Regioni, najnovije vesti

Drezina je 20 km jurila bez kočnica! Nezapamćen slučaj na pruzi Beograd-Bar: Kako je hrabri vozač sprečio tragediju

Blic pre 1 sat
Samo zahvaljujući redu vožnje, po kome iza podneva ne saobraćaju vozovi između Sevojna i Zlatibora, i prisebnosti i hrabrosti jednog železničara koji je koliko-toliko uspeo da uspori drezinu koja je ostavši bez kočnica bezglavo jurila šinama… »

Pomoć vojvođanskog sekretarijata za građevinarstvo: Somboru finansiraju putnu infrastrukturu

Večernje novosti pre 1 sat
SEKRETARIJAT za energetiku građevinarstvo i saobraćaj AP Vojvodine dodelio je gradu Somboru bespovratna sredstva za razvoj saobraćaja i putne infrastrukture. Novac u iznosu od 1.706.700 dinara namenjen je za rekonstrukciju raskrsnice Prvomajski… »

Bebe na kanlendaru: U Dimitrovgradu deseta akcija "Da nas bude više"

Večernje novosti pre 1 sat
DOM zdravlja, tačnije Polivalentna služba te ustanove organizuje desetu po redu akciju "Da nas bude više". O tome govori podatak da se prošle godine rođeno svega 39 beba, što je za čak 21 manje nego 2019.godine. Pokrovitelj akcije je lokalna… »

Epidemija u braničevskom okrugu: Kovodim 19 zaražene još 23 osobe

Večernje novosti pre 4 sati
PREMA najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje, na području Braničevskog okruga registrovane su još 23 osobe zaražene Kovidom 19. U Požarevcu je obolelo još osam osoba, u Petrovcu na Mlavi i Velikom Gradištu po četiri, u Kučevu tri, a u… »

Zaposliće 5.000 radnika: Prezentacija kompanije ,,Leoni Srbija“ u Kraljevačkoj gradskoj upravi

Večernje novosti pre 3 sata
SMANjENjU stope nezaposlenosti u minule četiri godine na teritoriji Kraljeva ogroman doprinos dala je nemačka kompanija „Leoni“ u čijoj se fabrici u gradu na Ibru od planiranih 5.000, do sada zaposlilo oko 2.300 radnika. O daljem razvoju ove… »

Svetosavska nedelja onlajn: Vranje jedini grad u zemlji koji se može pohvaliti dugom tradicijom proslavljanja Svetog Save

Večernje novosti pre 3 sata
U VRANjU je juče svečano otvorena 31. „Svetosavska nedelja“, kulturno-prosvetna i duhovna manifestacija. Na otvaranju gradonačelnik dr Slobodan Milenković rekao je da je Vranje jedini grad u zemlji, koji se može pohvaliti tako dugom tradicijom… »

Turizam velika šansa: Ministarka Tatjana Matić u Bogatiću

Večernje novosti pre 3 sata
MINISTARKA trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, koja je posetila Bogatić, poručila je da je „jedan od prioriteta prilikom ulaganja u turizam podizanje kapaciteta turističkih destinacija koje do sada nisu bile dovoljno razvijane“. -… »

Nakon svega nekoliko sati: U Prijepolju ukinuta vanredna situacija proglašena zbog napada pasa lutalica

Večernje novosti pre 24 sata
VANREDNA situacija u opštini Prijepolje koja je proglašena u petak oko 13 časova, zbog učestalih napada pasa lutalica na građane, ukinuta je istog dana svega nekoliko sati nakon njenog uvođenja. U šturom obaveštenju na zvaničnoj fejsbuk stranici… »

Napreduje rani kupus: U Semberiji počela proizvodnja rasada povrća (foto)

Večernje novosti pre 24 sata
NA imanju Đorđa Sekulića iz Velike Obarske,u plastenicima je uveliko niklo seme holandskog ranog kupusa, zasejano još krajem novembra prošle godine, a spremni su kontejneri i za skoru setvu rane, plasteničke, paprike, paradajza i karfiola. - Nije… »

Đukanović hoće da izbaci demokratski front iz Skupštine? Hitno se oglasio Milan Knežević

Srbija danas pre 24 sata
Oglasio se jedan od lidera Demokratskog fronta na svom Tviter profilu. Predsednik DNP-a Milan Knežević je na svom Tviter profilu napisao da se poslednji Kohabitanac Milo Đukanović nudi Demokratama i URI da umesto DF-a dođe DPS u Skupštinu… »

Vesti dana »