Regioni, najnovije vesti

Užasni podaci iz Severne Makedonije: Zaraženih nikad više, 12 osoba umrlo!

Mondo pre 2 sata
Najnoviji podaci iz Severne Makedonije - epidemiološko stanje se pogoršava, zabeležen crni rekord! Najnoviji podaci iz Severne Makedonije - epidemiološko stanje se pogoršava, zabeležen crni rekord! U Severnoj Makedoniji registrovano je 1.085 novih… »

Prva pobeda odbojkaša Novog Pazara

IndeksOnline pre 3 sata
NOVI PAZAR – Odbojkaši Novog Pazara pobedili su večeras ekipu Borca iz Starčeva sa 3:1 u setovima (25:17, 25:27, 25:14, 25:22), u utakmici osmog kola Superlige Srbije. Domaćina su do prvog trijumfa u sezoni predvodili Samed Prušević sa 19, Alija… »

Osveta nasilnog i bahatog policajca Milana Nikolova?!

Glas Zaječara pre 3 sata
U petak, oko 15 časova u blizini OŠ “Đura Jakšić”, bez ikakvog povoda patrola Interventne jedinice PU Zaječar, zaustavila je sedamnaestogodišnjeg Davida Todorovića, radi kako su rekli rutinske kontrole. David je na zahtev policijskog… »

Korona prekinula tradiciju obeležavanja vašara u Topoli dužu od jednog veka

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Topola – Na današnji dan u Topoli se obeležavao vašar Sveti Luka. Ove godine, zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane virusom korona, kao i prethodna tri, i ovaj vašar nije održan. „Istorija narodnog okupljanja, vašara (panađura) je u… »

U Kragujevcu još 66 pozitivnih na Kovid 19

RT Kragujevac pre 3 sata
Prema poslednjem preseku do 31. oktobra u 15 sati, od 388 obrađenih uzorka u laboratoriji „Kraguj“, u Šumadiji je 85 osoba pozitivno na virus korona. Od tog broja, 66 pozitivnih je iz Kragujevca, po šest iz Aranđelovca i Rače, pet je iz Topole… »

Bez značajnijih promena u Kovid bolnici

Jug press pre 3 sata
LESKOVAC Poslednjeg dana oktobra u leskovačkoj kovid bolnici hospitalzivana su tri pacijenta. Dva pacijenta su na kiseoniku.… »

Kroz program EXCHANGE prošlo 33 miliona donatorske pomoći

Jug press pre 3 sata
BEOGRAD Kroz program EXCHANGE namenjen lokalnim samoupravama prošlo je 33 miliona evra donatorske pomoći, kaže generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština Đorđe Staničić. Reč je o programu koji predstavlja kontinuiranu podršku… »

Selo Vinjište u emisiji „Šumadijski prag“

RT Kragujevac pre 2 sata
Vinjište se prvi put pominje 1735. godine i predstavlja jedno od starijih sela u Šumadiji. Poreklo imena potiče od vinove loze, jer predanje govori da su u ataru sela dominirali čokoti grožđa. U emisiji „Šumadijski prag“ govorimo o životu… »

Novi broj Nove Naše reči je u prodaji: Evo šta u njemu možete pročitati

Jug press pre 2 sata
LESKOVAC Novi broj Nove Naše reči je na kioscima Leskovca i okoline. Ove nedelje, za vas smo pripremili: – Izveštaj sa sednice Skupštine grada (kako je protekla žestoka rasprava pozicije i opozicije zbog izgradnje stadiona u gradu…) – Šta su… »

Registrovano 66 novozaraženih u Kragujevcu

InfoKG pre 3 sata
U Kragujevcu je registrovano 66 novih slučajeva zaraze Korona virusom, pokazuju podaci ovdašnjeg Instituta za javno zdravlje. U Kliničkom centru, prema podacima jutros od 8 sati, hospitalizovano je 55 pacijenata kod kojih je registrovan virus COVID-19… »

Vesti dana »