Regioni

Besplatan upis u Biblioteku povodom Dana grada

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Čačak - Povodom Dana grada Čačka, Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” organizovala je akciju besplatnog upisa ili obnove već postojećeg članstva. Svi zainteresovani Čačani tu mogućnost moći će da ostvare u utorak 18. decembra, u prostorijama Biblioteke. Korisnici Biblioteke... »

Dolazim – nova autorska pesma sastava EJO

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Čačak - Za EJO / Ethno Jazz Orchestra, inspiracija je muzika Balkana, pomešana sa elementima fuzija džez i afro muzike, a eksperimentišu i sa ostalim žanrovima, koji se mogu osetiti u muzici koju sviraju. Spoj vokala Milice Dobrić i Nataše Pejčić, Stevana Milijanovića na klavijaturama,... »

Besplatni pregledi na grudnom i očnom odeljenju i tumor marker debelog creva

Jug press pre 24 sata
LESKOVAC Opšta bolnica Leskovac organizuje besplatne preventivne preglede u nedelju 16.12.2018.godine u periodu od 08-16 časova I to: – pulmološke preglede ( na grudnom odeljenju Opšte bolnice Leskovac ) Kao I na zahtev doktora pulmologa raditi RTG pluća u Službi radiologije Opšte bolnice... »

Smotani tandem uhapšen zbog pljačke nula dinara

Glas Zapadne Srbije pre 24 sata
Čačak - Dvojica mladića iz Čačka, 27-godišnji S. P. i njegov dve godine stariji prijatelj M. Č. (29) upisali su se u knjigu najglupljih razbojnika Srbije, kada su pre nekoliko dana uhapšeni zbog pljačke bukvalno nula dinara. S. P. i M. Č. skovali su 13. septembra skovali plan da upadnu u... »

Nagrada za lirsku pesmu Piroćancu Milanu Maniću

Pirotske vesti pre 18 sati
Podelite Milan Manić, samostalni umetnik iz Pančeva, inače rođeni Piroćanac, dobio je treću nagradu na međunarodnom konkursu za najlepšu lirsku pesmu OSinoć je u Klubu kniževnika “Ivo Andrić” u Zemunu održana svečana dodela nagrada i pohvala učesnicima konkursa Kluba za najlepšu... »

Mlekarska škola uspostavlja saradnju sa školama iz Rumunije, Bugarske…

Pirotske vesti pre 20 sati
Podelite U osnovnoj školi “Jovan Šerbanović“ iz Ranovca 14. decembra potpisana je povelja o saradnji više škola iz Srbije, Rumunije i Bugarske. Povelja o saradnji je potpisana u cilju jačanja partnerskih odnosa, zarad realizacije novih ideja i modernizacije nastave. Sporazum su potpisali:... »

Poklon predstava Dramskog kluba VŠSS za obrazovanje vaspitača “Ko je pravi Deda Mraz”

Pirotske vesti pre 20 sati
Podelite Studenti Dramskog kluba Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača Pirot će u ponedeljak 17.12.2018. godine izvesti poklon predstavu za decu Ko je pravi Deda Mraz u vrtićima „Lane“ (9,00 časova), „Čika Jova Zmaj“ (10,30 časova) i „Neven“ (12,00 časova).... »

Porodični dan u Sinepleksu

Ritam grada Kg pre 22 sata
U nedelju 16. decembra u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza pogledajte sinhronizovane verzije animiranih filmova „Spajdermen: Novi svet” ili „Asteriks: Tajna čarobnog napitka” u periodu od 12 do 17 časova u okviru Porodičnog dana. Zabavite se uz sjajan humor, odličnu akciju, uživajte u... »

Gudački kvartet „Vollmond“ u Prvoj gimnaziji

Ritam grada Kg pre 22 sata
Gudački kvartet „Vollmond“ koga čine mladi profesionalni muzičari iz Srbije, nastupiće večeras od 20 sati u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije. Ovaj renomirani ansambl nastao je 2015. godine i iza sebe ima veliki broj koncerata, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Članice... »

"Zimska služba" u punom kapacitetu dežura 24 sata, noć prošla uz ledenu kišu

InfoKG pre 24 sata
Svi putevi u našem gradu su prohodni i saobraćaj se odvija bez problema, kažu iz "Zimske službe" koja punim kapacitetom dežura 24 časa i posipa saobraćajnice. Tokom noći bilo je u više navrata ledene kiše, a slično vreme očekuje se i u naredna dva dana. "Svih devet ekipa u pripravnosti... »

©2018 Netmark d.o.o.