Regioni

Otvorena jedinstvena izložba u Modernoj galeriji – Pred publikom 130 reprezentativnih dela 40 značajnih autora

Valjevska posla pre 2 sata
Na izložbi „Svet prašine – Figurativno i imaginarno“, otvorenoj u Modernoj galeriji u Valjevu, prezentovano je čak 130 repezentativnih dela iz bogate kolekcije Miloljuba i Ivana Perića. Na izložbi su zastupljene slike i crteži 40 jugoslovenskih i srpskih slikara, nastalih u periodu od... »

Vojska oduševila najmlađe Surduličane

OK radio pre 9 sati
Vranje - U sklopu obeležavanja 23. aprila, Dana Vojske Srbije, u Surdulici je organizovan taktičko tehnički zbor dela naoružanja i opreme kojim raspolažu pripadnici 4. brigade Kopnene vojske. U centru grada najmlađi stanovnici Surdulice sa oduševljenjem su posmatrali prikazanu opremu i... »

Učešće na stručnoj konferenciji „Kakve odnose gradimo u jaslicama“

Valjevska posla pre 9 sati
Vrdnik, hotel „Termal“ – 21.4.2018 god. Prezentacija stručnog rada Građenje odnosa u jaslicama kroz životno-praktične aktivnosti –implementacija projekta po modelu Program pune slobode u jaslicama. Autori rada Vesna Lazić, specijalista strukovni vaspitač za metodiku realizacije... »

SAKO OD HARIS TVIDA – PRVI DEO

Jugmedia pre 11 sati
Moj deda, po majci, Dušan Valčić imao je stolarske radnje u centru Leskovca, koje su posle „oslobođenja“ nacionalizovane i oduzete, a on posle samo 4 meseca preminuo, precrko i svisnuo od muke. Deda Dušan, koji je bio izuzetan meraklija i hedonista, imao je antologijsku pouku, bar za mene,... »

Vranjanci briljirali na festivalu harmonike

OK radio pre 17 sati
Na 6. Internacionalnom festivalu harmonike “Mehfest” u Beogradu, učenici Muzičke škole “Stevan Mokranjac” iz Vranja su postigli veoma zapažen uspeh u vrlo jakoj konkurenciji. Troje mladih harmonikaša vranjske muzičke škole su osvojili dve prve i jednu drugu nagradu. Srboljub Raimović... »

Više od 600 Leskovčana na besplatnim kardiološkim, oftalmološkim i laboratorijskim pregledima

Jugmedia pre 1 sat
Specijalisti Opšte bolnice Leskovac obavili su danas 200 preventivnih besplatnih kardioloških pregleda, 201 oftalmoloških i 245 laboratorijskih pregleda kod 605 pacijenta. Besplatni pregledi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, kao i u Domu zdravlja, obavljeni su po šesti put, po preporuci Ministarstva... »

Učenik Mateja Stanojević iz Vlasotinca najbolji poznavalac saobraćjnih pravila

Jugmedia pre 1 sat
Takmičili su se učenici od četvrtog do osmog razreda, njih 56, iz škola u Vlasotincu, Svođu, Šišavi, Gložanu, Kruševici, Prisjanu i Tegošnici. Oni su bili podeljeni u dve kategorije i pokazivali su svoje znanje u rešavanju testova i u vožnji bicikala na poligonu koji simulira... »

U Preljini održan Vaskršnji Fudokan Kup u karateu

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Čačak – U sali Osnovne škole u Preljini danas je održan Vaskršnji Fudokan Kup u organizaciji Karate kluba Čačak. Tradicija je nastavljena i ove godine. Karate klub Čačak je 17-tu godinu za redom organizovao međunarodni Vaskršnji Fudokan Kup. Ove godine je učešće uzelo više od 250... »

Štrajk upozorenja u Zastava oružju

RT Kragujevac pre 2 sata
Odbor Sindikalne organizacije Zastava oružje doneo je odluku o stupanju u štrajk upozorenja. S obzirom na to da nisu ispunjeni zahtevi Skupštine Sindikalne organizacije Zastava oružje od 15. januara ove godine, koji se, između ostalog, odnose na izuzimanje fabrike Zastava oružje iz postupka... »

Vranjanac pobednik Beogradskog maratona

Jugmedia pre 2 sata
Atletičar i član kluba „Vranjski maratonci“ Kristijan Stošić pobedio je u subotu na 31. Beogradskom maratonu i time postao prvi domaći atletičar koji je trijumfovao otkako se 1990. godine prešlo na stazu od 42.195 metara i prvi Srbin posle 1989. godine kojem je to uspelo. Stošić (36) je... »

©2018 Netmark d.o.o.