Regioni, najnovije vesti

Odbojkaši Radničkog u derbi meču 8. kola

RT Kragujevac pre 1 sat
Derbi meč 8. kola Super lige Srbije za odbojkaše igra se u subotu od 19 časova na parketu kraljevačke Hale sportova, gde će lider na tabeli, ekipa Ribnice, ugostiti kragujevački Radnički. Subotnje gostovanje kraljevačkoj Ribnici najveći je ispit… »

Zakrpljene ulice oko vrtića posle pisanja Bujanovačkih

Bujanovačke pre 1 sat
Bujanovac, 30. oktobar 2020. Nadležne opštinske službe odmah su reagovale posle teksta Bujanovačkih o katastrofalnom stanju ulica oko bujanovačkog vrtića, a ogromne rupe su „zakrpljene“. Građani koji žive kod vrtića kažu da su očekivali… »

Kragujevčani ciljaju prve bodove sa gostovanja

RT Kragujevac pre 1 sat
Nakon trijumfa i sigurne igre u duelu sa Obilićem, Radnički očekuje još jedno teško gostovanje u Novom Pazaru u subotu 31. oktobra protiv istoimene ekipe u okviru petog kola Arkus lige. Procena rukovodstva kragujevačkog superligaša je da bi… »

Tiodorović: Ne postavlja se pitanje zatvaranja škola

RT Kragujevac pre 1 sat
Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi. On je rekao za RTS da u Srbiji postoji dobar model kada je reč o školama i vrtićima, da se u njima dnevno… »

Izdvojeno odelje Osnovne škole „Aleksa Dejović“ bez grejanja

Zoom UE pre 53 minuta
KRVAVCI – Proteklih nedelju dana đaci Osnovne škole „Aleksa Dejović“ iz Krvavaca nastavu pohađaju online zbog kvara na grejnom postrojenju. Kotlovi za grejanje su stari i dotrajali, pa je potrebno kupiti nove kako bi škola ponovo mogla da se… »

Tiodorović: Ne postavlja se pitanje zatvaranja škola i vrtića

Glas Zaječara pre 41 minuta
Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je za RTS da se ne postavlja pitanje zatvaranja škola i vrtića i da je to stav koji postoji i u Evropi, dok je gradski sekretar Beograda za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak rekao da nije zatvoren nijedan… »

Direktor SZO: Situacija u Srbiji je veoma ozbiljna

RTV Novi Pazar pre 41 minuta
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije Marijan Ivanuša izjavio je da trenutna epidemiološka situacija u Srbiji “vrlo ozbiljna”. On je naveo da se “beleže rekordi kada je u pitanju dnevni broj novozaraženih”. “Očekivanja su da… »

OVA DRŽAVA 200 DANA NIJE IMALA LOKALNI PRENOS KORONE: Otkrili su kako virus drže pod kontrolom

RTV Novi Pazar pre 35 minuta
Dok se veliki deo sveta bori s obuzdavanjem novih talasa pandemije, Tajvan je zabeležio 200 uzastopnih dana bez ijednog lokalnog prenosa zaraze koronavirusom. Odgovor Tajpeja, glavnog grada Tajvana, na pandemiju smatra se jednim od najefikasnijih na… »

Košarka: Sloboda-Tamiš

Zoom UE pre 29 minuta
UŽICE-Košarkaši užičke Slobode u okviru šestog kola Košarkaške lige Srbije na svom terenu dočekuju ekipu Tamiša iz Pančeva u subotu u 19 časova. Na ovoj utakmici Sloboda će nastupati oslabljena, bez povređenih Dimitrija Nikolića i Jovana… »

Doktorka koja je bila u Domu za stare u Kačulicama inficirana kontaktom iz Beograda, korisnici za sada stabilno i bez znakova…

Glas Zapadne Srbije pre 29 minuta
Čačak - Prošle nedelje u Domu za stare „Vinijum” u Kačulicama u viziti je bila doktorka koja je danas dobila pozitivan nalaz testiranja na kovid - 19. Rukovidilac radnog tima za praćenje širenja korone virusa u Čačku dr Mihailo Luković kaže… »

Vesti dana »