Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Oglasio se Guči pop: Pravoslavni sveštenik se izvinio i ugasio Instagram, a evo koja je bila reakcija ruskog patrijarha (foto)

Blic pre 3 sata
Nakon što se našao na udaru kritika zbog ljubavi prema luksuznim stvarima, posebno prema brendu Guči i Luj Viton, ruski sveštenik Vjačeslav Baskakov obrisao je svoj Instagram profil i napisao pismo izvinjenja, u kojem je objasnio svoje ponašanje. Baskakov je veliki ljubitelj luksuznih stvari,... »

Sneg stiže i u gradove! Sutra sunčano i toplo, a za vikend ćemo gaziti 20 centimetara belog pokrivača

Blic pre 5 sati
Pripremite sanke, čizme, rukavice, kape jer nam konačno stiže - pravi sneg. Čak i u prestonici. Prema prognozama meteorologa biće i do 30 centimetra snega u delovima Vojvodine, a do 20 u Beogradu. Dakle, deca će konačno moći na sankanje i grudvanje jer nam beli pokrivač stiže baš kad... »

Udar na braću kriminalce: Članovi su ozloglašenog crnogorska klana, a sada im je oduzeto sve - blindirana kola, novac, telefoni

Blic pre 6 sati
Podgorička policija je u zajedno sa pripadnicima SAJ prilikom pretresa lokacija koja koriste bezbedonosno interesantne osobe Marko, Milić i Novak Šaković oduzela pet luksuznih vozila, više platnih kartica, 12.800 evra, više mobilnih telefona, saopšteno je iz Uprave policije. - Prilikom... »

Stravična ispovest zlostavljane žene: "Kad uđe u kuću deca počnu da vrište, porodila sam se pre vremena kada je mog oca uhvatio za gušu"

Blic pre 12 sati
Trideset žena ubijeno je ove godine u porodičnom nasilju, a u proteklih deset godina od nasilja je stradalo više od 350 žena u Srbiji. Ovi zabrinjavajući podaci rečeni su uoči Međunarodnog dana nasilja nad ženama. Povodom svetske kampanje „16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog... »

Premijer Rumunije zatražila jedinstvo zbog predsedništva EU

Blic pre 1 sat
Rumunski premijer Viorika Dančila zatražila je danas od poslanika jedinstvo, dok se Rumunija priprema da po prvi put preuzme predsedavanje Evropskom unijom. Dančila je izjavila da "nema mesta za politički ponos" tokom rumunskog predsedništva, koje počinje 1. januara. - Molim vas da se... »

Sastanak izraleskog vojnog vrha i ruskih zvaničnika zbog Sirije

Blic pre 2 sata
Izraleska vojna delegacija sastala se sa ruskim zvaničnicima kako bi razgovarali o situaciji u Siriji. U saopštenju izraelske vojske navodi se da su izraelski oficiri obavestili ruske zvaničnike o operaciji koja je prethodne nedelje pokrenuta sa ciljem da se "razotkriju i osujete" tuneli... »

Od ubice do misice: Olga je bila siroče kada je postala Putinova snajperka, a sada je šokirala svet rečima: "To nisu ljudi, već samo mete"

Blic pre 8 sati
Olga Šiškina (21) je bila siroče kada je postala tinejdžerski snajperista u krvavom sukobu u istočnoj Ukrajini – pre osvajanja titule misice. Bila je dobrovoljac proruskih snaga i navela je da morala da se bori kako bi bila prihvaćena, pošto je prvobitno osumnjičena da je ukrajinska... »

Simić: Priština želi da stvori "političku vatru", a dim će osetiti ceo region

Blic pre 8 sati
Srpska lista očekuje da EU i cela međunarodna zajednica do petka izvrše snažan pritisak na Prištinu kako bi odustala od zakonodavnog aranžmana formiranja takozvane vojske Kosova, kaže Slavko Simić iz Srpske liste. - Ukoliko se to i dogodi u petak, sasvim je sigurno da će se podići velike... »

Potresna ispovest svedoka napada u Strazburu: "Čuo sam dva pucnja, mislio sam da je vatromet, ali kada sam se okrenuo..."

Blic pre 19 sati
Jedan od svedoka pucnjave u Strazburu Pater Fric rekao je da je pokušao da oživi muškraca ranjenog kod Božićnog vašara. - Čuo sam dva jaka zvuka, u početku sam mislio da je u pitanju vatromet, ali kada sam se okrenuo iza ćoška, video sam da jedna osoba leži na podu sa ranom na glavi. Reč... »

Kao u staroj čaršiji: Pojavio se snimak Gruevskog kako šeta po Budimpešti (foto)

Blic pre 20 sati
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi bivši makedonski premijer Nikola Gruevski kako šeta Budimpeštom, mesec dana nakon što je napustio zemlju i ekspresno dobio azil u Mađarskoj, prenose makedonski mediji. Kako navodi televizija Telma, i posle mesec dana niko nije... »

©2018 Netmark d.o.o.