Regioni

Lpa: Platite porez!

OK radio pre 21 sat
Lokalna poreska administracija u Vranju podseća sve poreske obveznike da su dužni da do kraja meseca podnesu poresku prijavu ako je na toj imovini došlo do promena koje utiču na visinu poreza koja nije sadržana u podnetoj poreskoj prijavi. LPA najavljuje da će sprovesti terensku kontrolu i... »

Počinje obuka za rad na šivaćim mašinama

Radio sto plus pre 1 dan
Zainteresovani kandidati za program „Znanjem do posla“, koji u Novom Pazaru realizuju Škola za dizajn, kompanija Maxers i Kancelarija za mlade, naredne dve nedelje mogu da se prijave za obuku za rad na šivaćim mašinama. Direktor Škole za dizajn tekstila i kože Meho Camović rekao je... »

Pojekat IT je i za žene završilo 30 polaznica iz Sandžaka

Radio sto plus pre 8 sati
Projekat "IT je i za žene", posvećen obuci iz informacionih tehnologija je završilo 30 polaznica iz Novog Pazara, Raške, Tutina i Sjenice, rečeno je večeras u Beogradu, na završetku projekta. Udruženje "Svetionik" iz Novog Pazara je sprovelo taj projekat koji je podržalo Ministarstvo... »

Koncert RMP-a

Valjevska posla pre 9 sati
Studio RMP organizuje tradicionalni koncert „Dance Show“ u ponedeljak, 22. januara, u 19.30 časova u Centru za kulturu. Studio RMP najavljuje da će publika i ove godine u programu koji je pripreman. Najavljene su odlične koreografije, raznovrsni plesni stilovi kao što su show dance, džez,... »

Dušan Aranđelović najbrži do Časnog krsta u Svrljigu

Južne vesti pre 10 sati
Najbrži u Bogojavljenskom plivanju za Časni krst na Svrljiškom Timoku među 12 plivača bio je Dušan Aranđelović, sada 17-godišnjak koji se takmiči od 2012. godine, kada je sa 11 godina na prvom takmičenju u Svrljigu bio jedan od najmlađih plivača u celoj Srbiji. Dušan inače potiče iz... »

Mlada Marija Stošić prva doplivala do krsta

Jugmedia pre 14 sati
Jedina devojka među konkurencijom od 25 momaka, Marija Stošić studentkinja DIF-a iz Vladičinog Hana, prva je u hladnoj Južnoj Moravi doplivala do časnog krsta, na današnjem takmičenju povodom obeležavanja Bogojavljenja. Marija je prva devojka koja je plivala za krst i na oduševljenje... »

Stejt department upozorava: Nikako u Srbiju zbog malih boginja! U Nišu proglašena epidemija malih boginja Proglašena EPIDEMIJA malih boginja u Bojniku Epidemija malih boginja i u Leskovcu

Jugmedia pre 10 sati
Američki Stejt department izdao je „upozorenje prvog nivoa“ za putovanje u Beograd i Srbiju zbog prijavljene epidemije boginja, objavljeno je na Tviteru, a prenosi B92. Zbog toga oni savetuju građane koji putuju u Srbiju da se zaštite na dva načina – da prime MMR vakcinu i da izbegavaju... »

Falsifikuju se i dinar i evro

RT Kragujevac pre 10 sati
Prema podacima Narodne banke Srbije tokom predhodne 2017. godine u opticaju se pojavilo 5834 falsifikovanih novčanica. Najučestali falsifikati su kod onih novčanica koje su u apoenima od pet stotina, 1000 i 2000 hiljade dinara. Vešti falsikatori krivotvore i devizne novčanice, najčešće u... »

Časni krst opet otišao u Veliku Sejanicu

Jug press pre 12 sati
LESKOVAC-GRDELICA Iako se za časni krst na Bogojavljanje tradicionalno pliva, u Grdelici je to više bilo trčanje, jer se sedmoro hrabrih momaka nadmetalo u hladnoj, ali plitkoj vodi Južne Morave. Prvi je do osveštanog znamenja stigao Nemanja Cvetković iz Velike Sejanice. Tradicija je... »

Roza Šabanović mis Romskog bala u Leskovcu

Jugmedia pre 13 sati
Titulu najlepše devojke na tradicionalnom Romskom balu u Leskovcu ponela je sinoć Roza Šabanović, koja živi u Nemačkoj, a za mistera je proglašen Nišlija, koji je organizatorima poznat pod nadimkom – Aki. Mister Aki Ove godine bal je održan u luksuznoj dvorani „Olimp Lux“, gde se... »

©2018 Netmark d.o.o.