Regioni

Jedanaest ulica i dva naselja sutra bez struje

Jugmedia pre 10 sati
Zbog radova ekipa „Elektrodistribucije Leskovac“ u utorak 16. oktobra u različitim vremenskim intervalima bez struje će biti jedanaest ulica i dva naselja. Od 8 do 11 sati bez struje će biti naselje Bobište, a od 11.30 do 14 sati naselju kod veterinarske stanice i to u ulici Banatskoj,... »

Bez vode deo Ledene stene i pojedina niška sela

Južne vesti pre 13 sati
Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako saopštavaju iz Javno komunalnog preduzeća Naissus, bez vode će biti građani dela Ledene stene, Beograd-male, kao i sela Donja Toponica, Jelašnica i Veliki Drenovac. Kvar na Ledenoj steni je u Ulici Nikodija Stojanovića Tatka, a ista situacija je, kako... »

Knežević i Medojević ipak idu u zatvor?

IndeksOnline pre 14 sati
PODGORICA – Vanraspravno veće Višeg suda u Podgorici donijelo je odluku kojom je jednom od lidera Ddemokratskog fronta Milanu Kneževiću određena dvomesečna kazna zatvora zbog odbijanja da dostavi podatke o sudiji koji mu je navodno ponudio da za 10.000 evra ukine presudu zbog napada na... »

Ljubavna tragedija Drage Mašin sakrivena u Leskovcu pre nego što je postala kraljica

Jugmedia pre 14 sati
U istoriji je ostala zabeležena kao lepa, energična, strastvena i izuzetno ambiciozna žena, koja je život okončala prerano i tragično u 37. godini, u Majskom prevratu 1903, kada je iskasapljena, zajedno sa suprugom, kraljem Aleksandrom Obrenovićem. Ali u senci tog stravičnog događaja,... »

Humanitarna žurka za Snežanu Đorđević u kafeu My place u petak

Pirotske vesti pre 36 minuta
U kafeu My place, bivšem Rojalu, ovog petka biće organizovana humanitarna žurka sa koje će kompletan prihod biti namenjen za lečenje naše sugrađanke Snežane Đorđević, koja boluje od kancera, a na putu do izlečenja neophodan joj je novac za skupe terapije. Žurka će biti održana u petak... »

Sejdović: Militantni plaćenici pokušali da izazovu anarhiju i krvoproliće

IndeksOnline pre 48 minuta
NOVI PAZAR – ”Današnji događaji dio su niza predstava pred izbore za Bošnjačko nacionalno vijeće. Beogradski plaćenici po svaku cijenu žele da mimo volje Bošnjaka Sandžaka nametnu svoje favorite”, rekao je na press konferenciji ispred Stranke demokratske akcije Sandžaka, Nafilj... »

Nagradjeni predškolci na likovnom konkursu

Jug press pre 1 sat
LESKOVAC Odbor za ostvarivanje ravnopravnosti polova i unapređenje položaja žena oganizovao je likovni konkurs pod nazivom „Pravo na zdravlje, pravo na sreću i ljubav od sunca veću“. Učestovovala su deca iz predškolskih ustanova. Svečana dodela diploma i zahvalnica održana je u Centru... »

Javni poziv za upis dece u privatne vrtiće

RT Kragujevac pre 2 sata
Gradska uprava za vanprivredne delatnosti uputila je Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova za boravak dece u privatnim predškolskim ustanovama na teritoriji grada Kragujevca, za decu koja se nalaze na Izvodu iz Liste čekanja od 62 do 100 bodova. Zahtevi... »

U komšijskom derbiju u Mrštanu Moravac do nogu potukao Dubočicu

Jug press pre 2 sata
LESKOVAC MORAVAC ORION – DUBOČICA 4:1 U komšijskom derbiju u Mrštanu, u okviru 10.kola Srpske lige ,,Istok” u Mrštanu snage su odmerili domaći Moravac Orion i leskovačka Dubočica. Srpskoligaš iz Mrštana koji se nalazi pri vrhu tabele u ovom susretu važio je za favorita, i taj naziv je... »

Projekat „Školske bašte pune zdravlja“

RT Kragujevac pre 2 sata
U Skupštini grada u Kragujevcu, predstavljen je nov projekat pod nazivom „Školske bašte pune zdravlja“, koji ima za cilj da podigne ekološku svest učenika, roditelja i nastavnika kroz praktično gajenje biljaka u školskim dvorištima. One bi se se potom koristile za samostalnu proizvodnju... »

©2018 Netmark d.o.o.