Regioni

Nagrada za lirsku pesmu Piroćancu Milanu Maniću

Pirotske vesti pre 18 sati
Podelite Milan Manić, samostalni umetnik iz Pančeva, inače rođeni Piroćanac, dobio je treću nagradu na međunarodnom konkursu za najlepšu lirsku pesmu OSinoć je u Klubu kniževnika “Ivo Andrić” u Zemunu održana svečana dodela nagrada i pohvala učesnicima konkursa Kluba za najlepšu... »

Mlekarska škola uspostavlja saradnju sa školama iz Rumunije, Bugarske…

Pirotske vesti pre 20 sati
Podelite U osnovnoj školi “Jovan Šerbanović“ iz Ranovca 14. decembra potpisana je povelja o saradnji više škola iz Srbije, Rumunije i Bugarske. Povelja o saradnji je potpisana u cilju jačanja partnerskih odnosa, zarad realizacije novih ideja i modernizacije nastave. Sporazum su potpisali:... »

Poklon predstava Dramskog kluba VŠSS za obrazovanje vaspitača “Ko je pravi Deda Mraz”

Pirotske vesti pre 20 sati
Podelite Studenti Dramskog kluba Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača Pirot će u ponedeljak 17.12.2018. godine izvesti poklon predstavu za decu Ko je pravi Deda Mraz u vrtićima „Lane“ (9,00 časova), „Čika Jova Zmaj“ (10,30 časova) i „Neven“ (12,00 časova).... »

Porodični dan u Sinepleksu

Ritam grada Kg pre 23 sata
U nedelju 16. decembra u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza pogledajte sinhronizovane verzije animiranih filmova „Spajdermen: Novi svet” ili „Asteriks: Tajna čarobnog napitka” u periodu od 12 do 17 časova u okviru Porodičnog dana. Zabavite se uz sjajan humor, odličnu akciju, uživajte u... »

Gudački kvartet „Vollmond“ u Prvoj gimnaziji

Ritam grada Kg pre 23 sata
Gudački kvartet „Vollmond“ koga čine mladi profesionalni muzičari iz Srbije, nastupiće večeras od 20 sati u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije. Ovaj renomirani ansambl nastao je 2015. godine i iza sebe ima veliki broj koncerata, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Članice... »

"Zimska služba" u punom kapacitetu dežura 24 sata, noć prošla uz ledenu kišu

InfoKG pre 24 sata
Svi putevi u našem gradu su prohodni i saobraćaj se odvija bez problema, kažu iz "Zimske službe" koja punim kapacitetom dežura 24 časa i posipa saobraćajnice. Tokom noći bilo je u više navrata ledene kiše, a slično vreme očekuje se i u naredna dva dana. "Svih devet ekipa u pripravnosti... »

Zeleni savet : Ne koristite ugalj i smanjite upotrebu automobila

Užice oglasna tabla pre 15 sati
UŽICE-Problem zagađenja vazduha u našem gradu izuzetno kompleksan, uzrokovan većim brojem raznorodnih faktora – sagorevanjem fosilnih goriva u gradskim i individualnim kotlarnicama, emisijom štetnih gasova poreklom od saobraćaja, a naročito specifičnom geografskom konfiguracijom grada... »

Klinički centar osposobljen za najsloženije operacije vrata i kičme koje su se do sada obavljale u inostranstvu

InfoKG pre 17 sati
U skladu sa nacionalnom strategijom formiranja regionalnih spinalnih centara u Srbiji, Kragujevac nastavlja saradnju sa vodećim domaćim i španskim ortopedima i neurohirurzima. Klinički centar Kragujevac postao je referentna ustanova za lečenje kičmenog stuba pacijenata iz cele Srbije, koji su... »

Film tour „Reel Rock 13“

Užice oglasna tabla pre 1 dan
U subotu 15. decembra u 19 časova u Gradskom kulturnom centru u Užicu biće prikazan kolaž najboljih penjačkih filmova u 2018. godini. Adam Ondra, Alex Honnold, Jimmy Chin, Madaleine Sorkin i drugi predstaviće najveća penjačka dostignuća ali i povesti na neke do sada neispenjane destinacije.... »

Izložba o Miki Alasu u regionalnom centru Niš

Niške vesti pre 13 sati
Izložba posvećena Mihailu Petroviću Alasu sadrži oko 40 postera o životu i radu velikog srpskog matematičara. „Pored postera i fotografija, biće prikazana i njegova sabrana dela, kao i neki značajni predmeti iz njegovog života. Izložba će trajati do sunote 22. decembra i otvorena je za... »

©2018 Netmark d.o.o.