Regioni, najnovije vesti

Kraljevo traga za milionerom: U gradu na Ibru tema dana- ko je dobitnik loto sedmice vredne 2,5 miliona evra

Večernje novosti pre 10 sati
NEODOLjIVO podsećajući na domaći film "Potera za Sreć(k)om", u Kraljevu su juče pre podne glavne teme čaršijskih i priča uz prvu jutarnju kafu bile - ko je dobitnik loto sedmice, ko je iz grada na Ibru dobio oko 2,5 miliona evra, da li je dobitnik… »

Presek epidemije u pirotskom okrugu: Od 10 uzoraka četiri pozitivna

Večernje novosti pre 10 sati
OD 10 uzoraka, koliko je sa teritorije Pirotskog okruga testirano u Nišu, čak četiri su pozitivna. To znači da je od početka epidemije na ovom području laboratorijski potvrđeno 390 slučajeva kovid 19. Takođe od početka epidemije , preminulo je… »

Na ahiret preselila Vasvija Gusinac

Sandžak haber pre 1 dan
Vasvija Gusinac, višegodišnja potpredsednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća, jedna od istaknutih ličnosti političkog i društvenog života Sandžaka, veliki borac za prava svog naroda i Sandžaka preselila je danas na ahiret. U saopštenju za medije… »

U Boru počela kontrola nošenja maski u objektima. Policija legitimisala građane

Ist media pre 1 dan
BOR, (IST Media) Borski komunalni inspektori u pratnji policije, započeli su kontrolu nošenja maski u zatvorenim javnim objektima, i tom prilikom legitimisano je desetak osoba koje se nisu pridržavale propisanih mera u skladu sa naredbom o uvođenju… »

Ponovo buknula korona u Prijepolju: Virus za dan potvrđen kod još 16 osoba, najviše zaraženih u Opštinskoj upravi

RINA pre 1 dan
Prijepolje – Opština Prijepolje trenutno ima najveći broj novozaraženih korona virusom u Zlatiborskom okrugu. Nakon pristiglih rezulatata, infekcija je potvrđena za još 16 osoba, a najveći broj zaraženih jesu radnici Opštinske uprave, među… »

Milan je neviđeni fenomen: Snajper ga gađao u čelo, mina otkunula nogu, a kancer razorio telo – ipak sve je izdržao…

RINA pre 1 dan
Valjevo – Naši stari kažu da „nema smrti bez sudnjega dana“, a najbolji dokaz za to je Milan Vagić sa Dinare koji je čak 26 puta u svom životu, smrti gledao direktno u oči. U vihoru rata, devedesetih godina, bio je teško ranjen dva puta i oba… »

Virus za dan potvrđen kod još 16 osoba, najviše zaraženih u Opštinskoj upravi

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje – Opština Prijepolje trenutno ima najviše novoinficiranih korona virusom u Zlatiborskom okrugu. Nakon pristiglih rezulatata, infekcija je potvrđena za još 16 osoba, a najveći broj zaraženih jesu radnici Opštinske uprave. „Za sada svi… »

Asfaltiran put Blato – Sadikov bunar!

Pirotske vesti pre 1 dan
Bilo je sumnjičavih kada je pre par meseci gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić najavio rekonstrukciju puta od Sadikovog bunara do sela Blato, bilo je i onih koji su govorili da je to samo predizborno obećanje, ali pomenuti put je posle mesec dana… »

Jeremić: Nema promene režima dok se ne bude stvorila stranka koja će moći da preuzme odgovornost

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Pandemija korona virusa izazvala je brojne potrese i promene u svetu i sve to neće zaobići Srbiju, kazao je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić na sednici Glavnog odbora u Čačku. „Neke industrije neće više postojati, neki servisi se… »

Na krilima Plazinića i Jovanovića (VIDEO)

Zoom UE pre 1 dan
POŽEGA – Sloga je u 13. kolu Srpske lige Zapad na domaćem terenu ubedljivo savladala ekipu Tutina, rezultatom 4:0. Ono što se i očekivalo to se i ostvarilo. Tutin je bio preslab za Slogu, koja je još jednom pokazala da igra u dobroj formi i da… »

Vesti dana »