N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Beograđanka koju sluša Svetski ekonomski forum

N1 Info pre 19 sati
Umetnica Milica Zec održaće govor na Weforumu (Annual Meeting of the New Champions), koji se održava u kineskom Tjanđinu od 18-20 septembra. Glavna tema je četvrta industrijska revolucija, uz geostrategiju, ekonomiju, zaštitu životne okoline. U intervjuu za vitraz.net Milica podseća da će... »

SAD: Srbija napreduje u borbi protiv terorizma

N1 Info pre 6 sati
Vlada Srbije je preduzela korake da popravi svoju sposobnost borbe protiv terorizma, navodi se u izveštaju Stejt departmenta o terorizmu za 2017. godinu koji je objavljen danas u Vašingtonu. U delu izveštaja o Srbiji se ukazuje da je oa donela Nacionalnu strategiju za sprečavanje i odgovor na... »

Momir Bulatović: Neophodna tela koja će smirivati bankare

N1 Info pre 8 sati
Nekadašnji premijer SRJ Momir Bulatović kaže da u svetu finansija vlada bankarski socijalizam, da su "kockarski" bankari izjednačeni s pravim pa se gubici bankarskog sektora nadoknađuju iz sredstava država i na račun smanjivanja socijalnih prava. Država treba da postavi regulatorna tela koja... »

Jelena Milić: Prvo Kosovo, pa Ustav, pa Strategija odbrane

N1 Info pre 9 sati
Predsednica Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić izjavila je u Danu uživo TV N1 da bi tek posle postizanja sveobuhvatnog rešenja kosovskog pitanja, trebalo vršiti izmene Ustava, a nakon toga i usvojiti novu Strategije nacionalne bezbednosti i novu Strategije odbrane. Nacrt... »

Sud u JAR : Legalno pušenje marihuane u kući

N1 Info pre 9 sati
Najviši sud u Južnoafričkoj Republici legalizovao je pravo odraslih da upotrebljavaju kanabis na privatnom posedu, prenosi BBC. Odluka o legalizaciji i uzgoju marihuane za privatnu upotrebu donesena je jednoglasno. Međutim, Južnoafrička vlada usprotivila se legalizaciji, tvrdeći da je "droga... »

Počeli radovi na obilaznici oko Beograda, ali stvarno

N1 Info pre 9 sati
Sedam meseci posle prvog svečanog otvaranja, i skoro tri od drugog, dosta svečanijeg otvaranja - radovi na delu obilaznice od Ostružnice do Bubanj Potoka sada su i stvarno počeli. Posle samo tri dana od priloga TV N1 koji pokazuje da duž cele obilaznice nema niti jednog radnika, Putevi Srbije... »

Lisnati tart sa paradajzom i slaninom

N1 Info pre 10 sati
Obrok koji ćete spremiti vrlo brzo i vrlo jednostavno. Sastojci: - 250 gr lisnatog testa -100 gr slanine -100 gr cherry paradajza ili sitnijeg običnog -100 gr kačkavalja - so i biber - malo maslinovog ulja - 1 jaje - struk mladog luka ili bosiljak Lisnato testo razvite u oblik koji želite. Kada... »

Tabloid napao Sergeja Trifunovića i Fondaciju "Podrži život"

N1 Info pre 10 sati
Dobre vesti - uspešno skupljanje novca za lečenje dece - počele su da zasenjuju optužbe. Najpre je tabloid Srpski telegraf optužio Fondaciju "Podrži život" za prevaru, da bi zbog toga najava tužbe stigla i od same fondacije, ali i roditelja deteta koje je taj list citirao. Izvor: N1 Prošlog... »

"Janis je rizikovao 106 miliona zbog Grčke, a vređa ga"

N1 Info pre 12 sati
Jorgos Panu, agent prve zvezde Milvoki Baksa Janisa Adetokumba, oštro je napao predsednika Košarkaške federacije Grčke Jorgosa Vasilakopulosa. Predsednik je nedavno izjavio da nije siguran hoće li Janis igrati na Svetskom prvenstvu u Kini, da bi svi to voleli, ali da to zavisi od "agenata... »

Tost sa voćem i čokoladnim kremom

N1 Info pre 14 sati
Ako vam zatreba recept za vrlo brzu a veoma ukusno poslasticu, pogledajte ovo. Sastojci: - 8 parčića tost hleba - 2 prepune kašike eurokrema - nekoliko šljiva - 2 jaja - 3 kašike mleka - kašika kristal šećera - kašićica cimeta - maslac Prvo izrežite korice sa tost hleba pa ga razvite... »

©2018 Netmark d.o.o.