Regioni

Pomoć domaćem turizmu u pravi čas: Odobreno još 100 hiljada besplatnih vaučera za odmor u Srbiji

RINA pre 1 minut
Pomoć domaćem turizmu u pravi čas: Odobreno još 100 hiljada besplatnih vaučera za odmor u Srbiji Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Tatjana Matić saopštila je da će od ponedeljka, 10. maja, početi evidentiranje… »

Jedan pacijent i dalje na respiratoru: Veliki broj otpusta u čačanskoj bolnici, hospitalizovano 75 pacijenata

RINA pre 1 minut
Jedan pacijent i dalje na respiratoru: Veliki broj otpusta u čačanskoj bolnici, hospitalizovano 75 pacijenata Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 75 pacijenata. U… »

Na brežuljku iznad Petrovca, u usnuloj kući, žive otac i sestra. Nema osmeha i ne čuje se Anđelin razdragani glas! A…

Plus online pre 25 minuta
Subota je danas, osmi maj. Proleće. Trnjine se rascvetale. Ostavio sam jednu grančicu, tek rascvetalu. Tamo gde je predivni cvet male Andjele uvenuo. Na Keju skoro da nije bilo ljudi. Vetar, više jesenji, oblaci, sve se u tim trenucima pretvaralo u… »

Udes u Božurnji

Glas Šumadije pre 37 minuta
Danas (subota, 8. maj) nešto posle 18 sati dogodio se udes u selu Božurnja kod Topole. Kako čitaoci „Glasa Šumadije” javljaju u pitanju je verovatno direktan sudar dva vozila od kojih je jedno stalo na putu a drugo sletelo s njega. Za sada se ne… »

Brnabić: Vakcinacija je uslov za povratak normalnom životu

RTK pre 55 minuta
U Srbiju će u ponedeljak stići 104.130 Fajzerovih vakcina, a uskoro i kontingent od pola miliona doza Sinofarma, najavila je premijerka Ana Brnabić. “Do kraja ovog meseca imaćemo vakcina da vakcinišemo toliko ljudi da se postigne kolektivni… »

Četvrti agregat u HE „Potpeć“

Glas Zapadne Srbije pre 43 minuta
Nova Varoš - Elektroprivreda Srbije posle više od pola veka podmlađuje elektrane na Uvcu i Limu. Za HE „Bistricu“ stigle potrebne dozvole, a za HE „Potpeć“ se radi dokumentacija. Struja iz viška vode Lima, koja preliva preko brane u vreme… »

Zavetnici osnovali odbor u Bujanovcu: Ovde se brani Srbija

Bujanovačke pre 37 minuta
Bujanovac, 8. maj 2021. „U Bujanovcu se brani Srbija“, poručila je danas na formiranju Inicijativnog odbora Srpske stranke Zavetnici član predsedništva ove stranke Milica Đurđević. -Zavetnici u Bujanovcu imaju perspektivu, jer su državotvorna… »

Srpska kraljevska omladina Kragujevca uredila Knežev arsenal

RTK pre 31 minuta
Srpska kraljevska omladina Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Kragujevcu organizovala je danas akciju uređenja Kneževog arsenala, pod nazivom “Monarhisti dobre komšije”. Akcija je deo predizborne kampanje ove političke organizacije. Pokret obnove… »

Bulatović: Znamo šta ćemo da radimo dan posle osvajanja vlasti

Jug press pre 31 minuta
LESKOVAC Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović je u Leskovcu na konferenciji za medije govorio o stanju u poljoprivredi u Srbiji, ocenivši ga izuzetno lošim i za to optužio ministra Nedimovića. „Mi smo pre nekih sedam meseci na… »

„Bazar autizma“ u Kragujevcu

RTK pre 19 minuta
Udruženje za pomoć osobama sa autizmom iz Kragujevca organizovao je na platou ispred Muzeja „21. oktobar“, humanitarni bazar koji je simbolično nazvan “Bazar autizma”. Ova humanitarna akcija održaće se i sutra na istom mestu od 10 do 16… »

Regioni, najnovije vesti »