Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Jezivo proročanstvo: Baba Vanga: Previše će biti žrtava. Niko ne može da zaustavi Rusiju

Blic pre 1 sat
Čuvena bugarska proročica baba Vanga, koja je navodno predvidela Bregzit, teroristički napad 11. septembra u Njujorku i uspon ISIS-a imala je i jedno važno predviđanje za budući svetski poredak. Baba Vanga koja je umrla 1996. godine u 85-oj godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove,... »

Gust sneg u Gospiću pogoršava situaciju

Blic pre 2 sata
Gust i mokar sneg koji pada na području Gospića i šire okoline doprineo je daljem rastu reke Like koja je poplavila Kosinje u opštini Perušić. Sneg je počeo da pada danas posle podne, pa reka Lika raste od pet do osam centimetara na jedan čas, prenose hrvatski mediji. U Štabu Civilne... »

Drugi dan haosa: U Londonu ponovo otkazano više od stotinu letova

Blic pre 2 sata
Drugi dan zaredom na londonskom aerodromu "Hitrou" otkazano je više od stotinu letova zbog niskih temperatura. Oko 115 letova otkazano je na Hitrou, koji je drugi po prometu putnika na svetu i pogođeni su letovi preko okeana, na regionalnim i linijama ka Evropi. Ledeni talas takozvana mala zver sa... »

Vučić čestitao Putinu pobedu na izborima

Blic pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu ponovni izbor za šefa ruske države. "Primite iskrene čestitke za ponovni izbor za predsednika Ruske Federacije, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite Vašu zemlju čvrsto utemeljenim... »

Pudždemon: Nezavisnost nije jedina opcija

Blic pre 3 sata
Bivši predsednik Katalonije Karles Pudždemon rekao je da nezavisnost nije "jedina opcija" za taj španski region. On je predložio da bi umerena alternativa bilo prihvatanje švajcarskog modela kantona, čime bi španski regioni dobili još više autonomije, navodi AP. - Da li je nezavisnost... »

CRTA: Do 19 sati glasalo 1.297 birača na ponovljenim izborima

Blic pre 3 sata
Do 19 časova na četiri biračka mesta na opštini Stari grad, na kojima se ponavljaju izbori za odbornike za Skupštinu grada Beograda, izašlo je 1.297 birača, od ukupno 5.384 upisanih u birački spisak, što je 24 odsto, saopštila je CRTA posmatračka misija. Na biračkim mestima 2, 21, 37 i... »

Izboden Izraelac u Jerusalimu, napadač usmrćen

Blic pre 3 sata
Jedan Izraelac izboden je nožem u starom delu Jerusalima, a izraelski mediji navode da je napadač ubijen. Izraelski televizijski kanal 10 javio je da su kod tela napadača pronađeni turski dokumenti. Izraelska ambulantna služba "David Adom" saopštila je da je jedna osoba ubodena u gornji deo... »

Zehofer opet kontrira Merkelovoj o uticaju islama na Nemačku

Blic pre 3 sata
Ministar unutrašnjih poslova Horst Zehofer ponovo je izjavio da nemačka istorija i kultura nemaju veze s islamom, nakon što je ranije već poručio je da islam nije deo Nemačke, a nemačka kancelarka Angela Merkel odmah reagovala rečima da građani muslimanske veroispovesti i njihova religija... »

Britanski parlament optužuje: Zakerberg nas je obmanuo, treba da se pojavi pred komitetom za medije

Blic pre 3 sata
Šef komiteta za medije britanskog parlament Dejmijan Kolins kaže da je Fejsbuk obmanjivao britanske parlamentarce o time koliki je rizik da se podaci korisnika dele bez njihove dozvole. Kolins je rekao da će zatražiti od direktora Fejsbuka Marka Zakerberga i još jednog zvaničnika te kompanije... »

Francuska: Ne priznajemo izbore na Krimu

Blic pre 3 sata
Francuska nema nameru da prizna glasanje za predsednika Rusije sprovedeno na Krimu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova, ističući da zvanični Pariz potvrđuje privreženost punom uspostavljanju suvereniteta i teritorialne celovistosti Krima u okviru međunarodni priznatih granica. U... »

Putin ponovo na čelu Rusije

RTS  pre 1 sat  još 55 povezanih

Jeremić: Vučić tajno pregovara sa Tačijem

Danas  pre 9 sati  još 15 povezanih

CRTA: Zatvorena četiri biračka mesta na Starom gradu

Novi magazin  pre 1 sat  još 16 povezanih

CG: Talasi lomili prozore, sela odsečena od sveta / VIDEO

B92  pre 9 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.