Regioni

Autobus skliznuo sa puta kod Zrenjanina

Večernje novosti pre 15 sati
Policiji u Zrenjaninu je tokom dana prijavljeno šest ovakvih nezgoda u kojima nije bilo povređenih. Na putu Zrenjanin-Lazarevo autobus na liniji Vršac - Novi Sad skliznuo je sa puta i ostao zaglavljen u snegu, a u incidentu nije bilo povređenih. Sve se, kako prenosi RTS, odigralo oko 16 časova.... »

Jagodina: Romima za Novu godinu i Božić po 3.000 dinara

Večernje novosti pre 16 sati
Porodice Roma Jagodine slabijeg imovnog stanja, danas su u Gradskom centru za socijalni rad primila po 3.000 dinara da proslave Novu godini i Božić. Porodice Roma Jagodine slabijeg imovnog stanja, danas su u Gradskom centru za socijalni rad primila po 3.000 dinara da proslave Novu godini i... »

Akademija i izložba fotografija – Stogodišnjica Velikog rata (VIDEO)

InfoLIGA pre 16 sati
Pred gotovo punom Plavom salom ivanjičkog Doma kulture, sinoć je održana Svečana Akademija povodom 100 godina pobede u Velikom ratu. O užasnom stradanju i patnji naroda, ali i epopeji srpske vojničke pobede koja je zadivila svet govorili su Veselin Đuretić, dopisni član Srpske akademije... »

Uskoro teatar i kraj Morave

Večernje novosti pre 18 sati
Čačak dogodine dobija gradsko pozorište za koje su već opredeljena budžetska sredstva. GRAD na Moravi konačno dobija svoje pozorište, a gradonačelnik Čačka Milun Todorović kaže da će u lokalnom budžetu za narednu godinu na ime njegovog funkcionisanja biti opredeljena tri miliona... »

Najveće šanse za srčani udar su na ovaj dan u decembru

iKragujevac pre 19 sati
Tokom prazničnih dana izloženost stresu je dodatno pojačana, a samim tim i rizik od infarkta. Šanse da doživite infarkt najveće su 25. decembra u 22 časa uveče, zbog stresa od poseta porodice i rođaka tokom praznika, rezultat je istraživanja. Istraživanje je obuhvatilo 283.014 slučajeva... »

Đaci kragujevačke osnovne škole osvojili prvo mesto na ''Rauhovom'' matematičkom kvizu

iKragujevac pre 19 sati
Na „Rauhovom” matematičkom kvizu, koji je organizovan u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin”, prvo mesto u konkurenciji učenika od prvog do četvrtog razreda osvojila je ekipa OŠ „Stanislav Sremčević” iz Kragujevca, dok je u konkurenciji učenika od petog do osmog razreda zlatna... »

Palić: Počeli radovi na izgradnji Akva parka i spa centra

Večernje novosti pre 19 sati
Danas je postavljen kamen temeljac za izgradnju Akva parka i spa centra na Paliću, koje finansiraju Pokrajinska i Republička vlada, zajedno sa Gradom Subotica. Danas je postavljen kamen temeljac za izgradnju Akva parka i spa centra na Paliću, koje finansiraju Pokrajinska i Republička vlada,... »

Humanitarna akcija studenata Ekonomskog fakulteta - 70 paketića za najugroženije porodice

iKragujevac pre 19 sati
Na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, Klub za računovodstvo i poslovne finansije „Aktiva“ organizovao je humanitarnu akciju „Studentsko srce 8“ sa ciljem da se za najugroženije porodice, uoči praznika, pripreme novogodišnji paketići. Ovom prilikom, 35 porodica dobilo je 70 paketića.... »

Kragujevačka profesorka govorila u Ujedinjenim nacijama

iKragujevac pre 22 sata
Da penzionerski život može da bude veoma bogat i ispunjen dokaz je Miroslava Matić (72), profesorka engleskog jezika iz Kragujevca, koja je nedavno u Ujedinjenim nacijama u Njujorku predstavljala ne samo Crveni krst Srbije i ovdašnje penzionere, već i stare iz celog sveta. Petogodišnja... »

Dnevni horoskop za 15. Decembar: Ovan zadovoljan poslovnom situacijom, Vaga ulazi u krizni period u ljubavi

iKragujevac pre 23 sata
Šta vam zvezde preeviđaju za danas saznajte u dnevnom horoskopu. OVAN POSAO: Bićete zadovoljni nakon razvoja situacije na poslovnom planu. Pred vama je period koji vam donosi poboljšanje finansija. LJUBAV: Sve ćete uraditi kako biste sa voljenom osobom mogli da ostvarite stabilnu ljubavnu... »

©2018 Netmark d.o.o.