Regioni

Srpski junaci u špilu karata

Večernje novosti pre 1 sat
U Srbiji jedinstveno podsećanje na vek od Velikog rata stiže iz Valjeva. Edicija Udruženja za negovanje tradicije i kulture. U JEDINSTVENOM špilu karata, osmišljenom povodom stogodišnjice proboja Solunskog fronta i završetka Velikog rata, "kraljevima" su "pozajmljeni" likovi kralja Petra,... »

Piroćanci se nevoljno odriču oldtajmera: Otpad cveta, srce se cepa

Večernje novosti pre 1 sat
Mnogi Piroćanci se, zbog rigoroznih tehničkih pregleda i skupih nameta, nevoljno odriču svojih oldtajmera. RIGOROZNI tehnički pregledi automobila, na kojima se gleda svaka ogrebotina, ali i sve veći nameti za registraciju, razlozi su zbog kojih se sve više Piroćanaca, posle više decenija,... »

JKP Naissus: Zbog radova na vodovodnoj mreži prekidi u vodosnabdevanju

Niške vesti pre 1 sat
Zbog više kvarova na mreži biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati, u ulici Kraljevića Marka, u delu od Jablaničke ulice do Jug Bogdanove. Bez vode biće i korisnici u ulici Majke Jevrosime. Nakon intervencije, predviđa se normalizacija vodosnabdevanja.... »

Izložba paraćinskog umetnika: Slike i prijatelji za dušu

Večernje novosti pre 2 sata
Poznati paraćinski umetnik Srećko Zdravković izložbom obeležio 44 godine rada. Tokom karijere imao pedesetak samostalnih i 400 grupnih izložbi. DVE trećine radova Srećka Zdravkovića, akademskog slikara iz Paraćina, nije uspelo da se smesti u Galeriju Kulturnog centra, što nije smetalo... »

Direkcija traži prevoznika za linije iz „paketa 3“

Niške vesti pre 8 sati
U oglasu za javnu nabavku koji je juče raspisala Direkcija navodi se da je prevoznik potreban za sve linije iz paketa 3. Reč je o dve gradske linije – liniji šest (od Železničke stanice do Duvaništa i Skopske) i liniji 13 (od Trga kralja Aleksandra do Delijskog visa) kao i o 11 prigradskih... »

MARINA I BAJKERI PRIPREMAJU NOVU AKCIJU: Igračke deci sa Klinike za onkologiju za novogodišnje praznike

Niške vesti pre 8 sati
Njeni prijarelji bajkeri i sada priskaču u pomoć. Oni će biti ti koji će, obučeni u odela Deda Mraza, novogodišnje pakete podeliti deci, ali u tome moraju da im pomognu i ljudi dobre volje koji će Marini i bajkerima pomoći da naprave paketiće. Ovom prilikom Marina poziva sve humane ljude,... »

Sneg će napadati pola metra: Kola sletala sa puta, drveće se lomilo

Kurir pre 1 sat
Nepogode Pucali su strujni kablovi, građani su ostajali u mraku, snežni pokrivač na kolovozu mnoge zavarao, pa nisu znali kuda da voze i ostajali su zaglavljeni. Sneg koji od petka neprestano pada izazvao je probleme u saobraćaju, a pod teretom snega padala su stabla, koja su kidala strujne... »

Hapšenje zbog pomaganja osuđenicima u bekstvu

Radio sto plus pre 1 dan
Novopazarska policija je u okviru šire akcije u zemlji uhapsila trojicu muškaraca, osumnjičenih za pomaganje osuđenicima u bekstvu. Uhapšeni Dž.H. (43), A.G. (23) i Š.G. (59) su osumnjičeni da su u septembru ove godine beguncima iz Krivično-popravnog zavoda Niš. Prema navodima policije,... »

Otvorena izložba polaznika Likovne radionice i Maštolenda

OK radio pre 12 sati
U Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju otvorena je zajednička izložba radova polaznika Likovne radionice i dece iz dnevnog boravka „Maštolend“. - Svoje radove predstavili su polaznici radionice, ali i deca iz dnevnog boravka, sa kojom negujemo dugogodišnju saradnju i svakog prvog... »

Još jedna akcija besplatnih pregleda širom Srbije VIDEO

B92 pre 1 dan
B92: Još jedna akcija besplatnih pregleda širom Srbije VIDEO
Ministarstvo zdravlja pozvalo je građane da u nedelju, 16. decembra, od 8 do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje. Tom prilikom, svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći će da obave oftalmološki i... »

©2018 Netmark d.o.o.