Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

"Vraćao se sa našom bebom jureći kroz svako crveno": Majka za zamenu zamena beba u Podgorici saznala tri meseca kasnije

Blic pre 17 sati
Medicinska sestra Žana Radović, koja je okrivljena da je 15. maja ove godine optustila pogrešnu bebu iz Kliničkog centra Crne Gore na današnjem suđenju je kazala da ne priznaje krivicu i krivično delo za koje se tereti – nesavesan rad u službi, ali da jeste učinila grešku. Više svedoka... »

Isplivali uznemirujući dokazi o atomskim bombama: Ukoliko Iran odluči da se povuče iz sporazuma, nadrljali smo!

Blic pre 18 sati
Tajna iranska arhiva koju su zaplenili izraelski agenti ranije ove godine ukazuje na to da je nuklearni program Teherana bio mnogo napredniji nego što su to mislile zapadne obaveštajne agencije i Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA), tvrde eksperti koji su ih ispitivali. Dejvid... »

Lek koji može da izazove rak ostaje na tržištu: Svi koji ga koriste zbog pritiska da prate promene na koži, a posebno jedna grupa pacijenata

Blic pre 5 minuta
Lek hidrohlortiazid koji se daje skoro svim obolelima od hiperteznije, bolesti koju ima gotovo polovina stanovništa Srbije, a za koji je Agencija za lekove obavestila lekare da postoji rizik od pojave raka kože, neće biti povučen sa tržišta. Jedini savet nadležnih i doktora pacijentima koji... »

Film "Južni vetar" u Americi i Kanadi, kod nas ga pogledalo preko 500.000 ljudi

Blic pre 6 minuta
Jedan od najuspešnijih domaćih filmova "Južni vetar", ostvario je novi rekord - za manje od mesec dana od premijere videlo ga je više od pola miliona gledalaca. Sinoć je u Novom Sadu, u novootvorenom bioskopu proglašen jubilarni 500.000-ti gledalac. Nagrađenoj gledateljki Sari Pajić pripala... »

Luka Raco u Gradu svetlosti: Pariz je uvek dobra ideja

Blic pre 6 minuta
Luka Raco tvrdi da ima problem sa kašnjenjem, ali kada smo organizovali ovaj razgovor, sve je stiglo taman na vreme da vi sada čitate ovaj intervju u kom nam je Luka pokazao drugu stranu Beograda i šarenu stranu Pariza. Kako je biti Luka Raco u jesen 2018? -U pokretu svakoga dana, užurbano, sa... »

Bizarnije ne može: Pevačica je putovala u ogromnom, crnom koferu na točkiće, a razlog je šokantan

Blic pre 18 minuta
- Samo je putovala okolo, niko to nije ni znao - otkrio je poznati pevač o ovom bizarnom slučaju. Još prošle godine pojavile su se priče da je Tejlor Svift putovala u koferu, a sada je isto to u intervjuu za "Cosmpolitan" potvrdio i Zejn Malik, njen kolega. Naime, prošle godine je jedna... »

"Kako bi bilo da ja prekinem: Joksimovića?" Popovića ni Srđan, ni Jovana nisu mogli da zaustave u Jutarnjem, a onda je usledilo ovo

Blic pre 36 minuta
Direktor "Grand produkcije" Saša Popović bio je gost Jovane Joksimović i Srđana Predojevića u Jutarnjem programu TV Prva. S obzirom na to da su Srđan i Jovana nekoliko puta prekinuli Popovića tokom razgovora, Saša se na kraju našalio sa njima i objasnio da nije u redu prekidati sagovornika.... »

Magistratura: Dok jedan radnik ubacuje asfalt, preostala četvorica nadgledaju

Blic pre 42 minuta
Slika radnika koji izvode radove na asfaltu, na društvenim mrežama postala je apsolutni hit, budući da se na njoj vidi nešto prilično specifično. Naime, na slici se vide pet radnika od kojih samo jedan ubacuje asfalt u kamion, a ostala četvorica ga posmatraju stojeći ili sedeći pored.... »

Zaključao mu se volan, stradao na mestu: Otac (25) dvoje dece poginuo zbog bizarnog defekta na kolima

Blic pre 42 minuta
U teškoj saobraćajnoj nesreći u zeničkom naselju Brist juče rano ujutro poginuo je Edin Zahirović (25), koji je upravljao vozilom, koje se zabilo u stub. Prema rečima Aldine Alić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, nesreća se desila u 6.10 sati.... »

"Šta su ti bivši momci radili Pa si prelazila preko svega": Bane Čolak očajan zbog raskida, traži da ide kod psihologa

Blic pre 42 minuta
Bane Čolak i Zerina Hećo i dalje su u svađi, a po svemu sudeći do pomirenja neće doći. - Odjednom se velika, sveta ljubav i "rodiću ti decu" pretvorila u "nema potrebe da me dodiruješ i provociraš". Ne zaj**avaj. Šta su ti ljudi radili napolju i tvoji bivši momci pa si prelazila preko... »

©2018 Netmark d.o.o.