Blic

Gori deponija u Blacu: Vatrogasci se od juče bore sa zapaljenom planinom smeća

Blic pre 2 sata
Na deponiji, koja je jedina u opštini Blace izbio je požar i bukvalno ga je nemoguće ugasiti, jer je reč o ogromnom prostoru. Ona se nalazi u ataru sela Međuhana, koje je na tri kilometara od Blaca, ali se dim oseća i u samom Blacu. - Dolazili su… »

Tragedija kod Sente: Mladić poginuo na pecanju od strujnog udara, štapom dotakao dalekovod

Blic pre 5 sati
U Gornjem Bregu u blizini Sente muškarac star 30 godina tragično je izgubi život. Mladić je, kako saznaju "Novosti", prilikom pecanja, vrhom štapa za pecanje dotakao vod dalekovoda i usled strujnog udara preminuo na licu mesta. Sledi uviđaj… »

"Ubij Srbina": Novi skandal u Vukovaru: 100 mladića u crnom uz baklje i transparente skandiralo, reagovala policija

Blic pre 4 sati
U Vukovaru se danas, na Dan pobede nad fašizmom, dogodio novi antisrpski incident, nakon što je prošle nedelje grupa navijača u Borovom Selu uzvikivala "Ubij Srbina", javljaju hrvatski mediji. Kako je izjavio predsednik vukovarskog SDSS Srđan Kolar… »

"Šta se ovo desilo?" Sedeli su mirno u kafiću kada im je niotkud na glavu pala velika životinja i polomila sve oko sebe…

Blic pre 58 minuta
Snimak nadzorne kamere pokazao je šta može da se dogodi kada samo sedite i pijete piće u bašti kafića.… »

Veličanstvenim vatrometom završeno obeležavanje Dana pobede nad fašizmom, nezaboravnu sliku podelio i predsednik Vučić

Blic pre 22 minuta
Vatrometom sa Trga republike u Beogradu je i zvanično završeno obeležavanje 9. maja - Dana pobede nad fašizmom. Fotografiju vatrometa podelio je na svom instagram profilu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Celodnevni program završen je svečanom… »

Sramota: Ustaškim obeležjem oskrnavljen mural Balaševiću u Novom Sadu

Blic pre 16 minuta
Mural posvećen preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću, koji je u martu na Limanu u Novom Sadu oslikao umetnik iz Doboja, oskrnavljen je danas ustaškim simbolom, javlja 021.rs. Preko Balaševićevog čela nepoznata osoba na Dan pobede nad fašizmom… »

(Video) Spremne da zagrme na Evroviziji: "Hurricane" su stigle u Roterdam, a pred sam put su pevale i veselile se na aerodromu

Blic pre 40 minuta
Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, članice grupe " Hurricane", Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, otputovale su u Roterdam gde će se održati ovo muzičko takmičenje, koja je prošle godine odloženo zbog pandemije. Pred… »

Sramota: Ustaškim obeležjem oskrnavljen mural Balaševiću u Novom Sadu

Blic pre 16 minuta
Mural posvećen preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću, koji je u martu na Limanu u Novom Sadu oslikao umetnik iz Doboja, oskrnavljen je danas ustaškim simbolom, javlja 021.rs. Preko Balaševićevog čela nepoznata osoba na Dan pobede nad fašizmom… »

"Novo crtanje granica mora da prestane": Borelj: Budućnost BiH je kao ujedinjena i suverena država u EU

Blic pre 1 sat
Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj istakao je večeras da retorika koja dovodi u pitanje integritet BiH i poziva na novo crtanje granica mora da prestane. - Govoriti o secesiji, novim granicama, daljoj… »

"Srbija najbolje zna koliko je platila svoju slobodu" Đorđe Milićević čestitao Dan pobede nad fašizmom

Blic pre 1 sat
Predsednik poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević u pisanoj izjavi povodom Dana pobede nad fašizmom podsetio je da se na ovaj dan sećamo svih žrtava rata, ali da nam je ostavljena velika obaveza da čuvamo svoju slobodu i da ne dozvolimo da se rat… »

Blic, najnovije vesti »