Regioni

Kedrova sauna – dezinfekcija i detoksikacija

Glas Šumadije pre 4 sati
Drvo kedra se davno u epidemijama koristilo kao moćna dezinfekcija pa tako i isparenja u kedrovoj sauni doprinose snažnoj detoksikaciji i očuvanju zdravlja, kaže Vesna Josimović i dodaje da je to naših sat vremena uživanja! #kedrovasauna… »

Majstorskim golom Đorđijevskog do tri velika boda

Pirotske vesti pre 4 sati
Prva liga Srbije u fudbalu Pirot: Gradski stadion -19. kolo, 13 časova. FK “Radnički” – FK “Radnički” S. Mitrovica 1:0 (0:0) FK “Radnički” Pirot: Ivan Dokić, Božidar Mančić, Slobodan Ivanović, Filip Tolić (K), Nikola Gajić, Bojan… »

Muzej bicikala i pop kulture „20 cola“ u onlajn obliku

Radio Televizija Kragujevac pre 4 sati
Kragujevac je dobio muzej bicikala i pop kulture „20 cola“, jedinstven u ovom delu Evrope, čiji se eksponati, za sada, mogu pogledati samo vituelno, preko interneta. Idejni tvorci ovog projekta se nadaju da će, uz pomoć donatora i svih koji žele… »

Nesvakidašnja slika centra grada (foto)

Pirotske vesti pre 4 sati
Cebtar Pirota ovog nedeljnog popodneva zbog najnovijih mera u cilju borbe protiv covida izgledao je kao u vreme “lokdauna”. Svi ugostiteljski objekti u centru grada juče i danas striktno su poštovali nove mere Vlade Srbije kojima je njihov rad ovog… »

Jagodina traži zakupca za apoteke: Raspisan konkurs za 6 poslovnih prostora, koji su uslovi?

B92 pre 4 sati
Na osnovu Odluke gradonačelnika grada Jagodine, Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup nepokretnosti u javnoj svojini, objavila je Oglas o davanju u zakup na određeno vreme poslovnog prostora putem raspisivanja oglasa za prikupljanje pismenih… »

Džaba apeli nadležnih: Seljaci opet pale strnjiku, gori u ataru između Torka i Žitišta (foto)

Večernje novosti pre 4 sati
PROLEĆE u februaru i topliji dani, neuobičajeni za ovo doba godine, doneli su stare probleme. Opet se počelo sa paljenjem trave i strnjišta, bez obzira na učestale apele vatrogasaca, lovaca i nadležnih službi u ovoj Srednjobanatskoj opštini. Molbe… »

"Pustite nam braću": Mladi u Gračanici traže slobodu za drugove

Večernje novosti pre 4 sati
VIŠE desetina mladih, školskih drugova i prijatelja mladića, kojima je zbog tuče u Lapljem Selu određen pritvor u trajanju od 30 dana i večeras se okupilo u centru Gračanice, da bi izrazilo revolt zbog, kako ističu, nepravedne kazne za njihove… »

sodomija u „Plejbojevoj vili“- ispovest devojke Hju Hefnera (II)

U centar pre 4 sati
Ispovest Holi Medison, prve devojke Hju Hefnera vlasnika „Plejboja“ razobličila je sodomiju koja je decenijama vladala u istoimenoj vili. Grupni seks, narkotici, „policijski čas“ za devojke… Međutim, psihičko maltretiranje devojaka bilo je… »

Lavice pobednice kupa FS RIS

Jugmedia pre 4 sati
U finalu Fudbalskog kupa za žene, na teritoriji Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije, leskovačke Lavice savladale su danas u Kruševcu ekipu Napredak posle boljeg izvođenja penala rezultatom 4:3. U izjednačenoj, dinamičnoj, borbenoj utakmici… »

Kola mu sletela u Neretvu, a šta on to radi?! Zaprepašćeni meštani imali šta da vide (video)

Srbija danas pre 4 sati
Nezgoda se desila u ulici Luka. Vozilo bez vozača danas je sletelo u Neretvu u Konjicu, potvrđeno je iz Operativnog centra u tom gradu. - Vozilo je bilo parkirano i nije bilo osigurano pa je sletelo u reku - rečeno je. Samim tim, u ovom incidentu nije… »

Regioni, najnovije vesti »