Putovanja, najnovije vesti

Jedno bizarno pravilo ponašanja na aerodromu Nikola Tesla odraz je naše (ne)kulture i (ne)vaspitanja

Vesti online pre 1 sat
Na svim javnim mestima treba da se poštuju neka pravila ponašanja, a pogotovo na mestima kao što su aerodromi.
Na aerodromu Nikola Tesla, naleteli smo na zanimljivu brošuru sa uputstvom za ponašanje. Na ovom uputstvu Dufry se zahvaljuje putnicima što koriste usluge Dufry Biznis kluba gde... »

Dobar provod u bivšoj prestonici Izraela

Večernje novosti pre 6 sati
Reporter “Novosti” u Tel Avivu, gradu biznisa, nebodera i februarske kafe na plaži Stari kvartovi postali moderna mesta gde se okupljaju mladi. Uske uličice stare Jafe su danas veoma privlačne turistima
U TEL AVIVU se radi, a u Jerusalimu moli. Ovako se u Izraelu najčešće opisuje sada već bivša prestonica zemlje - Tel Aviv. Ovo je grad bicikala, slatkiša, pijaca, hipstera,... »

Banje najznačajni turistički proizvod Srpske

Večernje novosti pre 12 sati
Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu danas je promovisan banjski turizam u Republici Srpskoj
Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu danas je promovisan banjski turizam u Republici Srpskoj, a publika je imala priliku da vidi promotivne filmove o banjama "Mlječanica",... »

Sajam turizma: Svečana primopredaja partnerstva; Dačić: EU se ne sviđa što ukidamo vize za neke zemlje

Večernje novosti pre 11 sati
Danas je između Bugarske i Egipta obavljena primopredaja partnerstva na 41. međunarodnom sajmu turizima
Danas je između Bugarske i Egipta obavljena primopredaja partnerstva na 41. međunarodnom sajmu turizima, i tom prilikom je šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio da Srbija... »

Zbog isteka popusta od 60 odsto za grčke hotele Travelland radi i u nedelju 24.02!

Blic pre 20 sati
Iskoristite fenomenalne sajamske popuste i rezervišite letovanje iz snova u nekom od najatraktivnijih grčkih hotela. U saradnjisa "Triglav" osiguranjem, agencija "Travelland" u cenu prilikom rezervacije je uključila i OSIGURANJE OD OTKAZA ARANŽMANA!... »

Beogradu nedostaje bar još tri hiljade hotelskih soba

Daljine pre 19 sati
Tržište beogradskih hotela obuhvata više od 120 kategorisanih objekata sa oko 7.650 soba, dok glavni gradovi slične veličine, kao što su Sofija, Bukurešt, Budimpešta, Prag i Varšava, raspolažu smeštajnim kapacitetima od nekoliko desetina hiljada... »

Zbog isteka popusta od 60% za grčke hotele Travelland radi i u nedelju 24.02.

Telegraf pre 20 sati
Iskoristite fenomenalne sajamske popuste i rezervišite letovanje iz snova u nekom od najatraktivnijih grčkih hotela. U saradnjisa „Triglav“ osiguranjem, agencija „Travelland“ u cenu prilikom rezervacije je uključila i OSIGURANJE OD OTKAZA ARANŽMANA!
Kao jedan od najvećih, najluksuznijih i sadržajima najbogatijih hotelskih kompleksa čitave Grčke, izdvaja se hotelski kompleks Porto Carrasu Neos Marmarasu. Porto CarrasSithoniai... »

Ovim jezerom u Tadžikistanu mnogi su pokušali da plove, ali toliko je slano da je nepokretno

Vesti online pre 1 dan
Menja boje tokom dana od nekoliko nijansi tirkizne preko smaragdne sve do tamno plave.
Jezero Karakul je centalnoazijska verzija Mrtvog mora i, verovali ili ne, njegov salinitet nije sprečio neke da pokušaju da plove njime. Nalazi se na nadmorskoj visini od 4,000... »

Gde 1.000 evra najviše vredi

Večernje novosti pre 1 dan
Zavisno od odabira zemlje za letovanje, isti budžet može doneti drugačije uslove. Svaka destinacija ima pluseve i minuseve, kao i odlazak u špicu ili van sezone
JEDINI način da četvoročlana porodica sa budžetom od 1.000 evra ode na more je da na odmor odu na destinacije do kojih mogu da stignu kolima ili autobusom, kao i da biraju smeštaj... »

To može samo agencija "Big blue"

Blic pre 1 dan
Samo u danima 41. Sajma turizma agencija Big Blue daruje svojim klijentima senzacionalnu priču i priliku koja se ne propušta za odmor u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik. Uz direktan čerter let u trajanju od tri sata u i više nego povoljne cene... »

©2019 Netmark d.o.o.