N1 Info

Uklonjene i blokirane stotine miliona lažnih reklama u vezi sa koronavirusom

N1 Info pre 16 sati
Internet platforme uklonile su ili blokirale na stotine miliona lažnih reklama u vezi sa koronavirusom i aktuelnom zdravstvenom krizom, dok su dodatne analize utvrdile i da su vlasti u više država bile u kontaktu sa onlajn prevarantima. Izvor: N1… »

Stariji dijabetičari sa komplikacijama u povećanom riziku od COVID-19

N1 Info pre 16 sati
Dijabetičari tipa 2, stariji od 75 godina i sa komplikacijama izazvanima šećernom bolešću imaju veće izglede da obole od teškog oblika COVID-19, navodi se u novoj studiji. Do sada se znalo da je dijabetes jedan od faktora koji otežavaju stanje… »

Zavod: Najbolja zaštita od napada vrana je izbegavanje mesta gde su im gnezda

N1 Info pre 17 sati
Zavod za zaštitu prirode Srbije dao je savete građanima koji kažu da se plaše vrana i njihovih, kako smatraju, "ničim izazvanih napada". Zavod preporučuje oprez i upozorava građane da se ne približavaju mladuncima vrana kada poleću iz gnezda… »

Gastronomski vodič za botove

N1 Info pre 19 sati
Biblijsko pitanje glasi: Šta jede predsednik Vučić kad ništa ne jede? Sudeći po objavi na Instagram profilu "Budućnost Srbije" od četvrtka 28. maja, kad ništa ne jede, predsednik Vučić najviše jede sarmu. "Fantastične sarme u restoranu… »

Čolaković (PUPS): Briga za stare mora biti bolja nego što je sada

N1 Info pre 19 sati
Šef poslaničke grupe PUPS Moma Čolaković, koji se nalazi na listi naprednjaka za pokrajinske izbore, kaže da u okviru koalicije SNS najveći uticaj i doprinos daje PUPS, ocenjujući tu saradnju veoma korektnom. Na pitanje kako se odnosimo prema… »

Raspisan drugi tender za idejni projekat autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad

N1 Info pre 19 sati
Kompanija China Shandong International Economic & Technical ogranak Beograd, raspisala je drugi tender za idejni projekat autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad. Novi tender je raspisan jer na prethodnom, kako su ocenili u kineskoj kompaniji, pristigle… »

Indijski jogi, koji je tvrdio da 80 godina nije ni jeo ni pio, umro u 90. godini

N1 Info pre 20 sati
Indijski jogi, koji je tvrdio da 80 godina nije ni jeo ni pio, a bio je predmet medicinskih istraživanja kao i sumnji, umro je u 90. godini, objavio je njegov komšija, a prenose mediji. Prahlad Jani, asketa s dugom bradom i prstenom u nosu po uzoru na… »

Rusi nastavljaju prvenstvo sa navijačima

N1 Info pre 20 sati
Fudbalsko prvenstvo Rusije će biti nastavljeno 21. juna i to uz prisustvo publike, prenose tamošnji mediji. Život se polako vraća u normalu, a u skladu s time vraća se i sport. Ali ne vraćaju se samo fudbaleri, već i gledaoci koji će moći da budu… »

Pad na berzama zbog tenzija u odnosima Sjedinjenih Američkih Država i Kine

N1 Info pre 20 sati
Berze u Evropi u Aziji danas beleže pad, a slična je situacija i na otvaranju trgovine na Vol Stritu, jer su investitori uplašeni zbog sve većih tenzija u odnosima Sjedinjenih Američkih Država i Kine, prouzrokovanim pandemijom koronavirusa i… »

Pikantna piletina sa kačkavaljem

N1 Info pre 21 sat
Sočna piletina sečena na poseban "haselbak" način sa ljutom papričicom i kačkavaljem. Sastojci: - 500 gr pilećeg belog mesa - 100 gr kačkavalja - 100 gr slanine - ljuta papričica - so i biber - ulje Priprema: Rasecite meso na krupnije delove (ako… »

N1 Info, najnovije vesti »