Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

"U mojoj kući je policija": Šapčanin ima pravosnažnu presudu, ali ne može da povrati dedovinu zbog jednog detalja

Blic pre 8 sati
Aleksandar Bučin u dvorište zgrade Policijske uprave u Šapcu ulazi kao u svoje. Istina, njegovo i jeste, ali samo po rešenju o restituciji pošto policija niti plaća zakup niti se iseljava. - Ne mogu da vas zovem na kafu jer nisam sam - pozdravlja našu ekipu Bučin kroz smeh. Ubrzo, uozbilji... »

30 Zaduženja, 13 veština: Želite da se zaposlite? Budite spremni da u istoj firmi radite sve poslove

Blic pre 8 sati
Iako je potražnja za poslom velika i ljudi mahom pristaju na razne uslove, pojedini oglasi više liče na isečke iz bajki nego što su realan opis posla i pozicije. Stalna dostupnost na telefonu, izdavanje predračuna, računa, izvoz i uvoz robe, tenderi i javne nabavke, plaćanja, obrada slika,... »

Nesrećna ljubav čestitoga kneza: Otkriveno kome je Mihailo stvarno posvetio pesmu “Što se bore misli moje”

Blic pre 8 sati
Knez Mihailo Obrenović (1823-1868) bio je jedna od najtragičnijih ličnosti srpske istorije, između ostalog i zbog nesrećnog ljubavnog života. To se ogleda i u njegovoj pesmi „Što se bore misli moje” za koju se do sada pogrešno smatralo da je bila posvećena Katarini Konstantinović ili... »

Eksplozija u Hrvatskoj: Naprava bačena u dvorište advokata, prvo pucano na njegov automobil

Blic pre 15 sati
Eksplozivna naprava bačena je u dvorište kuće šezdesetosmogodišnjeg muškarca u Sukošanu, a prethodno je pucano na njegov automobil, saopštila je zadarska policija. Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o zadarskom advokatu A. S, prenose hrvatski mediji. Nepoznati napadač jutros je oko 4... »

Konkretizovan predlog upravljačkog modela za razvoj Golije

Blic pre 16 sati
U ivanjičkom hotelu „Park“ održana je treća radionica za izradu akcionog plana razvoja Golije. Radionica je organizovana u okviru projekta „Golija – prelaz od planiranja ka razvoju“ koji finansiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske preko razvojnog programa Evropski PROGRES zajedno sa... »

"EuroBlic" za 21.1. Moć komunikacije Da li razumete ONLAJN JEZIK mladih

Blic pre 16 sati
"EuroBlic" u izdanju za nedelju, 21. januar, svojim čitaocima, kao i obično, donosi niz zanimljivih tekstova. Između ostalog, možete da pročitate: "Pod ZASTAVOM PATRIOTIZMA se mahnito krade" Oni donose najteže izbore: Istina ili život! Da li razumete ONLAJN JEZIK mladih Biljana, jaka kao... »

Naknada za prevoz izazvala buru u Srpskoj: Zbog posla voze 120 kilometara dnevno, a za to dobiju dve km

Blic pre 16 sati
Prevoz za više od 10.000 prosvetara i čuvara zakona prilična su stavka u budžetu, pa je od septembra 2016. Vlada RS odlučila da ih– prepolovi. Ista nevolja zadesila je i druge radnike na budžetu, a naknade su prepolovljene samo radnicima koji ne koriste javni prevoz. Ustavni sud RS je,... »

Iznenađujuće otkriće: Grip prenosimo i samo disanjem, otkrio tim svetskih naučnika među kojima je i Srbin

Blic pre 17 sati
Do sada se naširoko smatralo da se grip “hvata” izlaganjem kapljicama sluzi koje se raznose kašljem ili kijanjem inficirane osobe, ili dodirom zaraženih površina. Nova studija međutim otkriva da možda prenosimo grip jedni drugima prosto time što dišemo, piše “Merkjuri njuz”. Studija... »

U Australiji milijarder, u Srbiji na čučavcu: Narkobos i Kralj čelika spavaju u posteljini koja se ne menja mesecima

Blic pre 17 sati
Tristan Voters (35), koji je u Australiji označen kao narkobos, i njegov saradnik Rohan Arnold (44) nalaze se u ruiniranom Prihvatilištu za strance u Padinskoj skeli. Svakako na ovakav smeštaj nisu navikli. Voters koji važi za milijardera, i Arnold, koga zovu u Australiji “Kralj čelika”,... »

Sindikat uputio vlasti Brčko distrikta apel za pomoć: U Elektrodistribuciji zavladao potpuni haos

Blic pre 17 sati
Sindikalna organizacija Elektrodistribucije JP „Komunalno Brčko” uputila je apel vlastima u Distriktu kojim traže pomoć u rešavanju nagomilanih problema u ovom preduzeću. Izbor novog menadžmenta koji bi imao kompetencije da upravlja preduzećem i rešenja za finansijsku pomoć osnovni su... »

Jildirim: Turci ušli u sirijsku pokrajinu Afrin

Vesti online  pre 4 sata  još 29 povezanih

AO - Marej ne igra ali Britanija ima predstavnika u četvrtfinalu

Sportske.net  pre 3 sata  još 27 povezanih

Upucan muškarac na Novom Beogradu, telo pronađeno na parkingu

Vesti online  pre 5 sati  još 12 povezanih

Trivan: Višeznačna Vučićeva poruka kosovskim Srbima

Dnevnik  pre 3 sata  još 8 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.