Regioni

Zbog zamene zatvarača na vodovodnoj mreži, sutra bez vode…

Valjevska posla pre 4 sata
Zbog zamene zatvarača na vodovodnoj mreži, u utorak, 16.10.2018. godine, u periodu od 8:00h do 12:00h bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači u ulici Braće Nedić i ulici Milića Kedića sa poprečnim ulicama. JKP Vodovod Valjevo se zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju.... »

Prva stalna taktilna postavka u Srbiji otvorena u Leskovcu

Jugmedia pre 3 sata
U čast međunarodnog Dana belog štapa, u Narodnom muzeju Leskovac otvorena je danas prva stalna postavka u Srbiji za slepe i slabovide, koji će uz pomoć prilagođenih naočara, vodiča na Brajevom pismu, legendi ispod replike eksponata i taktilnih traka, moći da dožive deo istorije i kulturnog... »

“Joakimova nagrada” za glumu Borisu Kavaci, najbolja predstava „Ustav Republike Hrvatske”

Ritam grada Kg pre 11 sati
Kasno sinoć žiri 13. Joakiminterfesta u Kragujevcu doneo je odluke o nagradama. U jednoj neobičnoj selekciji žiri u sastavu Ivana Vujić, rediteljka, Zijah Sokolović, glumac i Jelena Janjatović, kostimografkinja, doneo je jednoglasnu odluku da dodeli nagrade: – Joakimova nagrada za glumu... »

„Milijardu evra u zdravstveni sistem Srbije“

RT Kragujevac pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je projekat „Milijardu evra u zdravstveni sistem Srbije“, dogovoren na sastanku sa premijerkom, i precizirao da će ta suma biti uložena u srpsko zdravstvo u naredne tri godine. Istakao je i da će do 1. maja u sedam gradova Srbije krenuti izgradnja... »

U Jagodinu na zimovanje stiglo 10.000 vrana

Politika pre 11 sati
JAGODINA – U Jagodinu na zimovanje stiglo 10.000 vrana, šest puta više nego što ih ima u ostalim godišnjim dobima, a u pojedim delovima grada, u prevečerje i ujutro, gotovo da su prekrile nebo, opsedaju drveća i krovove kuća, bandere uličnih svetiljki, poljane... Biolog iz Gradske uprave... »

Prave trotoar a stazu za slepe i slabovide “zaboravili”

Jug press pre 4 sata
LESKOVAC U ulici Kralja Petra Prvog uređuje se trotoar ispred nedavno otvorenog kineskog tržnog centra. Radovi se izvode na oko 540 kvadratnih metara trotoara i vredni su oko 3,2 miliona dinara. „Donator radova na trotoaru je vlasnik ovog objekta i leskovačkog restorana „Park““ rekla je... »

Počela grejna sezona, hladni radijatori onima koji nisu platili struju za podstanice

Južne vesti pre 9 sati
I kalendarski je počela grejna sezona, a kako navode iz Gradske toplane, osim kotlarnice Somborska, svi toplotni izvori su jutros startovali na vreme. Radijatori bi trebalo da budu topli od 6 do 22 sata, ukoliko spoljna temperatura zahteva, kako bi u prostorijama bilo oko 20 stepeni. Zbog toga,... »

Obezbeđene vakcine protiv sezonskog gripa

RT Kragujevac pre 3 sata
Dom zdravlja Kragujevac obezbedio je 5300 doza vakcine protiv sezonskog gripa. Vakcinacija će se obavljati od utorka 16.10.2018. godine u svim ambulantama Doma zdravlja Kragujevac. Vakcina je inaktivisana, a osim tipa AH1N1 virusa gripa, sadrži i tipove AH3N2 i B virusa gripa za svaku sezonu.... »

U Ivanjici presečena vrpca za izgradnju Doma rusko-srpskog prijateljstva

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Prijepolje - Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović i gradonačelnik Velikog Rostova, Andrej Los, u prisustvu koordinatora projekta Natalije Šatiljine, sveštenstva i čelnika lokalne samouprave, svečano su presekli vrpcu za izgradnju Doma rusko-srpskog prijateljstva. „Pod velikim sam... »

Za Bojana: Humanitarna revija ruskog filma

OK radio pre 12 sati
Grupa za bezbednost i humanost u saradnji sa Galerijom Narodnog muzeja u Vranju i ovog meseca organizuje humanitarnu reviju ruskog filma. Cilj revije je da se uz dobro druženje prikupi što više novčanih sredstava u iznosu do 160.000 dinara za nabavku slušnih aparata našem sugrađaninu Bojanu... »

©2018 Netmark d.o.o.