Regioni

Meštani Teočin pokrenuli akciju za izgradnju seoske kapele

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Gornji Milanovac, Teočin – Meštani sela Teočin uz pomoć Opštine Gornji Milanovac, počeli su izgradnju kapele na groblju. Radovi su započeti u ponedeljak 13. avgusta, a rok za završetak je 30. septembar. Na seoskom groblju već postoji jedna kapela, koja je poprilično oronula i renoviranje... »

Đilas nije zvao Živkovića i Ilića na razgovor

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Nova Srbija, stranka Velimira Ilića, i Nova stranka Zorana Živkovića čini se da su u ovom trenutku znatno udaljenije od Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, ali i od bloka opozicionih stranaka koje nastoji da formira Saša Janković, lider PSG, nego što su to bile pre nekoliko meseci. Ilić tvrdi... »

Živković: Otvoreni smo za razgovor sa svima, osim sa Dverima

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Lider Nove stranke Zoran Živković predstavio je 15 tačaka budućeg delovanja i pozvao na razgovore o saradnji sve opozicione stranke, pokrete i građanske inicijative koji ne sarađuju i neće sarađivati sa predsednikom Srspke napredne stranke Aleksandrom Vučićem, osim pokreta Dveri kome je... »

Treća prodaja „Domisa”, javno prikupljanje ponuda

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Čačak – Stečajni upravnik fabrike za proizvodnju fasadne stolarije „Domis” iz Miokovaca kod Čačka raspisao je treću prodaju ovog dužnika, ali sada javnim prikupljanjem ponuda koje će da budu otvorene 21. septembra u krugu fabrike. Dužnik se prodaje u dve celine: prvu čine hale,... »

Livnica FAP – a procenjena na 461, depozit na prodaji 92 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Prijepolje – Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju preduzeća „FAP livnica sa nadgradnjom” u Kolovratu kod Prijepolja, i to javnim prikupljanjem ponuda. Najvažniju imovinu stečajnog dužnika čine poslovni objekti, dugoročni finansijski plasmani, oprema i zalihe,... »

Seljaci blokirali put zbog Telekoma

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Čačak – Meštani Gornje Gorevnice i Vranića ( zaseoci Šipčića Brdo, Markovića put i Čolića Brdo) jutros su blokirali prilazni put mestu na kojem je Telekom imao nameru da podigne antenski stub. Oni traže da se obustave radovi iz straha od navodnog zračenja, tvrdeći da repetitori mogu... »

Dom kulture iz Brestovca raspisao književni konkurs

Jug press pre 9 sati
LESKOVAC Iz brestovačkog Doma kulture pozivaju sve ljubitelje lepo pisane reči da učestvuju na ovogodišnjem književnom Konkursu za nagradu „Miša Cvetanović“. Prošlogodišnji konkurs, iako prvi, bio je međunarodni zbog velikog broja pristiglih priča iz zemalja u okruženju. Na konkurs... »

Kakav je život u Priboju posle formiranja Slobodne zone?

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Priboj - Otkako su zlatne godine FAP-a, i njegovih 7.000 radnika postale samo nostalgično sećanje, svakodnevica Priboja je potpuno promenjena. Između dva popisa, broj stanovnika je smanjen za 4.000, a najveći problem je nezaposlenost. Grad u kome se, kažu, živi od penzija i prihoda zaposlenih... »

Planuo jugo u centru grada

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Topola – U četvrtak u popodnevnim časovima, u centru grada izbio je požar na automobilu marke „Jugo“. Prema nezvaničnim informacijama do požara je došlo zbog neispravne instalacije. Vatrogasci su brzo intervenisali ali je požar već bio lokalizovan, jer je goreo samo motorni deo.... »

Kraljevo: Škola bez raspusta

RTS pre 18 sati
RTS: Kraljevo: Škola bez raspusta
Čak ni tokom letnjeg raspusta Muzička škola „Stevan Mokranjac" iz Kraljeva ne zatvara vrata učionica i kabineta već ih prepušta studentima muzičkih fakulteta kako bi spremali ispite. Tako Kraljevčanima priređuju besplatne koncerte. Sve se ori od muzike Rahmanjinova, Prokofjeva i Baha u... »

©2018 Netmark d.o.o.