Regioni

Iriški venac zatvoren za saobraćaj

Politika pre 1 dan
Iriški venac na Fruškoj gori zatvoren je danas u potpunosti za saobraćaj zbog snega, što je izazvalo stvaranje velike kolone vozila. Radio-televizija Vojvodine prenosi da je Iriški venac za saobraćaj zatvoren malo pre 18 sati. U smeru ka Rumi došlo je do zastoja, a kolona se prostire sve do... »

Nastavlja se akcija besplatnih preventivnih pregleda u Opštoj bolnici

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak – U Opštoj bolnici Čačak, biće nastavljena akcija besplatnih preventivnih pregleda u nedelju 16. decembra u vremenu od 8 do 16 časova. Tom prilikom višiće se specijalistički pulmološki i oftalmološki pregledi i laboratorijske analize - tumor markeri CeA (tumor markeri digestivnog... »

Naše malo nekome mnogo znači

RT Kragujevac pre 1 dan
„Naše malo nekome mnogo znači“ naziv je akcije koja je danas organizovana u Domu omladine. Mladi Kragujevčani prikupljali su igračke i školski pribor za mališane kojima to potrebno kako bi im ulešali predstojeće novogodišnje praznike. Mališani uzrasta do 14 godina imali su mogućnost... »

Uručene stipendije najboljim studentima i đacima

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Čačak - Grad Čačak nagradio je najbolje studente i učenike srednjih i osnovnih škola stipendijama, a svečano uručivanje ovih nagrada je ujedno i najznačajniji događaj u sklopu obeležavanja Dana Grada. Ove godine pravo na studentsku stipendiju u iznosu od 80.000 dinara u 10 mesečnih rata... »

Obnovljena vodenica vampira Save

Politika pre 12 sati
„Mlin straha” dobio nove stubove, obnovljen je srušeni krov, pa se u Zarožju nadaju oživljavanju „vampir turizma”. Bajina Bašta - Vodenica najčuvenijeg srpskog vampira Save Savanovića u Zarožju, donedavno zarušena, ponovo stoji uspravno, obnovljena od temelja do krova. Uređen je... »

Za nastup “Avangarde” nema više karata

Jug press pre 13 sati
Za sutrašnji nastup članova studija ”Avangarda”, u Narodnom pozorištu, karata više nema, a oni Leskovčani koji su prošle godine imali priliku da pogledaju ovaj multimedijalni spektakl, nisu želeli da propuste priliku da u igri, plesu i pesmi, predstavljenim na specifičan način, uživaju... »

Veliko interesovanje za „Noć knjige“

RT Kragujevac pre 13 sati
Tradicionalna manifestacija „Noć knjige“, koja je 19. put održana u 28 gradova i Srbiji i regionu, izazvala je veliko interesovanje kod Kragujevčana. Veliki broj naših sugrađana pohrlio je u knjižare „Delfi“ i „Lagunine“ klubove čitalaca kako bi po povoljnim cenama došao do... »

Budućnost države ogleda se u natalitetu

RT Kragujevac pre 13 sati
Usvajanje Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom predstavlja jedan od najznačajnijih poteza države za povećanje nataliteta, dok će ključna mera u 2019. biti usklađivanje rada i roditeljstva, izjavila je, za Televiziju Kragujevac, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i... »

“Bolja Srbije” davala krv

Jug press pre 13 sati
LESKOVAC Služba za transfuziju krvi, organizovala je akciju dobrovoljnog davanja ove dragocene tečnosti u prostorijama Gradskog odbora ”Bolje Srbije”. Ovo je deseto , jubilarno učešće članova ove političke organizacije u sličnim humanitarnim aktivnostima. Milan Antanasijević krv daje... »

Smena dr Hasiba Hajdarevića nezakonita, progon na političkoj osnovi

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Užice / Prijepolje - Viši sud iz Užica je, rešavajući po tužbi primariusa mr sc. dr Hasiba Hajdarevića, poništio rešenje SO u Prijepolju kojim je on razrešen sa mesta dužnosti direktora Doma zdravlja, a lokalna samouprava će na ime troškova postupka morati da plati globu od 90.000... »

©2018 Netmark d.o.o.