Regioni

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa u Prokuplju

Južne vesti pre 11 sati
Besplatne vakcine Prokupčani koji žele mogu od danas svakog radnog dana primiti u Domu zdravlja, a narednih dana vakcine će biti dostavljene i u seoskim ambulantama. Prioritet će, kao i do sada, imati stariji od 65 godina, oboleli od plućnih i bolesti srca, dijabetesa, a vakcine mogu primiti i... »

“Evropski pokret za vodu” podržao borbu za očuvanje reka Stare planine

Južne vesti pre 11 sati
Borbu žitelja staroplaninskih sela koji se protive izgradnji mini-hidroelektrana na ovoj planini podržao je Evropski pokret za vodu, koji je pozvao Vladu da zaustavi dalji razvoj projekata izgradnje. Međunarodna organizacija Evropski pokret za vodu održala je sastanak u Beogradu od 12. do 14.... »

Sporazum o readmisiji: 700.000 za građevinski materijal

OK radio pre 11 sati
“Tehnoinvest” iz Vranja prošao je tender za nabavku građevinskog materijala za porodice iz procesa redamisije, a koji je raspisala lokalna samouprava. Vrednost ove javne nabavke procenjena je na 1,1 milion dinara, bez PDV - a. Kriterijum za odabir ponuđača za ovu javnu nabavku, je najniža... »

Socijalisti u Vranju slave 28. rođendan

OK radio pre 12 sati
Gradski odbor Socijalističke partije u Vranju proslaviće u utorak 28 godina postojanja i delovanja. Organizacija SPS-a u Vranju osnovana je 16. oktobra 1990. godine, među prvima na lokalnom nivou u Srbiji. Na vlasti u Vranju SPS je bio neprekidno od svog osnivanja do lokalnih izbora 2016. godine.... »

Ljuba Popović

Valjevska posla pre 12 sati
Valjevskaposla.info pokušaće da kroz smešnu i šaljivu karikaturu predstavi neka aktuelna dešavanja i teme u Valjevu i valjevskom okrugu. Moramo da napomenemo da cilj karikatura nije vređanje, niti omalovažavanje nijedne ličnosti, da se karakteristične osobine u karikaturama namerno... »

Skupština Grada: Odbornici o budžetu i zemljištu

OK radio pre 13 sati
Vranje - Predsednik Skupštine Dejan Tričković sazvao je za 18. oktobar 28. sednicu gradskog parlamenta, na kojoj će biti razmatrano 13 tačaka. Odbornici će se izjasniti o predlogu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Vranja za 2018. godinu, i... »

U sredu i četvrtak bez struje devet lebanskih sela, iz Elektrodistribucije se izvinjavaju

Jugmedia pre 14 sati
Zbog zamene drvenih stubova na 10 kV dalekovodu Gornje Vranovce – Popovce – Grgurovce Elektrodistribucija je primorana da isključi napon svim korisnicima distributivnog sistema u naseljima Popovce, Grgurovce, Klajić, Radevce, Lipovica, Buvce, Drvodelj, Rafuna i Poroštica, i to 17. i 18.... »

Pritisci sindikata “Milan Blagojević – Namenska“ na novinarku Tanju Vojtehovski

Morava info pre 14 sati
LUČANI – Urednica emisije „Život priča“ Tatjana Vojtehovski i TV Prva izloženi su pritiscima zbog emisije o nesrećama u preduzeću „Milan Blagojević-Namenska“ a.d. Lučani, od sindikalne organizacije ove fabrike. Nezadovljna emisijom „Život priča“ o nesrećama u preduzeću... »

Poslednja Hokingova poruka: Nauka i obrazovanje u opasnosti

IndeksOnline pre 14 minuta
Slavni britanski naučnik Stiven Hoking upozorio je u svojoj poslednjoj, posthumno objavljenoj knjizi da su nauka i obrazovanje širom sveta “danas u opasnosti više nego ikada pre”. U knjizi “Kratki odgovori na velika pitanja”, koja je danas predstavljena u Londonu, stoji da su, kako je... »

Saudijska Arabija se sprema da prizna ubistvo novinara?

IndeksOnline pre 33 minuta
RIJAD – Saudijska Arabija sprema izveštaj u kojem će priznati da je nestali novinar Džamal Kašogi ubijen tokom ispitivanja u saudijskom konzulatu u Istanbulu, saznaje Bi-Bi-Si (BBC) pozivajući se na dva neimenovana izvora. BBC navodi da je novinar greškom ubijen tokom ispitivanja. Turski... »

©2018 Netmark d.o.o.