Regioni, najnovije vesti

Situacija izmiče kontroli: Migranti zapalili dom penzionera u Bihaću

Srbija danas pre 12 sati
Policija u zgradi pronašla 60 ilegalnih stranih državljana. U nedovršenoj zgradi Doma penzionera u Bihaću danas je u jutarnjim satima izbio požar, a u policiji Unsko-sanskog kantona ističu da su ga podmetnuli migranti koji borave u tom objektu… »

Todor je jedva preživeo napad srndaća: Video sam kako oštri rogove i znao sam da je vrag odneo šalu

Telegraf pre 12 sati
Borio se pola sata sa srndaćem, dobio povrede šake i noge. Berba pečuraka i neobavezna šetnja u selu Majdan, u Gornjem Milanovcu, mogla se tragično završiti za Todora Jokića i supružnike Slobodana i Vesnu Ćirović iz tog grada. Naime, na deonici… »

Dve nove mere za dužnike: Olakšice za građane koji su podigli kredit pre 18. marta

Telegraf pre 12 sati
Olakšice u skladu sa poslovanjem banke. Narodna banka Srbije donela je odluke kojima bankama omogućava da olakšaju građanima otplatu kredita odobrenih pre 18. marta ove godine, odnosno pre uvođenja vanrednog stanja zbog pandemije Kovid-19. NBS je… »

Još jedan pacijent preminuo u Čačku, korona divlja, a u selu pored pravili veliku žurku

Telegraf pre 12 sati
U čačanskoj bolnici trenutno je hospitalizovano 144 pacijenta, a 9 je na respiratoru. Od pristiglih rezultata iz Beograda u Moravičkom okrugu potvrđeno je još 54 slučajeva inficiranja korona virusom, a u čačanskoj bolnici život je izgubio još… »

Sin namamio, otac kupio devojčicu: Novi detalji istrage o prodaji maloletnice

Telegraf pre 11 sati
Nakon određenog vremena i dopisivanja preko Fejsbuka, tada 15-ogodišnja devojčica je krajem 2018. na zahtev osumnjičenog došla iz Mostara u Banjaluku. J. S, osumnjičen da je vrbovao i zaključio prisilan brak sa L.S. (15), devojčicu je upoznao… »

Epilog horora u bih: Sin namamio, a otac kupio maloletnicu za 2.000 maraka! Devojčica sa bebom prosila na ulici

Srbija danas pre 11 sati
Jasmin Seferović, osumnjičen da je vrbovao i zaključio prisilan brak sa L.S. (15), devojčicu je upoznao preko Fejsbuka i zatražio od nje da iz Mostara dođe u Banjaluku, što je ona i uradila. - Nakon određenog vremena i dopisivanja preko Fejsbuka… »

ZZJZ: U Okrugu do 13. jula potvrđen 251 slučaj koronavirusa, u Pirotu 181. Epidemiološka situacija se pogoršava

Plus online pre 13 sati
DNEVNI IZVEŠTAJ ZZJZ PIROT ZA COVID 19 13.07.2020.g. PIROTSKI OKRUG - Do 13.07.2020. ukupno je uzorkovano 2615 briseva na RT-PCR, od kojih je testirano 2579 uzoraka, za 36 se čekaju rezultati. Od 6 ponovljenih uzoraka još 2 lica su pozitivna. Značajno… »

Ovo je selo u kom caruje pastrmka: Na rečici Petnici dugačkoj samo dva kilometra, nalazi se čak 16 ribnjaka (FOTO)

RINA pre 13 sati
Užice – U užičkom selu Potpeć, kroz koje protiče reka Petnica nalazi se najveći broj ribnjaka u ovom kraju. Iako je rečica dugačka svega dva kilometra, na njoj prihode zarađuje čak 16 porodica. Upravo na tom putu između Užica i Čačka… »

Tončev: Ako nam naprednjaci budu otimali odbornike u Surdulici i smenjuju direktore, blokiraćemo auto-put

Jugmedia pre 13 sati
Narodni poslanik i potpredsednik SPS Novica Tončev je zapretio da će da će pet, šest hiljada ljudi blokirati auto put Beograd-Skopljeu koliko još neko od direktora državnih institucija iz SPS-a bude smenjen. On je ovo poručio na konstitutivnoj… »

SDA neće na razgovor o novoj Vladi

Radio sto plus pre 13 sati
Stranka demokratske akcije Sandžaka neće se učestvovati u konsultacijama o formiranju nove Vlade, Saopšteno je danas iz centrale te partije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Ugljanina na sastanak u utorak u devet sati, dok je poziv za… »

Vesti dana »