Regioni

Uprkos jakoj kiši, više stotina Čačana u šestoj protestnoj šetnji

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Čačak – Nekoliko stotina građana okupilo se na šestom protestnom skupu u Čačku, uprkos jakoj kiši koja je neprestano padala čitave večeri. Jedan od organizatora protesta, student FPN Radiša Ćeriman rekao je da ni kiša ni sneg ne mogu zaustaviti narodni bunt protiv bahate i, kako je... »

Predstavljena ponuda Zlatara na Beogradskom sajmu

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Predstavnici Turističke organizacije „Zlatar“ zajedno sa hotelijerima, proizvođačima zdrave hrane i domaćinima iz seoskih domaćinstava predstavili su svoju ponudu na 41. Međunarodnim sajmu turizma u Beogradu. Brošure i prospekti na kojima su upisane lepote i znamenitosti novovaroškog... »

Raspisani izbori za Savet mesne zajednice Belosavci

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Topola – Predsednik Skupštine opštine Topola Dragan Jovanović doneo je odluku o raspisivanju izbora za Savet mesne zajednice Belosavci. Izbori će se održati 3. marta u vremenu od 17:00 do 20:00 časova. Obavezuje se postojeći Savet Mesne zajednice Belosavci da komisiji za izbor Saveta mesnih... »

“Ja, vetar…” – prva zbirka pesama mladog pirotskog pesnika Nikole Blagojevića

Pirotske vesti pre 1 dan
Podelite Naš osamnaestogodišnji Piroćanac, Nikola Blagojević, izdao je svoju prvu zbirku pesama pod nazivom „Ja, vetar…”. Sastoji se od 57 pesama, a izdavač je Udruženje pisaca Poeta iz Beograda. Motive za svoje poetske ispovesti pronašao je u svakodnevnom životu, ali se bavi i... »

Šansa za pokretanje sopstvenog biznisa interno raseljenih

Jug press pre 6 sati
VRANJE ,,Ekonomsko osnaživanje za održivi povratak na Kosovo“, naziv je projekta koji je predstavljen u Vranju. Projekat finansira Evropska unija, a sprovodi ga organizacija CARE usaradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju i Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije. Partneri na... »

Torte “ Niš moj grad” i “Roda” osvojile prvu nagradu žirija Tortijade

Jug press pre 6 sati
NIŠ Pobednik 11. po redu Tortijade koja je danas održana u Domu vojske u Nišu su torte “Niš moj grad” i “Roda torta.”, koje izgledaju kao skulpture od čokolade, oraha, putera. margarina, šlaga. Sveopšti pobednik Tortijade je humanost, jer manfestacija ima humanitarni karakter a svi... »

Povratak u klupe, časovi i subotom

Top press pre 7 sati
Topola – Đaci se u ponedeljak vraćaju u školske klupe. Raspust je bio produžen zbog gripa još jednu sedmicu pa će đaci morati da nadohnade propuštenu nastavu. „Razmatramo kao opciju da đaci gradivo nadohnade tako što će subote biti radne. To još nije konačna odluka ali najkorektnije... »

Mostar: Zbog bure otežan prelazak Starog mosta na Neretvi

IndeksOnline pre 8 sati
MOSTAR – Snažan vetar koji je pogodio Hercegovinu jutros je napravio ogromnu štetu u Mostaru i prigradskim naseljima. Prelazak Starog mosta na Neretvi na zbog bure je gotovo nemoguć. Navodi se da su jaki udari vetra tokom noći i jutra u Mostaru izazvali rušenje stabala, kontejnera, reklamnih... »

Odbijena polovina zahteva za invalidsku penziju: Samo dvoje bolesno zbog posla

Top press pre 8 sati
Samo dva radnika su prošle godine zvanično imala dijagnozu profesionalnog oboljenja, a u istom periodu na nivou Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje podneto je 24.214 zahteva za ostvarivanje prava na invalidsku penziju, a broj pozitivno rešenih bio je 12.694. Upravo to su glavni razlozi... »

Šećer ima najnižu cenu u poslednjih sedam godina

Top press pre 10 sati
Gotovo neverovatno zvuči da je jedna životna namirnica u Srbiji za sedam godina pojeftinila čak 40 procenata. Cena šećera nikad nije bila niža u poslednjih sedam godina. Kilogram košta oko 60 dinara i spada među najjeftinije životne namirnice, a 2012. se ista količina morala platiti 100... »

©2019 Netmark d.o.o.