Putovanja, najnovije vesti

Beograd kao havana: Turisti, uđite u jugo i vratite se u prošlost

Večernje novosti pre 6 sati
Glavni grad Srbije je raj za ljubitelje starih automobila, velikih - kao što su "krajsler" i "ford", ali i jednistvenih dragulja "Made in Yugoslavia" koji i dalje u hiljadama lutaju balkanskim putevima
"Pridruži nam se, druže!" - u Beogradu turisti mogu da se ukrcaju u "jugo" i posete nestalu zemlju iz prošlih vremena tim "odltajmerom", tim simbolom nekadašnje Jugoslavije.... »

Kako mladi putuju

Večernje novosti pre 12 sati
Destinacije koje nude dobar provod i litre alkohola više nisu najtraženije među omladinom
SUNCE, seks i sangrija - nekada se znalo da je ovo dobitna kombinacija kad je trebalo mlade privoleti da otputuju na neko mesto. Znali su to i prodavci turističkih aranžmana... »

Malta, mali blistavi biser mediterana: Ostrvo okupano suncem, odeveno u kulturu i umetnost

Večernje novosti pre 18 sati
Na ostrvu, u državi, koja je veličine jednog malo većeg grada skupilo se toliko lepog, ali i toliko neobičnog, da bi prosto bio greh posetiti je samo radi kupanja i sunčanja
Iako verovatno razmišljate o tradicionalnom letovanju, što se dosta često svodi na misli o lepim, peščanim plažama, na kojima se nalaze udobne ležaljke pod suncobranima od trske i... »

Jedan od najlepših gradova na Jadranu uništili kruzeri

Vesti online pre 22 sata
Na prvom mestu nalazi se Venecija, jedan od gradova koji je najviše oštećen turizmom, gde su veliki putnički brodovi odigrali veliku ulogu u stvaranju neodrživog broja turista u gradu.
"Kao i Venecija, grad Dubrovnik jednostavno nije dizajniran da se nosi sa tolikim brojem kruzera koji posećuju grad svakih nekoliko dana. U prirodno brežuljkastom gradu, turisti... »

©2018 Netmark d.o.o.