Regioni, najnovije vesti

Preminula beba iz Kragujevca zaražena korona virusom

Glas Šumadije pre 34 minuta
Beba iz Kragujevca, koja je inficirana korona virusom i poslednjih dana se nalazila na respiratoru, preminula je danas, objavio je portal Nova.rs pozivajući se na svoje izvore. Portal piše da je beba u nedelju prebačena iz Kragujevca na Univerzitetsku… »

Dom zdravlja u Kragujevcu: Vakcinisano više od hiljadu nepokretnih građana

Glas Šumadije pre 12 minuta
Više od hiljadu nepokretnih građana sa područja Kragujevca primilo je do sada Sinofarm vakcinu protiv korona virusa, rečeno je danas Beti u Domu zdravlja u Kragujevcu. Portparolka Doma zdravlja Danijela Petrović je rekla da su njihove ekipe obavile i… »

Ružić: Stanje u školama redovno, nema ukidanja završnog ispita

IndeksOnline pre 36 minuta
BEOGRAD – Stariji osnovci i srednjoškolci u Srbiji danas su se vratili u školske klupe, gde će nastavu pohađati po modelu od 1. septembra, a ministar prosvete Branko Ružić kaže da je stanje redovno, te da nema informacija da ima nekih kriznih… »

Spahić: Britanski soj prisutan u Novom Pazaru

Radio sto plus pre 23 minuta
Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru Šefadil Spahić ocenio je danas da je sa velikom verovatnoćom britanski soj korona virusa prisutan u ovom gradu. On je radiju Sto plus rekao da oni nemaju tehničkih mogućnosti da to laboratorijski… »

Počela javna rasprava o dokumentima o zaštiti rezervata Uvac

IndeksOnline pre 22 minuta
BEOGRAD/SJENICA – Ministarstvo zaštite životne sredine oglasilo je danas javni uvid u Nacrt uredbe o proglašenju i studiji zaštite Specijalnog rezervata prirode Uvac, a predviđeno je da javna rasprava o ovim dokumentima traje do 14. maja. Oni… »

Vučić ugostio Hadzifejzovića! Fejs tv: Večeras u 20 sati istorijski intervju

IndeksOnline pre 16 minuta
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas sarajevskog novinara Senada Hadžifejzovića u Beogradu i najavio intervju koji će biti emitovan večeras na Fejs tv. “Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uživo sa Senadom… »

Preminula beba zaražena koronom

Pressek pre 11 minuta
Beba zaražena korona virusom, koja se do juče nalazila na lečenju u UKC Kragujevac, preminula je danas, potvrđeno je iz Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj. U bolnicu u Beogradu beba je juče prebačena zbog problema sa bubrezima i plućima… »

Udruženje radnika traži od Dačića da prisustvuju sednici Skupštine

Jugmedia pre 34 minuta
Udruženje radnika na internetu saopštilo je danas da je poslalo zahtev predsedniku Narodne skupštine Ivici Dačiću da prisustvuju predstojećoj sednici parlamenta na kojoj će se raspravljati o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana i… »

Preminula beba zaražena korona virusom

RTK pre 23 minuta
Beba koja je na svet stigla zaražena koronavirusom i koja je u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu bila priključena na respirator jutros je preminula u Tiršovoj. Novorođenče je juče u teškom stanju prebačeno na Univerzitetsku dečju… »

Motel Vranje za 74 miliona kupio Komesarijat za izbeglice

Jugmedia pre 22 minuta
Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije kupio je Motel Vranje za 74 miliona dinara (oko 630.000 evra) i postaće vlasnik nepokretne imovine stečajnog dužnika Preduzeća za ugostiteljstvo „Vranje“, objavila je Agencija za licenciranje… »

Vesti dana »