N1 Info

Viz er od 1. jula uvodi liniju Salcburg - Beograd

N1 Info pre 5 sati
Aviokompanija Viz er, niskobudžetni‌ ‌avioprevoznik‌ ‌u‌ ‌centralnoj‌ ‌i‌ ‌istočnoj‌ ‌Evropi‌, ‌‌‌saopštio‌ je da će od 1. jula putnici moći da lete od Salcburga do Beograda. Linija Salcburg – Beograd saobraćaće… »

Živković: Borimo se da padnu maske, Vučić lažni evropejac, Srbija - demokratura

N1 Info pre 5 sati
Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je da na izborima, na koje ta partija izlazi u koaliciji sa Zelenom strankom, očekuje da "pobedi", odnosno, da kako kaže, poslanici te koalicije uđu u parlament i nastave borbu protiv "Vučićeve… »

"Rat" Trampa i Tvitera - predsednik SAD naredbom "zaštitio slobodu govora"

N1 Info pre 12 sati
Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je naredbu kojom se dovodi u pitanje zaštita društvenih mreža od tužbi, čime je nastavio rat protiv tih sredstava komunikacije. "Danas potpisujem izvršnu naredbu da zaštitim i podržim slobodu govora i prava… »

SNS anketari zovu građane, provajderi negiraju da su dali brojeve telefona

N1 Info pre 1 minut
Proteklih dana građane Srbije osim na fiksne telefone, aktivisti vladajuće partije zovu i na mobilne. Pojedince je takva praksa zabrinula, jer nisu dobili jasan odgovor odakle Srpskoj naprednoj stranci njihovi privatni brojevi, što je ponovo nametnulo… »

Tramp uzvraća Tviteru: Napada samo konzervativce, ukinuti klauzulu zakona

N1 Info pre 1 minut
Rat predsednika SAD i društvene mreže Tviter se nastavlja. Nakon što mu je Tviter sakrio objavu o nasilju u Mineapolisu, Donald Tramp je uzvratio da Tviter napada samo konzervativce i da treba ukinuti klauzulu zakona kojom se društvene mreže štite… »

U Italiji najviše zaraženih i dalje u Lombardiji

N1 Info pre 1 minut
Lombardija, region najteže pogođen koronavirusom u Italiji, i danas ima najveći broj novih slučajeva zaraze, što bi moglo da dovede u pitanje planirano otvaranje granica sledeće nedelje za putovanja iz jednog regiona u drugi. Agencija za civilnu… »

Austrija i Slovenija ublažavaju meru obaveznog nošenja zaštitne maske

N1 Info pre 56 minuta
Nošenje zaštitne maske neće biti više obavezno u austrijskim radnjama od 15. juna, saopštila je tamošnja vlada i dodala da u novoj fazi borbe protiv koronavirusa želi "manje propisa i više samodiscipline". "Na dobrom smo putu i možemo da pređemo… »

Pomorci privedeni u stanicu po sletanju u Podgoricu, pušili i pili u avionu

N1 Info pre 37 minuta
Tokom leta sa Barbadosa, kojim je danas u Podgoricu stiglo 320 pomoraca iz Crne Gore i iz država regiona, pojedini putnici nisu poštovali pravila, rekao je državni sekretar u MUP Crne Gore Dragan Pejanović, navodeći da je bilo upotrebe alkohola i… »

Podaci REM-a o zastupljenosti u medijima - irelevantni ili manipulacija

N1 Info pre 25 minuta
Prema novom izveštaju REM-ovog monitoringa medija za period od 16. do 22. maja, najviše prostora na šest televizija zauzimaju analitičari (35,46 odsto udela), zatim Savez za Srbiju (16,16), a na trećem mestu lista "Alekdandar Vučić - za našu decu"… »

Održana sednica Skupštine Beograda, korona "napala" i gradsku kasu

N1 Info pre 20 minuta
Na preporuku epidemiologa, gradski odbornici se prvi put posle vanrednog stanja sastali u sali 1 Sava Centra, umesto u gradskoj skupštini na Trgu Nikole Pašića. Odbornici vladajuće većine izglasali su potvrdu svih mera koje je gradska vlast donela… »

N1 Info, najnovije vesti »