N1 Info

Folksvagen mora da nadoknadi štetu kupcima dizelaša sa lažiranim testovima

N1 Info pre 21 sat
Nemački sud osudio je kompaniju Folksvagen da delimično nadoknadi štetu klijentu koji je kupio vozilo opremljeno nameštenim dizel motorom, u odluci koja će uticati na desetine hiljada postupaka pet godina posle izbijanja skandala o lažiranju testova… »

REM: SzS više od tri sata zastupljeniji u medijima od liste SNS

N1 Info pre 16 sati
U periodu od 11. do 15. maja ove godine izborna lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu” bila je zastupljena šest sati, tri minuta i 10 sekundi u predizbornom programu u medijima, dok je Savez za Srbiju učestvovao sa devet sati, 40 minuta i 29… »

BIRODI: Izborni monitoring medija REM-a se sprovodi mimo međunarodnih standarda

N1 Info pre 16 sati
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) smatra da REM metodologija za analizu sadržaja izveštavanja emitera, koji su deo uzorka nad kojim se sprovodi monitoring, nije su skladu sa međunarodnim standardima (ODIHR, Venecijanska komisija i Direktorat za… »

Ivanuša: Bojim se da nećemo izbeći drugi talas, nema dokaza da virus slabi

N1 Info pre 1 dan
Očekujemo drugi talas, jako bi mi bilo drago da grešim, ali plašim se da nećemo izbeći drugi talas i da će on doći, rekao je u Novom danu Marjan Ivanuša, direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji. "Virus je ovde, cirkuliše, a… »

Oluja kakva se dešava jednom u deset godina pogodila Australiju

N1 Info pre 1 dan
Desetine hiljada domaćinstava i firmi ostalo je bez struje, zgrade su oštećene i drveće čupano iz korena u jakoj oluji koja je drugi dan za redom pogodila zapadnu australijsku obalu, a za sada nije bilo prijava o povređenima. Zvaničnik Odelenja za… »

Netanjahu odredio datum za aneksiju delova Zapadne obale

N1 Info pre 15 sati
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je odredio datum u julu za uspostavljanje izraelskog suvereniteta nad delovima Zapadne obale. Na početku sastanka poslaničkog kluba Netanjahuove konzervativne stranke Likud, on je poslanicima rekao da… »

Obalska straža Libije presrela oko 400 migranata koji su krenuli ka Evropi

N1 Info pre 18 sati
Obalska straža Libije je u poslednja dva dana presrela oko 400 migranata koji su krenuli ka Evropi i odvela ih u pritvorni centar u blizini Tripolija, saopštila je agencija Ujedinjenih nacija za migrante. Agencija je saopštila da je u Tripoli rano… »

Mišustin poručio građanima Rusije da još ne planiraju odlaske u inostranstvo

N1 Info pre 19 sati
Ruski premijer Mihail Mišustin izjavio je da građani Rusije ne požuruju sa planovima odmora u inostrantvu, kako bi se isključio rizik širenja koronavirusa. "Epidemiloška situacija je u drugim zemljama različita i niko ne može da turistima… »

Postignut načelan dogovor o spasavanju Lufthanze vredan devet milijardi evra

N1 Info pre 21 sat
Nemačka vlada i Lufthanza postigle su načelan dogovor o planu spasavanja u iznosu od devet milijardi evra kako bi se izbegao bankrot ovog avioprevoznika, izjavio je danas neimenovani izvor. Sporazum koji predviđa da država bude glavni akcionar ove… »

Jutarnji: Zbog neradne nedelje će 5.000 radnika u Hrvatskoj ostati bez posla

N1 Info pre 23 sata
Zbog neradne nedelje će bez posla u Hrvatskoj ostati pet hiljada ljudi, piše Jutarnji list, navodeći da čak i zagovornici zabrane potvrđuju tu brojku. Iako hrvatski ministar privrede daje do znanja da je sa socijalnim partnerima Vlade postigao… »

N1 Info, najnovije vesti »