N1 Info

Ministarstvo: Završen tunel dogačak 278 metara na autoputu Preljina-Požega

N1 Info pre 1 dan
Na trasi autoputa Preljina – Požega završen je tunel Trbušani dužine 278 metara, jedan od ključnih delova poteza od petlje u Preljini do tunela Laz, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Ministar građevinarstva… »

Beograd na vodi: U izgradnju na lokaciji do sada uloženo 1,2 milijarde evra

N1 Info pre 1 dan
U sve što je do sada urađeno na lokaciji Beograd na vodi (Belgrade Waterfront) i za radove planirane do kraja ove godine uloženo je 1,2 milijarde evra, saopšteno je. U tom kompleksu na desnoj obali Save blizu centra grada su završene četiri stambene… »

Jovanović: Napadaju me i vlast i opozicija jer sam najavio osnivanje pokreta

N1 Info pre 1 dan
Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta jedan je od najčešće pominjanih ljudi poslednjih dana, što u medijima, što na društvenim mrežama, a uz njegovo ime vezuju se epiteti poput "Vučićev čovek", "novi Beli Preletačević", ali se… »

Milivojević: Kadrovskog čišćenja u SNS neće biti ako Vučić ostane predsednik

N1 Info pre 1 dan
Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je da kadrovsko "pročišćavanje" u Srpskoj naprednoj stranci nikada neće biti sprovedeno do kraja ukoliko i nakon izborne skupštine te stranke, najavljene za oktobar ove godine, njen predsednik ostane… »

Novinar Newsmax Adria: Incident kod Linglonga urnebesan i zabrinjavajuć

N1 Info pre 1 dan
Incident ispred fabrike Linglong, kada su radnici ometali TV ekipu Newsmax Adria, ima dva sloja – prvi je urnebes, a drugi zabrinjavajuć, izjavio je novinar te televizije Željko Veljković. “Nije meni toliko pitanje šta kriju, nego zašto”, rekao… »

Prevrnuo se autobus sa hodočasnicima u Pakistanu, 19 poginulih

N1 Info pre 1 dan
Autobus koji je prevozio hodočasnike prevrnuo se danas usled prevelike brzine na auto-putu na jugozapadu Pakistana i poginulo je najmanje 19 ljudi, a još 50 je povređeno, saopštila je policija. Nesreća se desila u okrugu Kuzdar, u provinciji… »

Nemačka 1. jula ukida upozorenje za putovanja u većinu zemalja

N1 Info pre 24 sata
Nemačka će 1. jula ukinuti upozorenje za putovanja u većinu zemalja, osim za države u kojima je i dalje visok nivo infekcija kovid-19, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. „Možemo da ukinemo opšte upozorenje putnicima na rizična… »

Vitsel i De Brujne nisu ni otputovali sa Belgijom

N1 Info pre 24 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez u prvoj utakmici grupne faze Evropskog prvenstva neće moći da računa na dvojicu standardnih reprezentativaca Aksela Vitsela i Kevina De Brujnea. Fudbaleri Mančester Sitija i Dortmunda ostali… »

Zaštitnik građana kontroliše školu i ministarstvo zbog nabavke udžbenika

N1 Info pre 21 sat
Nakon pritužbi roditelja učenika Osnovne škole "Oslobodioci Beograda", da je škola odbila njihovu molbu da zbog teške materijalne situacije odobri korišćenje besplatnih udžbenika, makar za pojedine predmete, pokrenut je postupak kontrole… »

Izbori u SANU: Šijan, Mijač i Bajić prošli, Goran Marković nije

N1 Info pre 22 sata
Mrđan Bajić, Dejan Mijač, Slobodan Šijan, Aleksandra Vrebalov, Miodrag Tabački, Branimir Karanović, Petar Mitković i Borislav Stojkov kandidati su Odeljenja umetnosti za dopisne članove SANU, dok Goran Marković, Ivana Stefanović, Zoran Erić… »

N1 Info, najnovije vesti »