Blic

Nove eksplozije u Bagdadu: Tri rakete pale u Zelenoj zoni nedaleko od američke ambasade

Blic pre 11 sati
Tri rakete tipa "kaćuša" pale su u Bagdadu u Zelenoj zoni, u kojoj se nalazi više zgrada iračke vlade i stranih ambasada, rekli su izvori iračke policije. Oni su za Rojters izjavili i da su rakete lansirane sinoć iz bagdadskog predgrađa Zafaranija… »

Vozači, oprez! Magla smanjuje vidljivost, sumaglica na širem području zemlje

Blic pre 12 sati
Ovoga jutra magla smanjuje vidljivost na krajnjem severu zemlje, a moguća je i na putevima preko planinskih prevoja, dok sumaglice ima na širem području zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Svi putevi su prohodni, u nižim predelima vozi se po… »

Šok snimak mladog repera: Zaratio sa Baka Prasetom, a sada se bahati! Pokazao ogroman novac koji zaradi za samo jedno veče -…

Blic pre 3 sata
Mihajlo Veurović, mladi reper poznat pod umetničkim imenom Voyage, našao se na meti negativnih komentare posle izjave da jutjuberi nisu u istom rangu sa muzičarima, zaratio sa Baka Prasetom, a sada je šokirao novim snimkom. Sad se društvenim… »

Zbog opasnog koronavirusa, širom Kine scene kao iz apokaliptičnih filmova: Ovi prizori će vam pojasniti koliko je situacija…

Blic pre 4 sata
Zbog sve većeg broj zaraženih novim tipom koronavirusa na aerodromima u Kini, ali i drugim zemljama uvedene su dodatne kontrole. Putnici koji putuju ka ili u Vuhan, grad koji je u centru epidemije, prolaze detalje kontrole u strahu da bi virus mogao da… »

Pola tone eksploziva: Evakuacija u Kelnu zbog bombe iz Drugog svetskog rata

Blic pre 8 sati
U Kelnu je pronađena pola tone teška američka bomba zaostala iz Drugog svetskog rata koja će danas biti deaktivirana, zbog čega je naložena evakuacija železničke stanice, zgrada opere, TV stanice i nekoliko kuća. Bomba je pronađena sinoć tokom… »

"Ovo je samo početak": Greta stigla u Davos i već u prvom obraćanju oštro prekorila svetske moćnike

Blic pre 8 sati
U svom prvom obraćanju na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu koji je počeo danas Greta Tunberg rekla je svetskim liderima da "ništa nije učinjeno" u borbi protiv klimatskih promena. Aktivistkinja je govorila na panelu tokom uvodnog dana godišnje… »

"Ubica s tvitera" negira zločin: Suđenje za ubistvo studenta u Ulici Dimitrija Tucovića počinje 25. februara

Blic pre 8 sati
U Višem sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište pred sudjenje Nedjeljku Đuroviću (30) zbog optužbi da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu… »

Srušile se tribine na stadionu, najmanje 10 poginulih u Etiopiji

Blic pre 19 sati
Najmanje deset ljudi danas je poginulo, a veliki broj povređen kada su se srušile tribine tokom velike proslave pravoslavnih hrišćana u Etiopiji. Postoji bojazan da će broj žrtava porasti. Nesreća se desila u jutarnjim časovima u mestu Gondar, na… »

Direktorka Huaveja na saslušanju u Vankuveru

Blic pre 19 sati
Finansijska direktorka i potpredsednica kompanije "Huavej" Meng Vanžu pojavila se juče na saslušanju pred sudom u Vankuveru, za koje se očekuje da će trajati najmanje četiri dana, prenosi RTS. Suđenje bi, kako upozoravaju pravnici, moglo trajati i… »

Pregovaračka pozicija za poglavlje 27 podneta EK

Blic pre 3 sata
Na početku hrvatskog predsedavanja Savetom Evropske unije, Evropskoj komisiji zvanično smo podneli još jednu dodatnu pregovaračku poziciju - 27 životna sredina i klimatske promene, a time je ukupan broj poglavlja spremnih za otvaranje, povećan na 5… »

Blic, najnovije vesti »