Regioni

Preventivno protiv poplava: Počelo čišćenje kazanđola

OK radio pre 4 sata
U nastavku preduzimanja preventivnih mera i radova na rečnim vodotokovima, počelo je čišćenje obale u Kazanđolu, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu. Kako je saopšteno, lokalna samouprava je inicirala izvođenje radova na čišćenju… »

Arsić najavio veću kontrolu kretanja migranata u Bujanovcu

Bujanovačke pre 3 sata
Bujanovac, 19. februar 2020. – Stojanča Arsić, zamenik predsednika opštine Bujanovac najavio je da će zakazati sednicu Saveta za bezbednost na kojoj bi se rešili problemi koje žitelji okolnih naselja imaju sa migrantima smeštenim u Prihvatnom… »

Budžet za poljoprivredu uvećan za pet miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Gornji Milanovac - Sedamdesetpeta sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac završena je usvajanjem svih predloženih tačaka Dnevnog reda. Većnici su jednoglasno usvojili predlog Sporazuma o saradnji u oblasti smanjenja rizika od katastrofa i… »

Zastava Niša na najvišem vrhu Anda – Akonkagva

Jug press pre 3 sata
NIŠ – LESKOVAC Pod vođstvom Zorana Pavlovića Paće iz Predejana uspešno je izvedena ekspedicija na vrh Akonkagva, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 6962 metara, u Argentini. Ovo je ujedno najviši vrh masiva Anda, Južne Amerike, južne i… »

„Radimo, gradimo, trajemo“

RT Kragujevac pre 3 sata
Članovi Kluba akcijaša i volontera Kragujevca su u prethodnih godinu dana organzovali više od 20 različitih doborovoljnih akcija koje su imale za cilj da skrenu pažnju javnosti na očuvanje životne sredine, promovišu doborovljni rad i prijateljstvo… »

Linija mulja skoro gotova, prve probe na kolektoru već u maju

Jugmedia pre 3 sata
Digestori linije mulja, visine 16 metara u građevinskom smislu potpuno završeni na izgradnji druge faze postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, odnosno izgradnju linije mulja, osim jednog kojem nedostaje završna ploča. Danas je vršeno… »

Uspešan nastup pirotskih vaterpolista u Boru

Pirotske vesti pre 3 sata
Vaterpolo klub Pirot učestvovao je na turniru u Boru. U konkurenciji od šest ekipa pirotski delfini osvojili su dobro četvrto mesto, imajući u vidu da je reč o najmladjem pirotskom sportskom kolektivu.… »

Skulptura HH veka – izbor iz Zbirke skulpture Narodnog muzeja Kragujevac

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak - Sutra će sa početkom u 19 časova u Umetničkoj galeriji „Nadežda Petrović” biti otvorena izložba „Skulptura HH veka – izbor iz Zbirke skulpture Narodnog Muzeja Kragujevac”. Izložba će trajati do 20. marta, a njen autor je… »

Pomoćnik ministra Perović: Kolektor je deo velikog investicionog plana Vlade Srbije

Jug press pre 3 sata
LESKOVAC Pomoćnik ministra za zaštitu životne sredine iz sektora za strateško planiranje i projekta Slobodan Perović prisustvovao je redovnom periodičnom sastanku koji se tiče projekta izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda za grad… »

Bivši funkcioneri naprednjaka pojačali odbor SPS-a u Bujanovcu

Vranje news pre 4 sata
Dejan Mihajlović i Dalibor Kostić, bivši članovi Srpske napredne stranke (SNS) u Bujanovcu zvanično su ušli u Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u toj opštini. Mihajlović je za portal Bujanovačke potvrdio da je pre nekoliko… »

Regioni, najnovije vesti »