Blic

Najluđa srpska imena: Da li biste ovako nazvali svoje dete?

Blic pre 5 sati
U Srbiji su u poslednjih nekoliko godina rođene Mirođija, Čajka, Bogorodica, Odiseja... Koja imena roditelji najčešće biraju za svoju decu, a koja su i te kako jedinstvena, saznajte u videu:… »

Milica i Željko Mitrović pokrenuli novi biznis: Pohvalili se novom investicijom, ovo će iznenaditi sve (video)

Blic pre 6 sati
Prvi čovek "Pinka" Željko Mitrović na društvenim mrežama pokazao je da je otvorio džez klub u srpskoj prestonici, dok je malo posle njega kadrove sa lica mesta podelila i njegova supruga Milica. Džez klub nalazi se u jednom beogradskom hotelu, dok… »

Dekolte u prvom planu, noćno kupanje zagolicalo maštu muškaraca: Ceca pokazala privatne trenutke sa Kipra, evo ko joj pravi…

Blic pre 5 sati
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da sa svima podeli privatne momente sa Kipra, koji su zaintrigirali mnoge, dok se o pojednim storijima koje je okačila na svoj Instagram profil i te kako priča, jer smo imali prilike da je vidimo u… »

Kravcov dobija ulicu u Beogradu: Ko je ruski heroj koji je život dao za slobodu Srbije

Blic pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će ruski heroj Nikolaj Kravcov, jedan od onih koji su dali život za slobodu Beograda i Srbije, dobiti ulicu u glavnom gradu. "Uputio sam predlog Skupštini grada Beogada da Kravcov dobije ulicu… »

"Jedne noći u topčiderskom: Parku..." Kako je Jovica Stanišić postao ključni saveznik CIA na Balkanu

Blic pre 7 sati
"Jovica Stanišić bio je "tajni agent" Centralne obaveštajne agencije (CIA)" Sjedinjenih Američkih Država", izjavio je tokom svedočenja u Hagu bivši ambasador Velike Britanije u Srbiji ser Ajvon Roberts. To nije prvi put da se takav podatak našao u… »

"Možda će se neko uvrediti": Vučić: Imali smo 1944. godine snažnu podršku Rusije, ali 1999. je bilo drugačije

Blic pre 7 sati
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je večeras da Srbija zna kolika je cena slobode, jer ju je uvek "kupovala" krvlju svog naroda i zato svoju slobodu nikada nikome neće dati. - Srbi su narod heroja, pobednika i narod koji je reč "sloboda" doneo na… »

Vesić: Ako se nešto desi mojoj porodici Đilas će biti odgovoran

Blic pre 7 sati
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ispred čije su zgrade večeras učesnici protesta “1 od 5 milona” palili baklje i skandirali uvredljive poruke, upozorio je lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa “da će biti lično odgovoran ako se bilo šta… »

Martin je Slovak koji je stekao svetsku popularnost crtajući mape, a u poslednje delo ubacio je i našeg nobelovca

Blic pre 6 sati
Ljubav prema kartografiji, literaturi, pa i naučnoj fantastici, učinila je da prvobitni hobi postane i posao za Martina Vargica, grafičkog dizajnera iz Slovačke. Sem mapa, on uspešno izrađuje i infografike sa zanimljivim podacima. Ono što je za nas… »

Vreme i cena ugrožavaju proizvodnju: Proizvodnja duvana u Semberiji sve neisplativija

Blic pre 6 sati
Zbog loših vremenskih uslova u vreme sadnje i razvoja biljaka prinosi duvana u Semberiji su na većini parcela prepolovljeni, a i kvalitet je lošiji od očekivanog. Izvesno je da ni preduzeće “Duvan” neće ispuniti ovogodišnji plan otkupa od 450… »

"Šta smo mi to: Udahnuli?" Avion je bio pun dima, nedeljama kasnije putnici su i dalje bolesni i niko ne zna uzrok (video)

Blic pre 6 sati
Početkom avgusta avion kompanije “Britiš ervejz” na putu za Valensiju napunio se dimom nešto pre sletenja. Dva meseca kasnije, putnici koji su tada bili u avionu i dalje imaju poteškoća sa disanjem. Jedna žena je rekla da sada ostaje bez daha… »

Blic, najnovije vesti »