Blic

Stefanović, Šarčević i direktor NIS-a potpisali Memorandum o saradnji

Blic pre 15 minuta
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova ulažu velike napore u podizanje nivoa bezbednosti dece i da zahvaljujući tome u Srbiji imamo… »

Samo za tortu dao: 1.000 evra Otkriveno koju cifru je Luka Jović iskeširao za rođendan sina, nije štedeo ni centa

Blic pre 58 minuta
Sin Luke Jovića, maleni David, sinoć je proslavio prvi rođendan, a fudbaler nije štedeo za glamuroznu proslavu. Luka zbog stomačnog virusa nije bio u mogućnosti da doputuje iz Španije i prisustvuje slavlju povodom rođendana sina, ali je za istu… »

Papa i Merkel najpopularniji svetski lideri, u Srbiji Putin

Blic pre 4 sata
Papa Franja i nemačka kancelarka Angela Merkel globalno su najpopularniji svetski lideri, dok je u Srbiji najpopularniji predsednik Rusije Vladimir Putin, a najlošije kotiran predsednik SAD Donald Tramp, rezultati su međunarodne studije asocijacije… »

Džakarta pod vodom: Zbog poplava bez krova ostalo 300.000 ljudi (video)

Blic pre 1 sat
Hiljade kuća i zgrada, uključujući predsedničku palatu, javni prevoz i infrastrukturu, ostali su pod vodom posle današnjeg, novog naleta vodene stihije na Džakartu. Reke u Indoneziji su se izlivale iz svojih korita zbog obilnih padavina koje još od… »

U Škotskoj će ulošci i tamponi biti besplatni

Blic pre 2 sata
Škotski parlament danas bi trebalo da odobri planove da sanitarni proizvodi budu dostupni svim ženama besplatno, čime bi ta država postala prva na svetu koja je to učinila. Ovom odlukom bi proizvodi poput tampona i uložaka bili besplatni za sve… »

Roditelji u strahu: Deca se vratila u BiH sa ekskurzije iz Milana, nemaju simptome korona virusa, ali se njihovo stanje prati

Blic pre 4 sata
Nakon što se pojavila vest na društvenim mrežama da se grupa od 14 učenika Osnovne škole “Grbavica II” vratila s ekskurzije iz Italije s povišenom temperaturom te da roditelji strahuju od virusa korona, kontaktiran je direktora ove škole. On… »

Honor od sada proizvodi laptopve. Svi detalji MagicBook modela

Blic pre 52 minuta
Kompanija Honor kako je najavila okreće se pravljenju inteligentnih ekosistema svojih pametnih uređaja. Uz premijeru dva nova telefona 9X Pro i View 30 Pro, premijeru su imao i njihov prvi laptop MagicBook koji je predstavljen u dva modela. Honor… »

Sa vojnicima, članovima predsedništva i zanatlijama: Britanski prestolonaslednik uskoro stiže u BiH

Blic pre 2 sata
Ambasada Ujedinjenog Kraljevstva u BiH saopštila je da će princ od Velsa Čarls posetiti Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta. – Poseta princa od Velsa Bosni i Hercegovini je pokazatelj sve veće posvećenosti Ujedinjenog Kraljevstva Bosni i… »

Vučević: Do kraja ove godine u Rumenku ćemo uložiti 630 miliona dinara

Blic pre 3 sata
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na održavanju putne privrede u Rumenki. Kako je tom prilikom istakao, u toku su radovi JKP „Put" na asfaltiranju sedam ulica na teritoriji Mesne zajednice Rumenka, a to su ulice koje su… »

Ostalo mu još 7 dana "robije", a on otišao: Trojica “prekršajaca” se udaljili iz poluotvorenog dela zatvora koji čuvari…

Blic pre 6 sati
Trojica prekršajno kažnjenih osuđenika udaljili su se juče iz poluotvorenog dela Kazneno – popravnog zavoda u Nišu, potvrđeno je “Blicu” u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija. U ovoj instituciji, ističu da se ne radi o bekstvu nego o… »

Blic, najnovije vesti »