N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Svakom ko se vrati u mesto daju hiljadu evra

N1 Info pre 1 dan
U okviru politike kojom pokušava da se poboljša loša demografska slika opštine, gradački načelnik Matko Burić odlučio se na konkretne korake, usmerene prema mladima. Naime, na sledećoj sednici Opštinskog veća naći će se i nacrt jedne zanimljive, na području Makarske rivijere, a... »

Vučić: Bez kompromisa s Prištinom, Srbiji se ne piše dobro

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će nastaviti razgovore sa Albancima kako bi se pronašlo kompromisno rešenje "kosovsko-metohijskog čvora", jer se Srbiji u budućnosti "ne piše dobro" ukoliko taj problem ne bude rešen. "Nastaviću razgovore sa Albancima bez obzira što im... »

Vučić: Srbiji treba više dece ili smo završili kao nacija

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od 1. januara na snagu stupiti nove mere za podršku rađanju, jer ako se ostvare negativne demografske prognoze do 2060. “nećemo imati ni državu, ni narod”. Rešenje kosovskog čvora je, kako kaže, ključno, jer ljudi moraju da veruju u... »

Ponovo o formiranju vojske Kosova, Srbija oštro protiv

N1 Info pre 24 sata
Na godišnjicu napada na Srbe, ponovo je aktuelizovano pitanje formiranja Vojske Kosova. Srpski zvaničnici u glas ponavljaju - Srbija je odlučno protiv. Analitičari za N1 kažu da Evropska unija nema veliki uticaj na kosovske Albance, jer oni slušaju samo jednu silu - Sjedinjene Američke... »

Usmrtio čoveka kolima u pešačkoj zoni u Inđiji

N1 Info pre 1 dan
Vozač automobila beogradskih registarskih oznaka udario je pešaka u pešačkoj zoni u Inđiji, koji je potom podlegao povredama. Prema rečima očevidaca, udes se dogodio oko 13.30, u samom centru pešačke zone, kod rimokatoličke crkve u Inđiji. Pešak je kolima hitne pomoći odmah prevezen u... »

Izvučeni dobitnici trećeg kola igre "Uzmi račun i pobedi"

N1 Info pre 22 sata
U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan u Novom Sadu večeras je dobio Imre Baranji iz Bačkog Gradišta. Baranji će dobitnik stana u Novom Sadu od 116 kvadratnih metara. U prethodna dva kola dobitnici su osvojili stanove u Beogradu u naselju Braće Jerković. I... »

Sigal: Glasao bih na predsedničkim izborima u Rusiji

N1 Info pre 23 sata
Poznati holivudski glumac Stiven Sigal, koji je i ruski državljanin, izjavio je da bi hteo, ali da neće biti u mogućnosti da izađe na predstojeće predsedničke izbore koji će u Rusiji, ali i u diplomatskim predstavništvima širom sveta, biti održani 18. marta. Kako je rekao, on fizički... »

Albanska policija uhapsila falsifikatore dokumenata

N1 Info pre 1 dan
Albanska policija je uhapsila 39 osoba u udaru na kriminalne grupe koje su ilegalno poslale oko 1.000 Albanaca u Veliku Britaniju, SAD i Kanadu. Šef policije Ardi Veliju rekao je da su vlasti, posle višemesečne međunarodne istrage, identifikovale sedam kriminalnih organizacija u deset zemalja u... »

Kolekcija Džojsovih dela poklonjena njujorškoj biblioteci

N1 Info pre 21 sat
Jednu od najvećih privatnih kolekcija dela irskog pisca Džejmsa Džojsa pokloniće njujorškoj biblioteci i muzeju Morgan jedan njujorški galerista britanskog porekla. Kolekcija ima 350 primeraka među kojima je i primerak prve knjige koju je Džojs sam objavio "The Holy Office", satirične poeme... »

DJ Umek za N1: Ako ovde ne sviraš dobro - zviždaće ti

N1 Info pre 1 dan
DJ Umek, koji se muzičkom produkcijom i DJ-ingom bavi od 1993. godine, nastupio je na Jahorini u okviru Festivala 84. O odnosu prema ovim prostorima, Umek kaže: "Ja sam se rodio u Jugoslaviji, živeo u Jugoslaviji 15 godina, tako da imam dobre uspomene na ona doba. Razumem jezik, obožavam... »

Putin siguran da je njegov program pravi za Rusiju

Politika  pre 41 minuta  još 48 povezanih

U Beogradu ponovljeni izbori na četiri biračka mesta

Slobodna Evropa  pre 3 sata  još 15 povezanih

Bjelica i Bogdan solidni, ali su njihove ekipe poražene

B92  pre 12 sati  još 14 povezanih

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger dobili sina

RTV  pre 6 sati  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.