N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Vukosavljević o Hubaču: Nećemo ishitreno reagovati

N1 Info pre 1 dan
Ministar kulture Vladan Vukosavljević izjavio je da ministarstvo kojim upravlja neće reagovati ishitreno u vezi sa dešavanjima u Narodnom pozorištu u Beogradu, kao i da čeka stav Upravnog odbora te institucije. Vukosavljević je za televiziju Prva rekao da kriza u Narodnom pozorištu nije... »

Apelacioni sud smanjio kaznu Teodori Viktorović za ubistvo

N1 Info pre 17 sati
Apelacioni sud u Beogradu doneo je odluku kojom je Teodora Viktorović osuđena na 20 godina zatvora zbog ubistva majke i babe u njihovom stanu u Beogradu 2015. godine. Time je Apelacioni sud preinačio odluku Višeg suda koji je u oktobru prošle godine osudio na 30 godina zatvora. Viši sud u... »

Tadićev iskaz u SBPOK-u osvanuo u tabloidu, slede tužbe

N1 Info pre 21 sat
Socijaldemokratska stranka (SDS) optužila je tabloide bliske vlastima da protivzakonito dobijaju zapisnike sa saslušanja iz policije i tužilaštva i najavila da će lider SDS Boris Tadić podneti krivičnu prijavu protiv jednog od tih listova ali i nadležnih državnih organa. U saopštenju se... »

Gutereš razmatra inicijativu SAD o povlačenju UNMIK-a

N1 Info pre 1 dan
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš razmatra američku inicijativu za pokretanje izlazne strategije za misiju UN na Kosovu (UNMIK), rečeno je agenciji Beta u sedištu svetske organizacije u Njujroku. Na pitanje da li je generalni sekretar UN primio pismo ambasadorke SAD pri UN... »

Uhapšen zbog požara u rezervatu prirode Okanj

N1 Info pre 1 dan
Zrenjaninska policija uhapsila je D.P. (37) iz okoline tog grada, zbog sumnje da je 1. oktobra izazvao požar na svojoj parceli, koji se potom proširio na trsku, travu i nisko rastinje u Specijalnom rezervatu prirode Okanj bara u mestu Elemir kod Zrenjanina. Kako je saopšteno, u tom požaru nije... »

Đilas: Pink i Informer su fabrike laži, a ne mediji

N1 Info pre 24 sata
Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas ocenio je danas da su vlasnik Pink televizije Željko Mitrović i glavni urednik Informera Dragan Vučićević "upravnici fabrika laži a ne medija" i da je bilo kakav pokušaj povezivanja njihovog proizvoda sa medijima, uvreda za sve one koji časno... »

DRI: Nepravilnosti najveće u pripremi budžeta i nabavkama

N1 Info pre 20 sati
Predsednik Državne revizorske institucije (DRI) Srbije Duško Pejović rekao je da su najveće nepravilnosti u poslovanju državnih institucija i firmi u pripremi budžeta, javnim nabavkama, uvećanom obračunu plata i preuzimanju obaveza većih nego što su odobrena sredstva. On je... »

Vulin o BSK: Priština destabilizuje situaciju na Kosovu

N1 Info pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je da će razgovarati sa predstavnicima misije KFOR, povodom usvajanja zakona u kosovskom parlamentu, kojima se omogućava formiranje vojske Kosova. Vulin je za Radio televiziju Srbije rekao da su protekle noći razmenjivane informacije i da je predsednik... »

Voz udario u ljude na pruzi tokom proslave, 58 mrtvih

N1 Info pre 14 sati
Najmanje 58 ljudi poginulo je pošto je voz uleteo u ljude blizu grada Amricar na severu Indije tokom obležavanje verskog praznika. Policija je za BBC navela da su žrtve stajale na pruzi dok prisustvovale obeležavanju hindu praznika Dasehra. Nastaradali nisu čuli voz pošto su pratili proslavu... »

"Srpski zet" Metju Palmer doneo jasnu poruku u Beograd

N1 Info pre 16 sati
Treći put u Srbiji, za manje od godinu dana, zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmer. Srpskim zvaničnicima preneo je poruku da Amerika podržava nastavak dijaloga Beograda i Prištine, ali i da sa Prištinom radi na tranziciji Bezbednosnih snaga - u Vojsku Kosova. Predsednica Vlade... »

"Duboko sam uznemiren..."

Vesti online  pre 37 minuta  još 31 povezana

VMRO-DPMNE isključio poslanike koji su glasali za izmene

Dnevnik  pre 43 minuta  još 17 povezanih

Danas je 74 godine od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu

Nova ekonomija  pre 1 sat  još 16 povezanih

Palmer: Što pre postići sporazum Beograda i Prištine

Beta  pre 26 minuta  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.