Putovanja, najnovije vesti

Izdavanje pasoša po hitnom postupku bez dokaza moguće uz plaćanje takse

Daljine pre 1 dan
Ukoliko želite da vam se nov pasoš izda po hitnom postupku, a ne posedujete dokaze o hitnosti, Uredbom o vrstama usluga koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova i visini taksi za pružene usluge koja je objavljena u “Službenom glasniku RS”… »

Ulaz na „Ostrvo zmajeva“ poskupljuje za 100 puta

BizLife pre 12 sati
Foto: Pixabay Indonežanske vlasti odlučile su da ipak ne zatvore Komodo ostrvo za turiste od sledeće godine, ali će uvesti taksu za posete. Komodo zmajevi, ili varani, kako ih još nazivaju, najveći su gušteri na svetu, a ugriz im je otrovan… »

Hrvati šetaju Kineze po Kalemegdanu: Srbija prepuna turista, ali "kajmak skidaju" komšije (foto)

Večernje novosti pre 17 sati
Autobusi agencija iz okolnih zemalja sve više organizuju ture po Srbiji. SRBIJA je prepuna stranih gostiju i beleži rekorde u turizmu, a "kajmak skidaju" komšije, jer je sve više agencija iz okolnih zemalja koji po našoj zemlji organizuju ture! Nije… »

Najveća turistička atrakcija Jahorine – Gondola „Javor Partizan“ predstavljena u Beogradu

Vesti online pre 19 sati
Olimpijski centar „Jahorina“ bogatiji je od ove godine za još jednu turističku atrakciju – Gondolu „Javor Partizan“, koja je predstavljena na konferenciji za medije u Beogradu. Brojne zvanice imale su priliku da u centru Beograda vide kabinsku… »

Brajan Feri na otvaranju ski sezone na Jahorini!

Vesti online pre 20 sati
Jahorina će 7. decembra 2019. godine, povodom otvaranja nove ski sezone 2019/2020, ugostiti Brajana Ferija – zvezdu svetskog kalibra. – Veliki koncert na Jahorini, svetska zvezda i olimpijska planina. Jahorina ponovo sija olimpijskim sjajem i bićemo… »

Vesti dana »