Regioni

Kreće obuka za članove Štaba za vanredne situacije

OK radio pre 1 dan
Na četvrtoj redovnoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije Vranja, kojom je predsedavao Nenad Antić, zamenik gradonačelnika, bilo je reči o predstojećoj obuci, koja je planirana i godišnjem planu rada. Grad Vranje u saradnji sa Nacionalnim trening centrom Ministarstva unutrašnjih... »

Vojska rasprodaje imovinu na jugu Srbije

OK radio pre 1 dan
Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije. Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, piše portal eKapija. Na... »

Auto-diler Škodinih vozila iz Kragujevca – prvi u Srbiji i Crnoj Gori

RT Kragujevac pre 24 sata
Prestižna nagrada za najbolju automobilsku dilersku kuću Škoda vozila za Srbiju i Crnu Goru, iz Kejptauna, stigla je u Kragujevac. Od 110 država sveta u kojima se prodaju vozila ovog proizvođača automobila, samo predstavnici 20 najboljih bili su prisutni na ceremoniji dodele priznanja. U... »

„Marš na Drinu“ u susret Danu Vojske

RT Kragujevac pre 1 dan
U susret obeležavanja Dana Vojske Srbije 23. aprila, Vojni orkestar iz Niša održao je u pešačkoj zoni promenadni defile. Vojni orkestar izveo je marševe među kojima su marš Miloša Velikog, Aleksandra Prvog, „Marš na Drinu“ i druge kompozicije. Promenadni defile Vojnog orkestra Niš... »

PZNG: Vlast ima konstantu urušavanja grada, ostaviće kataklizmične posledice

InfoKG pre 1 dan
"Ova vlast ima jednu konstantu, konstantu urušavanja ugleda grada Kragujevca i ostaviće kataklizmične posledice za sobom. Imajući u vidu da smo u prethodnom periodu izgubili regionalne centre u gradu Kragujevcu poput Pošte, Telekoma, Elektrodistribucije, pa i nedavno odeljenje za borbu protiv... »

Pravilnik o bezbednosti dečjih igrališta do 25.maja

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Novi Pravilnik o bezbedosti dečjih igrališta biće gotov do 25. maja, a za povredu deteta na tim mestima odgovornost će ubuduće snositi vlasnik igrališta, što su najčešće lokalne samouprave. U Srbiji trenutno ne postoji propis kojim se detaljno definiše kakva oprema na igralištima za decu... »

Od par grupa do porodice od 2,500 mališana: PU "Nada Naumović" obeležila 70 GODINA postojanja

InfoKG pre 1 dan
Svečanom akademijom “Nasloni moje vreme na svoje, tako će večnost duže trajati“ održanom u Pozorištu za decu, Predškolska ustanova “Nada Naumović“ obeležila je sedamdeset godina postojanja. Od 1948. godine, kada je sa svega nekoliko grupa sa radom počelo obdanište u Kragujevcu,... »

Kragujevac uspostavlja saradnju sa Sankt Peterburgom

iKragujevac pre 1 dan
U godini kada grad Kragujevac slavi 200 godina od proglašenja prve prestonice, najavljen je početak saradnje u oblasti obrazovanja između Kragujevca i Sankt Peterburga, koji je bio prestonica nekadašnjeg Ruskog carstva od 18. do 20. veka. Saradnja je otpočela posetom delegacije Obrazovnog... »

Priboj dobija još jednu toplanu na biomasu

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Priboj - Nakon izgradnje prve kotlarnice na biomasu u Starom Priboju, koja sada greje javne objekte OŠ „Branko Radičević“, dečji vrtić „Neven“, Dom kulture i zgradu Opštinske uprave, raspisana je javna nabavka za izvođača radova za izgradnju još jednog kotlovskog postrojenja na... »

Prezentacija naoružanja i opreme vojske Srbije u ivanjičkoj gimnaziji (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
U dvorištu ivanjičke Gimnazije, Druga brigada kopnene vojske, organizovala je je taktičko tehnički zbor naoružanja opreme i sredstava ratne tehnike kojima jedinica raspolaže. Prezentacija naoružanja sprovodi se u sklopu obeležavanja 23. aprila, Dana vojske Srbije, a zainteresovani... »

©2018 Netmark d.o.o.