Regioni

Obuka za početnike u biznisu

Pirotske vesti pre 3 sata
Ugovorna okružna privredna komora Pirot i Regionalna razvojna agencija Jug Vas pozivaju na besplatnu Obuku za početnike u poslovanju 25. i 26. februara 2020. godine koja će se održati u prostorijama Komore Pirot, ul. Dobrice Milutinovića, TC „Vezni… »

Neprijatni mirisi i dim guše Vrbašane, a kvalitet vazduha niko ne proverava

Večernje novosti pre 3 sata
Po emisiji sumpornih oksida, Vrbas odmah iza Pančeva i Kovačice. U VRBASU je vrlo loš kvalitet vazduha, ali o tome ne postoje noviji zvanični izveštaji, nego samo svedočenja građana. U Udruženju građana "Lokalna alternativa" smatraju da bi u… »

Bujanovački sud podigao ažurnost u radu

Vranje news pre 3 sata
Od 16.553 predmeta u Osnovnom sudu u Bujanovcu tokom 2019. godine rešeno je 12.688, a ukupni kvalitet rada na nivou suda iznosi 97,78 procenata. Poređenja radi, u 2018. je "u radu" bilo 13.446 predmeta, od kojih je rešeno 8.664. Na odluke suda u 2019… »

Kraljevo: Krivična prijava zbog šverca cigareta

Pressek pre 3 sata
Policija u Kraljevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv pedesetosmogodišnjeg muškarca iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Policijski… »

Brat s vukovima

Politika pre 3 sata
Nebojša Tadić, zaljubljenik u reku Gradac i šumu, pisac knjige „Vajati – lovačke priče”, lovac od malih nogu, ali u vuka nikad ne puca. Moj život ne počinje mojim rođenjem. Kad vam sagovornik odmah tako kaže, prvo šta pomislite je da baš… »

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26. februara

Naissus info pre 3 sata
Bioskopski program od 20. do 26. februara. Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26. februara: Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova: ČETVRTAK 20. FEBRUAR / PETAK 21. FEBRUAR / SUBOTA 22. FEBRUAR / NEDELJA 23. FEBRUAR… »

Grenel demantovao da je rekao da su SAD otvorene za razmenu teritorija između Srbije i Kosova

Jugmedia pre 4 sata
Specijalni izaslanik predsednika SAD Ričard Grenel demantovao je u sredu vest da su Sjedinjene Američke Države i dalje otvorene za razmenu teritorija između Srbije i Kosova. „Lažna vest. Nikada me niste zvali niti mi pisali da biste me ovo pitali… »

Unuk ustaničkog vojvode iz Takova brani boje Srbije: Levajac na Olimpijadi u Japanu

RINA pre 4 sata
Čačak – Reprezentacija Srbije u stonom tenisu nedavno je na senzacionalan način u Portugalu obezbedila učešće na ovogodišnjoj Olimpijadi u Tokiju, a kroz timske kvalifikacije izborena su i dva singla. Iako su sa bodovima bili tek na 32. mestu od… »

Čakaj: Tirana spremna za ukidanje granice sa Kosovom

IndeksOnline pre 4 sata
PRIŠTINA – Vršilac dužnosti ministra spoljnih i evropskih poslova Albanije Gent Čakaj, izjavio je danas u razgovoru sa predsednikom privremenih prištinski institucija, Hašimom Tačijem, da je Tirana spremna da, kako je kazao, “ukloni granicu sa… »

Sutra se otvara Međunarodni beogradski sajam turizma

IndeksOnline pre 4 sata
BEOGRAD – Međunarodni beogradski sajam turizma, 42. po redu, pod sloganom “Put pod noge”, počinje sutra, a na toj manifestaciji turističku ponudu predstaviće oko 900 izlagača iz više od 40 zemalja, sa popustima i do 50 odsto. Predsednik Srbije… »

Regioni, najnovije vesti »