N1 Info

Premijerka najavila izgradnju nove fabrike za proizvodnju Sinofarm vakcina

N1 Info pre 12 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da će za proizvodnju vakcine Sinofarm da se izgradi nova fabrika, jer je Institut Torlak predviđen za proizvodnju samo ruske vakcine Sputnjik V. „Pošto u Torlaku nema kapaciteta za druge vakcine, za… »

Tiodorović: Vakcinacijom stvaramo ambijent za normalan život i privređivanje

N1 Info pre 15 sati
U tržnim centrima "Delta planet" i "Forum" u Nišu su otvoreni vakcinalni punktovi, ali za razliku od Beograda, gužvi nema, kao ni vaučera za one koji među prvima prime vakcinu. Na vakcinalnom punktu u tržnom centru „Delta planet“, u prvih pola… »

U Hrvatskoj preminula 33 pacijenta, još 1.435 novoobolelih

N1 Info pre 17 sati
U protekla 24 sata u Hrvatskoj zabeleženo je 1.435 novih slučajeva, dok su 33 osobe umrle. Broj aktivnih slučajeva je ukupno 11.265, među njima je 2.079 pacijenata na bolničkom lečenju, od toga su na respiratoru 242 pacijenta. U protekla 24 sata… »

Er Srbija uvodi letove do četiri nove destinacije u Rusiji

N1 Info pre 18 sati
Aviokompanija Er Srbija u petak je najavila da će leteti do četiri nove destinacije u Rusiji, zbog velikog interesovanja putnika iz te zemlje i regiona. Tokom maja će biti povećan broj letova ka Moskvi, sa šest na sedam puta nedeljno, dok će u junu… »

Srbija je odlučila: Heineken 0.0. poneo titulu „Izabran proizvod godine 2021“

N1 Info pre 8 sati
Heineken 0.0, bezalkoholni proizvod kompanije HEINEKEN Srbija, izabran je za proizvod 2021. godine u kategoriji bezalkoholnog piva, na osnovu iskustva potrošača, prenosi Product of the Year Worldwide (POY) Adria d.o.o, inače organizator izbora… »

Meštani sela kod Kraljeva „obezbedili“ 50 pristupnica SNS-u, ali puta – nema

N1 Info pre 9 sati
Meštani sela Drlupa kod Kraljeva nakon poplava 2019. godine u kojima im je bujica odnela deo puta, i danas se voze koritom reke, jer su sva obećanja gradske vlasti u Kraljevu da će dobiti put, nestala. Kako su meštani ovog sela ispričali za N1… »

Godfri: Bojkot nije rešenje, savetujem da se vratite razgovoru

N1 Info pre 14 sati
Razumem frustraciju što ima malo napretka u demokratskom procesu i vladavini prava, ali ipak ne verujem da će bojkot vladinog procesa odlučivanja i radnih grupa doneti bolje uslove za novinare i pomoći ovoj zemlji da stigne do stabilnije i bolje… »

Gore tri sprata višespratnice u Londonu

N1 Info pre 15 sati
U višespratnici u istočnom Londonu buknuo je požar koji je zahvatio najmanje tri spata. Gore stanovi na osmom, devetom i desetom spratu. Na terenu je 125 vatrogasaca i 20 vatrogasnih vozila koji pokušavaju da obuzdaju vatrenu stihiju, objavljeno je na… »

Fabrici: EU pomaže Srbiji u primeni konvencije o sprečavanju porodičnog nasilja

N1 Info pre 14 sati
Istanbulska konvencija pomogla je državama da stvore jednak sistem zaštite za žrtve rodno zasnovanog nasilja i nasilja u porodici, ali se još mora raditi na prevenciji i suzbijanju patrijarhalnih stereotipa, ocena je učesnika na konferenciji povodom… »

Od danas vakcinacija u tržnim centrima i u Nišu

N1 Info pre 18 sati
Vakcinu protiv korone građani Niša moći će od danas da prime i na punktovima za vakcinaciju u tržnim centrima "Delta Planet" i "Forum", saopštio je direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan. Vakcinacija u „Forumu“ biće organizovana od 10.00 do… »

N1 Info, najnovije vesti »