Regioni, najnovije vesti

U Priboju divlje deponije pretvaraju u ekološke oaze

Sandžak press pre 2 sata
Priboj – Kroz projekat ‘’Rehabilitacija ilegalnih deponija na reci Lim i podizanje svesti o njihovoj štetnosti”, a u okviru Programa prekogranične saradnje Srbije i Crne Gore, JKP „Usluga” uklonila je šest nelegalnih odlagališta smeća u… »

Berane: Izraelac najbrži u najzahtjevnijoj trci, Ukrajini najviše ekipnih medalja

Sandžak press pre 2 sata
Organizacija prvenstva Balkana u krosu u Beranama prevazišla je sva očekivanja i ovaj grad se pokazao kao više nego dobar domaćin, s obzirom na činjenicu da je ova manifestacija šezdeset i treća po redu i da je po prvi put održana u Crnoj Gori… »

Dodatni radovi u Gimnaziji

Sandžak press pre 2 sata
Dodatni nepredviđeni radovi na rekonstrukciji zgrade Gimnazije u Novom Pazaru trebalo bi da budu završeni do sredine decembra, a njihova ukupna vrednost iznosi 2,8 miliona dinara, saznaje radio Sto plus. Radovi, između ostalog, podrazumevaju uređenje… »

Bijelo Polje – Nestala mu supruga, ali i novac i zlato

Sandžak press pre 2 sata
Bjelopoljac Bojan Mićović prijavio nestanak supruge i krađu Bojan Mićović iz Rastoke, saopštio je Vijestima iz Bijelog Polja, da je prijavio policiji nestanak nevjenčane supruge Jelene Petrov i krađu. “Njoj se od subote gubi svaki trag, ne… »

Hamedu Podbićaninu dvije medalje na Međunarodnom turniru u Nišu

Sandžak press pre 2 sata
U konkurenciji više od 90 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Rumunije, Grčke, Slovačke i Poljske Hamed Podbićanin je u svojoj kategoriji T 7 u pojedinačnoj konkurenciji osvojio treće mesto i bronzanu… »

Klikom do investitora

RTS pre 2 sata
Kako privući što više investitora i kako im što bolje predstaviti raspoložive kapacitete - ovo su problemi sa kojima se suočavaju sve lokalne samouprave u Srbiji. Posao će olakšati novi informacioni sistem koji u 11 lokalnih samouprava u Srbiji… »

Porodica i dijabetes

RTS pre 2 sata
Svetski dan borbe protiv dijabetesa, pacijenti dočekuju zadovoljniji većim brojem tračica za merenje šećera u krvi koje mogu dobiti na recept, ali i odlučni da se izbore za više. Naime, od Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje traže deca i… »

Dalmacija okovana burom, u Crnoj Gori raste nivo reka

Politika pre 1 sat
Hrvatski meteorološki zavod izdao je crveno upozorenje za veći deo Dalmacije zbog olujnog juga, dok je za ostatak obale na snazi narandžasti alarm zbog obilne količine kiše, a moguća je i pojava pijavica. Zbog delovanja snažnog ciklona koji se… »

ZC Vranje: Proslavljena lekarska slava (foto) Foto Galerija

OK radio pre 3 sata
ZC Vranje proslavio je esnafsku slavu, posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatijima kao Sveti Vrači. Ovaj praznik se obeležava u mnogobrojnim zdravstvenim ustanovama jer se ovi sveci smatraju zaštitnicima lekarske profesije. Prema predanju… »

Omiljena žena među vozačima: U Sretininim rukama proradi svaki akumulator (FOTO)

RINA pre 3 sata
Čačak – I dok se većina žena odlučuje da u kućnoj radinosti pravi torte i kolače, Sretina Kovačević iz Ljubića odlučila je da isprlja ruke i bude serviser za akumulatore. Ona je jedina žena koja se u zapadnoj Srbiji bavi ovim poslom, a… »

Vesti dana »