Regioni

Hadži Ivan Redi: Dobrotvorni Svetosavski bal kao nasleđe budućim pokolenjima

Niške vesti pre 15 sati
Kada je pre šest godina organizovao Svetosavski bal, Hadži Ivan Redi, poznati niški arhitekta i čovek koji uvek vidi onu lepšu stranu Niša, želeo je da stvori nešto što će gradu, kao i ljudima u njemu, ostaviti u amanet. Sada, posle uspešnih balova dobročinstva koje je organizovao... »

Kragujevac dobija opštu bolnicu na Bubnju

iKragujevac pre 16 sati
Kragujevac bi trebalo ove godine da dobije opštu bolnicu, namenjenu isključivo pacijentima sa teritorije grada. Planirano je da ova zdravstvena ustanova bude na mestu Vojne bolnice u naselju Bubanj. Lokalna samouprava je još 2015. godine podnela inicijativu Vladi Republike Srbije za otvaranje... »

Nikola Đorđević prvi do Bogojavljenskog krsta! (FOTO)(VIDEO)

Niške vesti pre 16 sati
Ovogodišnji Vitez plivanja kao nagradu dobio je lovorov venac, zlatni lančić sa krstom i novčanu nagradu od 30.000 dinara. Ipak, najveća nagrada svima njima je što su danas učestvovali na jednoj ovakvoj manifestaciji. „Svi koji su danas došli ovde su pobednici. Nije cilj samo da se stigne... »

Sa samo deset prstiju, od šalterske prodaje do čuvene kafane

Niške vesti pre 16 sati
Mile Stojković godinama je sezonski radio u Hrvatskoj u ugostiteljstvu. Nakon odvajanja Srbije od te, tada Republike i ratnih sukoba 1991.godine vraća se u Niš. Saznaje da Tržnica izdaje deo placa na kome se sada nalazi kafana i ulazi u privatničke vode. Počinje sa malim objektom od oko 30... »

Spremite se za bogojavljenjsku trku: Uz ovu molitvu krenite po Časni krst i ne bojte se ničeg!

Press pre 18 sati
Širom Srbije danas će, na veliki hrišćanski praznik Bogoljavljenje, biti organizovana tradicionalna plivanja za časni krst. Ovu molitvu treba Neka vaskrsne Bog i neka se razveju neprijatelji Njegovi, i neka beže od Lica Njegova oni koji ga mrze. Neka iščeznu kao što iščezava dim, kao što... »

Udar na novčanik: Spremite se, ovaj proizvod poskupljuje!

iKragujevac pre 18 sati
Skok cena nafte uticao. Cena benzina i dizela zavisi od politike proizvođača koji imaju rafinerije, odnosno dobavljača koji trguju na veliko i koji kalkulišu cenama. Cene svih vrsta benzina i dizela u narednih 10 dana na svim pumpama u Srbiji porašće za dva dinara po litru, a razlog ovog... »

Uspešna turistička sezona u Dragačevu

InfoLIGA pre 19 sati
Turistički pokazatelji u protekloj godini u Dragačevu govore o veoma uspešnoj sezoni kako za Turističku organizaciju “ Dragačevo“ tako i za druge aktere u privredi. Najveći uticaj na razvoj rekreativnog turizma nesumljivo je imao Hotel “ Nordic“,realizujući značajan broj rekreativnih... »

Kraguječani, pripremite zalihe: Danas bez vode ostaju ove ulice!

iKragujevac pre 19 sati
Najava isključenja vode za danas. Stanovo, ul. Kraljevačkog bataljona – za groblje ( od 11:00 do 14:00 časova ), ulična linija Centar, ul. Branka Radičevića 5 ( od 11:00 do 14:00 časova ), ulična linija Sušica, Save Dimitrijevića 44 ( od 15:00 do 17:00 časova ), popravka hidranta... »

Borba VK „Nais“ za četvrto mesto i Nikolinin život

Niške vesti pre 20 sati
Ukoliko savladaju zagrepčane Nišlije bi mogle da dođu do četvrte pozicije na tabeli Regionalne A2 lige. To bi značilo ispunjavanje jednog cilja – plasman među četiri najbolje ekipe, ističe trener Nenad Vasilovski. „Protivnik je solidan, možemo da igramo sa njima, imamo svoje šanse. Ovo... »

CRVENI KRST: 140 godina humanosti u Nišu

Niške vesti pre 21 sat
Na Javnom času istorije predstavljene su najznačajnije ličnosti koje su, vodeći organizaciju Crvenog krsta Niš, kroz sve krizne situacije, ratne i posleratne periode, ublažavale njihove posledice. Istovremeno su prikazane i sve aktivnosti ove organizacije iz čijeg rada su nastale pojedine... »

©2018 Netmark d.o.o.