Regioni

Lidija Stojanović Mis karanfil devojče

Jugmedia pre 2 sata
Dvadesetjednogodišnja Lidija Stojanović iz Vranja ponela je titulu Mis Karanfil devojče za 2018. godinu. Prema dostupnim informacijama na društvenoj mreži, ovogodišnja Mis karanfil devojče Lidija Stojanović je potpredsednica Unije mladih SNS u Vranju Po oceni žirija, ona je bila najlepša u... »

Grad Kragujevac pokrovitelj 15. Šumadijskog sajma poljoprivrede

Ritam grada Kg pre 6 sati
Grad Kragujevac pokrovitelj je 15. Šumadijskog sajma poljoprivrede koji će biti održan na Šumadija sajmu od 6. do 9. septembra. Odluku o odobravanju sredstava za pokroviteljstvo u iznosu od 2.850.000 dinara, Gradsko veće donelo je na sednici koja je održana 17. avgusta 2018. godine. Ovim... »

Komunalno opremanje industrijske zone Sobovica – Lužnice

Ritam grada Kg pre 6 sati
Radovi na izgradnji i komunalnom opremanju nove industrijske zone Sobovica – Lužnice, započeti 12. aprila polaganjem kamena temeljca za Mind park, u punom su jeku. Projekat od nacionalnog značaja zajedno realizuju država i grad Kragujevac, koji je nadležan za putnu infrastukturu. Tim povodom... »

Zavojsko jezero – Osveženje u čistoj planinskoj vodi

Pirotske vesti pre 6 sati
Proteklih dana mnogi Piroćanci su spas od vrućina pronašli na Zavojskom jezeru. Iako se zvanično ne preporučuje za kupanje, pecaroši, ali i izletnici, kao i oni koji kampuju na obalama, jednostavno ne mogu da odlole čistoj planinskoj vodi, čija je temperatura idealna za osveženje. Kupača... »

Policija upozorava: Ne idi dalje, gađa se

Jugmedia pre 8 sati
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju tokom avgusta i septembra ove godine, u vremenu od 9 do 16 časova, obaviće bojevo gađanje na uređenim strelištima Policijske uprave u opštinama Pčinjskog okruga, saopštila je policija. „Na uređenom strelištu u selu Radičevci, opština... »

Cisterna sa pijaćom vodom u Velepolju, Paligracu i Gornjoj Trnavi

Južne vesti pre 8 sati
Zbog problema sa vodosnabdevanjem, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naissus, auto-cisterne sa pijaćom vodom kružiće danas po Velepolju, Paligracu i Gornjoj Trnavi, u okolini Niša. U Gornjoj Trnavi će, navode u Vodovodu, cisterna kružiti od 10 do 11 sati, dok će od 11 do 12 sati biti... »

"Kragujevac - prestonica moderne Srbije - dva veka posle"

RTS pre 18 sati
RTS: "Kragujevac - prestonica moderne Srbije - dva veka posle"
"Kragujevac - prestonica moderne Srbije - dva veka posle", viđen objektivom polaznika Druge inkluzivne foto radionice. Najbolji radovi, nastali u protekla četiri meseca, predstavljeni su na izložbi u kragujevačkom Velikom parku. Zajednička nit - 16 najboljih fotografija je život, radost,... »

Burek od 200 kilograma: Nišlije uživale na Burekdžijadi

Blic pre 20 sati
Na niškoj Buregdžijadi napravljen je gigantski burek težak oko 200 kilograma koji je večeras podeljen posetiocima. Najveći burek na svetu napravljen je i ispečen u pekari "Esnaf" u Malošištu a donator je preduzeće "Bibli". Za pola sata, više stotina Nišlija osladilo se ovim... »

Obilazili završne radove na rehabilitaciji puta Miroševce-Slavujevce

Jug press pre 7 minuta
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i grupa novinara obilazili su danas završne radove na rehabilitaciji opštinskog puta OP-47, Miroševce – Slavujevce. “Vrednost ugovorenih radova iznosila je oko 42,3 miliona dinara. Sredstva za realizaciju ovog ugovora obezbedili su Republika... »

Treći memorijalni koncert trubačkih orkestara „Svetozar Lazović Gongo“

Užice oglasna tabla pre 9 sati
Treći memorijalni koncert trubačkih orkestara „Svetozar Lazović Gongo“ održaće se u nedelju 19. avgusta 2018, na Preobraženje u Velikoj Ježevici. Učestvovaće trubački orkestri Marka Gligorijevića iz B. Bašte, Miroslava Ðunisijevića iz Arilja, Dragoša Lazića iz Trnave i Dejana... »

©2018 Netmark d.o.o.