N1 Info

NBS: Banke ne mogu jednostrano da raskinu ugovore sa menjačnicama

N1 Info pre 20 sati
Narodna banka Srbije (NBS) donela je danas Instrukciju o načinu privremenog postupanja banaka u radu sa ovlašćenim menjačima za vreme trajanja vanrednog stanja. Instrukcija se odnosi na banke koje imaju zaključene ugovore sa ovlašćenim menjačima i… »

Del Boske: Nejmar? Vara, folira se...

N1 Info pre 23 sata
Visente del Boske, nekadašnji trener madridskog Reala i selektor Španije, kaže da je igrački kvalitet Nejmara neosporan, ali da Brazilac ima mnogo loših osobina. "Nejmara je teško trenirati. Što se mene tiče, nije dobar primer fudbalera. Neka… »

Holandski političari zabrinuti izgledom svojih frizura u vreme pandemije

N1 Info pre 23 sata
Holandski političari zabrinuti su zbog svojih frizura u vreme karantina i krize koju je izazvao koronavirus. "Još uvek fantastično stoji", rekao je novinarima premijer Mark Rute. "Ali, doći će trenutak kad se više neće držati", dodao je. Zbog… »

SZO: Maske nisu čudotvorno rešenje u borbi protiv pandemije

N1 Info pre 16 sati
Maske same po sebi nisu "čudotvorno rešenje" u borbi protiv pandemije koronavirusa i njihova upotreba među stanovništvom je opravdana u slučaju ograničenog pristupa vodi za pranje ruku ili kada je teško fizičko distanciranje, rekao je danas šef… »

MMF ohrabren privrednim oporavkom u Kini, ali upozorava da je rano za radovanje

N1 Info pre 20 sati
Skromni ekonomski oporavak u Kini posle naglog prekida da bi se zaustavila pandemija korona virusa je "ohrabrujući", rekao je danas glavni ekonomista Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) istovremeno upozoravajući da se ne treba prerano radovati pošto… »

Izidžet otkazuje ugovor sa Erbasom o nabavci 107 aviona

N1 Info pre 22 sata
Osnivač i vodeći akcionar britanske niskotarifne aviokompanije Izidžet (EasyJet) Stelios Hadži-Joanu izjavio je da ta kompanija želi da otkaže ugovor sa proizvođačem aviona Erbas (Airbus) vredan 4.5 milijarde funti. U saopštenju za medije… »

Novi onlajn program Malog pozorišta "Duško Radović"

N1 Info pre 24 sata
Malo pozorište "Duško Radović" pokrenulo je na svom Instagram profilu program pod nazivom "Malo putovanje kroz istoriju umetnosti", prenosi Beoinfo. Osim onlajn pozorišnih predstava i radio-drama, svakog petka od 17 sati najmlađi sugrađani moći će… »

Čokoladni rolat sa slatkom pavlakom

N1 Info pre 19 sati
Brza poslastica za sve ljubitelje čokolade. Sastojci: - 7 jaja - 7 kašika šećera - 100 g kakaa - 6 kašik-a šećera u prahu - 400 g slatke pavlake - 2 kašike mleka - 125 g margarina - 3 štangle čokolade Priprema: Od jaja, šećera. kakaa i brašna… »

"Evroliga bi mogla da se odigra u junu i julu"

N1 Info pre 19 sati
Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin smatra da bi takmičenje u Evroligi moglo da se odigra u junu ili početkom jula. Zbog pandemije koronavirusa Evroliga je suspendovana na neodređeno vreme. Očekuje se da klobovi učesnici i organizatori u maju… »

Poljska vlada podeljena oko glasanja pismom na predsedničkim izborima

N1 Info pre 1 dan
Poljska vlada je podeljena oko toga da li će u maju biti održani predsednički izbori tako što bi građani poštom slali glasove zbog pandemije koronavirusa. Očekuje se da će parlament danas glasati o predlogu lidera vladajuće stranke Jaroslava… »

N1 Info, najnovije vesti »