N1 Info

Izveštaj UN o klimi, Gutereš upozorava da smo „na ivici ponora“

N1 Info pre 3 sata
Prošla godina bila je jedna od tri najtoplije u istoriji merenja, a obeležena je požarima, poplavama, sušama i otapanjem lednika, ocenjeno je u izveštaju Ujedinjenih nacija "Stanje svetske klime“. „Na ivici smo ponora. Vidimo rekordne količine… »

Autom uleteo na terasu restorana u Zagrebu, dve osobe povređene

N1 Info pre 2 sata
U Zagrebu se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je dvoje ljudi povređeno, nakon što je vozač automobilom uleteo na terasu restorana. Do nezgode je došlo tako što se vozač „mercedesa“ zagrebačkih registarskih oznaka zabio u terasu restorana… »

Gosti N1: Svako ko se profesionalno bavi novinarstvom – „persona non grata“

N1 Info pre 4 sati
Glavni urednik portala Nova.rs Veselin Simonović izjavio je da je svako ko se profesionalno bavi novinarstvom u Srbiji - "persona non grata", bar kada je u pitanju vlast. Novinarka KRIK-a i urednica portala "Raskrikavanje" Vesna Radojević kaže da je… »

Portparol Vlade Kosova: Do sada dijalog tretiran prioritetno, ali ne i ozbiljno

N1 Info pre 4 sati
Portparol Vlade Kosova Perparim Krieziu izjavio je da Vlada Kosova daje potrebnu ozbiljnost tretmanu dijaloga, ali da je do sada "dijalog tretiran prioritetno, ali ne i ozbiljno". On je za TV Dukađini rekao da se do sada ništa nije promenilo u pogledu… »

Bojan Pajtić i Norbert Šinković gosti Pressinga

N1 Info pre 4 sati
Gosti Pressinga sa Jugoslavom Ćosićem u utorak u 20 časova biće Bojan Pajtić, profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Norbert Šinković, predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine. Da li ekstremisti i desničari poručuju Srbiji da neće… »

Težak život boljevačkih porodica tokom pandemije, obezbeđena im novčana pomoć

N1 Info pre 4 sati
Skoro polovina porodica sa decom u Srbiji ima pad prihoda otkako je počela pandemija, kod mnogih je taj pad čak i do 50 odsto, kaže direktorka Unicefa u Srbiji Dejana Kostadinova. Ona je prisustvovala dodeli direktne novčane pomoći ugroženim… »

Rundek: Rojenje teorija zavera izražava potrebu za novim opisom sveta

N1 Info pre 3 sata
Rojenje teorija zavera, reinterpretacija istorije i dovođenje u pitanje fundamentalnih naučnih istina izražava potrebu za novim opisom sveta i ljudske, pa time i moje uloge u njemu, kaže za Nova.rs muzičar Darko Rundek. Jedan od najvećih kantautora… »

Persona non grata: Veselin Simonović, Vesna Radojević, Manojlo Vukotić

N1 Info pre 3 sata
Gosti emisije Persona non grata su direktor i glavni i odgovorni urednik portala Nova.rs Veselin Simonović, novinarka KRIK-a Vesna Radojević i novinar Manojlo Vukotić.… »

Najčešći problemi sa stopalima

N1 Info pre 3 sata
Nošenje neudobne obuće često dovodi do problema sa stopalima, ali to nije jedini uzrok, neke promene su posledice zdravstvenog stanja. Ligamenti u stopalima se mogu istegnuti. Nošenje cipela sa visokom potpeticom može zaista da bude bolno, ali to… »

Bela kuća: Vašington i Moskva nastavljaju razgovore o samitu Bajden-Putin

N1 Info pre 5 sati
Savetnici Džozefa Bajdena i Vladimira Putina razgovarali su o mogućnostima organizovanja prvog samita američkog i ruskog predsednika i nastaviće te razgovore, saopštila je Bela kuća. Američki predsednik predložio je prošle nedelje ruskom kolegi u… »

N1 Info, najnovije vesti »