Regioni, najnovije vesti

Priznanje vranjskom preduzeću za izgradnju grada

Jug press pre 3 sata
NIŠ U Nišu na 28. Međunarodnom salonu urbanizma Javnom preduzeću ,,Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, pripalo je ,,Priznanje radu“ za Generalni urbanistički plan gradaVranja. Rukovodilac na izradi plana bila je Maja Nedeljković, a… »

Pogledajte polemiku dr. Fehratovića sa ministrom Stefanoviće o četnicima, metku i diskriminaciji Bošnjaka

Sandžak press pre 3 sata
Danas, 12.11.2019. godine, u Skupštini Srbije narodni poslanik dr. Jahja Fehratović, otvorio je polemiku sa potpredsjednikom Vlade i Ministrom unutrašnjih poslova dr. Nebojšom Stefanovićem o četničkim pjesmama u Riljcu koje su u žiži javnosti… »

Zbog upale sinusa boli glava

Politika pre 4 sata
​Razvoj hroničnog rinosinuzitisa posledica je krive nosne pregrade, mikroorganizmi, zagađenost radne i životne sredine, alergije, deficit vitamina De, klimatizovane prostorije, duvanski dim, objašnjava dr Dejan Rašić. Osobe koje imaju problema s… »

U Aleksincu se otvara baza Žandarmerije uz taktičko-pokaznu vežbu

Jugmedia pre 4 sata
Baza niškog odreda Žandarmerije biće sutra otvorena u Aleksincu, u Ulici Petra Zeca 1preko puta autobuske stanice, a tim povodom biće izvedena taktičko-pokazna vežba u okviru koje će žandarmi predstaviti svoje veštine i sposobnosti. Potpredsednik… »

Demanti Arbera Pajazitija: Bujanovačke su naslov izvukle iz konteksta moje izjave

Bujanovačke pre 4 sata
Arber Pajaziti, šef bujanovačkog odbora Alternative za promene, reagovao je na tekst objavljen u utorak na našem portalu „ARBER PAJAZITI: MOŽEMO SA SVIMA OSIM SA ARSIĆIMA, JA SAM SAČUVAO SNS DIREKTORA VRTIĆA“. *Demanti je izmenjen u odnosu na… »

U četiri ulice bez struje sutra

Jug press pre 5 sati
LESKOVAC Leskovačka Elektrodistribucija obaveštava korisnike distributivnog sistema da zbog radova na izmeštanju mernih mesta u sredu 13.11. 2019. god.:u vremenu od 10.30 časova pa do završetka radova, a najkasnije do 14 časova, neće biti… »

Šešelj pozvao vlast da razjasni slučaj "Krušik"

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je vlast da razjasni i preduzme zakonom predviđene mere prema onima koji su kršili zakon u slučaju kompanije "Krušik", pre svega prema onima koji su "učestvovali u… »

Uz pomoć humanih ljudi porodica Bošnjaković dočekuje zimu u toplom domu (VIDEO)

InfoLIGA pre 4 sata
Zahvaljujući humanim ljudima na čelu sa sveštenikom Gmitrom Milunovićem, porodica Bošnjaković iz Luka hladne dane dočekaće u novom, toplom domu. Jeremija, gluvonem od rođenja i njegova sestra Zlata godinama su teško živeli u trošnoj kući… »

Novi koncert u Medveđi

Jug press pre 5 sati
MEDVEĐA U sredu 13.11.2019 godine od 19:00 časova u Kulturnom centru opštine Medveđa održaće se koncert kvarteta „Strings on the wind“ koji se organizuje kroz projekat „Umetnička muzika na jugu-Medveđa 2019-druga sezona “ , podržanog od… »

Heroj iz dolova pritekao u pomoć ženi s detetom: Danijel pritrčao i ugasio zapaljeni automobil u Pančevu

Kurir pre 5 sati
Automobil, koji se nalazio na parkingu u Karađorđevoj ulici u Pančevu, zapali se danas oko 11.45, a Dolovac Danijel Stefanović, inače radnik Gradske čistoće, odmah je pritrčao da pomogne u gašenju vatrene stihinje. On je obavljao svoj posao u… »

Vesti dana »