N1 Info

Vesić: Krizni štab danas možda odluči kada će biti dopuštena okupljanja

N1 Info pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je moguće da će Krizni štab za suzbijanje koronavirusa odlučiti od kog datuma će u Srbiji moći da se organizuju skupovi. „Ne očekujem da će Krizni štab reći da će od sutra početi… »

Carinici sprečili pokušaj krijumčarenja 48.000 evra u dušeku

N1 Info pre 1 dan
Carinici su 12. maja 2021. godine na prelazu Vatin, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj jednog vozača kamiona da u sunđeru dušeka prokrijumčari više od 48.000 evra, saopštila je Uprava Carina. Kako se navodi u saopštenju, prekršaj je… »

Uzmi račun i pobedi 2021 – prvo izvlačenje u subotu, već stiglo milion koverata

N1 Info pre 1 dan
Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 biće održano u subotu 15. maja 2021. godine u 18h uz direktan prenos na javnom servisu, saopštila je Vlada. Kako se navodi u saopštenju Vlade, tada će svoje nove vlasnike dobiti pet… »

Grčka otvara granice – ulazak s potvrdom o vakcinaciji ili negativnim PCR testom

N1 Info pre 1 dan
Ambasador Srbije u Grčkoj Dušan Spasojević saopštio je da je zvaničnom odlukom grčke vlade, od danas, za srpske državljane otvoren i granični prelaz Evzoni. Evzoni će biti otvoren svakodnevno, od sedam do 23h, dok će granični prelaz Promahonas… »

Brnabić: Predlog da se od 21. juna omoguće koncerti i festivali – uz uslove

N1 Info pre 1 dan
Sledeće nedelje Kriznom štabu za borbu protiv koronavirusa biće iznet predlog da se od 21. juna, Svetskog dana muzike, omogući održavanje kulturnih manifestacija, koncerata i festivala ako budu ispunjeni određeni uslovi, saopšteno je iz Vlade… »

U Hrvatskoj 926 novih slučajeva koronavirusa, preminula 41 osoba

N1 Info pre 1 dan
U protekla 24 sata u Hrvatskoj je od posledica infekcije koronavirusom preminula 41 osoba, a zabeleženo je 926 novih slučajeva zaraze od 6.587 testiranih osoba, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite. Aktivno je 7.214 slučajeva, među kojima su… »

Raspisan konkurs za izbor Republičkog javnog tužioca

N1 Info pre 1 dan
Državno veće tužilaca raspisalo je konkurs za izbor Republičkog javnog tužioca, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu DVT. U Zakonu o javnom tužilaštvu navodi se da se tužilac bira na period od šest godina i da može biti ponovo biran… »

„Lalatoviću je trebalo da damo otkaz pre četiri meseca“

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić kritikovao je odlazećeg šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića. „Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se… »

Jovanjica, nova pitanja: Traži se ispitivanje uloge načelnika BIA za Beograd

N1 Info pre 1 dan
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić na konferenciji za novinare postavio je pitanja državnom vrhu Srbije i nadležnim institucijama - da li će se utvrditi uloga Mirka Škera u aferi "Jovanjica", koji je u trenutku hapšenja Predraga Koluvije… »

Ukupno 128 osoba zaraženo koronavirusom u ustanovama socijalne zaštite

N1 Info pre 1 dan
U ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih, koronavirusom zaraženo je 38 korisnika i 90 zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Do sada je ukupno… »

N1 Info, najnovije vesti »