Regioni

Milo hoće da pokrade izbore: Skovao je pakleni plan, mora biti sprečen!

Srbija danas pre 23 minuta
Očigledno je da je aktuelni režim u Crnoj Gori na čelu sa Milom Đukanovićem, predsednikom Crne Gore, zainteresovaniji za noćne izlaske i provode, a ne za rešavanje suštinskih problema žitelja Crne Gore. Mevludin Nuhodžić, ministar unutrašnjih… »

Srbija želi turiste iz Egipta: Ljajić na sastanku sa Gadom Šalabi

RINA pre 1 sat
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se danas sa zamenicom ministra turizma i starina Egipta Gadom Šalabi sa kojom je razgovarao o unapređenju saradnje u sektoru turizma. Ljajić je tokom sastanka… »

Džaferović optužio Dodika za opstrukciju funkcionisanja institucija BiH

IndeksOnline pre 1 sat
SARAJEVO – Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović rekao je da je današnja sednica Predsedništa BiH završena posle petnaestak minuta i optužio srpskog člana tog tela Milorada Dodika za opstrukciju funkcionisanja institucija BiH… »

Sanira se kuća narodnog heroja Koste Stamenkovića stara oko 130 godina

Jugmedia pre 1 sat
Rodna muzej kuća narodnog heroja i radničkog tribuna Koste Stamenkovića u Topličkoj ulici u Leskovcu renovinara se, zapravo, menja se kompletan krov koji je prokišnjavao i deo tavanice, kao i oluci. Ova kuća podignuta je oko 1893.godine, a… »

Kragujevac postaje deo startit zajednice

RT Kragujevac pre 1 sat
Radovi na rekonstrukciji potkrovlja površine 330 kvadrata Javnog preduzeća Urbanizam, za potrebe Regionalnog inovacionog startap centra u Kragujevcu biće završeni do kraja marta. Osnivanjem Regionalnog startap centra, obezbeđuju se infrastrukturni… »

Opština pomaže dve romske porodice čije su kuće izgorele u požaru

Bujanovačke pre 1 sat
Štab je usvojio i Operativni plan preventivnih mera za zaštitu od požara i odbrane od poplava (foto Bujanovačke) Bujanovac, 19. februar 2020. – Opština će iz budžeta izdvojiti po 100.000 dinara za porodice Ćazima Kurtešija i Nezira… »

Sutra isplata redovne, u petak privremene novčane naknade

Jugmedia pre 1 sat
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim osoba za januar 2020. godine u četvrtak 20. februara. Privremena novčana naknada za januar ove godine… »

U Kragujevcu oko 17.000 nezaposlenih

InfoKG pre 2 sata
U Kragujevcu je zaključno sa 2019. na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje 17.169 nezaposlenih lica, izraženo u procentima to je 13,6 odsto. Najveći broj nezaposlenih lica ima 45 godina i više i svrstava se u kategoriju teže zapošljivih… »

Ljubavna zavrzlama dobija rasplet na sudu: Besni Nišlija ispisao uvredljive poruke na račun bivše žene i ljubavnice!

Kurir pre 1 sat
Neverovatna ljubavna priča krije se iza predmeta pod brojem 3117 u niškom Osnovnom sudu. Veza je pukla a bivši partneri su zbog zbog ljubomore i besa na kraju završili na sudu. U sudu se vodi spor protiv N.P. (50) koji je osumnjičen za nasilje u… »

Književnik, Dejan Aleksić: Čitanje je odličan lek protiv bolesti, ko čita ne boji se gripa

Plus online pre 2 sata
Drugog dana Salona knjige i grafike u Pirotu organizovano je druženje dece sa piscem, Dejanom Aleksićem, jednim od najčitanijih književnih stvaralaca za decu novije generacije. Aleksić je pesnik, dramski pisac i dobitnik je prestižnih nagrada za… »

Regioni, najnovije vesti »