Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Prištinske stranke ne žele da Tači vodi dijalog sa Beogradom

Blic pre 17 sati
Nijedna od kosovskih političkih partija ne želi da Hašim Tači vodi razgovore sa Srbijom, jedan je od zaključaka okruglog stola pod naslovom "U potrazi za konsenzusom: Dijalog Kosovo-Srbija i perspektiva proširenja EU", prenosi KTV. Tokom rasprave političke partije su misiju predsednika... »

CEFC gasi polovinu radnih mesta: Kineski energetski gigant otpušta 15.000 radnika?

Blic pre 3 sata
Kineski energetski gigant CEFC mogao bi da ugasi polovinu od ukupno 30.000 radnih mesta, jer je suočen sa rastućim finansijskim pritiscima i pojačanim nadzorom kineskih vlasti. -Dogovor o kupovini 14 odsto udela u ruskom Rosnjeftu, međutim, ostaje izvodljiv, uprkos tome što se našao na udaru... »

Kako se postaje vođa navijača: U pobuni dobiješ batine gologuz, policija te uhapsi, izbegneš pritvor pa zavladaš tribinom

Blic pre 3 sata
Stefana Markovića, koji se "proslavio" kao "gologuzi huligan" sa krvavog decembarskog večitog derbija, zaobišla je sudbina osuđenih saboraca, pa je i dalje samo "pod istragom". Brutalnu tuču i bruku svetskih razmera sa stadiona u Humskoj 13. decembra prošle godine javnost u Srbiji posmatrala... »

Lazukić u tužilaštvu rekao da ne voli Natašu, a njen odgovor je sve iznenadio

Blic pre 3 sata
Na današnjem ročištu u Prvom osnovnom tužilaštvu Bekvalčeva i Lazukić govorili su i o emocijama između njih, a dok je Luka Lazukić istakao da ne voli Natašu, pevačica je iznenadila iskrenim odgovorom. Luka Lazukić je jutros ponovio ono što je rekao u intervjuu koji je prošle nedelje... »

Potpisan ugovor za izgradnju međunarodnog putničkog pristaništa u Zemunu

Blic pre 17 sati
Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić, direktor Agencije za upravljanje lukama Vuk Perović i direktor Javnog vodoprivrednog preduzeća ''Beogradvode'' Nenad Đinđić 24. aprila svečano su potpisali Ugovor za izgradnju međunarodnog putničkog pristaništa za brodove na Dunavu u Zemunu.... »

Ribari u Moravi pronašli telo muškarca

Blic pre 18 sati
U koritu reke Morave, nedaleko od tunela, ribari su danas oko 18 časova pronašli telo muškarca. - Bili smo u čamcu i primetili da nešto pluta. Kada smo se primakli čamcem videli smo da se radi o ljudskom telu. Pozvali smo policiju koja je ubrzo došla na lice mesta - izjavio je jedan od ribara... »

Vučić: Naš put u EU zavisi od Kosova, sve ostalo je dodatni pritisak

Blic pre 47 minuta
Pred nama je veliko putovanje do punopravnog članstva u EU, ali sve zavisi od odnosa prema Kosovu, a sve ostalo služi kao dodatni pritisak, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara na temu gde je danas Srbija na evropskom putu, a s bzirom da je on u Sofiji... »

Novi detalji istrage: Pre pokolja ubica iz Toronta objavio šifrovanu poruku na "Fejsbuku"

Blic pre 3 sata
Alek Minasijan (25), vozač kombija koji se u ponedeljak u Torontu zaleteo na pešake i usmrtio deset, a povredio 13 osoba, optužen je u utorak za ubistva i pokušaj ubistva. On je u iznajmljenom belom kombiju namerno uleteo u grupu ljudi u severnom delu Toronta, usmrtivši njih 10, prenosi... »

Talibani najavili prolećnu ofanzivu i pozvali na ubijanje i hvatanje Amerikanaca

Blic pre 4 sata
Avganistanski talibani najavili su svoju godišnju prolećnu ofanzivu, u periodu kada pobunjenici redovno vrše napade i bore se protiv bezbednosnih snaga, preneli su lokalni mediji. Talibani su danas saopštili da je ofanziva pod nazivom "El kandak" usredsređena na zarobljavanje i ubijanje... »

Putin: Upotreba sile odgovara teroristima

Blic pre 4 sata
Upotreba vojne sile, koju pojedine zemlje koriste zaobilazeći Savet bezbednosti UN, odgovara teroristima i ekstremistima, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. "Pojedini članovi međunarodne zajednice sve više pokušavaju da ignorišu opšte priznate norme i principe međunarodnog prava... »

Vlada sutra o recipročnim merama prema Hrvatskoj

RTV  pre 41 minuta  još 14 povezanih

Navijači Rome uhapšeni zbog pokušaja ubistva

Sportske.net  pre 3 sata  još 13 povezanih

Jirgen Klop: Greška što sam izveo Salaha? Nemam problem sa tim!

Hot sport  pre 3 sata  još 24 povezane
©2018 Netmark d.o.o.