeštaj u gradovima Srbije?

Luftika pre 3 sata
Gradovi Srbije postaju sve popularnije destinacije za kratak odmor i bekstvo od rutine. Bogati su fascinantnom istorijom i mnoštvom sadržaja koji mogu stvoriti nezaboravan odmor. Najteži deo putovanja često je planiranje i potraga za smeštajem… »

Bela Crkva pretenduje da postane omiljeno letovalište domaćih turista

RTS pre 5 sati
Sedam jezera, smeštenih u ravnici gde ih niko ne bi očekivao, dve reke, prirodne lepote, ali i dobra turistička ponuda razlog su što i ovoga leta Bela Crkva beleži odličnu posećenost. U Beloj Crkvi i ove sezone se traži mesto više. Nakon što je… »

Devojka iz Beograda preživela dramu u Grčkoj i njene reči shvatite ozbiljno

Noizz pre 4 sati
Crnogorka koja već 23 godine živi u Beogradu i koja je pisala pod svojim internet nadimkom Holy Cat podelila je u grupi "Grčka" na Fejsbuku tri prilično traumatična iskustva iz istoimene zemlje, a prvi put joj se drama desila na Sartiju. Sarti je… »

Savršena kombinacija odmora i zabave: Popularan među mladima i onima koji se tako osećaju

Blic pre 5 sati
Na samo 5 km udaljenosti od centra Hurgade i 6 km od aerodroma, u najužem turističkom jezgru grada, Memši, a na samoj obali Crvenog mora, smeštena je prava oaza modernog, jednostavnog luksuza - Steigenberger Pure Lifestyle 5* . Nema dileme da će vam… »

Zbog bahatih turista novi zakon u tropskom raju

Nova pre 5 sati
Guverner Havaja izdao je upozorenje posetiocima ostrva da se klone foka, nakon što je pre nekoliko dana snimak na kom dvoje turista na plaži diraju foku i slikaju se s njom postao viralan. Turisti su, inače, kažnjeni i novčano. „Želim jasno da… »

Kuknjava razmaženog Novosađanina sa letovanja u Albaniji

Luftika pre 17 sati
Jedan Novosađanin rešio je da podeli svoje utiske sa letovanja u Albaniji. Pronašao je svaku zamerku koju je mogao da pronađe. On je u Facebook grupi Letovanje u Albaniji otvorio dušu. Naime, on sa suprugom i detetom letuje u Albaniji tek treći dan… »

Gde je najjeftinije letovanje u avgustu

Nova pre 17 sati
Može se reći da je letovanje u avgustu neka vrsta luksuza. Za apartman u Grčkoj koji biste platili 100 evra početkom juna, dva meseca kasnije moraćete da izdovojite možda i duplo veću sumu. Crna Gora je puna, pa ako ne planirate da idete "na bum" -… »

Vesti dana »