Regioni

Odlične vesti: Od 1. jula prvim bebama 100.000 dinara, ako ispoštujete ovu proceduru

iKragujevac pre 15 sati
Roditelji svih provorođenih beba koje su na svet došle od 1. januara ove godine i onih koje će se roditi do 1. jula primaće roditeljski dodatak od 39.000 dinara, odnosno iznos koji propisuje važeći zakon o finansijskoj podršci porodici sa decom. Iako su se novopečeni roditelji ponadali da... »

Han: Marija najbrža u plivanju za krst

OK radio pre 1 dan
Vranje - Marija Stošić, student DIF - a, bila je najbrža u plivanju za časni krst na Južnoj Moravi u Vladičinom Hanu. Marija je bila jedina žena koja je skočila u Moravu i zaplivala za krst, pored još tridesetak muškaraca. Ovo je druga godina za redom kako se na Moravi organizuje plivanje... »

Građani imaju još nekoliko dana da daju predloge za uređenje trga u Nišu

Južne vesti pre 10 sati
Svi oni koji imaju neke predloge i primedbe u vezi sa planiranim novim izgledom Trga kralja Milana u samom centru Niša, koji bi do kraja godine trebalo da bude u potpunosti rekonstruisan, kako kažu u Sekretarijatu za planiranje i izgradnju, mogu da ih pošalju do 23. januara. Građani mogu, dodaju... »

Koncert Elene Medić u Valjevskoj Gimnaziji

Valjevska posla pre 11 sati
U utorak 30. januara, s početkom u 18.30 časova, jedna od najtalentovanijih flautistkinja valjevske muzičke škole Elena Medić, učenica 5. razreda OMŠ u klasi prof. Mine Radić, uz klavirsku saradnju prof. Ane Pejović, održaće solistički koncert u svečanoj sali Valjevske Gimnazije. Elenin... »

Lokalni front: Sve će biti jasnije kad na svetlo dana izađu projekat i tehnička dokumentacija za gabionsku branu na Gradcu

Valjevska posla pre 11 sati
Valjevski Lokalni front je svoju konferenciju za medije posvetio gabionskoj brani na reci Gradac, koja je izgrađena da bi jedan deo grada štitila od poplava, a onda se pokazalo, kako je rečeno od strane članova ovog udruženja građana, da je upravo ta pregrada najverovatnije izazvala poplavu... »

Najbolje pihtije napravili majstori „Snek bara“

Jugmedia pre 14 sati
Na tradicionalnoj Pihtijadi u Vlasotincu danas su pobedu odneli majstori iz tamošnjeg „Snek bara“, drugoplasirana je domaćica Verica Cvetković, a treća po majstorluku za dobre pihtije je Rajna Radisavljević, koja se jedina pojavila na dodeli nagrada. Pihtijada se, inače, održava u sklopu... »

Predsednik Opštine Medijana kaznio službenicu zbog spornog tendera za solarna drva

Južne vesti pre 17 sati
Zbog tendera za solarna drva za punjenje mobilnih telefona vrednog više od milion dinara, na kojem je bila favorizovana jedna firma, predsednik Opštine Medijana Nebojša Kocić kaže da je kaznio službenicu za javne nabavke te Opštine Maju Milenković smanjenjem plate od 20 %. Solarno drvo... »

Valentina najbolja sportistkinja Surdulice

OK radio pre 18 sati
Vranje - Po petnaesti put, a drugi put za redom pod okriljem i u organizaciji Sportskog Saveza Opštine Surdulica, u četvrtak uveče je u hotelu “Srbija” u Surdulici upriličena ceremonija dodele pehara i priznanja najboljima pojedincima i sportskim kolektivima u raznim kategorijama za... »

Oprez: Povećana koncentracija čađi u vazduhu

OK radio pre 20 sati
Instrumenti Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) u Vranju su tokom četiri dana u decembru zabeležili pojačanu koncentraciju zagađenja vazduha na teritoriji grada. U decembru su na dva merna mesta na kojima se mere količine štetnih čestica u vazduhu u Vranju tokom četiri dana izmerene... »

Slavica Anđelković, žena koja je zaljubljena u venčanice

Jugmedia pre 20 sati
U mojim venčanicama utkana je velika ljubav, duša, srce i iskustvo, a mojoj sreći nema kraja kada buduća nevesta izađe nasmjena i ushićena sa svadbenom odorom, priča za Jugmediu Slavica Anđelković, vlasnica jedinog krojačkog salona u Leskovcu kome se isključivo kreiraju i šiju... »

©2018 Netmark d.o.o.