Regioni

Bulatović: Niš je stao na noge

Politika pre 4 sata
NIŠ - Kada krajem septembra fabrike Kamtobel i IMI-ja otvore svoja vrata i pokrenu proizvodne trake, to će značiti da je Niš u poslednje dve godine dobio šest fabrika u kojima na posao može da računa 7.000 Nišlija. „Niš je stao na noge”, sa zadovoljstvom konstatuje gradonačelnik Darko... »

Dva nezaboravna dana na Zlatiboru uz „Ulične svirače“

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Čajetina - Program zlatiborskog kulturnog leta nastavljen je 17. i nastavlja se danas 18. avgusta nastupima „Uličnih svirača“. To je radno i kodno ime projekta koji na Zlatiboru realizuje Turistička organizacija Zlatibor i „Mun produkcija”, a objedinjuje akrobate, dečije animatore,... »

Vaterpolisti Radničkog u Triglav regionalnoj A2 ligi

RT Kragujevac pre 5 sati
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca predstojeće sezone će i zvanično igrati Triglav regionalnu A2 ligu, odlučeno je na sastanku Upravnog odbora ovog takmičenja, u Splitu. Pored Kragujevčana, novajlije u takmičenju su i Koper iz istoimenog slovenačkog grada i Galeb iz hrvatske Makarske. U... »

Kragujevčani u badminton reprezentaciji Srbije

RT Kragujevac pre 5 sati
Članovi Badminton kluba “Rejvens KG”, Aleksandar Jovičić, Jana Nedeljković i Minja Milovanović deo su reprezentacije Srbije koja će braniti boje naše zemlje na Balkanskom prvenstvu u badminton za igrače uzrasta do 17 godina, koje se održava do 19. avgusta u Novom Sadu. Aleksandar... »

Kreativna FRKA u Kragujevcu do 21. avgusta

RT Kragujevac pre 5 sati
Jedno od mesta u gradu na kojem ovog leta vlada stvaralačka atmosfera je Knjaževsko-srpski teatar u kome se održava Filmska radionica. Teorijska i praktična znanja iz oblasti filmske umetnosti stiče 40-ak polaznika. Organizator radionice je Agencija „Re Kreativno“. Filmska radionica koja je... »

Sudar više vozila u samom centru Čačka

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Čačak - Tokom noći u centru Čačku se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo nekoliko vozila, prenosi Media portal. Sve se dogodilo oko 01:30 sati ispred restorana „Proleće“. Od siline udara vozila su završila na obe strane trotoara, dok je jedno vozilo ostalo poprečeno na... »

Drugi upisni rok na Univerzitetu u Kragujevcu od 3. septembra

RT Kragujevac pre 6 sati
Na 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, nakon prvog upisnog roka, ostala su 1.373 slobodna mesta, od kojih je 411 budžetskih, a 962 samofinansirajuća. Najveći broj slobodnih mesta za budžetske studente, nakon prvog upisnog roka, ima na Fakultetu inženjerskih nauka, Agronomskom fakultetu u... »

„Licidersko srce“ na Zlatiboru okupilo decu iz sedam zemalja sveta

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Čajetina - Jubilarni, deseti po redu Međunarodni festival dečijeg folklora „Licidersko srce“ i ove godine održan je na Zlatiboru. Nakon svečanog otvaranja koje bilo upriličeno 15. avgusta u Užicu, samo dan kasnije vesela povorka dece iz celog sveta stigla je i na Kraljev trg, saopšteno... »

Košenje ševara i završetak građevinskih radova u koritu Nišave

Pirotske vesti pre 6 sati
U saradnji Gradske uprave i Hidroelektrane Pirot, ovog vikenda radi se na čišćenju ševara u koritu reke Nišave. Radovi na postavljanju pragova u koritu reke biće završeni do kraja septembra, a degradirani deo Keja od Velikog mosta do Mosta ljubavi biće vraćen u prvobitno stanje, rekao je... »

Nikola Pešaković u Temišvaru

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Čačak - Dosadašnji član Borca iz Čačka Nikola Pešaković je odlučio da će karijeru nastaviti u rumunskom prvoligašu Temišvaru. a ugovor je potpisan na godinu dana. Pešaković je u minuloj sezoni bio jedan od najstandardnijih igrača Borca. U ABA 2 ligi je prosečno beležio 11.4 poena,... »

©2018 Netmark d.o.o.