Regioni

Zastava oružje: Ugovoren posao do prve polovine 2019.

InfoKG pre 19 sati
“Zastava oružje” je tokom prošle godine ostvarila izvoz od oko 50 miliona dolara, a obezbedila je posao i plasman za celu 2018., kao i za prvih šest meseci 2019., izjavio je za InfoKG direktor kragujevačke namenske Milojko Brzaković. Iz Kragujevca je tokom prošle godine izvezeno... »

Kamberi na fejsbuku o Musliuu: „Ostaćeš simbol jedne ere Albanaca u Preševskoj dolini“

Jug press pre 19 sati
BUJANOVAC Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi je na svom FB profilu napisao da je sa mnogo tuge primio vest o smrti Jonuza Muslijua, predsednika Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca. „Danas je teško naći reči koje bi opisale koliko je veliki gubitak odlazak Jonuza... »

Uvođenje kragujevačkih omladinaca u vojnu evidenciju

InfoKG pre 20 sati
Muškarci rođeni 2000. i starijih godišta u obavezi su da se do kraja februara jave Centru Ministarstva odbrane u Kragujevcu zbog uvođenja u vojnu evidenciju. Uvođenje u vojnu evidenciju obavljaće se svakog radnog dana do 28. februara od 9 do 14 časova u Centru Ministarstva odbrane u... »

SREĆNA SAVA: Sveti Jovan Krstitelj

Niške vesti pre 6 sati
Prema predanju rođen je šest meseci pre Isusa Hrista, na Ivandan. Njegovi roditelji, Zaharije i Jelisaveta dugo nisu mogli da imaju dece, pa je zavladala velika radost kada im se rodio sin Jovan. Predanje kaže da ga je krasila velika moralna čistota, pa se pre mogao nazvati anđelom, nego... »

Porodično nasilje u niškom naselju Komren, suprug lišen slobode

Niške vesti pre 9 sati
Prema nezvaničnim informacijama do nasilja u porodici došlo je u niškom naselju Komren, a zlostavljač je u skladu sa Zakonom i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom lišen slobode i prema njemu su preduzete hitne zakonske mere, kažu u niškoj Policijskoj upravi. D.I. je, kako se osnovano... »

Obaveštenje: Bez struje u ponedeljak ostaju ove ulice!

iKragujevac pre 11 sati
Najava isključenja električne energije za ponedeljak. Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 09.00 do 12.00 sati, doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Ugljarevcu, Ramaći, Kamenici i deo Stragara. Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do... »

Danas ni sveštenicima nije lako

InfoLIGA pre 11 sati
Pored svih pravoslavnih običaja za Bogojavljenje, kojim se obeležava krštenje Isusa Hrista, sveštenici moraju da izlaze u susret i čudnim željama pojedinaca. Dok su mnogobrojni vernici uredno i strpljivo čekali u redu da uzmu svetu vodicu, prisustvovali su nesvakidašnjem događaju,... »

Strava i užas u Srbiji: Devojčica (7) davila, vukla za kosu i udarala vršnjakinju!

iKragujevac pre 11 sati
U osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi" na Novom Beogradu pre dva dana se dogodio novi incident među decom, i to u prvom razredu. Da sve bude šokantnije, učesnice su dve sedmogodišnje devojčice, od kojih je jedna u inkluziji. Prema rečima Nine Božović, majke navodno napadnute učenice,... »

Siniša prvi doplivao do časnog krsta

InfoLIGA pre 12 sati
Tradicionalno plivanje za Časni krst, pored velikog broja gradova u Srbiji, održano je i u Arilju na gradskoj plaži reke Rzav. U konkurenciji od preko 40 plivača iz ovog grada, Ivanjice, Požege, kraljeva i drugih mesta, prvi do krsta je doplivao Siniša Đerašević iz Kraljeva. Kao nagradu za... »

Niški dimničari i ove zime greju srca i domove

Niške vesti pre 14 sati
Da li dimničari zaista donose sreću ili je sreća sama činjenica da svojim četkama sprečavaju vatru u odžacima i ponovo zagrejavju sobe? Niški dimničari tvrde da je i jedno i drugo tačno, a to što ih ljudi, kad god ih vide, srdačno pozdravljaju upravo to i potvrđuje. Četka, žica i crno... »

©2018 Netmark d.o.o.