N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Novi direktor Agencije bio u RIK-u na predlog SNS-a

N1 Info pre 14 sati
Novoizabrani direktor Agencije za borbu protiv korupcije, Dragan Sikimić, na proteklim predsedničkim izborima bio je član Radnog tela Republičke izborne komisije za opštinu Zemun na predlog Srpske napredne stranke, piše BIRN. Ovo se vidi iz Odluke koju je Republička izborna komisija donela na... »

Jeremić pozvao Obrenovčane da glasaju za Đilasa

N1 Info pre 14 sati
Narodna stranka počela je kampanju za izbore za Skupštinu Beograda u Obrenovcu, a predsednik te stranke Vuk Jeremić pozvao je birače da glasaju za listu čiji je kandidat za gradonačelnika Beograda bivši gradonačelnik Dragan Đilas. On je kazao da je to najjača i najveća opoziciona lista i... »

Cvijić: Ubistvo Ivanovića bez sumnje - političko

N1 Info pre 14 sati
Novinar lista Blic Vuk Cvijić ocenio je u Danu uživo, govoreći o ubistvu Olivera Ivanovića, da treba da se istraži kome se Oliver Ivanović u svom političkom delovanju najviše zamerio. Dodao je da se tu prepliću politički, kriminalni i paraslužbeni interesi, kao i da takvih grupa nema... »

Rada Trajković: Shvatili ko je Oliver tek kada ga više nema

N1 Info pre 15 sati
Predsednica NVO Evropski pokret i nekadašnja poslanica u Skupštini Kosova, Rada Trajković, izjavila je u Danu uživo TV N1 da su Srbi na Kosovu shvatili koliko je Oliver Ivanović bio veliki čovek i lider tek nakon što je ubijen. Trajković je podsetila da je Ivanović osvojio mali broj glasova... »

Kakva je sudbina dijaloga posle ubistva Olivera Ivanovića?

N1 Info pre 15 sati
Posle ubistva Olivera Ivanovića i prekida razgovora u Briselu, postavlja se pitanje kakva je dalja sudbina tih pregovora. Portparolka šefice evropske diplomatije, Maja Kocijančić kaže za N1 da su ovonedeljni sastanci suspendovani i da je EU u kontaktu sa Beogradom i Prištinom kako bi novi... »

Ispraćaj Olivera Ivanovića - nepregledna kolona ljudi

N1 Info pre 15 sati
Potresne slike duge povorke građana koji su se u Kosovskoj Mitrovici oprostili od lidera SDP-a, Olivera Ivanovića, prenosili su tokom dana gotovo svi mediji. Taj grad je na sat vremena, utihnuo. Izvor: N1 Nepregledna kolona ljudi. Hiljade građana Kosovske Mitrovice sa vencima i cvećem u tužnoj... »

Rumunija na putu da dobije prvu ženu premijera

N1 Info pre 15 sati
Predsednik Rumunije, centrista Klaus Johanis, imenovao je evroposlanicu socijaldemokrata Vioriku Dančilu za predsednicu Vlade, umesto Mihaja Tudosea, koga je njegova vladajuća levica u ponedeljak prinudila da podnese ostavku. "Posle odmeravanja svih argumenata, odlučio sam da dam novu šansu... »

Uhapšen bivši agent agencije CIA na aerodromu u Njujorku

N1 Info pre 16 sati
Bivši agent CIA-e uhapšen je u Sjedinjenim Državama zbog posedovanja tajnih dokumenata, posebno liste agenata, izveštaja sa susreta i adresa tajnih skloništa, objavilo je u utorak američko ministarstvo pravde. Džeri Čun Šing Li (53) je uhapšen u ponedeljak uveče po dolasku na aerodrom... »

Palestinska tinejdžerka ostaje u zatvoru zbog šamara vojniku

N1 Info pre 16 sati
Izraelski vojni sud nije pristao da uz kauciju pusti iz zatvora 16-ogodišnju Palestinku, već je naredio da ona ostane pritvorena do suđenja zbog optužbe da je šamarala i gurala dvojicu izraelskih vojnika. Presudu protiv Ahed Tamimi su kritikovali borci za ljudska prava i njen otac koji je rekao... »

Kladionica Mocart: Irena Vujović favorit za gradonačelnika

N1 Info pre 17 sati
Kladionica Mocart (Mozzartbet) objavila je kvote za predstojeće beogradske izbore, a favorit za novog gradonačelnika je predsednica opštine Savski venac Irena Vujović sa liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd". Kvota da će Irena Vujović biti novi gradonačelnik je 2,5 što znači... »

©2018 Netmark d.o.o.