N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Moskva: Uskoro dodatne takse na američku robu

N1 Info pre 20 sati
Ruski ministar za ekonomski razvoj Maksim Oreškin najavio je da će Rusija u najskorije vreme uvesti dodatne takse na uvoz američke robe kao odgovor na američke takse na uvozni čelik i aluminijum, preneo je TASS. "Zbog produžetka dejstva američkih zaštitnih mera vezanih za uvoz čelika i... »

Srpski poslanici o lenjosti i modi

N1 Info pre 21 sat
Poslanici Skupštine Srbije u popodnevnom delu sednice pored ostalog raspravljali su o tome ko je kako odeven u sali, i ko je lenj, a ko nije. Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović rekao je da ga je "baš briga" što predstavnici opozicije ne učestvuju u raspravi o... »

Sud odbacio tužbu Jeremića protiv Vučića, najavljena žalba

N1 Info pre 1 dan
Viši sud u Beogradu je 8. juna 2018. odbacio tužbu Vuka Jeremića protiv Aleksandra Vučića, kao nedozvoljenu, rečeno je u sudu za N1. "Sud je ovakvu odluku doneo imajuci u vidu odredbe članova 35 stav 2 i 119 Ustava RS, kao i člana 11 Zakona o predsedniku Republike u vezi sa članom 172... »

Mihajlović i Kif razgovarali o regionalnoj saradnji

N1 Info pre 1 dan
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je u Beogradu sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Denisom Kifom o regionalnoj saradnji i predstojećem Samitu o Zapadnom Balkanu koji će biti održan u Londonu. Mihajlović je rekla... »

Marin Le Pen mora da vrati 300.000 evra Evropskom parlamentu

N1 Info pre 21 sat
Opšti sud EU je danas naložio liderki francuske ekstremne desnice Marin Le Pen da Evropskom parlamentu vrati 300.000 evra zbog sredstava koja su nepropisno plaćena jednom pomoćniku. Slučaj potiče iz perioda kada je Le Pen bila evroposlanica, od 2009. do 2017, predstavljajući svoju partiju... »

Milivojević: Nismo naivni da nasednemo na provokacije

N1 Info pre 1 dan
Vezni fudbaler reprezentacije Srbije Luka Milivojević ne obraća pažnju na brojne provokacije iz švajcarskog tabora pred meč 2. kola grupe E na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Kapiten Kristal Palasa je na konferenciji za medije u Svetlogorsku više puta rekao da će "orlovi" da se fokusiraju samo... »

Škeljzen Malići sprečen da uđe u Srbiju

N1 Info pre 1 dan
Književniku i publicisti sa Kosova Škeljzenu Malićiju onemogućeno je da pređe administrativni prelaz Merdare, na putu ka Beogradu gde je večeras od 19 časova trebalo da bude učesnik na promociji knjige "Studija slučaja Përtej" u Centru za kulturnu dekontaminaciju, javlja list Danas. Kako... »

Skupština Vojvodine usvojila drugi rebalans budžeta

N1 Info pre 18 sati
Skupština Vojvodine usvojila je drugi put ove godine rebalans pokrajinskog budžeta za 2018, dok su opozicione partije bile izričito protiv i napustile sednicu, a Srpska radikalna stranka (SRS) podnela 65 amandmana. Predstavnici vladajuće koalicije koju predvodi Srpska napredna stranka (SNS),... »

Zaev: Gruevski još 2012. prihvatio ime Severna Makedonija

N1 Info pre 19 sati
Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je njegov prethodnik Nikola Gruevski ranije prihvatio promenu imena države u Gornja i Severna Makedonija za opštu upotrebu, ali da je Grčka to tada odbila. Poslanici u Sobranju su izglasali da se po skraćenoj proceduri raspravlja o ratifikaciji... »

Tri osobe podlegle povredama posle pucnjave u Malmeu

N1 Info pre 1 dan
Trojica od šestorice ranjenih muškaraca u pucnjavi u švedskom gradu Malmeu podlegla su povredama, saopštile su vlasti Švedske. Policija je navela da su dvojica muškaraca starih 18 i 29 godina tokom noći podlegli ranama zadobijenim u pucnjavi, a zdravstveni zvaničnici su rekli da je treći... »

Danas toplo i nestabilno

Vesti online  pre 8 sati  još 17 povezanih

Vučić i Žigmanov: Građani Srbije treba da poštuju hrvatsku zajednicu

Večernje novosti  pre 6 sati  još 16 povezanih

Mala matura, 3. Deo Ovo su rešenja kombinovanog testa koji su polagali osmaci

Večernje novosti  pre 4 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.