N1 Info

Pompeo: Izrael ima pravo da bombarduje Siriju

N1 Info pre 7 sati
Američki državni sekretar Majk Pompeo rekao je da Izrael ima fundamentalno pravo da bombarduje Siriju i da SAD u potpunosti podržavaju postupke Izraela u odbrani svojih interesa u regionu. Pompeo je rekao da je administracija američkog predsednika… »

Oženio se Rafael Nadal, na slavlju i bivši španski kralj

N1 Info pre 7 sati
Španski teniser Rafael Nadal, 12 puta dobitnik turnira Rolan-Garosa, venčao se sa dugogodišnjom partnerkom Marijom Fransiskom (Meri) Pereljo na privatnoj ceremoniji na ostrvu Majorka, preneli su španski mediji. Nadal (33) venčao se sa Meri Pereljo… »

Opozicija oštro o Penavi i ćirilici: Šta će taj nesretnik raditi osim huškati

N1 Info pre 8 sati
Ne smiruju se reakcije nakon jučerašnjih incidenata na sednici vukovarskog gradskog veća. Za opoziciju u Hrvatskoj je jasno da lokalna vlast neće da reši problem dvojezičnosti u Vukovaru i tvrde da Vlada nije sprovela odluke Ustavnog suda o upotrebi… »

Mere RIK: Iz NVO poručuju - korak napred, za suštinske promene nije bilo vremena

N1 Info pre 9 sati
U unapređenje izbornog procesa u Srbiji uključila se i Republička izborna komisija. Na njihovom sajtu objavljeni su Nacrti dokumenata koje će usvojiti i koji bi u najvećoj meri trebalo da unaprede rad biračkih odbora. Iz organizacija civilnog… »

Ratni veterani: Država nas je zaboravila, novi zakon gori od starog

N1 Info pre 9 sati
Već 15 dana grupa ratnih veterana noći u improvizovanom kampu u Pionirskom parku, nedaleko od zgrade Predsedništva i Skupštine Srbije. Od nadležnih traže hitno stopiranje nacrta novog Zakona o boračko-invalidskoj zaštiti, za koji tvrde da će… »

Broj migranata u kampu Vučjak se menja svakodnevno, samo teški uslovi ostaju

N1 Info pre 9 sati
Nadležni u Bosni i Hercegovini ne pokazuju zavidnu koordiniranciju kada je reč o rešavanju nagomilanih problema s kojima se suočavaju kako građani Bosne i Hercegovine, tako u konkretnom slučaju ponajviše ljudi u potrazi za spasom. Sklonište… »

Kako da napravite najbolje testo za tulumbe

N1 Info pre 11 sati
Sa ovim receptom za testo tulumbe će vam uspeti svaki put. Sastojci: - 200 g brašna - 250 ml vode - 5 jaja - 1 limun - 50 ml ulja - pola litra ulja (za prženje) Za sirup: - 500 g šećera - 250 ml vode - 2 vanilin šećera - 1 limun Priprema: Sipati… »

Injekcije steroida protiv bolova štetnije nego što se mislilo

N1 Info pre 12 sati
Lekari i pacijenti trebalo bi da budu oprezni ukoliko koriste injekcije steroida za ublažavanje bolova povezanih sa osteoartritisom, jer mogu imati više štete, nego koristi. U novoj studiji objavljenoj u časopisu "Radiology", istraživači su… »

Velež slavio u derbiju Mostara posle pet godina

N1 Info pre 11 sati
U subotu su u terminu od 15 časova u Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrana tri meča 13. kola. Derbi Mostara pripao je Veležu. U okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Velež je savldao Zrinjski 1:0 i stigao do četvrte pobede u sezoni… »

DS osudio Šešeljeve pretnje Milojku Pantiću

N1 Info pre 11 sati
Demokratska stranka osudila je pretnje koje je lider radikala Vojislav Šešelj uputio novinaru Milojku Pantiću na društvenim mrežama, ocenjujući da je "dugodišnje tolerisanje siledžijskog ponašanja i fašističke tehnologije proizvodnje… »

N1 Info, najnovije vesti »