N1 Info

Brnabić: Predlog da se od 21. juna omoguće koncerti i festivali – uz uslove

N1 Info pre 1 dan
Sledeće nedelje Kriznom štabu za borbu protiv koronavirusa biće iznet predlog da se od 21. juna, Svetskog dana muzike, omogući održavanje kulturnih manifestacija, koncerata i festivala ako budu ispunjeni određeni uslovi, saopšteno je iz Vlade… »

U Hrvatskoj 926 novih slučajeva koronavirusa, preminula 41 osoba

N1 Info pre 1 dan
U protekla 24 sata u Hrvatskoj je od posledica infekcije koronavirusom preminula 41 osoba, a zabeleženo je 926 novih slučajeva zaraze od 6.587 testiranih osoba, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite. Aktivno je 7.214 slučajeva, među kojima su… »

Raspisan konkurs za izbor Republičkog javnog tužioca

N1 Info pre 1 dan
Državno veće tužilaca raspisalo je konkurs za izbor Republičkog javnog tužioca, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu DVT. U Zakonu o javnom tužilaštvu navodi se da se tužilac bira na period od šest godina i da može biti ponovo biran… »

„Lalatoviću je trebalo da damo otkaz pre četiri meseca“

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić kritikovao je odlazećeg šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića. „Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se… »

Jovanjica, nova pitanja: Traži se ispitivanje uloge načelnika BIA za Beograd

N1 Info pre 1 dan
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić na konferenciji za novinare postavio je pitanja državnom vrhu Srbije i nadležnim institucijama - da li će se utvrditi uloga Mirka Škera u aferi "Jovanjica", koji je u trenutku hapšenja Predraga Koluvije… »

Ukupno 128 osoba zaraženo koronavirusom u ustanovama socijalne zaštite

N1 Info pre 1 dan
U ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih, koronavirusom zaraženo je 38 korisnika i 90 zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Do sada je ukupno… »

„Prijatelji“ ponovo na okupu 27. maja uz Lejdi Gagu, Bekama, Malalu, Bibera…

N1 Info pre 1 dan
Dugoočekivano ponovno okupljanje "Prijatelja" biće emitovano 27. maja, a u specijalnoj epizodi pojaviće se slavni gosti poput Džastina Bibera, Lejdi Gage i K-Pop benda BTS, najavio je striming servis HBO Max. Specijal „Prijatelji: Okupljanje“ u… »

Srbija u kojoj biti star nije sramota – i dalje samo želja

N1 Info pre 1 dan
Neophodna nam je nova strategija o starima, saglasili su se u Skupštini ministri, poverenica i predstavnici civilnog društva. Pritužbe na diskriminaciju po osnovu starosnog doba u samom je vrhu kada se posmatra ukupan broj pritužbi na diskriminaciju… »

Spasojević: Za srpske državljane otvoren i granični prelaz “Evzoni” ka Grčkoj

N1 Info pre 1 dan
Ambasador Srbije u Grčkoj Dušan Spasojević saopštio je da je zvaničnom odlukom grčke vlade, koja je upravo objavljena u Službenom listu Grčke, od danas za srpske državljane otvoren i granični prelaz “Evzoni”. “Evzoni” će biti otvoren… »

Putovanje u Grčku: Šta je potrebno od papira, koje mere su na snazi…

N1 Info pre 1 dan
Ambasador Srbije u Atini Dušan Spasojević izjavio je u emisiji N1 Studio Live da se očekuje da će u toku dana biti objavljen službeni glasnik, pa će se tačno znati kada će granični prelaz Evzoni biti otvoren za građane Srbije. Podsetio je da… »

N1 Info, najnovije vesti »