Regioni

Prvi festival vranjske pesme

RTS pre 13 sati
RTS: Prvi festival vranjske pesme
Pod nazivom "Oću da vi pojem vranjansko" počeo je prvi festival vranjske gradske pesme, koja je na listi nematerijalnog kulturnog blaga Srbije. Veče je bilo posvećeno Stani Avramović Karamingi. "Oću da vi pojem vranjansko, šta je meraklijsko bilo i kakve su žalne pesme bile, imalo je za... »

Kome smetaju saobraćajni znaci i zašto baš u reku?

Jugmedia pre 13 sati
Saobraćajni znaci postavljeni ispred mosta kod Hemijske škole u Leskovcu završili su u reci ispod samog mosta. Nije prvi put da Leskovčani koji prolaze preko ovog mosta zateknu ovakvu ružnu sliku. Nejasno je još uvek kome smeta postavljena vertikalna signalizacija, a još manje zašto je... »

Kim vozom krenuo za Vijetnam

IndeksOnline pre 14 sati
HANOJ – Severnokorejski lider Kim Džong Un krenuo je vozom u Hanoj gde bi trebalo da se drugi sastane sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. Blindirani voz krenuo je iz Pjongjanga oko 5.00 po lokalnom vremenu, a kako se navodi, voz će do vijetnamske prestonice putovati 48 sati, prenosi Tas... »

Vetar oborio banderu na dečje igralište, kablovi rasuti po terenu

Jugmedia pre 14 sati
Roditelji koji su jutros hteli da izvedu decu na igralište u naselju Obrada Lučića u Leskovcu, vratili su se svojim kućama jer su nasred igrališta zatekli banderu i strujne kablove razapete po celom terenu. Pretpostavlja se da je banderu u toku noći oborio vetar. Meštani ovog dela Leskovca... »

Mažić ide u Kinu da sudi

IndeksOnline pre 14 sati
PEKING – Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić angažovan je da deli pravdu na utakmicama nove sezone kineskog šampionata. Kineski mediji prenose da je pored Mažića, tamošnji Fudbalski savez angažovao i poznatog engleskog arbitra Marka Klatenburga. Mažić, prošle sezone delegiran... »

Intenzivirani radovi na rekonstrukciji Mašinsko-elektrotehničke škole i OŠ "Desanka Maksimović"

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Priboj - Nakon što su 17.jula prošle godine zvanično počeli radovi na potpunoj rekonstrukciji dve pribojske škole, Mašinsko-elektrotehničkoj i OŠ "Desanka Maksimović", isti su usled loših vremenskih prilika pauzirani, da bi tokom meseca februara bili intenzivirani, kako bi se sve završilo... »

Albanac pretio Bošnjaku

IndeksOnline pre 14 sati
Kosovska policija saopštila je, da je privela kosovskog Albanca koji je pretio jednom Bošnjaku. Nakon privođenja, odlukom tužioca, osumnjičeni je pušten, ali će protiv njega biti pokrenut redovan sudski postupak. Kosovska policija je slučaj, koji je registrovan juče, okarakterisala kao... »

Raspisan poziv za dodelu montažne kuće interno raseljenim sa KiM

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Prijepolje - Opština Prijepolje raspisala je javni poziv za dodelu jedne montažne kuće porodicama povratnika sa Kosova i Metohije, po osnovu Sporazuma o readmisiji, koje imaju prebivalište na teritoriji Prijepolja, a koja ne mogu na drugi način samostalno da reše stambeno pitanje. Pomoć se... »

Surdulica: Radnik protiv šampionske Zvezde

Jug press pre 16 sati
SURDULICA Surdulički Radnik, danas, u okviru 23. kola Super lige Srbije, dočekuje Crvenu Zvezdu, i to je, svakkako, fudbalski spektakl u ovom delu Srbije. Mnogobrojni ljubitelji svakako će danas pohrliti na Gradski stadion u Surdulici koji, inače, primi oko 3000 ljubitelja ovog sporta. Pripreme... »

Led na putu preko Zlatibora, vozači oprez!

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Zlatibor – Sneg koji od ranih jutarnjih sati pada na Zlatiboru nije napravio zastoj u saobraćaju, ali je neophodna velika obazrivost u vožnji, jer je trenutna temeratura 10 stepeni ispod nule, rekao je za agenciju RINA direktor Puteva Užice Leko Korićanac. “S obzirom da je temperatura... »

©2019 Netmark d.o.o.