Blic

Nimalo ne liče: Pogledajte kako izgleda sestra Maje Berović

Blic pre 1 sat
Maja Berović je jedna od najuspšnijih pevačica naše scene, a o njoj se već mnogo toga zna. Ipak, pojedini detalji iz njenog privatnog života nisu poznati široj javnosti. Berovićeva je bliska sa svojom familijom, a jednom prilikom je sa svima… »

Šta stoji iza izjave guvernerke o komercijalnoj banci: Država je odlučila da joj je potrebna velika banka, ili nije…

Blic pre 1 sat
Izjavu guvernerke Narodne banke Srbije, Jorgovanke Tabaković da je država sposobna da upravlja Komercijalnom bankom, ekonomski stručnjaci tumače dvojako - ili da ponude za njenu prodaju nisu zadovoljavajuće ili da je država "shvatila" da bi trebalo… »

Sibirac pao sa 10. sprata pravo na glavu i preživeo: Život mu je spasio jedan detalj (video)

Blic pre 3 sata
Tradicionalne ruske filcane čizme spasile su život jednom čoveku iz Sibira, nakon što je ovaj upao u ventilacioni otvor i pao devet spratova niže na glavu. Stanare stambenog bloka u Jakutsku, oko 450 kilometara južno od Arktičkog kruga, probudio je… »

Dečak sa Daunovim sindromom pokušao je da uteši drugara sa autizmom, a jedan gest pokazuje svu veličinu njegovog srca

Blic pre 2 sata
Video snimak malenog dečaka sa Daunovim sindromom, koji teši svog druga sa autizmom, postao je viral na društvenim mrežama, zagrejavši srca ljudi širom sveta.… »

Od beskućnika do milionera: Ima samo 22 godine, sa 17 je ostao na ulici, ali imao je genijalan plan i sada vam poručuje ovo

Blic pre 2 sata
Hari Sanders ima samo 22 godine i već je generalni direktor kompanije, ali ovaj mladić iz Melburna nije uvek živeo lagodno. Nakon što je sa 17 godina napustio školu, ubrzo je ostao prepušten sam sebi i ostao na ulici. Međutim, imao je keca u… »

Meso jedne svinje može da zarazi 200 ljudi, a parazit vam zauvek ostaje u telu

Blic pre 2 sata
Vreme je svinjokolja u Srbiji, kada ekstremno raste rizik od trihineloze, ali broj pregleda mesa, kako tvrde veterinari, svake godine opada za petinu. Dodatni problem je što zakon nije predvideo obavezan pregled tog mesa na trihinelu i pored opasnih… »

Gde su danas glumice iz serije Lisice? Jednu od njih je učešće u ovom projektu mnogo koštalo, druga je stigla do Holivuda…

Blic pre 2 sata
Prošlo je više od 17 godina od kada je prvi put prikazana, kako su je tada mnogi nazvali srpska verizija serije "Seks i grad", čuvene "Lisice". Životi četiri drugarice koje su potpno različite prepričavali su se danima po gradskim kafićima, a… »

Inspektor američkog Ministarstva pravde: Ima grešaka, ali ne i dokaza o političkoj pristrasnosti FBI

Blic pre 8 sati
Generalni inspektor američkog Ministarstva pravde Majkl Horovic izjavio je danas da je pronašao brojne greške, ali da nema dokaza o političkoj pristranosti FBI kada je otvorio istragu o kontaktima između članova predsedničke kampanje Donalda Trampa… »

Ambasador Meksika opozvan nakon što je pokušao da ukrade knjigu

Blic pre 8 sati
Meksiko je opozvao svog ambasadora u Argentini nakon što se pojavio video snimak koji sugeriše da je pokušao da ukrade knjigu iz jedne knjižare u Buenos Airesu. Ambasadoru Oskaru Valeru Rekiju Beseri je "naloženo da se vrati kući", izjavio je… »

Borelj: Sporazum Turske i Libije problematičan

Blic pre 8 sati
Memorandum o razumevanju kojim se navodno definiše morska granica između Turske i Libije izaziva "ozbiljnu zabrinutost - izjavio je danas novi šef diplomatije Evropske unije Đuzep Borelj. - Jasno je da je taj dokument stvorio ozbiljnu zabrinutost… »

Blic, najnovije vesti »