Blic

Operacija katarakte penzioniše naočare: Očna bolnica Profesional dr Suvajac rešava sve probleme s vidom

Blic pre 53 minuta
Dobro je poznato da većina ljudi pre ili kasnije u životu dobije kataraktu, što je problem koji savremena oftalmologija veoma uspešno rešava. Međutim, malo je poznato da ova operacija predstavlja idealnu priliku, ne samo da se pacijentu povrati… »

Savski trg će uskoro dobiti sasvim novi izgled, ali da li će srušiti ove ruine?

Blic pre 53 minuta
Prva faza rekonstrukcije Savskog trga polako se privodi kraju, a već sada je jasno da će ovaj deo prestonice kada sve bude završeno dobiti potpuno drugačiji izgled. Radovi na spoljnem delu zgrade bivše Glavne železničke stanice su pri kraju, baš… »

Sakrio se između putničkih torbi: Migrant otkriven u prtljažniku autobusa

Blic pre 47 minuta
Pripadnici Granične policije BiH pronašli su u Brodu u prtljažniku autobusa osobu afroazijskog porekla, dok su dve osobe, takođe afroazijskog porekla, u tom autobusu imale krivotvorene dokumente. Ilegalni migrant, koji je rekao da dolazi iz Maroka… »

Sastanak SDS i PDP: "Najvažnije je da opozicija ima samo jednog kandidata na izborima"

Blic pre 41 minuta
Delegacije SDS i PDP, predvođene predsednicima stranaka Mirkom Šarovićem i Branislavom Borenovićem, održali su sastanak u Banjaluci na kojem su dogovarale dalje delovanje. Kako je istakao lider PDP ovo je bio jedanu nizu sastanaka koji će se… »

Zagrebački infektolog upozorava: Male su šanse da virus zaobiđe Hrvatsku

Blic pre 1 sat
Infektolog dr Marko Kutleša iz zagrebačke Klinike za infektivne bolesti "Dr Fran Mihaljević" izjavio je da su male šanse da novi koronavirus zaobiđe Hrvatsku i da očekuje da će se pacijenti zaraženi tim virusom pojaviti i u toj zemlji. Stanje u… »

Placebo 24. juna na Arsenal Festu

Blic pre 2 sata
Kultni bend Placebo otvoriće 24. juna Arsenal Fest u Kragujevcu. Ve' sutradan, 25. juna na glavnoj bini je i jedan od planetarno najpopularnijih pank rok bendova Sum 41! Placebo gitariste i pevača Brajana Molka i basiste Stefana Olsdala, prepoznatljiv… »

Povratak podkastinga

Blic pre 1 sat
Podkasti su tu skoro 20 godina. Sa usponima i padovima, brilijantnim ljudima sa uzbudljivim idejama do onih koji su se ugasili i pre nego što su stvarno počeli. Danas, njihova popularnost opet raste. Samo na Spotify danas možete pronaći više od… »

Beograđani će ubuduće moći još lakše da plate račune "Infostana"

Blic pre 1 sat
Februarski račun objedinjene naplate JKP "Infostan tehnologije" imaće odštampan IPS QR kod kako bi se preduzeće dodatno približilo građanima kroz olakšano i pojednostavljeno plaćanje računa, navodi se u najavi ovog preduzeća. Do prilike za QR… »

Preporučeno otkazivanje ekskurzija u italiju: Pojačane kontrole na granicama zbog virusa korona, ovih preporuka se treba…

Blic pre 1 sat
Na području Federacije BiH do sada nije registrovan nijedan sumnjiv ili pozitivan slučaj bolesti izazvane novim virosom korona (COVID-19). U FBiH se u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije (WHO), a po naredbi Kriznog štaba Federalnog… »

Da li su žene zastupljene: U vlasti?Više od 45% odbornika u Skupštini Beograda su dame, ali ih je malo u samom vrhu

Blic pre 1 sat
Mnogo se bure podiglo oko odluke da barem 40 odsto izbornih lista na predstojećim izborima moraju da čine pripadnice lepšeg pola. Kada se govori o rodnoj ravnopravnosti u našoj zemlji, činjenica je da, iako postoje veliki pomaci, žene i dalje nisu… »

Blic, najnovije vesti »