N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Počinje gradnja novih 25 stanova za izbeglice u Kikindi

N1 Info pre 11 sati
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je izbeglicama, na ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju novih 25 stanova za izbeglice u Kikindi, da nisu zaboravljeni. Ministarstvo spoljnih poslova je saopštilo da je obeležen početak gradnje novih 25... »

Novi dan o odvojenim komemoracijama u Jasenovcu

N1 Info pre 7 sati
Savez antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske i Srpsko narodno vijeće (SNV), kojima se pridružila delegacija opozicione SDP, održali su u subotu komemoraciju u Spomen parku Jasenovac u znak sećanja na žrtve tog ustaškog logora. Predstavnici jevrejskih, srpskih i antifašističkih... »

Danas: Izvesna kandidatura Zorana Lutovca za šefa DS

N1 Info pre 16 sati
Gotovo je izvesno da će Zoran Lutovac, predsednik Političkog saveta DS, da se kandiduje za šefa te stranke, nezvanično saznaje Danas. Iako još nema zvaničnih kandidatura za stranačke izbore u Demokratskoj stranci, među članovima DS se uveliko spekuliše ko bi mogao da se kandiduje. Tako je,... »

Četvorica bivših predsednika SAD na sahrani Barbare Buš

N1 Info pre 6 sati
Više stotina ljudi, među kojima četvorica bivših američkih predsednika, diplomate i sportisti, prisustvovalo je sahrani nekadašnje prve dame SAD Barbare Buš u Hjustonu. Bivši predsednik SAD Džordž H.V. Buš bio je u invalidskim kolicima na sahrani svoje supruge, uz pratnju njihovih sinova... »

Plenković: Dolazak Vulina u Jasenovac nije dobro rešenje

N1 Info pre 7 sati
Premijer Andrej Plenković izjavio je u Zagrebu, komentarišući mogući dolazak srpskog ministra Aleksandra Vulina u nedelju na područje Jasenovca, da to ne bi bilo dobro rešenje zbog njegovih ranijih neprihvatljivih izjava. Izvor: N1 "Što se tiče najavljenog dolaska ministra Vulina u Hrvatsku,... »

Đukanović: Spremni smo za normalizaciju odnosa s Rusijom

N1 Info pre 17 sati
Novoizabrani predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio da je Crna Gora spremna za normalizaciju odnosa sa Rusijom. "Što se Crne Gore i mene lično tiče, priča o normalizaciji naših odnosa je kucanje na otvorena vrata", rekao je Đukanović za RIA Novosti. On je izrazio žaljenje što je... »

Međunarodni stručnjaci za hemijsko oružje posetili Dumu

N1 Info pre 10 sati
Stručnjaci međunarodne organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW) posetili su sirijski grad Dumu, na koji je 7. aprila izveden napad u kome je navodno korišćeno hemijsko oružje, saopštilo je rusko Ministarstvo inostranih poslova. "Prema informacijama kojima raspolažemo, specijalna... »

Indija planira smrtne kazne za silovatelje devojčica

N1 Info pre 11 sati
Indija planira da uvede smrtne kazne za silovatelje devojčica mlađih od 12 godina u sklopu borbe protiv sve većeg broja napada na žene. Inicijativa bi mogla da postane zakon - ako dobije odobrenje predsednika i parlamenta, prenosi agencija Pres trast Indije. Uvođene smrtne kazne za silovatelje... »

Opozicija podržala protest za aerodrom tokom posete Vučića

N1 Info pre 15 sati
Više opozicionih stranaka i pokreta podržalo je protest koji će Inicijativa "Ne damo niški aerodrom" organizovati u tom gradu 25. aprila, tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Nišu. Kako je saopštila Demokratska stranka (DS), opozicija je podržala građane Niša u "pravednoj... »

Sud privremeno zabranio Barbiku sa likom Fride Kalo

N1 Info pre 18 sati
Daleka rođaka pokojne meksičke slikarke Fride Kalo izjavila je da je sud izdao privremenu zabranu prodaje lutke Barbike s likom poznate umetnice. Slikarkina čukun-nećaka Mara de Anda Romeo pokušava na sudu da dokaže da proizvođač igračaka Matel nema pravo da koristi lik Fride Kalo u okviru... »

Hrvatski MSP: Vulin do daljeg nije dobrodošao u Hrvatsku

Večernje novosti  pre 3 sata  još 2 povezane

Na sahrani Barbare Buš četiri bivša predsednika SAD

Večernje novosti  pre 5 sati  još 2 povezane

Erdogan: Stotine Turaka i pobunjenika poginulo u Afrinu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.