Regioni

Srpska kraljevska omladina Kragujevca uredila Knežev arsenal

RTK pre 49 minuta
Srpska kraljevska omladina Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Kragujevcu organizovala je danas akciju uređenja Kneževog arsenala, pod nazivom “Monarhisti dobre komšije”. Akcija je deo predizborne kampanje ove političke organizacije. Pokret obnove… »

Bulatović: Znamo šta ćemo da radimo dan posle osvajanja vlasti

Jug press pre 49 minuta
LESKOVAC Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović je u Leskovcu na konferenciji za medije govorio o stanju u poljoprivredi u Srbiji, ocenivši ga izuzetno lošim i za to optužio ministra Nedimovića. „Mi smo pre nekih sedam meseci na… »

„Bazar autizma“ u Kragujevcu

RTK pre 37 minuta
Udruženje za pomoć osobama sa autizmom iz Kragujevca organizovao je na platou ispred Muzeja „21. oktobar“, humanitarni bazar koji je simbolično nazvan “Bazar autizma”. Ova humanitarna akcija održaće se i sutra na istom mestu od 10 do 16… »

Preminula još jedna osoba od korone u leskovačkoj bolnici

Jug press pre 37 minuta
LESKOVAC Još jedna opsoba je izgubila bitku sa virusom kovid 19 u leskovačkoj kovid boolnici, a bila je stara 84 godina. Dve osobe su prebačene u Kovid bolnicu Kruševac, a nakon 15 prijema i 12 otpusta broj pacijenata je 103. Na kiseoniku je njih 69… »

Ujedinjena seljačka stranka obeležila stranačku slavu Svetog Marka

Niške vesti pre 37 minuta
Ujedinjena seljačka stranka obeležila je danas svoju stranačku slavu Svetog Marka. Kolačar ove godine bio je Zoran Mitić iz Opštinskog odbora u Niškoj Banji, a kolač za sledeću godinu preuzeo je Igor Stevanović iz OO USS Knjaževac, inače drugi… »

Pedeset godina od smrti najmoćnijeg Crnotravca Titove Jugoslavije

Jugmedia pre 2 sata
Milentije Popović je umro 8. maja 1971. kao predsednik Savezne skupštine u SFRJ, što znači u da je političkoj hijerarhiji zauzimao drugo mesto, odmah iza maršala Tita. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana i posthumno odlikovan Ordenom junaka… »

Ministarka Anđelka Atanasković u poseti Prijepolju

PP media pre 2 sata
Prijepolje – Ministarka privrede Anđelka Atanasković, boravila je u subotu u radnoj poseti opštini Prijepolje. Nakon sastanka sa opštinskim rukovodstvom obišla je kompanije „Stileks“, „Ćatić company“ i „Star Jela“ i tom prilikom… »

Detalji jezive nesreće kod Užica, žena poginula na licu mesta

Užice oglasna tabla pre 1 sat
Prvi rezultati uviđaja posle saobraćajne nesreće koja se rano jutros dogodila na putu kroz Kremna kod Užica, a u kojoj je poginula 62-godišnja J. Đ. iz ovog sela, ukazuju da je udes izazvao šleper koji je prešao na levu kolovoznu traku i udario u… »

Sećanje na Darka, junaka sa Košara: U LJigu položeni venci i cveće na spomen-obeležja podignuta u čast hrabrog…

Večernje novosti pre 2 sata
Foto "LJig info" Počast hrabrom LJižaninu koji se nalazio u stroju 125. motorizovane brigade Vojske SRJ su odali predstavnici lokalne samouprave, njegovi saborci sa Košara, porodica i rodbina. Iako je tokom NATO bombardovanja bio ranjen u nogu i… »

Gigant odlazi na doboš: Ovog meseca biće ponuđena na prodaju imovina Kulske štofare, 11 godina od odlaska u stečaj

Večernje novosti pre 1 sat
Foto Z. Vorinski Nekadašnji gigant, sa više od 1.000 zaposlenih, nije privatizovan, nego je ostao u državnom vlasništvu, jer su u postupku restitucije pravo na sadašnju štofaru polagali naslednici nemačkih porodica Huf i Brandeker, sa udelom… »

Regioni, najnovije vesti »