N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Lekar i njegova devojka drogirali i silovali žene

N1 Info pre 7 sati
Lekar iz Kalifornije, koji je više godina učestvovao u TV rijalitiju o navikama američkog muškarca u onlajn vezama, i njegova devojka optuženi su za drogiranje i silovanje dve mlade žene, saopštila je kancelarija tužioca Okruga Orindž. Tužoci sumnjaju da su Grant Robišo (38) i Serisa... »

Žena preminula u Nišu od posledica groznice Zapadnog Nila

N1 Info pre 7 sati
Na Klinici za infektivne bolesti u Nišu nalaze se dva pacijenta koja boluju od groznice Zapadnog Nila, a jedna žena je preminula od posledica te virusne infekcije, rekao je direktor te ustanove Miodrag Vrbić. "Zdravstveno stanje jednog obolelog je ozbiljno, on se nalazi u životnoj opasnosti, a... »

Avion Mig-31 se srušio u Rusiji

N1 Info pre 1 sat
Avion Mig-31 se srušio u centralnom ruskom regionu Nižnji Novgorod, prenosi RT. Kako prenosi RT, veruje da su se piloti katapultirali bezbedno. Avion se srušio nedugo nakon poletanja, 17 kilometara od baze. Navodno je vatra zahvatila avion pre rušenja.... »

Dačić: Rešenje za pitanje Kosova i Metohije nije na stolu

N1 Info pre 5 sati
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da rešenje za pitanje Kosova i Metohije nije na stolu i njega treba strpljivo tražiti. Ideja koja je izneta o razgraničenju je opcija koju je Aleksandar Vučić javno istakao i tek treba da bude predmet razgovora, jer objektivno razgovori nisu... »

Tramp: Nećemo sankcijama zaustavljati Severni tok 2

N1 Info pre 6 sati
Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je u susretu sa poljskim predsednikom Andžejom Dudom u Vašingtonu ruski gasovod Severni tok 2, ali je rekao i da SAD neće izaći u susret poljskim vlastima i sankcijama zaustaviti ruski projekat. "Ne planiramo to (sankcije). Jednostavno smatramo da je veoma... »

Mas: Nemačka skeptična prema promeni granica

N1 Info pre 2 sata
Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas izjavio je da je Berlin skeptičan prema ideji promene granice u pregovorima Kosova i Srbije. Mas je u Tirani rekao da "postoji strah od domino efekta", preneo je AP. "Skeptični smo i diskretni po tom pitanju", rekao je Mas. On je pozvao Kosovo i Srbiju... »

Bivši premijer Pakistana pušten iz zatvora uz kauciju

N1 Info pre 3 sata
Pakistanski sud je naložio puštanje iz zatvora bivšeg premijera Navaza Šarifa, njegove ćerke i zeta, do završetka žalbenog postupka. Njih troje su ranije ove godine osuđeni za korupciju, Šarif na 10 godina, njegova ćerka Marjam Navaz na sedam godina i zet Mohamad Safdar na godinu dana... »

Vučić: Neće biti vojne parade, organizovaćemo veliku vežbu

N1 Info pre 4 sata
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da verovatno neće biti održana vojna parada, koja je ranije bila planirana u Beogradu do kraja godine, već će, po svemu sudeći, biti organizovana velika vežba na kojoj će Vojska Srbije prikazati svoje mogućnosti. "Verovatno nećemo ići na paradu,... »

Milivojević: Rijaliti program progutao televiziju kao medij

N1 Info pre 7 sati
Profesorka Fakulteta političkih nauka Snježana MIlivojević ocenila je u Novom danu da je ministar kulture Vladan Vukosavljević dobro dijagnostifikovao problem kad je reč o rijaliti programima. Ministar Vukosavljević založio se da rijaliti programi budu predmet posebne pretplate i naglasio da... »

Ustavni sud Makedonije odlučio: Referendum je ustavan

N1 Info pre 3 sata
Ustavni Sud Makedonije većinom glasova odlučio je da ne postoje ustavne prepreke za održavanje referenduma o imenu države zakazan za 30. septembar. Sedam od devet sudija je glasalo protiv predloga sudije izvestioca Elene Goševe da se stopiraju sve aktivnosti oko referenduma da Sud povede... »

©2018 Netmark d.o.o.