Regioni, najnovije vesti

Novozaraženih 94 u Zlatiborskom okrugu

Zoom UE pre 8 minuta
ZLATIBORSKI OKRUG – Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje još 94 osobe pozitivne su na korona virus u Zlatiborskom okrugu. Od posledica korone preminulo je šest osoba. Najviše obolelih je iz Užica 47, u Sjenici 18, Novoj Varoši osam… »

Otvara se četvrta kovid bolnica

Jug press pre 3 minuta
VRANJE Vranje će uskoro dobiti četvrtu kovid bolnicu, zbog pogoršane epidemiološke situacije. Nova Kovid bolnica trebalo bi da ima 60 ležaja i biće smeštena na Odeljenju psihijatrije. Pacijenti sa ovog odeljenja biće premešteni na ORL, a oni koji… »

Bitku sa koronom u Nišu izgubile četiri osobe

Jug press pre 3 minuta
NIŠ U prethodna 24 sata, u Nišu su od posledica koronavirusa preminule četiri osobe, saopštio je zamenik direktora Kliničkog centra Niš profesor dr Goran Stanojević. Starosna struktura četvoro preminulih je prosečno 70 godina. Preminuo je jedan… »

Šleper sleteo sa puta na crnoj tački: Na istoj lokaciji gde se pre mesec i po dana dogodio stravičan udes

Večernje novosti pre 21 minut
U ponedeljak predveče na deonici od Vranja ka Vladičinom Hanu, sa puta je sleteo šleper. Na istoj lokaciji gde se pre mesec i po dana dogodio stravičan udes u kojem je stradao vozač autobusa, a teško povređen vozač šlepera, kod sela Ranutovac… »

Doktorka otkriva: Zašto u pirotskom kraju raste broj obolelih od korone

Večernje novosti pre 15 minuta
MNOGOBROJNI apeli pirotskog Zavoda za javno zdravlje da se stanovnici ovog grada suzdrže od masovnih okupljanja i veselja raznih tipova nisu naišli na plodno tlo, što je kumovalo naglom porastu broja zaražehnih na ovom području. MNOGOBROJNI apeli… »

KC NIŠ: Mi sada imamo veći broj teže obolelih

Niške vesti pre 14 minuta
Više od 50 odsto pacijenata su upravo iz Niša. Iz ovog grada hospitalizovano je 114 pacijenata, od ukupno 226. Lekari tvrde da situaciju imaju pod kontrolom, ali i iskustvo iz prvog pika. „Prateći stope u poslednjih par dana možemo da kažemo da… »

Testova na koronavirus ima dovoljno, do petka nove količine

iKragujevac pre 3 minuta
U Srbiji trenutno na zalihama ima oko 170.000 testova na koronavirus, a do petka bi trebalo da stignu i nove količine, odnosno novi kontignet testova, rekla je direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić. Testovi se… »

Za tri dana zaraženo osam ljudi: Na infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Subotici trenutno sedam ljudi

Večernje novosti pre 9 minuta
U poslednja 24 sata u respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica pregledano je ukupno 18 pacijenata sa temperaturom i respiratornim simptomima, dva pacijenta su zadržana na bolničkom lečenju. U poslednja 24 sata u respiratornoj ambulanti Opšte… »

Jablanički okrug poslednji po zaradama u Srbiji

Jug press pre 15 minuta
LESKOVAC Prosečna bruto zarade po zaposlenom, za april 2020. godine na osnovu podataka Republičkog zavoda za statistiku, iznosila je 81.486 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 58.932 dinara. U Jablaničkom okrugu… »

Zbog progresije COVID-a samo neodložni predmeti pred sudom, šalter za stranke otvoren sat vremena

InfoKG pre 21 minut
Osnovni sud u Kragujevcu, po zaključku Viskog saveta sudstva, usled proglašenja vanredne situacije i progresije virusa COVID 19, privremeno će obustaviti uobičajeni način rada i baviće se samo neodložnim predmetima. Ovaj zaključak Visokog saveta… »

Vesti dana »