Regioni, najnovije vesti

Hrvati u velikom problemu: Astrazeneka ne poštuje ugovor, isporučen manji broj vakcina od dogovorenog

Srbija danas pre 5 sati
Fajzer je smanjio broj doza za sledeće tri isporuke Hrvatskoj. Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje (HZJZ) Krunoslav Capak izjavio je danas je da će Hrvatska teško dobiti obećane doze vakcine od AstraZeneke za koje je potpisala ugovor. - Fajzer… »

Pomoć zbog korone: Gradsko veće Sombora odlučilo - ugostiteljima zakupnina upola niža

Večernje novosti pre 8 sati
GRADSKO veće Sombora odlučilo je da se zakupcima poslovnih prostora koji se bave ugostiteljstvom, i imaju ugovor o zakupu zaključen sa JKP „Prostor“,koje inače brine o poslovnom prostoru u vlasništvu lokalne samouprave, zakupnina smanji za 50… »

Akcija „Limenka za naš breg“: Na ovim lokacijama u Vršcu može se ostavljati iskorišćena ambalaža

Večernje novosti pre 8 sati
PRIRODNjAČKO društvo „Gea“ iz Vršca pokrenulo je akciju prikupljanja upotrebljenih limenki za piće, pod nazivom „Limenka za naš breg“, kako bi obezbedili stalne prihode za svoje akcije u očuvanju flore i faune Vršačkih planina. Brendirane… »

Ćuprija sustigla Paraćin po ukupnom broju preminulih od posledica kovida: U svakoj opštini po 64

Večernje novosti pre 7 sati
PREMA poslednjim podacima ZZJZ “Pomoravlje” , za jedan dan – 24. januara, još pet osoba izgubilo je bitku sa kovidom na teritoriji Pomoravskog okruga, a Ćuprija je sustigla Paraćin po broju preminulih, tako da su u svakoj od ove dve opštine od… »

Od uspomena se ne živi, mora da se radi sa novim generacijama: Olimijski osvajači u Zrenjaninu- Evropskom gradu sporta za…

Večernje novosti pre 9 sati
DVOSTRUKI osvajači olimpijskih medalja, rukometni as Momir Rnić i veslač Milorad Stanulov, bili su svojevrsni domaćini Aranki Binder, koja je takođe nosilac bronzane olimpijske medalje u streljaštvu, na igrama u Barseloni 1992. godine. Ona trenutno… »

Investicija vredna 25 miliona dinara: Da proradi posle tri godine - u Vršcu saniraju deo rezervoara za pijaću vodu (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
JKP „Drugi oktobar“ počeo je sanaciju leve komere glavnog rezervoara pijaće vode u Ulici Milana Tepića u Vršcu, koja nije u funkciji skoro tri godine. Vrednost investicije je 25 miliona dinara, a izvođač radova – lokalna firma „Rasing“ –… »

Miljan Stojanović: Topli Do i Zaskovci od noćas odsečeni od sveta! Nema struje, pola metra snega

Plus online pre 1 dan
Miljan Stojanović, vršilac dužnosti predsednika MZ Topli Do, javio nam je oko 11h časova informaciju da u Toplom Dolu i Zaskovcima od noćas nema struje. Kiša, vlažan sneg, najverovatnije su pokidani vodovi! Uz sve to i palo je pola metra snega i… »

Milan Tončić: Pet ekipa Komunalca je na lokalnim putevima. Sneg i do pola metra! Palo drveće prema Koprivštici

Plus online pre 1 dan
Sneg koji je noćas padao ugrozio je saobraćaj na lokalnim putevima prema planinskim selima, pre svega. Milan Tončić, rukovodilac Zimske službe JP "Komunalac", raportirao je sa terena. Pet ekipa Komunalca je od ranog jutra na lokalnim putevima. EKIPE… »

Lepe vesti iz čačanske bolnice: Konačno broj hospitalizovanih spao ispod 100, više otpusta nego prijema

RINA pre 1 dan
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 90 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 10 pacijenata, 2 pacijenta su na respiratoru. U protekla 24 časa bio je prijem 6… »

Bivša predsednica Opštine Svrljig u kabinetu ministra Tončeva

Južne vesti pre 1 dan
Nekada predsednica Opštine Svrljig Jelena Trifunović od nedavno je u kabinetu ministra bez portfelja Novice Tončeva. Na kojoj poziciji i šta će tačno raditi, ne želi da kaže već upućuje na PR službu Ministarstva u kojoj na pitanja novinara nisu… »

Vesti dana »