Regioni

Pokošena trava, očišćen park i kanal: Meštani Novog Itebeja uređuju okolinu

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: A.Amižić Pokošena je trava u centru, ispred Doma kulture i Mesne zajednice, očišćen je park i kanal ispred, uklonjene suve grane sa stabala. Iz Mesne zajednice u Novom Itebeju, upućena je zahvalnost svim vrednim meštanima, koji su… »

"Mi se ne ponašamo drsko kao Srbija!" Milanović ponovo udara na našu zemlju - objasnio prisustvo hrvastke vojske na Kosovu

Srbija danas pre 1 sat
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da povećanje broja hrvatskih vojnika na Kosovu i Metohiji nije "nikakva provokacija" prema Srbiji, prenosi Tanjug. - Već sam potpisao to naređenje, ali sad, da sam znao da im to toliko smeta, možda… »

Rat zastavama u bujanovačkom selu Končulj

Jugmedia pre 2 sata
Zamenik predsednika opštine Bujanovac Šćiprim Musliju skinuo je sa jarbola srpsku trobojku nakon čega je podigao zastavu Albanije. Incident se prema nezvaničnim informacijama dogodio juče u prepodnevnim satima u selu Končulj koje se inače nalazi… »

U Vranju nastavljena imunizacija građana Severne Makedonije

Jug press pre 3 sata
VRANJE U Vranju nastavljena imunizacija građana Severne Makedonije, u više akcija vakcinisano preko 1.000 građana iz ove zemlje U Sportskoj hali u Vranju, u petak, je prvom dozom ruske vakcine Sputnjik V vakcinisano oko 250 Makedonaca. Do sada je u… »

PIROTSKI ĆILIM: Biciklistička trka Kupa Srbije u planinskom biciklizmu održana na fenomenalnoj stazi kod Četvrtog kilometra

Pirotske vesti pre 3 sata
Danas je na stazi na 4. kilometru, jednoj od najboljih u zemlji kada je o planinskom biciklizmu reč, održana trka Kupa Srbije pod nazivom “Pirotski ćilim”. Odlične rezultate ostvarili su i pirotski biciklisti, a ovogodišnja trka ostaće upamćena… »

Boško Obradović: Zatvor za pljačkaše Srbije, u novoj vlasti nema mesta za bivši režim

Jugmedia pre 3 sata
Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se ta stranka zalaže da svi koji su poslednjih 30 godina pljakčali Srbiju budu sankcionisani zatvorskim i finansijskim kaznama i lustracijama i poručio da u budućoj vlasti nema mesta za… »

Kompanija pomaže sanaciju vodovodne mreže u Donjoj Beloj Reci

Kolektiv pre 3 sata
Fabrika kreča konačno dobija pijaću vodu. Gradska vodovodna mreža stara je više od 50 godina i ne bi mogla da podnese priključak još jednog potrošača, pa je Serbia Zijin Copper sa 18 miliona dinara pomogla njenu sanaciju u samom selu, a izrađen… »

Ruglo s "krezavim" podovima punim leševa životinja pretvorili u umetničku oazu: Užičani oživeli zapuštenu kasarnu

Blic pre 3 sata
Pod svodovima zdanja u kompleksu koji su inicirali i izgradili kraljevi Milan i Aleksandar Obrenović, tamo gde su više od jednog veka strogo preovladavale zelena i sivomaslinasta, danas dominiraju boje iz palete umetnika. Četiri godine ima kako je… »

Epidemiološka situacija nepovoljna SA TENDENCIJOM STABILIZACIJE

Pirotske vesti pre 3 sata
Od početka vakcinacije do 07.05.2021. do kraja dana u okrugu vakcinisana su ukupno 24384 lica, od kojih je 19329 lica primilo dve doze vakcine (date su 43713 doza vakcina). Danas do 14h registrovano je 18 POZITIVNIH novoobolelih laboratorijski… »

Za samo dve godine bespravno posečeno 82 hiljade kubnih metara drveta: Srbija je nekad bila bogata šumama, a sada kaskamo za…

Blic pre 3 sata
Dakle, globalni slogan "Obnova šuma – put ka oporavku i blagostanju" u Srbiji nije, nažalost, još u potpunosti zaživeo. Zašto je to tako "Blic" je odgovor potražio od srpske kancelarije Svetske fondacije za prirodu. - U odnosu na podatke koje je… »

Regioni, najnovije vesti »