Regioni

Ukida se Dinkićev model subvencionisanja radnih mesta

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Postojeći model subvencionisanja stranih investitora mogao bi da pretrpi ozbiljne promene. Kako piše razmatra predlog da se podsticaji ubuduće odobravaju samo za inovacije i nove tehnologije, umesto za svako radno mesto. List navodi da je, iako zvanične potvrde te informacije još nema,... »

Pink BiH i Pink Montenegro prodat vlasnicima N1

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Američka KKR grupa kupila je od Željka Mitrovića Pink Bosne i Hercegovine i Pink Montenegro, saznaje Danas. To je razlog zbog čega je Mitrović za utorak 24. april zakazao sastanak sa regionalnim direktorima svojih regionalnih televizija. Vest o sastanku objavljena je na sajtu Pinka i u njoj se... »

Branislav Mihajlović novi predsednik Dosta je bilo

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Beograd - Izborna skupština Dosta je bilo izabrala je novo rukovodstvo, a za predsednika Dosta je bilo izabran je narodni poslanik dr Branislav Mihajlović iz Bora. Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana... »

A danas leto - skoro 30 stepeni

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
U Srbiji će danas biti sunčano i toplo uz slab zapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura će biti od pet do 12, najviša dnevna od 25 do 28 stepeni. U Beogradu će takođe biti sunčano i toplo uz zapadni vetar. Jutarnja temperatura će biti oko 12,... »

„Jasenovački logor“ – iz pera svedoka

RT Kragujevac pre 11 sati
Udruženje pisaca Kragujevca organizovalo je promociju knjige „Jasenovački logor“ autora doktora Nikole Nikolića. U narodnoj bilblioteci Vuk Karadžić o knjizi su govorili dr Jovan Pejin istoričar, Dario Mirović, novinar istraživač, Miroslav Damjanović, izdavač i Radoman Gluščević,... »

Na „Pirat openu“ preko 400 plivača iz 26 klubova

RT Kragujevac pre 12 sati
Na zatvorenom bazenu Sportskog centra Park održan je treći Međunarodni plivački miting „Pirat open“ u organizaciji Plivačkog kluba „Pirat“. Ovo takmičenje okupilo je preko 400 plivača iz 26 klubova iz zemlje i inostranstva. Pored domaćih klubova, vredi istaći da je na ovom... »

STARI KRAGUJEVAC: Bubanj česma

InfoKG pre 6 sati
Jedan od najstarijih i najlepših spomenika starog Kragujevca je Bubanj-česma u ulici Save Kovačevića. Kada se krene tom ulicom prema Varoškom groblju, šum vode skrenuće vašu pažnju, desno uz put, na kamenom obzidanu česmu. Ona se pominje još u tursko doba. Kao javna česma služila je za... »

Venčanje u Pećkoj Patrijaršiji: Nataša iz Zvečana i Dejan iz Užica zakleli se na večnu ljubav

Užice oglasna tabla pre 3 sata
Nataša Gvozdović iz Zvečana i Dejan Matović iz Užica venčali su se u subotu u Pećkoj Patrijaršiji, u krugu najuže rodbine i prijatelja. Ceremoniji venčanja prisustvovali su i posetioci svetinje – učenici sa Brezovice, iz Novog Sada i Bečeja. „Ništa lepše nije moglo da se dogodi... »

Promenadni defile Vojnog orkestra izveo marševe u Pešačkoj zoni

InfoKG pre 7 sati
Povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije, 23. aprila, Vojni orkestar Niš održao je juče promenadni defile u pešačkoj zoni u centru Kragujevca. Izvedeni su marševi među kojimu su marš Miloša Velikog, Aleksandra Prvog, “Na Drinu“, vojvode Stepe Stepanovića, Kraljeve Garde i druge... »

a atletičarka Teodora Simović deveta na maratonu u Varšavi

Radio sto plus pre 31 minuta
A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: strpos(): Offset not contained in string Filename: views/item_body_new.php Line Number: 85 A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: strpos(): Offset not contained in string Filename: views/item_body_new.php Line Number: 109... »

©2018 Netmark d.o.o.