Regioni

Jagodina: Treća smena

RTS pre 11 sati
RTS: Jagodina: Treća smena
Ko je bar jednom noć proveo na radnom mestu zna koliko je teško raditi kada većina ljudi spava. Ima i onih kojima treća smena prija pa tako rade godinama. Ako Vam tokom noći zafali piće, keks ili čokolada tu su kiosci i radnje koji rade 24 sata. U Jagodini postoje tri trgovinske radnje koje... »

Skup u Vranju: ,,Kako održati vitalnost kompanije i konsolidovati poslovanje”

Jug press pre 11 sati
VRANJE Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvima privrede i pravde, Međunarodnom finansijskom korporacijom i uz podršku Vlade Švajcarske, realizuje drugu fazu programa „Rešavanje pitanja zaduženja i prestanka poslovanja privrednih subjekata u regionu Zapadnog Balkana“, rekao je... »

Divlje deponije niču kao korov po Leskovcu

Jugmedia pre 11 sati
Akcija čišćenja divljih deponija na teritoriji Leskovca započeta je još septembra 2013. godine i do sada je uklonjeno preko 280 smetlišta i deponovano preko 4.000 tona smeća, ali se nova đubrišta javljaju nanovo na istim ili novim lokacijama. Bukvalno niču poput korova. Odeljenje za... »

Kako žive deca u Kamenici?

RT Kragujevac pre 11 sati
Živopisno planinsko selo Kamenica, udaljeno od Kragujevca oko trideset kilometara, prepoznatljivo je po izuzetnim prirodnim lepotama. Žila kucavica ovog mesta je škola, u kojoj su se obrazovale mnoge generacije iz ovog i susednih sela. Ovo je izdvojeno odeljenje škole „21. oktobar“, u kome... »

Završen Festival ,,Oću da vi pojem vranjansko“

Jug press pre 11 sati
VRANJE U Domu vojske u Vranju sinoć je održano koncertno veče u okviru dvodnevnog Festivala ,,Oću da vi pojem vranjansko“. Uz pratnju orkestra Ljubiše Pavkovića nastupili su vokalni solisti Vesna Dimić, Slobodan Jovanović, Biljana Petković, Tijana Vučković, Branimir Stošić Kace, Ivana... »

Protesti 1 od 5 miliona večeras u Pragu i Beču

IndeksOnline pre 11 sati
BEOGRAD – Organizatori protesta “1 od 5 miliona” saopštili su da će u Pragu i Beču danas biti organizovani skupovi podrške gradjanskim protestima u Srbiji.Organizatori skupa podrške u Pragu naveli su da žele da ljudima na ulicama Srbije pruže podršku da nastave borbu protiv tiranije,... »

Veče posvećeno najmlađim ljubiteljima knjige i pozorišta

RT Kragujevac pre 12 sati
Na ovogodišnjim Danima knjige, koji se održavaju sedmi put po redu u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“ predstavili su se pisac Zoran Ranitović i Pozorište za decu Kragujevac. Peto veče bilo je posvećeno najmlađim ljubiteljima knjige i pozorišta. Pisac za decu Zoran Ranitović... »

Odustaje se od prodaje memorijala „Boško Buha” na Jabuci

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Prijepolje - Agencija za licenciranje stečajnih upravnika odustala je od prodaje Memorijalnog kompleksa Boško Buha na Jabuci, 300 kilometara jugozapadno od Beograda, nedelju dana pre nego što je trebalo da se nađe na javnoj licititaciji, piše Radio slobodna Evropa (RSE). Prvobitno se, navode, u... »

Veče autorske muzike Dalide Grmuše

RT Kragujevac pre 12 sati
Pijanistkinja Dalida Grmuša predstavila se publici u Kragujevcu koncertom u Univerzitetskoj galeriji. Veče autorske muzike organizovao je kragujevački Muzički centar u okviru koncertne sezone. Dalida Grmuša je pijanistkinja koja učestvuje u brojnim muzičkim projektima. U martu 2018. godine... »

Šumadijski prag: Lovci Šumadije

RT Kragujevac pre 12 sati
Lovačko udruženje „Srebrnica“ iz Stragara uspešno je završilo sezonu lova na divlje svinje, nakon čega je počela prihrana ovih životinja. U podrudničkim selima odstreljeno je preko 80 divljih svinja. Počela je sezona lova na predatore, koji nanose veliku štetu poljoprivrednicima i... »

©2019 Netmark d.o.o.