N1 Info

EU želi da ograniči rizike, predlaže pravila za veštačku inteligenciju

N1 Info pre 1 sat
Evropska unija je iznela predloge za regulisanje veštačke inteligencije, koji zahtevaju stroga pravila i zaštitne mere od rizika primene nove tehnologije. Danas objavljen Izveštaj o veštačkoj inteligenciji je deo šire digitalne strategije, čiji je… »

UN: Nijedna država ne štiti zdravlje današnje dece, niti njihovu budućnost

N1 Info pre 2 sata
Svet ne uspeva da zaštiti decu od zdravstvenih opasnosti koje predstavljanju klimatske promene i loša ishrana, navodi UN u najnovijem izveštaju, upozoravajući da je svako dete pod "trenutnom pretnjom". Prema mišljenju više od 40 svetskih… »

Bili Ajliš: Ne možete biti deo filma o Bondu ako se Krejgu ne dopada vaš rad

N1 Info pre 2 sata
Pevačica Bili Ajliš otkrila je da je Danijel Krejg imao veliki uticaj u odobravanju njene pesme kao naslovne za predstojeći film o Bondu. Numera, koju je producirao pevačicin brat Fineas, objavljena je prošle nedelje. Džoni Mar je na gitari, a… »

Prvi putnički avion sleteo u Alep posle osam godina

N1 Info pre 4 sata
Putnički avion sleteo je na Međunarodni aerodrom u Alepu prvi put u poslednjih osam godina, javila je sirijska novinska agencija Sana. Avion je u Alep stigao iz Damaska. Sirijska televizija "Ekbarija" objavila je u ponedeljak, 17. februara, izjavu… »

Kobasica s pirinčem i brokolijem

N1 Info pre 4 sata
Sve se sprema u jednoj posudi, brzo i lako. Ovo je pravi obrok za brzu pripremu posle posla. Sastojci: - 200 gr suve kobasice - 1 sveža crvena paprika - 1 šoljica pirinča - 1 komad crvenog luka - 2 čena belog luka - 2 šoljice cvetova brokolija - 1… »

Bubnjar Pink Flojda dolazi u Beograd sa svojom supergrupom

N1 Info pre 4 sata
Na svetski dan muzike, 21. juna ove godine u Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Flojd koji će zajedno sa svojom supergrupom nastupiti u Sava Centru u okviru velike svetske turneje pod nazivom "Nik Mejsonova tacna prepuna tajni".Projekat je… »

Britanci izabrali pesmu godine - "Someone You Loved"

N1 Info pre 4 sata
Pesma "Someone You Loved" škotskog kantautora Luisa Kapaldija proglašena je pesmom godine na 40. dodeli britanskih muzičkih nagrada. "Someone You Loved" pesma je s Kapaldijevog debitantskog albuma i prošle nedelje je provela sedam nedelja na prvom… »

Pokret Naši optužio SNS za krađu slogana "Za našu decu"

N1 Info pre 6 sati
Pokret SNP Naši optužio je Srpsku naprednu stranku za krađu predizbornog slogana "Za našu decu", s kojim će SNS izaći na predstojeće parlamentarne izbore. Taj pokret najavljuje tužbu zbog povrede autorskih prava i akciju lepljenja plakata upravo s… »

Sveto ime Franjo

N1 Info pre 6 sati
Čekaj, stani, kako sad to, otkud Croatia? Zašto je Dinamu, simbolu hrvatstva, silom nametnuto ime Croatia? Zašto mu je, ako je simbol hrvatstva, ime Croatia nametnuto silom? Zašto je, ako je Croatia morala biti nametnuta silom, Dinamo simbol… »

Niški hirurg neplanirano uradio dve operacije odjednom

N1 Info pre 6 sati
Hirurg Bojan Jovanović, koji 12 godina radi u Kliničkom centru u Nišu, prvi put u svojoj karijeri laparoskopski je uradio dve operacije odjednom - operaciju žučne kese i slepog creva, objavile su Južne vesti. Jovanović kaže da za takav zahvat do… »

N1 Info, najnovije vesti »