Regioni

Otvoreno pismo predsednika Vojnog sindikata Srbije Vučiću

Jug press pre 12 sati
NIŠ Prvostepeni Vojnodisciplinski sud u Nišu, 17. januara, doneo je presudu protiv Novice Antića, predsednika Vojnog sindikata Srbije, nezavisnog pravnog lica. Osudjen je zbog govora i iznošenja stavova organizacije, čiji je zakonski zastupnik, a „sve suprotno članu 46. Ustava Srbije, Zakonu... »

Mitrović napušta Gradsko veće i Telekom

InfoKG pre 18 sati
Član Gradskog veća za finansije i imovinu Igor Mitrović podneće ostavku na tu funkciju, a napustiće i kompaniju Telekom Srbija u kojoj je na rukovodoćem položaju, zbog prelaska u jednu privatnu firmu, nezvanično saznaje InfoKG. Kontaktirali smo Mitrovića da proverimo naša saznanja i... »

Ekipa filma „Patuljci sa naslovnih strana” u Kragujevcu

Ritam grada Kg pre 19 sati
Specijalna projekcija filma „Patuljci sa naslovnih strana” sa posetom ekipe filma, održaće se u utorak, od 20 časova, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Publiku će te večeri pozdraviti glavni protagonisti filma Gordan Kičić, Jelena Đukić i Milena Radulović. Nikola (Gordan Kičić)... »

Pronađena granata na Pivari

InfoKG pre 20 sati
U Kosovskoj ulici na Pivari na jednoj parceli pronađena je artiljerijska granata iz Drugog svetskog rata. Pripradnici kragujevačke Uprave za vanredne situacije preuzeli su granatu i transportovali je na bezbedno mesto, a potom će je i uništiti. Granatu su juče u popodnevnim časovima pronašli... »

Premali posedi za velika stada

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Sjenica – Na Pešterskoj visoravni, na području sjeničke opštine više je desetine hiljada hektara pašnjaka, ali broj stoke, uprkos i subvencijama države, nikako da se približi periodu osamdesetih godina kada je ovde, primera radi, paslo i do tri stotine hiljada ovaca. Vreme ratova i krize... »

MISTERIJA U UŽICU: Ubica je usred noći pogrebniku u glavu ispalio dva metka, pa ga zaključao u firmi i nestao

Užice oglasna tabla pre 8 sati
Policija u Užicu i dalje traga za ubicom koji je minulog vikenda usmrtio Sava Gačanina (65), vlasnika pogrebnog preduzeća „Konkordia“, čije beživotno telo u hladnjači za pokojnike je pronašao u ponedeljak ujutro radnik njegove firme. Prema saznanjima „Blica“, Savo Gačanin ubijen je... »

Komemorativna sednica SO Bujanovac – „Nastavićemo Muslijuovim putem“

Jug press pre 13 sati
BUJANOVAC Povodom smrti predsednika Skupštine opštine Bujanovac, Jonuza Muslijua, danas je održana komemorativna sednica lokalnog parlamenta. Sednici je, pored odbornika, i čelnika opštinske vlasti prisustvovao i Muslijuov sin, Šćiprim, kao i članovi Opštinskog veća, predstavnici OEBS-a i... »

Plivanje za Časni krst organizovano po 15. jubilarni put u Pirotu, svake godine sve više plivača

Pirotske vesti pre 15 sati
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić čestitao je svim odvažnim momcima i jednoj devojci koja se takođe odvažila da učestvuje i pliva u ledenom Gradskom kupalištu, sa koga je pre plivanja čamcem morao da se probije led. Vasić je pozdravom “Bog se javi” čestitao svima praznik, a svim... »

Vitomira Mladenović novi opštinski pravobranilac

Jugmedia pre 16 sati
Za opštinskog pravobranioca u Bojniku postavljena je, na period od 5 godina, diplomirana pravnica Vitomira Mladenović iz Dragovca, odlučili su odbornici lokalnog parlamenta. Na 21. sednici odbornici su usvojili i predlog lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2018. godinu, za šta su... »

Aleksandra Avramović: „Užice će se ponovo naći na mapi Evrope“

Užice oglasna tabla pre 17 sati
Ponikla je iz OK Jedinstvo, a pamtimo je kao jednu od „zlatnih“ devojaka, koja je sa ovim klubom osvojila čak 5 prvenstava. Aleksandra Avramović imala je dugogodišnju reprezentativnu karijeru na blokerskom mestu. kasnije je igrala u Rumuniji i Italiji, a oprobala se i kao trener u... »

©2018 Netmark d.o.o.