N1 Info

Ekolozi pitaju državu – zašto su kompanije Ziđin i Linglong iznad zakona?

N1 Info pre 1 dan
Ekološke organizacije i Regulatorni instutut za obnovljivu energiju i životnu sredinu upozoravaju da država i dalje "žmuri" na ekološke probleme koji se dešavaju u Boru i Zrenjaninu. Tvrde i da su u oba slučaja podneli krivične prijave, ali da… »

Tragedija u Derventi, u eksploziji poginulo dete

N1 Info pre 1 dan
U porodičnoj kući u Derventi jutros je došlo do eksplozije u kojoj je preminulo dete, kazala je za N1 Dragana Kerkez, portparolka PU Doboj. Tragedija koja se dogodila u Dubičkoj ulici prijavljena je u 11:45 sati. “Po prijavi postupaju policijski… »

Momirović: U luke u Srbiji investiraće se 500 miliona evra

N1 Info pre 1 dan
Srbija će u ovoj i sledećoj godini investirati 500 miliona evra u vodnu infrastrukturu, a proširenjem kapaciteta Luka Bogojevo postaće dominantna u transportu na Dunavu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav… »

Insajder: Srbijagas osnovao još jednu firmu van zemlje, bez kontrole nadležnih

N1 Info pre 1 dan
Javno preduzeće Srbijagas osnovalo je još jedno zavisno preduzeće, ovoga puta u Mađarskoj, a to je urađeno bez neophodnih saglasnosti, pokazuje istraživanje Insajdera. Kao glavna delatnost novog preduzeća u Mađarskoj navodi se trgovina gasom… »

Majka ubijenog Halabrina za N1: Nemam poverenje u policiju da će naći ubicu

N1 Info pre 1 dan
Aleksandar Halabrin (25) živeo je u malom banatskom selu Janošik. Nestao je 20. marta 2020. godine u Beogradu, a nepuna dva meseca kasnije njegovo telo je pronađeno, slučajno, nadomak glavnog grada. Mara Halabrin sumnja da je njen sin jedna od žrtava… »

Kovač: Vlada Srbije usvaja još dve pregovaračke pozicije sa EU

N1 Info pre 1 dan
Predsednica Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Elvira Kovač najavila je danas da će Vlada usvojiti još dve pregovaračke pozicije sa EU do kraja maja, saopštila je služba za odnose s javnošću Skupštine. Ona je tokom razgovora sa… »

Statistika: Rast broja izdatih građevinskih dozvola u martu

N1 Info pre 1 dan
U martu ove godine izdato je 2.029 građevinskih dozvola, što je 19,8 odsto više nego u istom periodu prethodne godine, saopštio je danas Republički zavod za statistiku. Od ukupnog broja dozvola izdatih u martu, 79,2 odsto se odnosi na zgrade, a 20,8… »

Gojković: Obustaviti prodaju umetničkih dela „Jugoeksporta“

N1 Info pre 1 dan
Potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković predala je zahtev Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika da se hitno obustavi prodaja umetničkih dela stečajnog dužnika "Jugoeksporta", koja je zakazana za 18. maj… »

Formiran predmet protiv Mitropolije crnogorsko-primorske zbog navodne pedofilije

N1 Info pre 24 sata
U Specijalnom državnom tužilaštvu Crne Gore formiran je predmet protiv Mitropolije crnogorsko-primorske i episkopa Joanikija zbog navodnog prikrivanja slučajeva pedofilije u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, kao i navodnih slučajeva podvođenja maloletnika… »

Frank Kastorf u BDP, Radivojević – kao Gvardiola, Murinjo i Klop na jednom mestu

N1 Info pre 1 dan
Jedan od najznačajnijih evropskih pozorišnih reditelja Frank Kastorf režiraće predstavu u Beogradskom dramskom pozorištu, saopšteno je danas na konferenciji za novinare na kojoj se obratio i sam nemački reditelj. BDP je prethodno najavio da će… »

N1 Info, najnovije vesti »