N1 Info

EK: Izjave Borela i Lajčaka o Kosovu konzistentne, drugačija tumačenja netačna

N1 Info pre 1 dan
Evropska unija pokazuje jedinstvo u svom pristupu olakšavanju dijaloga između Kosova i Srbije, uprkos kontradiktornim izjavama u vezi sa opcijama i kompromisima koje strane mogu da čine, piše prištinski list Koha ditore. Šef evropske diplomatije… »

Pritvor ministru zbog nabavke respiratora po trostruko većoj ceni

N1 Info pre 1 dan
Smenjenom ministru zdravlja Bolivije Marselu Navahasu danas je određen tromesečni pritvor, dok vlasti istražuju optužbe da je bolničke respiratore kupio po tri puta višoj ceni od realne. Predsednica Bolivije Žanin Anjes smenila je Navahasa u… »

Tadić: Trebalo je izaći na lokalne izbore, opoziciji potrebne male pobede

N1 Info pre 17 sati
Lider Socijademokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je da je obrazloženje Ustavnog suda da odbaci inicijativu Saveza za Srbiju (SzS) za ocenu ustavnosti proglašenja vanrednog stanja manje bitna od činjenice da Skupština Srbije nije sazvana… »

Brnabić: Srbija pravovremeno otvara granice

N1 Info pre 22 sata
Premijerka Ana Brnabić rekla je da je prerano za "pobednički krug", ali da je situacija sa epidemijom koronavirusa pod kontrolom. Brnabić je za TV Prva rekla da Srbija polako otvara granicu i da je odluka o slobodnom ulasku u zemlju "došlo… »

CINS: Građani SNS-u za sedam godina donirali 764 miliona dinara

N1 Info pre 22 sata
Građani, među kojima i partijski funkcioneri, su strankama nekadašnje i aktuelne vlasti - Demokratskoj stranci (DS), Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) i Srpskoj naprednoj stranci (SNS) za sedam godina dali oko 1,5 milijardi dinara vredne donacije… »

Jugonostalgičari i danas obeležili Dan mladosti

N1 Info pre 22 sata
Danas je 25. maj, dan rođenja Josipa Broza Tita koji se od 1945. do 1988. godine obeležavao kao Dan mladosti. Jugonostalgičari taj praznik obeležavaju i danas. Izvor: N1 Štafeta mladosti polazila je svaki put iz drugog mesta i republike, a ideja je… »

Dačić: Razlozi da Crna Gora ne otvori granicu za srpske turiste čisto politički

N1 Info pre 14 sati
Potez vlasti u Podgorici da ne otvori granicu za državljane Srbije je smešan i besmislen čin, međutim, ima svoje posledice koje su direktno i isključivo štetne po građane Crne Gore, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Dodaje da… »

Ustavni sud: Vanredna situacija ne garantuje delotvornost kao vanredno stanje

N1 Info pre 20 sati
Ustavni sud Srbije objavio je odluku kojom je prošle nedelje jednoglasno odbacio kao neosnovane inicijative za pokretanje postupaka za ocenu ustavnosti i zakonitosti Odluke o proglašenju vanrednog stanja, od 15. marta ove godine i zauzo stav da je… »

Fondacija Tijana Jurić: U Srbiji godišnje nestane između 1.300 i 1.500 dece

N1 Info pre 24 sata
Fondacija Tijana Jurić upozorila je da Srbija dočekuje Međunarodni dan nestale dece 25. maj, sa zabrinjavajućom statistikom, jer u Srbiji godišnje nestane između 1.300 i 1.500 dece iz različitih razloga, i da je od presudne važnosti alarmiranje… »

Radovanović: Požurilo se sa nekim odlukama, situacija je još rovita

N1 Info pre 16 sati
Epidemiolog Zoran Radovanović ocenio je da se, u borbi protiv koronavirusa, požurilo sa odlukom o otvaranju granica i uspostavljanju međugradskog saobraćaja, jer je situacija još "rovita" - smanjuje se i povećava broj novootkrivenih slučajeva… »

N1 Info, najnovije vesti »