Blic

Novog poziva neće biti: Opozicija odbila konsultacije kod Plenkovića

Blic pre 1 sat
Stranke parlamentarne opozicije odbile su da se odazovu na današnje konsultacije kod premijera Andreja Plenkovića, a portparol vlade Marko Milić je poručio da novog poziva neće biti. Milić je, kako je prenela zagrebačka N1 tv, rekao da su stranke… »

Došlo je do promene plana: Otkriveno gde će se poroditi Sofija Milošević i koliko će to koštati - muzika će tada svirati…

Blic pre 1 sat
Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a iako su prvobitno planirali da se beba rodi u Americi, to se sada, zbog trenutne situacije u celom svetu promenilo. Plan da se Sofija Milošević porodi u… »

Nestvaran prizor: Dvospratna kuća tone u nabujalu reku i nestaje dok meštani viču u neverici (video)

Blic pre 3 sata
Poplave na jugu Kine pogodile su gotovo 34 miliona ljudi, a prestanak kiše ne očekuje se ni u narednim danima. U dolini reke Jangce zabeležene su padavine kakve se ne pamte u poslednjih 50 godina, a u poplavama je do sada poginula najmanje 141 osoba… »

Putin potpisao zakon o razmeni umetničkih blaga sa Srbijom

Blic pre 12 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je federalni zakon kojim se ratifikuje sporazum sa Srbijom prema kome će Rusija dobiti nekoliko slika ruskog umetnika Nikolaja Reriha s kraja 19. i početka 20. veka, a Beograd 166. stranicu Miroslavljevog… »

Direktor KC Crne Gore: Na korona virus pozitivno 29 zdravstvenih radnika

Blic pre 12 sati
U Crnoj Gori je 29 zdravstvenih radnika pozitivno na korona virus, dok se njih 144 nalazi u samoizolaciji, izjavio je danas pomoćnik direktora Kliničkog centra Crne Gore Nemanja Radojević. Radojević je na konferenciji za medije Nacionalnog… »

Tramp: Dobar odnos s Faučijem, ali nisam uvek saglasan s njim

Blic pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ima veoma dobar odnos sa vodećim epidemiologom u zemlji Entonijem Faučijem, ali da nije uvek saglasan sa njim. Tramp je sve više kritički nastrojen prema zdravstvenim zvaničnicima vlade i njihovim… »

Nakon šest sati ispitivanja: Tači izašao iz Tužilaštva, nastavak saslušanja sutra

Blic pre 15 sati
Kosovski predsednik Hašim Tači nakon 6 sati ispitivanja napustio je prostorije Specijalnog tužilaštva u Hagu, a saslušanje će biti nastavljeno u utorak, piše Koha. Tači je u kratkoj izjavi medijima potvrdio da će saslušanje biti nastavljeno. -… »

"Gora je od gangrene, uništava organe do neprepoznatljivosti": Beogradski patolozi zaprepašćeni posledicama koje korona…

Blic pre 1 sat
Korona virus uništava organe do potpune neprepoznatljivosti, čak više nego zloglasna gangrena, pa je posle njegovog smrtonosnog pohoda kroz ljudsko telo i iskusnim obducentima teško da razaznaju tip tkiva! Ovakav utisak posle uvida u njihove nalaze za… »

"Vanredno stanje nam nedostaje": Dr Kon o maskama: Kako da ih nosimo da bismo bili 99 odsto zaštićeni i koliko često treba…

Blic pre 2 sata
Sada je svima jasno da se nalazimo u ozbiljnoj situaiciji koja je nepovoljna, sa tendencijom da prelazi u vanrednu. Vanredne situacije su u velikom broju gradova. Jasno je da je situacija i zdravstveni sistem prenapregnut, pod velikom tenzijom i preduzima… »

Ceca spremila poseban poklon za unuka, na proslavi navirale uspomene: Ovo su svi detalji krštenja malog Željka, cela porodica…

Blic pre 3 sata
Najmlađi član porodice Ražntović, Željko kršten je u nedelju u kripti Hrama Svetog Save, na istom mestu gde su se 24. novembra prošle godine venčali njegovi roditelji Bogdana i Veljko. U strogoj tajnosti članovi porodice Ražnatović i Rodić… »

Blic, najnovije vesti »