Blic

"Opet smo bliski, bilo bi bolje da se nismo razveli": Emina i Mustafa nerazdvojni, dve godine posle kraha potpuni obrt

Blic pre 11 sati
Pevačica Emina Jahović otvoreno je progovorila o odnosu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom i priznala da se čuju svakodnevno i da su ponovo veoma bliski. Emina i Mustafa razveli su se pre dve godine, a pevačica je sada otvoreno ispričala kako… »

Javno odgovorila na napade: Zvezda Granda besno poručila: "Pre nego što počnete da hejtujete i pravite se pametni…

Blic pre 12 sati
Nova pesma "Zvezde Granda" Vanje Mijatović "Skupo bi te platio", koju je snimila u duetu sa Gastozom izazvala je veliku pažnju, a pevačica je odmah javno odgovorila na napade. Naime, Vanja je putem svog Instagrama poručila da je kupila prava za pesmu… »

Goran je želeo da bude sa ženom bivšeg premijera, a svoju je ostavio iz pretužnih razloga, evo gde je danas glumac iz…

Blic pre 13 sati
Glumac Goran Todić postao je poznat srpskoj javnosti po učešću u “Velikom bratu“, a oprobao se i u “Parovima”. U rijalitijima se nije proslavio, ali je njegov život i te kako zanimljiv. O njemu su se kroz medije provlačile svakakve priče, a… »

Plata: 70.000 dinara, a niko neće da radi "Ne možete da nađete čoveka za ovaj posao, nikome ne zvuči primamljivo"

Blic pre 2 sata
"Nema ko više da muze krave. Da mu date 70.000 dinara mesečno, ne možete da nađete čoveka. Da odete u bilo koje selo u Zapadnobačkom, Severnobačkom okrugu, isto ćete čuti. Nema ljudi". Ova nedavna izjava ministra poljoprivrede Branislava… »

Sumnja sve veća: "Veoma neobično": Zašto je Kina čak tri puta promenila način na koji broji zaražene korona virusom

Blic pre 2 sata
Nedeljama nakon što je izbila kriza izazvana širanjem korona virusa, i dalje postoji konfuzija oko tačnog broja slučajeva prijavljenih u Kini i oko toga da li se epidemija konačno stabilizuje u njenom žarištu, kineskoj provinciji Hubej. Kina je u… »

Počeo karneval u Riju (foto)

Blic pre 2 sata
Brazilski karneval počeo je danas uz milione maskiranih učesnika na ulicama Rio do Žaneira i povremene kritike brazilskog predsednika Žaira Bolsonara. Otkako je desničarski predsednik Žair Bolsonaro preuzeo funkciju u januaru 2019. godine, Brazilci… »

"Noćni pisac": Jan Fabr ponovo gost Beograda

Blic pre 2 sata
Izložba radova Jana Fabra "Praznik malih prijatelja" otvorena je juče u Narodnom muzeju u Beogradu, a večeras u Narodnom pozorištu je premijera monodrame po njegovom tekstu "Noćni pisac" u kojoj igra Slobodan Beštić. Jan Fabr, svestrani stvaralac i… »

Kada ovo vidite – zaboravićete na plastične kese!

Blic pre 3 sata
Početkom ove godine na snagu je stupila zabrana o upotrebi plastičnih kesa u prodavnicama u Srbiji. Umesto dosadašnjih plastičnih kesa, potrošačima su ponuđene alternative poput biorazgradivih ili papirnih kesa koje zahtevaju dodatno plaćanje… »

Šta za radnike znači rasterećenje poslovanja: Privrednicima 50 miliona evra, radnicima mrvice na plate

Blic pre 2 sata
Vlada RS je u poslednje dve godine privrednicima značajno izašla u susret kada je reč o rasterećenju poslovanja, a sam premijer Radovan Višković tvrdi da je iz budžeta privrednicima otišlo gotovo 100 miliona KM u ovom periodu. Srpskainfo je… »

Dok neki ovaj način smatraju smešnim, drugi tvrde da je okrutan: Kako Kinezi šetaju pse u vreme karantina (video)

Blic pre 2 sata
Kinezi koji su već nedeljama u karantinu zbog korona virusa, a pri čemu su i vlasnici kućnih ljubimaca počeli su da "šetaju" svoje pse sa balkona koristeći duge povoce. Ovaj trend započet je na društvenoj mreži Veibo kada je jedan korisnik iz… »

Blic, najnovije vesti »