N1 Info

Spavanje bez jastuka ima svojih prednosti

N1 Info pre 12 sati
Prvi jastuci za koje znamo potiču iz Mesopotamije. Bili su napravljeni od kamena, a mogli su da ih priušte samo imućni ljudi. Za razliku od drevnih kamenih jastuka, oni koje danas koristimo su mekani, a mnogi više ni ne mogu da zaspe bez jednog takvog… »

Gosti N1: REM se trudi da bude pasivan, uvrede na račun N1 - radikalski manir

N1 Info pre 11 sati
REM apsolutno nije nezavisno telo, on je sastavni deo propagandne mašine SNS-a, kaže naučni savetnik Instituta za fiziku Slobodan Prvanović. Član Saveta REM-a Slobodan Cvejić objašnjava da REM ne krši zakon, ali da je problem što se "trudi da… »

Pojavio se i treći misteriozni monolit, ovog puta u Kaliforniji

N1 Info pre 11 sati
Nekoliko dana nakon otkrića i brzog nestanka dva sjajna metalna monolita uočena pola sveta jedan od drugog, pojavila se još jedna visoka struktura, ovog puta u Južnoj Kaliforniji. Njene ravne stranice i visina izgledaju slično onoj koja je bila u… »

Vučić: Svim penzionerima po 5.000 dinara do Svetog Nikole

N1 Info pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je najavio da će svim penzionerima do 19. decembra, pred slavu Sveti Nikola, biti isplaćena pomoć od po 5.000 dinara. "Pomoć će dobiti 1,72 miliona penzionera. Ta pomoć će dobro doći onima koji imaju… »

Prvi meč u Engleskoj sa publikom posle 9 meseci

N1 Info pre 11 sati
Fudbaleri Arsenala u petom kolu Lige Evrope dočekali su Rapid iz Beča, a posle devet meseci publika se vratila na tribine Emirata. Engleske vlasti delimično su popustile mere u borbi protiv pandemije koronavirusa, a jedna je i povratak navijača na… »

Lojd Zvezdi dao nadu, Brajant Makabiju doneo pobedu

N1 Info pre 11 sati
Košarkaši Crvene poraženi su na gostovanju u Tel Avivu od Makabija u 12. kolu Evrolige rezultatom 81:76 i sada su na skoru od 4 pobede i 8 poraza u elitnom takmičenju. Zvezda je dobro otvorila meč, ali je u drugoj četvrtini domaćin stigao do… »

Protest u Njujorku zbog hapšenja vlasnika bara koji je prekršio korona mere

N1 Info pre 12 sati
Nekoliko stotina ljudi okupilo se u Njujorku u znak protesta zbog hapšenja vlasnika bara, koji je prekršio korona mere, a odnose se na pružanje usluga u zatvorenom prostoru, javlja Anadolija. Okupljeni ispred objekta uzvikivali su slogane podrške… »

Rajaner "pogurao" Boing narudžbinom 75 aviona "737 Maks"

N1 Info pre 12 sati
"Boingov" problematični model aviona "737 Maks" dobio je poverenje jedne od najvećih evropskih niskotarifnih aviokompanija: irski "Rajaner" naručio ih je danas, samo nekoliko nedelja pre no što će ponovo poleteti posle dva pada u kojima je poginulo… »

Trend u sve više zemalja - onlajn sastanci dece s Deda Mrazom

N1 Info pre 12 sati
Zbog delimične blokade države, kompanije koje pred novogodišnje praznike u Mađarskoj šalju Deda mrazove na kućne adrese, ili ih iznajmljuju za novogodišnje proslave, ove godine došli su na drugu ideju - onlajn sastanci dece sa Deda Mrazom. Izvor… »

Brisel najavljuje jaču borbu protiv dezinformacija i bolju zaštitu novinara

N1 Info pre 13 sati
Brisel želi da pojača borbu protiv dezinformacija dok su u ofanzivi protivnici vakcinisanja, a u opsežnom akcionom planu za odbranu demokratije predstavljenom u četvrtak, predviđa se i regulisanje političkog oglašavanja i bolje zaštita novinara… »

N1 Info, najnovije vesti »