Blic

Najveća titova tajna: Đilas, Koča i Velebit 1943. pregovarali s Nemcima o primirju /video/

Blic pre 5 sati
Visoka delegacija partizana je u jeku II Svetskog rata, po ličnoj Titovoj naredbi išla na pregovore sa Nemcima o primirju. Zvuči nemoguće ili kao propagnda. E, pa nije. A, evo i zašto. Pregovori su zakazani za 11.mart i antifašističke snage su bile… »

Putevi Srbije: Do sredine avgusta dvosmerno na pravcu Novi Sad-Sirig

Blic pre 5 sati
Putevi Srbije saopšitli su danas da će se zbog rehabilitacije kolovoza na delu puta petlja Sirig - petlja Novi Sad sever u smeru Sirg Novi Sad do 16. avgusta saobraćaj odvijati dvosmerno na pravcu Novi Sad - Sirig. U Tunelu Brdajni na putu Preljina -… »

Čuvena Marina Tucaković je za samo jedan stih zaradila 100.000 evra: Ovo su najskupljih pet reči na našim prostorima, hit…

Blic pre 6 sati
Čuvena Marina Tucaković autor je brojnih hitova sa domaće estradne scene, a mnogi ne znaju da je za jednu poznatu pesmu napisala samo jedan stih i na njemu zaradila ogromnu sumu novca. Reč je, naime, o pesmi "Zora je", koju izvodi Neda Ukraden, a za… »

One su uvek maksimalno doterane, međutim šta se desi kada se ugase kamere? Zatekli smo devojke iz Hurricane na neočekivanom…

Blic pre 6 sati
Devojke iz sastava Hurricane, Sanju, Kseniju i Ivanu navikli smo da viđamo tip top sređene na sceni kako zavode sve oko sebe. Međutim, šta se dešava kada se kamere ugase i devojke misle da ih niko ne posmatra? Naš paparaco usnimio je tri lepotice… »

Ona je sedela kod kuće, on ju je prevario i to su svi videli. Naša glumica je prošla kroz trnje u braku, a onda usledio obrt…

Blic pre 5 sati
Važe za skladan par, ali samo oni znaju kroz šta su sve prošli u braku sa troje dece. U pitanju su Mirka Vasiljević, poznata glumica i Vujadin Savić, fudbaler, koji nikada nisu stali na ludi kamen, ali se, kažu neizmerno vole i zajedno odgajaju decu… »

"Zbog toga najviše žalimo": Momci iz Lexingtona priznali koliko ih je pogodila kriza zbog korone, ali i spremili nešto zbog…

Blic pre 5 sati
Momci iz Lexington grupe ostali su uskraćeni za prepičavanje i uživanju u utiscima sa spektakla koji su održali za 8. mart u Areni, zbog pandemije koja je pogodila ceo svet. Ipak iako je to uticalo i da otkažu turneju po regionu, momci nisu posustali… »

Požar u kovid bolnici: Stradalo najmanje pet pacijenata

Blic pre 7 sati
Najmanje pet pacijenata koji su se lečili od korona virusa stradalo je u požaru koji je izbio u bolnici u Daki, prestonici Bangladeša, izjavio je danas direktor vatrogasne službe. On je dodao da je pet tela izvađeno iz imrovizovane jedinice za… »

Milov rat sa Srbijom: Kako Đukanović taktički "zavađa braću": Od hapšenja sveštenika, preko menjanja jezika do zabrane…

Blic pre 7 sati
Kada je pre 29 godina došao na mesto premijera Crne Gore sa nepunih 30 godina verovatno nije ni slutio da će biti jedan od najdugovečnijih lidera na svetu. Ali je to postao. A kako mu je uspelo? Morao je da smisli taktiku koja će biti trajna, koja je… »

SAD pripremaju tužbu protiv madurove supruge: Pala dvojica njenih nećaka, Rodrigez ocenio da je optužnica "mučna…

Blic pre 6 sati
Sjedinjene Američke Države planiraju da podignu tužbu protiv supruge venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura Silije Flores narednih meseci, za zločine koji mogu da uključuju trgovinu narkoticima i korupciju, saopštile su četiri osobe bliske… »

Džonson: Moramo da krenemo dalje i pobedimo kovid-19, pitanje Kamingsa ostaviti po strani

Blic pre 6 sati
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da je vreme za Britaniju da krene dalje od "veoma frustrirajuće epizode" u kojoj je njegov najbliži saradnik Dominik Kamings optužen da je prekršio mere uvedene radi sprečavanja širenja korona… »

Blic, najnovije vesti »