N1 Info

Spreman za Bajern: Mesi trenirao sa timom

N1 Info pre 21 sat
Fudbaler Barselone Lionel Mesi trenirao je normalno sa timom posle utakmice protiv Napolija, pokazavši da ne oseća posledice povrede koju je doživeo na tom meču. Barselona je u subotu savladala Napoli na svom terenu (3:1) i plasirala se u… »

Postupak protiv 319 osoba zbog litija i 71 zbog isticanja zastave druge države

N1 Info pre 22 sata
Uprava policije Crne Gore pokrenula je postupak protiv 71 osobe zbog isticanja zastave druge države, saopšteno je iz crnogorske policije. Iz policije navode da je zbog prekršaja prilikom organizovanih kretanja kolona vozila procesuirano 319 osoba… »

Partizan znatno uvećao dug

N1 Info pre 1 dan
Dug fudbalskog kluba Partizan je u poslednjih pet godina i više nego udvostručen, piše Sportski žurnal. U izveštajima se računa period do kraja 2019. godine. Kao glavni razlog navode se mnogo veće plate igrača u odnosu na prethodne godine… »

Severna Makedonija odobrila zajedničke vežbe sa NATO

N1 Info pre 15 sati
Vlada u Skoplju usvojila je informaciju o promeni statusa Misije Severne Makedonije pri NATO-u u Stalnoj delegaciji pri NATO u Briselu, i to po preporuci Ministarstva spoljnih poslova. Severna Makedonija je 30. članica NATO postala 27. marta ove godine… »

Jovića sad želi i Juve, cilj - podmladiti napad

N1 Info pre 18 sati
Juventus navodno želi Iska i uskoro bi mogao da pošalje ponudu za tog fudbalera Reala, a kako stvari stoje u paketu bi u Torino mogao još jedan igrač "kraljevskog kluba". Juventus je pre nekoliko dana promenio trenera, a dolazak Andree Pirla umesto… »

Nigerijski pevač osuđen na smrt zbog bogohuljenja

N1 Info pre 21 sat
Mladi muzičar iz savezne države Kano na severu Nigerije osuđen je na smrt vešanjem zbog bogohuljenja nad prorokom Muhamedom. Viši šerijatski sud proglasio je Jahaja Šarifa (22) krivim zbog pesme koja je opisana kao vređanje proroka Muhameda. Rok… »

Smenjena načelnica iz Novog Pazara: Razrešenje bez ikakvog objašnjenja

N1 Info pre 22 sata
Infektološkinja Lejla Ćeranić je za dva meseca prešla put od heroine na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa do smene sa mesta v. d. načelnice Infektivnog odeljenja u novopazarskoj Opštoj bolnici. Ona kaže da joj razlog za smenu nije rečen i da… »

Preporuke poslodavcima u Srbiji da poštuju principe ekonomskog osnaživanja žena

N1 Info pre 22 sata
Koordinaciono telo Srbije za rodnu ravnopravnost objavilo je da je poslodavcima upućena lista preporuka da bi ekonomske principe osnaživanja žena koje propisuju Ujedinjene nacije, poštovali i tokom krize izazvane pendemijom. Preporuke su upućene… »

Građani Sarajeva zatražili hitne mere zbog širenja koronavirusa

N1 Info pre 1 dan
Građani Kantona Sarajevo pokrenuli su inicijativu za hitno sprovođenje mera zbog širenja epidemije koronavirusa na tom području, a svoje zahteve su danas uputili kantonalim vlastima. U pismu, objavljenom na novoformiranoj Fejsbuk grupi, oni su naveli… »

Ministar hvalio mere u Magni - nakon smrti dve koleginice, radnici ne misle isto

N1 Info pre 1 dan
Zaposleni u kompaniji "Magna seating" u Odžacima održali su juče štrajk upozorenja zbog straha od zaraze novim koronavirusom, a nakon što su im dve koleginice preminule od posledica kovida 19. Predstavnici kompanije, koju je pre dve nedelje obišao i… »

N1 Info, najnovije vesti »