Regioni

Nagrade u završnici "Bucinih dana" u Aleksandrovcu

RTS pre 13 sati
RTS: Nagrade u završnici "Bucinih dana" u Aleksandrovcu
U Aleksandrovcu, rodnom mestu Milosava Buce Mirkovića , esejiste, pozorišnog i književnog kritičara, pesnika i publiciste - završeni su Peti „Bucini dani", pozorišni festival u njegovu čast. Najboljima, po oceni tročlanog glumačkog žirija, dodeljene su nagrade „Zlatno zrno". Za pet... »

Valjevo: "Dan maline" za oživljavanje malinarske proizvodnje

RTS pre 14 sati
RTS: Valjevo: "Dan maline" za oživljavanje malinarske proizvodnje
Brankovina kod Valjeva nekada je bila poznata po malinarskoj proizvodnji. To je potvrđivala i manifestacija "Dan maline", koja sada opstaje zahvaljujući meštanima koji bi da ožive malinarstvo u tom kraju. Predraga Avramovića u Kozličiću kod Brankovine, samo je jedan od desetine novih zasada u... »

Uspešna sezona mladog Borka Đorđevića u Španiji

Pirotske vesti pre 14 sati
Mladi pirotski košarkaš Borko Đorđević uspešno je završio sezonu u Španiji sa prosekom 10 poena, 11 skokova četiri blokade i indeksom 20. Nakon KK Pirota Đorđević je prešao u špansku ekipu Benikarlos. Iako se pomenuta ekipa takmiči u španskoj petoj ligi, uslovi su po Đorđevićevim... »

NAJNOVIJE VESTI: Rad pod maskama, ucene, ministar policije i glavobolje osmaka – 18. jun LESKOVAC, NIŠ, VRANJE

Jugmedia pre 15 sati
Koliko je registrovano obolelih od epidemije malih boginja u fabrici „Džinsi“ u Leskovcu, šta je ministar policije poručio hrabrom policajcu koji je sprečio pokolj u Nišu, kako hladnjačari ucenjuju malinare i zašto je Nušić zadao glavobolje osmacima, samo je deo tema koje obrađujemo u... »

Protivgradni strelci strepe zbog manjka raketa, Grad Čačak pokušaće da reši taj problem

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Čačak, Miokovci – Nakon nevremena koje je napravilo ogromne štete na poljoprivrednim usevima, Udruženje voćara “Miokovačka kajsija” i meštani sela Miokovci odlučili su da zajedno reše ovaj gorući problem protivgradne zaštite. U ime Udruženja govorio je Vojkan Tomić koji je ujedno... »

U Ubu otvoreno najveće i najmodernije dečje igralište u Srbiji

Patak online pre 15 sati
UB – U Ubu je otvoreno najmodernije i najveće dečje igralište u Srbiji! Igralište površine od 460 kvadrata je izgrađeno po svim standardima za bezbednost mališana, a nalazi se u okviru Sportsko-rekreativnom centru „Školarac“. Deo opreme u najvećem dečjem parku u Srbiji je finansirao... »

Malinari: Nedimović obećao da će biti veća otkupna cena maline

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović rekao je da je danas razgovarao s ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem koji je potvrdio da pregovara sa vlasnicima hladnjača da otkupnu cenu malina povećaju na 125 do 135 dinara po kilogramu. Radović je rekao da ga je ministar... »

Stamatović: Režim nas proglasio "legitimnom metom slobodnog strelca"!

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Čajetina – Ne opanjkavamo svoj narod i državu niti smo nacionalni izdajnici, kako što nam podmeću režimske kabadahije i prišipetlje, već, upravo suprotno, pozivom Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope da spreči brutalne pritiske koje Vučićev nenarodni režim sprovodi u... »

„Sumnjivo lice“ najviše namučilo osmake (REŠENJA TESTA)

Jugmedia pre 17 sati
Polaganje završnog ispita za 71.661 osmaka u Srbiji počelo je danas testom iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, koji kažu da su testovi bili lakši od onih probnih, ali se žale da su ih najviše namučila pitanja iz Nušićevog “Sumnjivog lica”, odnosno, 17., 18. i 19. pitanje, kao i... »

Još jedna medalja za Lazara Filipovića

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Čačak - Čačanski paratriatlonac Lazar Filipović zajedno sa svojim pilotom Strahinjom Trakićem ostvario je juče u francuskom gradu Bezanzonu, ubedljivu pobedu i okitio se zlatom. Ova medalja, kao i ona iz Londona od pre dve nedelje kada je osvojio srebro, su značajni bodovi za dalje... »

©2018 Netmark d.o.o.