Regioni

Rođendane slavio na njivi

Politika pre 7 minuta
Ratar poznat s protesta u srednjem Banatu smatra da treba bolje rasporediti državnu zemlju i ponovo uvesti zemljišni maksimum. Zrenjanin – Ni mom dedi ni ocu nije bilo lako u poljoprivredi. Ništa nije bolje ni meni, a kako stoje stvari, neće biti bolje ni mojim sinovima, ako uopšte odluče da... »

Krvnički tukla sklupčanog psa, mučni video snimak izazvao žestoke reakcije

Jugmedia pre 1 sat
Žena iz Lebana, koja prutom šiba, a nogama šutira bespomoćnog psa na ulici, izazvala je žustre reakcije udruženja za zaštitu životinja i ljubitelja životinja, koji se na društvenim mrežama zgražavaju nad besomučnim nasiljem, ali i ne biraju reči uvrede na račun ove Lebančanke. Čini... »

Udruženje medija i medijskih radnika; Državni organi odgovorni za bezbednost Janjića

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Državni organi dužni su da pod hitno preduzmu sve potrebne mere i obezbede bezbednost g. Janjića urednika Bete. Pretnje koje su upućene sa društvenih mreža ne smeju se zanemariti ni ti ignorisati. Gospodin Janjić je na celu jedne od tri najveće novinske agencije preko potrebne i veoma važne... »

NUNS: Ugrožena bezbednost Dragana Janjića, nadležni da preduzmu mere

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvalo je danas nadležne organe da preduzmu mere protiv pojedinaca koji na društvenim mrežama otvoreno pozivaju na linč Dragana Janjića, potpredsednika NUNS-a i glavnog i odgovornog urednika novinske agencije Beta. Kako je NUNS saopštio, bezbednost... »

Nezaboravni ukusi Srbije – pirotska janija

Pirotske vesti pre 2 sata
Pogledajte emisiju iz serijala Nezaboravni ukusi Srbije snimljenu u Pirotu. Ovaj serijal Coca Cole sniman je širom Srbije, a u Pirotu su se gurman Filip Ugrenović i poznati kuvar Ivan Marković kod pirotske domaćice Svetlane Manić, poznate pirotske ćilimarke, upoznali sa tajnama pirotskog... »

Vođa "Srbske časti" napao ekipu NDNV u Nišu

OK radio pre 3 sata
Jedan od čelnika organizacije "Srbska čast" B.S. iz Niša, o kojem su mediji izvestili da navodno učestvuje u formiranju paravojske u Republici Srpskoj, bio je jedan od učesnika-predvodnika grupe mladića i devojaka koji su letos napadali ekipu Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) u... »

Pirotski lovci se spremaju za hajku:Odstrelili vepra i srnu

Pirotske vesti pre 4 sata
Pirotski lovci se uveliko spremaju za hajku na vuka, tačnije lovački sabor koji će se najverovatnije održati u drugoj nedelji sledećeg meseca. Da bi svoje kolege iz drugih delova Srbije, toga dana dočekali kako dolikuje i pripremili dobar gulaš, danas su odstrelili vepra i srnu, u mestu... »

Tadić: Vreme za obnovu Demokratske stranke

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Predsednik SDS Boris Tadić smatra da opozicija više nema vremena za eksperimentisanje i da je vreme za obnovu nekada velike Demokratske stranke, koja je, kako kaže, jedina donosila pobede protiv vlasti kakva je aktuelna. ,,Takva velika pobeda potrebna nam je danas kao što nam je bila potrebna i... »

Stambolić hvali opoziciju; Opozicija je veoma korektna za razliku od 29 odbornika vladajuće većine

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Lučani - Izgleda da su se dragačevci prerano radovali kada je 29 odbornika usvojilo amandmane koji su predviđali rekonstrukciju dotrajalih puteva ka Goračićima i drugim pravcima, vodovodnu mrežu ka Guči i druge investicije. Gostujući na lokalnoj televiziji Stambolić je izjavila da joj ne... »

Karavan Praznika mimoze na Zlatiboru

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Čajetina, Zlatibor - U ponedeljak, 22. januara Zlatiborom će mirisati mimoza. Na Kraljevom trgu od 11.00 do 12.00 časova održaće se defile Karavana koji će najaviti 49. Praznik mimoze u Herceg Novom. Hercegnovske mažoretke, Gradska muzika i klovnovi će vedrinu karnevala i duh Mediterana... »

©2018 Netmark d.o.o.