Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Droga u koferima i frižiderima: Velika akcija u Beogradu i Kragujevcu, zaplenjeno 16 kilograma narkotika, pali dileri (video)

Blic pre 13 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su u više odvojenih akcija, u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama, uhapsili tri osobe i zaplenili 15 kilograma marihuane, 400 grama kokaina, 60 grama heroina, 700 grama amfetamina, manje količine hašiša i smeše kofeina i... »

Uhapšena žena zbog trgovine ljudima: Devojčicu odvela kod muškarca koji ju je seksualno iskoristio

Blic pre 13 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su K. M. (1985) iz Prokuplja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima. Ona se sumnjiči da je četrnaestogodišnju devojčicu početkom septembra, u dogovoru sa jednim muškarcem, dovela na ugovoreno... »

Stefanović sa francuskim ambasadorom o argumetnima protiv Kosova u Interpolu

Blic pre 8 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Francuske Frederikom Mondolinijem o dosadašnjoj saradnji policija dveju zemalja. Stefanović je Mondolinija upoznao sa stavom i argumentima Srbije protiv zahteva takozvanog „Kosova“... »

OTP: banka kupuje Sosijete ženeral?

Blic pre 14 sati
Novi vlasnik Sosijete ženeral banke biće OTP banka, nezvanično saznaju "Novosti". Kako je potvrđeno iz više izvora, OTP, koji je pre godinu dana kupio Vojvođansku banku, već radi dubinsku analizu Sosijetea, takozvani dju dilidžens i sprema se za akviziciju. Ako se ostvari ovo pripajanje, OTP... »

Dačić: Prvo okončati dijalog, pa tek onda o Kosovu u međunarodnim organizacijama

Blic pre 10 sati
Srbija smatra da svaki prijem tzv. Kosova u međunarodne organizacije pre institucionalnog kraja dijaloga Beograda i Prištine predstavlja veliku opasnost za destabilizaciju čitavog regiona, poručio je danas u Strazburu prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.... »

Haos u narodnom pozorištu: Jug Radivojević odbio da bude direktor Drame

Blic pre 13 sati
Reditelj Jug Radivojević poslao je otvoreno pismo Upravnom odboru Narodnog pozorišta i zatražio da ne bude imenovan na mesto direkora Drame nacionalnog teatra, umesto smenjenog Željka Hubača. Odluka upravnika Narodnog pozorišta Dejana Savića i Upravnog odbora o Hubačevoj smeni dovela je do... »

Ambasador Skot: "Crvenih linija" nema, ali nećemo prihvatiti svaki dogovor

Blic pre 16 sati
U SAD ne postoje nikakve "crvene linije" ni ograničenja u vidu saveta šta treba a šta ne treba raditi, već prepuštamo zemljama da same odrede ciljeve, a Amerika će biti otvorena da ih nadgleda, kaže američki ambasador u Beogradu Kajl Skot. On je u intervjuu za nedeljnik NIN, govoreći o... »

Tramp opet preti vojskom: "Zatvorićemo granicu sa Meksikom"

Blic pre 11 sati
Predsjednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da će angažovati vojsku i zatvoriti granicu sa Meksikom ukoliko ta država ne zaustavi velike grupe migranata na putu iz Gvatemale, Hondurasa i El Salvadora. - Moram najoštrijim rečima da zatražim od Meksika da zaustavi ovaj napad - ako ne bude u... »

Švajcarsko - srpska trgovinska komora danas organizuje konferenciju o dualnom obrazovanju u Srbiji

Blic pre 18 sati
Švajcarsko-srpska trgovinska komora organizuje danas konferenciju "Dualno obrazovanje u Srbiji 2018: tekući rezultati i budući izazovi". Cilj konferencije je razmatranje potencijala koje dualno obrazovanje pruža srpskom društvu, kao i ključnih ekonomskih, pravnih i drugih aspekata koji utiču... »

AMSS: Kamioni na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima čekaju po 6 sati

Blic pre 7 sati
Teretna vozila na izlasku iz Srbije i večeras čekaju više sati - na Horgošu, Kelebiji, Batrovcima po šest sati, a na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka po sat vremena, saopštio je AMSS. U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog intenziteta, a vozače očekuju dobri uslovi za voznju. Prema... »

Makron: Nije istina da Francuska sprema vize za Britance

Blic  pre 2 sata  još 4 povezane

Šib i Skot na Bezbedonosnom forumu različito o Kosovu

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Palmer: Najvažniji su mir i stabilnost

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane

Evropu očekuje topla i sušna zima

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Tači: Kosovo da ne blokira dijalog

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.