Regioni

Ubijeni narkodiler povezan sa Ljajićevim aktivistima u Novom Pazaru

Sandžak press pre 1 sat
Foto: Ubijeni Radulović u društvu sa Aguševićem i Zverotićem Osuđeni narkodiler Luka Radulović (37) priznao je da je preprodavao kokain u Beogradu, a konstatovani su njegovi česti odlasci u Novi Pazar. On u sporazumnom priznanju zbog koga je osuđen na tri godine nije otkrio od koga je... »

Održano takmičenje mekteblija u Tutinu

Sandžak press pre 2 sata
Medžlis Tutin je organizirao takmičenje u poznavanju opštih islamskih principa. Samo takmičenje je sprovedeno u dva kruga a danas je u finalnom dijelu učestvovalo 80 mekteblija iz svih džemata u Tutinu. Komisiju Mešihata je činilo tri člana, glavni imam novopazarskog medžlisa Asmir ef.... »

Nišlije rado odlaze na besplatne preventivne preglede

Niške vesti pre 3 sata
Osmi je mesec kako se organizuju preventivni pregledi u sto institucija u Srbiji, jedna od njih je i Klinički centar Niš u kojem je do podneva pregledano blizu 600 pacijenata. Nišlije su imale na raspolaganju kardiološke i oftamološke preglede, kao i laboratorijske analize – merenje nivoa... »

Pazi snima se! Borbe niških vitezova u Tvrđavi (FOTO)

Niške vesti pre 3 sata
Viteške scene na svakom koraku u tvrđavi kraj Nišave, ranjeni ili „mrtvi“ leže na travi vitezovi dok pored njih prolaze radoznali šetači – to je slika drugog dana snimanja spota kojim se najavljuje međunarodni festival viteštva. Oklop, štit, mač i prelepe dame koje vidaju rane jedan... »

Vučić o radovima na gasifikaciji Ivanjice (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 sata
Nakon zimske pauze, ovih dana su nastavljeni radovi na izgradnji gasovoda u Priličkom polju. Čelične cevi srednjeg pritiska, profila 219 milimetara postavljaju se na potezu od mosta u naselju Milovići prema priličkoj školi u dužini od oko 2 kilometra. Istovremeno se radi i na pripremi trase... »

Gol Mrkaića daje veru Javoru za opstanak u ligi (VIDEO)

InfoLIGA pre 4 sata
Veoma važna pobeda Javora u borbi za opstanak nad ekipom Zemuna. Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Momčilo Mrakić u 59. minutu, što je bilo dovoljno Ivanjičanima da upišu tri boda i održe dva koraka prednosti isped opasne zone. Neizvesna i tvrda utakmica u kojoj su gosti na startu... »

NIŠLIJAMA PEHAR U CRNOJ GORI: Od srpske nacionalne nema ukusnije kuhinje

Niške vesti pre 5 sati
Pored pehara u ovoj disciplini Nišlije su osvojile i deset zlatnih medalja. “Dokazali smo da ukusnije hrane od srpske nacionalne, nema, pogotovo kada je spremaju majstori kuhinje čiji je kvalitet neosporan. Nije nam prvi put da iz Budve donesemo pehar u Niš. Naši ugostitelji su i prošle... »

Vitezovi najbolji na prvenstvu jugoistočne Srbije u boksu

Niške vesti pre 5 sati
Uz sve ostvarene pobede, tokom celog dana zabeležen je samo jedan poraz. BK “ Vitez je na prvenstvu nastupio sa 8 takmičara i osvojeno je 8 medalja: 5 zlatnih, 1 srebrna, još 2 preostala finala, koja će se odboksovati 12.05.2018. kada je i završnica takmičenja. Bez obzira na ishod tih... »

KG: Tribina o racionalnoj upotrebi antibiotika

iKragujevac pre 5 sati
U partnerskoj organizaciji predškolskih ustanova “Đurđevdan“ i “Nada Naumović“ i Saveza udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Šumadijsko - pomoravskog regiona, Udruženja roditelja “Gnezdo“ i Udruženja studenata farmacije NAPSER, uz podršku grada Kragujevca u... »

SKC: Nikolov-Ivanović Quintet: Umeće u izlomljenom ritmu

iKragujevac pre 6 sati
U Kontakt Galeriji SKC-a, u subotu 28. marta, sa početkom u 22h, nastupiće Nikolov-Ivanović Quintet-„Artistry in Broken Rhythm“. Na odnosu tradicije i moderne, „dobrih starih“ vremena i savremenih pristupa muzici, prelama se čitava sadašnjost i budućnost džez scene. Dok jedni tvrde da... »

©2018 Netmark d.o.o.