Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Napad na jevreje u Beču: Turčin s leđa zaskočio muškarce s kipom, izvređao ih, pa udario i na policajce

Blic pre 8 sati
Jedan Austrijanac turskog porekla napao je u Beču trojicu Jevreja i jednu ženu. On je, juče, najpre udario ženu koju je sreo na ulici i nastavio svojim putem. Nakon toga napao je, ispred jednog jevrejskog restorana tri muškarca, koji su nosili kipu na glavi, čime je bilo jasno da se radi o... »

Žena poginula u eksploziji: Spremala ručak, eksplodirala plinska boca

Blic pre 10 sati
Danica Mišković (62), iz Golupca, nakon šest dana borbe, podlegla je povredama koje je zadobila prilikom eksplozije plinske boce. Do eksplozije je došlo kada je eksplodirala plinska boca dok je Lj. Ž. spremala ručak. Nakon eksplozije, Miškovićevoj je opekotinama bila zahvaćena gotovo... »

Međunarodna operacija: Uhapšeni zbog onlajn prevare - šteta 18 miliona evra

Blic pre 1 sat
Posle šestogodišnje pripreme i koordinacije u međunarodnoj operaciji uhapšeno je 15 osoba osumnjičenih za onlajn prevaru kojom je naneta šteta do 18 miliona evra, saopštio je Evropol. U akciji od 12. do 15. juna pretražena je 31 kuća na Kipru, u Estoniji, Finskoj, Nemačkoj, Letoniji,... »

Linta: Kitarović bi provokacijama da pravda Tuđmanove zločine

Blic pre 4 sata
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta danas je, kao još jednu u nizu brutalnih ali očekivanih provokacija, ocenio izjavu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da su Hrvati i Albanci braća po oružju, i da su mnogi Albanci žrtvovali život za Hrvatsku. - Kolinda Grabar... »

Izveštaj o letu MH370 biće predstavljen 30. jula bez dorade

Blic pre 7 sati
Malezija će 30. jula objaviti dugoočekivani izveštaj o nestanku aviona kompanije Malezija erlajns na letu MH370, izjavio je danas ministar saobraćaja te države Entoni Loke. Malezija je u maju, nakon 90 dana, opozvala potragu koju je finansirala privatna američka firma "Oušn Infiniti" za... »

Nova pravila u bečkom metrou: Smrdljiva jela strogo zabranjena

Blic pre 9 sati
Vlasti Beča planiraju uvođenje zabrane „smrdljivih“ jela u vozovima podzemne želenice. Najpre će se jela koja se više osećaju zabraniti na liniji U6 sOd septembra "smrdljiva" jela, među kojima su i nacionalna brza jela kao što su „Leberkeze“ ili Kranjska kobasica sa sirom, odnosno pica,... »

(Video): Kad Martinović "brani" zakon: "Čovek kada umre, nije vlasnik bilo čega, pa ni svojih organa"

Blic pre 7 sati
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović, "briljirao" je juče tokom skupštinske rasprave o Predlogu zakona o presađivanju ljudskih organa. On je pred poslanicima i javnosti "branio" ovaj zakon i govorio o tome zašto ga treba usvojiti, pa je... »

Putin: Bez konačne odluke o podizanju granice za penziju

Blic pre 1 sat
Još nije doneta konačna odluka o povećanju starosne granice za odlazak u penziju, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin. - Kada se donose odluke takvog opsega i tako osetljive po narod, specifične stvari i profesionalne procene moraju da budu uzete u obzir - rekao je Putin, a prenosi... »

Švedska u plamenu: Vlada zatražila pomoć drugih država, šumski požari aktivni širom zemlje (foto)

Blic pre 2 sata
U sred borbe sa nizom šumskih požara, Švedska je bila primorana da zatraži pomoć u gašenju jer je vatra zahvatila prostore širom zemlje. Zemlju su zahvatili snažni šumski požari, čak i u aktičkom polarnom krugu. Zbog toga je vlada u Stokholmu odlučila da zatraži pomoć drugih evropskih... »

Brnabić u poseti SAD od 23. do 26. jula

Blic pre 2 sata
Predsednica vlade Ana Brnabić boraviće u poseti Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) od 23. do 26. jula, što će biti njena prva poseta toj zemlji u svojstvu predsednice vlade. Premijerka Brnabić će u Vašingtonu biti domaćin svečanosti u Kongresu SAD, koja će biti održana povodom... »

©2018 Netmark d.o.o.