Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Novi skandal trese vatikan: "Znali su za gole selfije biskupa bliskog papi"

Blic pre 4 sata
Vatikan je u 2015. i 2017. godini dobio informaciju da je argentinski biskup Gustavo Sančeta, blizak papi Franji, pravio obnažene selfije, praktikovao "opsceno" ponašanje i da je optužen za nedolično ponašanje prema polaznicima pripremne škole za bogoslove, tvrdi njegov bivši generalni vikar... »

Ovo je dečak za čiju sudbinu se moli ceo svet: Upao je u 100 metara dubok bunar dok se igrao i u njemu je već sedam dana (foto)

Blic pre 4 sata
Španski mediji objavili su prvu fotografiju dečaka Hulena Rosela (2) koji je upao u bunar dok je sa porodicom šetao privatnim imanjem u Totalanu kod Malage. Dete je već nedelju dana u bunaru, a spasioci se nadaju da će bušenjem vertikalnog bunara uspeti da ga izvuku. Jedna od bušilica, za... »

Seksepil na pinku: Luna zavrtela golom guzom pred milionima, a onda digla noge

Blic pre 4 sata
Luna Đogani i Savo Perović izvodili su numeru Maje Berović i Bube Korelija "Pravo vreme". Naravno, stajlinzi su bili kao oni koje je nosio dvojac u popularnom spotu. Luna je u plavom bodiju pokazala izvajanu figuru, a sve vreme je đuskala oko Sava. Koreografija je bila veoma provokativna, što... »

Čudne stvari su se dešavale: Obustavljeno renoviranje zgrade Vrhovnog suda jer u njoj luta duh mrtvog sudije

Blic pre 4 sata
Radovi na renoviranju zgrade Vrhovnog suda u Adelejdu (Južna Australija) obustavljeni su nakon što je neimenovani medijum izjavila da zgradom luta duh pokojnog sudije, koji nije zadovoljan planovima da se promeni izgled sudnice u kojoj je radio 26 godina. Građevinska kompanija "Hansen Junken"... »

Sara Vidak ne ide u zatvor: Viši sud smanjio presudu na mesec dana koliko je devojka već provela u pritvoru

Blic pre 4 sata
Sara Vidak (21), studentkinja iz Beograda, koja je u Crnoj Gori osuđena na četiri meseca zatvora, neće odležati tu kaznu jer je Srbija priznala presudu, ali ju je Viši sud smanjio na mesec dana, koliko je ona već provela u pritvoru. Podsetimo, Vidakova je u montiranom procesu zbog navodnog... »

Eksplozija pred kamerama, Aleksandra će poludeti: Ana i David u uživo programu, a onda je ona naskočila na njega

Blic pre 5 sati
Ana i David u Zadrugoviziji su otpevali numeru "U tvojim kolima". Ovaj par izazvao je najviše komentara, najpre zbog eksplozije emocija na sceni, a Viktorija je čak prokomentarisala da ih je posmatrala kako bi videla da li su emocije prave ili lažne. I dok je Aleksandra Subotić kod kuće, njen... »

Tik-tak Među mnoštvom satova, treba da pronađete onaj koji ne pokazuje deset sati

Blic pre 5 sati
Ovo je poslednja u nizu mozgalica koja je zaludela internet. Među mnoštvom satova, treba pronaći jedini koji ne pokazuje deset sati. Možete li da ga uočite?... »

Šokantno izdanje: Jelena Krunić golih grudi u providnom kombinezonu, a onda se sve videlo

Blic pre 5 sati
Jelena Krunić i Zerina Hećo nastavile su sa šokantnim nastupima i to odmah posle Dorotee i Maje. Dve crnke odabrale su numeru "Oslobodi me" od Seke Aleksić, a Zerina je preuzela ulogu glavnog vokala. S druge strane, Jelena je plesaola u kavezu iza, a gotovo sve je šokirala izdanjem. Crni... »

Zveri s ženskim likom: Porodice i komšije su mislile da su kao i druge žene, a one su tajno činile monstruozne zločine

Blic pre 5 sati
Neke od najgorih i najmonstruoznijih zločina počinile su, takozvane, pripadnice lepšeg pola, majke, sestre, ćerke i supruge i time su ti brutalni zločini dobili posebnu notu zverstva. Pred vama su neki od najsvirepijih slučajeva koji odgovaraju scenariju horor filmova, a u kojima su glavnu... »

Polugola na sceni: Sado-mazo Dorotea, a onda se Maja skinula

Blic pre 5 sati
Zadrugovizija je započela nastupom Dorotee i Maje, koje su izvele numeru "Ne možeš da sediš sa nama". Dorotea je bila na bini polugola, dok je Maja bila kao Mimi Mercedes. Obe su dobile komplimente za izgled, a žiri koji pčine Kaća Živković, Viktorija, Milena Ćeranić, Sandra Afrika i... »

Vremeplov: Umro Vojislav Ilić

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Blumberg otkriva: Tramp i Kim će se sastati u Vijetnamu

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Danas oblačno i uglavnom suvo

Blic  pre 3 sata  još 2 povezane

Severna Irska: Četvoro uhapšenih, odgovorna Nova IRA?

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.