Blic

Meganmarklovati: Novi glagol i kako se koristi

Blic pre 3 sata
Možete sačuvati svoje mentalno zdravlje izbacivanjem iz okruženja onih koji vas ne cene. Možete shvatiti zašto se Megan Markl, koja se ovog meseca odrekla kraljevske titule nakon godinu dana rasističkog proganjana i zlostavljanja od desničarske… »

Pripravnost zbog koronavirusa: Za sad nema ograničavanja putovanja iz BiH u Kinu

Blic pre 3 sata
Svetska zdravstvena organizacija smatra da, kad je reč o BiH, a na osnovu trenutno dostupnih informacija u vezi sa koronavirusom, nema potrebe za ograničenje putovanja u Kinu ili trgovine sa ovom zemljom. Podsetimo, epicentar koronavirusa i dalje je… »

Vesna je do pre pet godina imala normalan život, da bi posle infarkta ostala bez posla, struje, vode i grejanja

Blic pre 3 sata
Vesna Petrović je imala uobičajen život, posao i sređenu kuću. Pre pet godina se razbolela i ostala bez posla. Nije bilo novca za hranu, pa ni za račune. Struja joj je isključena zbog duga od 22.000 dinara pa ona danas živi bez struje, vode i… »

Prve komšije su mu žika šarenica i Filip krajinović: Pevač pazario luksuzni stan u Beogradu na vodi, pa se pohvalio svima

Blic pre 3 sata
Lukijan Ivanović sa suprugom Milicom i ćerkicom Sofijom uskoro će se preseliti u novi stan u Beogradu na vodi. Iako porodica već sređuje i bavi se dekoracijom novog životnog prostora, pevaču se i ne žuri iz doma gde trenutno žive, a za to ima i… »

Siniša Kulić rešio da otvori dušu: Priznao je kako su Marija i on godinama živeli pre rijalitija, pa izustio: "teško mi…

Blic pre 3 sata
Siniša Kulić, otac najkontroverznije učesnice “Zadruge”, priča za naš magazin o tuči između ćerke i Zole, njenom ponašanju, ali i tome koliko mu nedostaje supruga Marija, koja je takođe u rijalitiju. On priznaje da je završio u bolnici… »

Premijer Španije odbio sastanak sa Gvaidom

Blic pre 4 sata
Predsednik venecuelanske skupštine Huan Gvaido, koga SAD i zemlje EU smatraju legitimnim v. d. predsednika te zemlje, posetio je danas Španiju, gde se sastao sa ministarkom spoljnih poslova Arančom Gonsales Lajom. Kako prenosi španski "Pais", Gvaida… »

Misterija duga dve i po decenije: Tatjana godinama vodi svoju istragu kako bi pronašla brata Aleksandra

Blic pre 4 sata
Ove godine navrašava se 25 godina od kada se Aleksandru (Nikole) Grgiću iz Kozarske Dubice izgubio svaki trag, a njegova sestra Tatjana Obućina bezuspešno pokušava saznati istinu i razrešiti ovu misteriju. U ispovesti za Srpskainfo Tatjana kaže da… »

Policija prodala automobil pun droge: Kupio hondu na aukciji, a kada je došao kući, imao je šta da vidi (video)

Blic pre 4 sata
Tajlandska policija izvinila se nakon što je greškom na aukciji prodala automobil u kojem su bile sakrivene desetine hiljada tableta amfetamina. Kupac je platio 586.000 bahta (19.000 dolara) za automobil marke "honda CR-V" koji se našao na aukciji… »

Ruina od karađorđevog doma: "Šumadijski dvorac" iz 1933. na korak do potpunog propadanja, krov urušen, prozori polupani…

Blic pre 4 sata
Karađorđev dom u Rači, jedna od retkih reprezentativnih građevina koje mogu da se podiče kako svojom arhitekturom, tako i samom istorijskom tradicijom i namenom, danas je u potpuno ruiniranom stanju. Šumadijski dvorac, kako su ovu zgradu zvali već… »

Vreme je za promene: Luna Đogani otvorila dušu o novoj ljubavi, a ono što kaže o Marku i Slobi će začuditi sve

Blic pre 4 sata
Pevačica Luna Đogani odnedavno je singl devojka i iako je često napominjala da joj je trenutno tako sasvim dobro, gostujući u emisiji Sanje Marinković istakla je da novu ljubav ipak priželjkuje. - Novu ljubav i te kako čekam i rado ću je ljubiti… »

Blic, najnovije vesti »