Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Telefon za 200, kasandra za 300 dinara: Dvorišna rasprodaja na Dorćolu kao u američkim serijama

Blic pre 13 sati
Dvorišna rasprodaja koja je juče organizovana u Siminoj ulici okupila je vlasnike najrazličitijih artikala koji su rešili da se oproste od svojih starina i ponude ih zainteresovanim kupcima. Oko 30 prodavaca iznelo je svoje tezge, a radoznali prolaznici obigravali su oko njih, zapitkivajući... »

Drama na nebu: Švedski vojni avion oborila ptica

Blic pre 1 minut
Borbeni avion JAS 39 Gripen srušio se danas na jugu Švedske, pošto je ptica naletela na letelicu, saopštila je švedska vojska. Pilot se bezbedno katapultirao i prebačen je u obližnju bolnicu radi provere njegovog zdravstvenog stanja, prenosi AP. Avion se srušio kod Karlskrone, 160 kilometara... »

Okršaj na tviteru: Jeremić: Gospođo Brnabić (Nemanjić); Brnabić: Aj, ostaj mi zdravo!

Blic pre 2 minuta
Premijerka Srbije Ana Brnabić i lider Narodne stranke Vuk Jeremić sinoć su imali žestok okršaj na društvenoj mreži Tviter, a pominjale su se stotne hiljada dolara, lopovluci, fingiranje funkcija, sukob interesa, junački napadi... Najpre se oglasio Jeremić koji je napisao da "porodica... »

Sramotan tekst o Jasenovcu "u: logoru je bilo zabave"

Blic pre 25 minuta
Tekst u zagrebačkom "Večernjem listu" u kojem se ustaški koncentracioni logor Jasenovac naziva "mitom" i tvrdi da je reč o kampu u kojem su se logoraši "zabavljali", deo liberalnih hrvatskih medija naziva sramnim, dok desničarski portali likuju. Uvodnik novinara Milana Ivkošića, koji je... »

Trojanski konj ili vredan saveznik? Amerikanci se pitaju: Šta ako Turska napusti NATO?

Blic pre 1 sat
Odnosi Turske i SAD, dve najveće vojske NATO pakta, poslednjih par godina napeti su poput strune. Iako je takav scenario teško ostvariv, američki mediji pozabavili su se pitanjem: Šta ako Turska, druga najveća vojska Alijanse, napusti NATO?... »

"Srbija ima premoć": Ovo je trenutno najveći problem Prištine u dijalogu sa Beogradom koji nazivaju svojom slabom tačkom

Blic pre 1 sat
Studija Kosovskog instituta za istraživanje i razvoj politike (KIPRED) o modelima za rešenje kosovskog pitanja, nedvosmisleno je pokazala koliku vaznost jezero Gazivode ima za prištinsku stranu i da će ono, bez sumnje, biti jedna od osnovnih tačaka borbe albanskih zvaničnika u nastavku... »

Požar u crnoj gori: Vatra se za 15 minuta spustila sa vrha brda do magistrale, vatrogasci u pripravnosti (video)

Blic pre 1 sat
Jaka bura sinoć je sat posle ponoći raspamsala požar na Paštrovskoj gori, a vatra se u jednom trenutku spustila skroz do magistrale. Iz budvanske Službe zaštite i spasavanja jutros je potvrđeno da su imali veoma tešku noć i da je uz pomoć kolega iz Kotora, Bara i Tivta vančovečanskim... »

Vojislavu Šešelju nije mesto na slobodi, a kamoli u Skupštini

Blic pre 5 sati
Posle najnovijeg u nizu odvratnih komentara lidera radikala Vojislava Šešelja o smrti Kofija Anana, jasno je da će Srpsku radikalnu stranku pre kazniti birači nego nadležni. Koga sve radikali nisu gnusno vređali i medijski linčovali, čiju sve zastavu nisu palili i gazili, čijim državnim... »

Portparol Merkelove pozdravio napredak Grčke

Blic pre 11 sati
Portparol nemačke kancelarke Angele Merkel pozdravio je završetak programa fiskalne oporavke u Grčkoj i rekao da je današnji dan dobar i za grčku i za evrozonu. "Nakon osam godina, danas se završava poslednji program spasavanja države članice evrozone. Ovo je dobar dan za Grčku i Evrozonu.... »

Brazil neće zatvoriti granice sa Venecuelom

Blic pre 11 sati
Ministar bezbednosti Brazila general Serhio Ečegojen izjavio je da Brazil neće zatvoriti granice prema Venecueli uprkos tenzijama koje su dovele do napada na venecuelanske migrante. Prema njegovim rečima, zatvaranje granica bilo bi nelegalno i ne bi pomoglo situaciji u pograničnoj oblasti... »

©2018 Netmark d.o.o.