N1 Info » Vesti dana

http://rs.n1info.com/

N1 Info

Đorđević: Ne polazimo od toga da su bolovanja lažna

N1 Info pre 1 dan
Izmena zakona o radu koje bi definisale i dodatne izmene oko bolovanja neće biti pre 2020. godine, rekao je ministar rada Zoran Đorđević. "Nema potrebe za dodatnim izmenama. Mi ne polazimo od pretpostavke da su bolovanja lažna", rekao je Đorđević za Prvu televiziju, povodom navoda u medijima... »

Tri nove vrste droge se pojavile u Srbiji

N1 Info pre 1 dan
Sistem za rano upozoravanje o novim psihoaktivnim supstancama u Ministarstvu zdravlja je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Bezbedonosno-informativnom agencijom otkrio tri nove psihoaktivne supstance u Srbiji, preneo je RTS. Srbiju je Evropski monitoring centar obavestio o... »

Sahranjena glumica Milena Dravić

N1 Info pre 20 sati
Jedna od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumica Milena Dravić sahranjena je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. U prisustvu porodice, prijatelja, kolega i poštovalaca, legendarna glumica sahranjena je kraj svog supruga, glumca Dragana Nikolića. Mitropolit Porfirije... »

Premijerka: Da se Google uskoro izjasni

N1 Info pre 19 sati
Kabinet predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić saopštio je da su, povodom informacija koje su se pojavile u javnosti i na društvenim mrežama da je Srbija stavljena na "crnu" listu od strane kompanije Google, dobijena čvrsta uveravanja da je reč o tehničkom problemu. Naime, u javnosti se... »

Čudesni Luka Jović dao pet golova u pobedi Ajntrahta!

N1 Info pre 15 sati
Luka Jović je u duelu Ajntrahta sa Fortunom definitivno opravdao nadimak "Srpski Falkao", postigavši neverovatnih pet golova za pobedu svoje ekipe od 7:1. Sve je počelo fantastičnim golom polumakazicama u 26. minutu, i to posle centaršuta još jednog srpskog fudbalera, Filipa Kostića. Ajntraht... »

Đukanović: Crna Gora ne sme da sledi agresivno svetosavlje

N1 Info pre 22 sata
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da Crna Gora ne sme da sledi ni ruski, ni velikosrpski nacionalizam, ali ni "agresivno svetosavlje" koje poništava crnogorski verski i nacionalni identitet. "Očigledno je problem SPC da svakoga ko nije poput njih, slepi poslušnik interesa ruskog... »

Brnabić o Kosovu: Zamrznuti konflikt nije u interesu Srbije

N1 Info pre 23 sata
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da razmena teritorija između Srbije i Kosova ne bi bilo otvaranje Pandorine kutije, jer je ona otvorena pre 10 godina. "Pandorina kutija je otvorena pre 10 godina, kada je grupa kosovskih političara jednostrano proglasila nezavisnost Kosova, a grupa zemalja... »

Vučić razgovarao sa antiohijskim i srpskim patrijarhom

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbija Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa patrijarhom antiohijskim i celog Istoka Jovanom 10. i patrijarhom srpskim Irinejom, saopšteno je iz kabineta srpkog predsednika. Kako je navedeno, poglavar drevne pravoslavne crkve na Bliskom istoku upoznao je Vučića sa iskušenjima... »

Jeremić: Zaklinjaće se po kafanama da nikad nisu bili u SNS

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da ljude u naprednjačkom režimu ne vezuje ništa osim "golog interesa" i da će "vlast otići kao rukom odneta" kada taj materijalni interes bude doveden u pitanje. "Među njima nema kohezije, ideologije, vere, vrednosti, patriotizma... Njihova... »

Putin: Islamska država uzela 700 talaca, vrši pogubljenja

N1 Info pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da su ekstremisti Islamske države u Siriji nedavno uzeli oko 700 ljudi kao taoce i da su već pogubili neke od njih. Govoreći na međunarodnom forumu u Sočiju, Putin je rekao da su ekstremisti "odnedavno počeli da šire svoje područje i uzeli kao taoce... »

"Duboko sam uznemiren..."

Vesti online  pre 1 sat  još 32 povezane

Kako je za samo osam dana 80.000 boraca oslobodilo Beograd?

Prva  pre 34 minuta  još 20 povezanih

VMRO-DPMNE isključio poslanike koji su glasali za izmene

Dnevnik  pre 1 sat  još 17 povezanih

Palmer: Obe strane da preduzmu krupne i teške stvari

RTV  pre 3 sata  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.