Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Dva muškarca povređena u dve saobraćajke

Blic pre 6 sati
Dva muškarca povređena su u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. U udesu, do kojeg je došlo u 21.25 časova u ulici Vojvode Stepe, lakše je povređen motociklista (37), koji je prebačen u Urgentni centar. U Urgentni centar... »

Neverovatno otkriće: U Makedoniji pronađeni ostaci slona od pre osam miliona godina

Blic pre 13 sati
Paleontolozi sa Prirodnog muzeja i Prirodno-naučnog muzeja iz Sofije pronašli su u blizini makedonskog sela Donji Disan, u opštini Negotino, fosilne ostatke slona čija se starost procenjuje na oko osam miliona godina. Iskopavanje ostataka izumrlog praistorijskog slona (Choerolophodon pantelici)... »

Nekadašnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" sa dubokim dekolteom na reviji Boška Jakovljevića (video)

Blic pre 15 sati
U poslednje vreme nemamo prilike da čujemo mnogo toga o njoj, a ostala je upamćena po moćnom glasu i dobrom predstavljanju Srbije na "Evroviziji" pesmom "Goodbye". Bila je gošća na reviji Boška Jakovljevića na beogradskom "Fešn viku", a u kakvom izdanju se pojavila, koje je privuklo poglede... »

Ministru Trivanu dodeljeno Specijalno priznanje "Zeleni list"

Blic pre 15 sati
Ministru zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Goranu Trivanu danas je u Sremskim Karlovcima svečano uručeno Specijalno priznanje "Zeleni list" za doprinos zaštiti životne sredine i prirode. Priznanje je dodeljeno u okviru akcije "Tražimo zagađivača godine i zaštitnika životne... »

Obrenovački klepetan i malena: Meštanin Zabrežja već 32 godine ima ove "podstanare"

Blic pre 16 sati
Jedna kuća u naselju Zabrežje u Obrenovcu prava je atrakcija otkad je izgrađena, i to jer vlasnici već 32 godine imaju rode kao stalne podstanare. Porodica Blažić živi u Savskoj ulici 85, a od 1986. godine njihov krov je stanište roda, para poput Klepetana i Malene kojima, kako kažu, još... »

Protest u Nemanjinoj: Prosvetari štrajkovali ispred Vlade, saobraćaj bio paralisan

Blic pre 1 sat
Zbog protesta članova Unije sindikata prosvetnih radnika ispred Vlade Srbije danas je od podne saobraćaj u Nemanjinoj i okolnim ulicama bio potpuno zaustavljen, a automobili i gradski prevoz počeli su ovom trasom da voze tek sat i po kasnije. - Zbog protesta je saobraćaj potpuno paralisan, te je... »

Beograđanka napisala takvu pohvalu Nišu da ćete poželeti odmah da se preselite tamo

Blic pre 1 sat
„Niš vas uvek grli, odakle god da dolazite, zbog čega god da dolazite, koliko god da ostajete – uvek mu se iznova vraćate.” Ovo je samo deo teksta koji je na društvenim mrežama nedavno objavila Kristina Vuletić, dvadesettrogodišnja diplomirana glumica, trenutno na master studijama u... »

"Taj Vrisak neću zaboraviti dok sam živ": Dečak pao sa terase, majka se obesila, svedoci i dalje u šoku

Blic pre 1 sat
Desetogodišnji dečak P.S. poginuo je nakon pada sa četvrtog sprata zgrade u banjalučkom naselju Novi Borik, a nakon saznanja da joj je sin jedinac izgubio bitku za životom, majka Darija S. (39) se obesila. Zastrašujući virsak majke iz stana na četvrtom spratu preksinoć je presekao stanare... »

Zagreb uskoro dobija prvi radio sa srpskim narodnjacima, evo šta o tome misle Zagrepčani (video)

Blic pre 2 sata
Zagreb bi uskoro trebalo da dobie prvi radio koji će puštati narodnjake iz Srbije i BiH, odnosno cajke, kako ih Hrvati nazivaju. Radio bi trebalo da počne sa emitovanjem ovog leta. Hrvatski Index je zato sproveo anketu među Zagrepčanima i pitao ih da li slušaju narodnjake i inače, šta misle... »

Komšije u neverici: “Bila je hrabra, savladala tešku bolest, ali ju je slomila smrt sina”

Blic pre 4 sata
Rodbina i poznanici porodice Samardžija iz Banjaluke koju je zadesila nezapamćena tragedija juče su i dalje u neverici komentarisali ono što se dogodilo sa detetom i majkom iz naselja Novi Borik. – Bila je hrabra žena i majka. Preživela je tešku bolest zbog koje nije mogla imati više dece... »

©2018 Netmark d.o.o.