Regioni

Marko Kostić počeo sa pripremama za odbranu šampionske titule (VIDEO)

Pirotske vesti pre 4 minuta
Izuzetni pirotski motociklista Marko Kostić, koji je prošle godine u svojoj kategoriji osvojio titulu prvaka Srbije, spreman je da ove godine taj svoj uspeh ponovi i odbrani titulu u motokrosu. -Krajem marta je prva trka u motokrosu u Beogradu. Ovih… »

Čelnici lokalne samouprave i građani licem u lice: Počeli zborovi po selima

Top press pre 36 minuta
Topola – Predsednik SO Topola Dragan Jovanović i predsednik opštine Topola Dragan Živanović, sa svojim saradnicima počeli su građanska okupljanja po mesnim zajednicama. Zborovi su prilika da se sagleda šta je u prethodnim godinama urađeno ali i… »

Sramno! Potresne scene u toplici! Peto masovno trovanje pasa! Uznemirujuće

Kurir pre 5 minuta
Na putu prema Belom Kamenu, nedaleko od Sokolice pronađeno je devet mrtvih pasa. Na lice mesta izašla je Veterinarska inspekcija, kao i komunalni inspektor Grada Prokuplja, a pse je sa puta uklonilo Javno komunalno preduzeće “Hammeum”. Psi su na… »

Srbija želi turiste iz Egipta: Ljajić na sastanku sa Gadom Šalabi

RINA pre 1 sat
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se danas sa zamenicom ministra turizma i starina Egipta Gadom Šalabi sa kojom je razgovarao o unapređenju saradnje u sektoru turizma. Ljajić je tokom sastanka… »

Džaferović optužio Dodika za opstrukciju funkcionisanja institucija BiH

IndeksOnline pre 1 sat
SARAJEVO – Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović rekao je da je današnja sednica Predsedništa BiH završena posle petnaestak minuta i optužio srpskog člana tog tela Milorada Dodika za opstrukciju funkcionisanja institucija BiH… »

Sanira se kuća narodnog heroja Koste Stamenkovića stara oko 130 godina

Jugmedia pre 1 sat
Rodna muzej kuća narodnog heroja i radničkog tribuna Koste Stamenkovića u Topličkoj ulici u Leskovcu renovinara se, zapravo, menja se kompletan krov koji je prokišnjavao i deo tavanice, kao i oluci. Ova kuća podignuta je oko 1893.godine, a… »

Kragujevac postaje deo startit zajednice

RT Kragujevac pre 1 sat
Radovi na rekonstrukciji potkrovlja površine 330 kvadrata Javnog preduzeća Urbanizam, za potrebe Regionalnog inovacionog startap centra u Kragujevcu biće završeni do kraja marta. Osnivanjem Regionalnog startap centra, obezbeđuju se infrastrukturni… »

Opština pomaže dve romske porodice čije su kuće izgorele u požaru

Bujanovačke pre 1 sat
Štab je usvojio i Operativni plan preventivnih mera za zaštitu od požara i odbrane od poplava (foto Bujanovačke) Bujanovac, 19. februar 2020. – Opština će iz budžeta izdvojiti po 100.000 dinara za porodice Ćazima Kurtešija i Nezira… »

Sutra isplata redovne, u petak privremene novčane naknade

Jugmedia pre 54 minuta
Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim osoba za januar 2020. godine u četvrtak 20. februara. Privremena novčana naknada za januar ove godine… »

U Kragujevcu oko 17.000 nezaposlenih

InfoKG pre 1 sat
U Kragujevcu je zaključno sa 2019. na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje 17.169 nezaposlenih lica, izraženo u procentima to je 13,6 odsto. Najveći broj nezaposlenih lica ima 45 godina i više i svrstava se u kategoriju teže zapošljivih… »

Regioni, najnovije vesti »