Regioni, najnovije vesti

U Aleksincu se otvara baza Žandarmerije uz taktičko-pokaznu vežbu

Jugmedia pre 3 sata
Baza niškog odreda Žandarmerije biće sutra otvorena u Aleksincu, u Ulici Petra Zeca 1preko puta autobuske stanice, a tim povodom biće izvedena taktičko-pokazna vežba u okviru koje će žandarmi predstaviti svoje veštine i sposobnosti. Potpredsednik… »

Demanti Arbera Pajazitija: Bujanovačke su naslov izvukle iz konteksta moje izjave

Bujanovačke pre 3 sata
Arber Pajaziti, šef bujanovačkog odbora Alternative za promene, reagovao je na tekst objavljen u utorak na našem portalu „ARBER PAJAZITI: MOŽEMO SA SVIMA OSIM SA ARSIĆIMA, JA SAM SAČUVAO SNS DIREKTORA VRTIĆA“. *Demanti je izmenjen u odnosu na… »

U četiri ulice bez struje sutra

Jug press pre 3 sata
LESKOVAC Leskovačka Elektrodistribucija obaveštava korisnike distributivnog sistema da zbog radova na izmeštanju mernih mesta u sredu 13.11. 2019. god.:u vremenu od 10.30 časova pa do završetka radova, a najkasnije do 14 časova, neće biti… »

Velimir Ilić pravi koaliciju sa bivšim direktorom Vojno-bezbednosne agencije

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak - Lider Nove Srbije Večimir Ilić sastao se u Čačku sa generalom Momirom Stojanovićem, bivšim direktorom Vojno-bezbednosne agencije (VBA) i Miroslavom Parovićem, predsednikom Narodnog slobodarskog pokreta (NSP), piše “Danas“. Prema… »

Muškarcu iz Ivanjice eksplodirao šedit u rukama, hitno prebačen u čačansku bolnicu

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Ivanjica - Šezdesetjednogodišnji M.M. iz Ivanjice zadobio je teške telesne povrede kada mu je u rukama eksplodirao šedit. Čitava drama odigrala se prethodne noći u naselju Zarići. Policija ispituje slučaj a još uvek se ne zna da li je reč o… »

Šešelj pozvao vlast da razjasni slučaj "Krušik"

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je vlast da razjasni i preduzme zakonom predviđene mere prema onima koji su kršili zakon u slučaju kompanije "Krušik", pre svega prema onima koji su "učestvovali u… »

Gorštak (Highlander) – prestižni evropski dogadjaj naredne godine i na Staroj planini

Pirotske vesti pre 3 sata
Izuzetno popularni evropski dogadjaj – avantura života u planinarenju “Highlander” (Gorštak) od naredne godine zahvaljujući Avanturističkoj mreži Pirot i Turističkoj organizaciji Pirota, biće održano i na Staroj planini, i to na stazi dugoj… »

Uz pomoć humanih ljudi porodica Bošnjaković dočekuje zimu u toplom domu (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 sata
Zahvaljujući humanim ljudima na čelu sa sveštenikom Gmitrom Milunovićem, porodica Bošnjaković iz Luka hladne dane dočekaće u novom, toplom domu. Jeremija, gluvonem od rođenja i njegova sestra Zlata godinama su teško živeli u trošnoj kući… »

Novi koncert u Medveđi

Jug press pre 3 sata
MEDVEĐA U sredu 13.11.2019 godine od 19:00 časova u Kulturnom centru opštine Medveđa održaće se koncert kvarteta „Strings on the wind“ koji se organizuje kroz projekat „Umetnička muzika na jugu-Medveđa 2019-druga sezona “ , podržanog od… »

Heroj iz dolova pritekao u pomoć ženi s detetom: Danijel pritrčao i ugasio zapaljeni automobil u Pančevu

Kurir pre 4 sata
Automobil, koji se nalazio na parkingu u Karađorđevoj ulici u Pančevu, zapali se danas oko 11.45, a Dolovac Danijel Stefanović, inače radnik Gradske čistoće, odmah je pritrčao da pomogne u gašenju vatrene stihinje. On je obavljao svoj posao u… »

Vesti dana »