Regioni

BIRAJ STRANU!

Jugmedia pre 6 sati
Dve reči u naslovu suština je razgovora s mojim prijateljem koji ovih dana protestuje u Leskovcu protiv režima Aleksandra Vučića. Moraćeš, kaže, da se opredeliš – mi ili oni, da zauzmeš stranu. I još reče da se sada „hvata zalet za budućnost“. Svi moji aduti o nezavisnom,... »

Protest u Beču

IndeksOnline pre 7 sati
BEČ) – U Beču je danas popodne, u organizaciji grupe srpskih građana koja živi u austrijskoj prestonici i austrijskih državljana, održan protest “1 od 5 miliona”, u znak podrške građanima koji protestuju u Srbiji. Skup je održan ispred zgrade predstavništva Evropske unije, kojoj će,... »

Fajns: Slobodu treba naći u sebi nezavisno od sistema

IndeksOnline pre 7 sati
BEOGRAD – Slavni britanski glumac Rejf Fajns, čiji se film “Bela vrana”, delom sniman u Beogradu, prikazuje u Glavnom takmičarskom programu Festa, izjavio je danas da voli kada mu reditelj dozvoli da se igra i da mu je teško kada kao reditelj treba sebe u tome da ograniči, te da je stalno... »

Privredna komora Pirot: Obuke za šivače, konobare, usavršavanja za stočare

Pirotske vesti pre 7 sati
Podelite Ugovorna okružna komora Pirot u narednom periodu realizovaće veliki broj obuka i prekvalifikacija kako bi se poboljšala kvalifikaciona struktura nezaposlenih, ali i obavila prekvalifikacija za zanimanja za kojima je velika potražnja na lokalnom tržištu, tačnije među poslodavcima u... »

Dža ili Bu u Pirotu u Studiju Fuzz

Pirotske vesti pre 8 sati
Podelite U pirotskom Studiju FUZZ se u narednom periodu sprema niz dogadjaja za ljubitelje punk-rocka i tvrdjeg gitarskog zvuka. Od svih tih događaja se izdvaja koncert kultnog beogradskog punk/rock benda Dža ili Bu. Evo i linka događaja na fejsbuku. Dža ili Bu je bend koji je već dobro poznat... »

Sajam turizma: Svečana primopredaja partnerstva

IndeksOnline pre 8 sati
BEOGRAD – Danas je između Bugarske i Egipta obavljena primopredaja partnerstva na 41. međunarodnom sajmu turizima, i tom prilikom je šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio da Srbija pridaje izuzetan značaj odnosima sa te dve zemlje. “Ove godine naša zemlja partner je Bugarska, a... »

Joksimović (SNS): Razgovorom u stranci do odluke o izborima, opozicija izgubila samokontrolu

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da će se razgovorom u SNS, uz vaganje svih argumenata za i protiv, doneti odluka o tome da li će biti održani vanredni parlamentarni izbori. Ona je za televiziju Pink rekla da se... »

Organska hrana – hit u svetu i naša razvojna šansa

Politika pre 10 sati
Užice – Puna utisaka vratila se grupa poljoprivrednika užičkog, čačanskog i požeškog kraja sa 29. Međunarodnog sajma organske hrane „Biofah” u nemačkom gradu Nirnbergu, najvećeg takvog u svetu, održanog minulog vikenda. Putovalo je 26 domaćina koji proizvode organsku hranu, a to... »

U Prijepolju otvorena kancelarija BNV-a: Nikada nećemo stati

IndeksOnline pre 10 sati
PRIJEPOLJE – Nama Bošnjacima je trokut Beograd, Sarajevo, Ankara, božje davanje. U njemu treba da se borimo i izborimo sva prava moja nam pripadaju po Ustavu i zakonima Srbije, rekao je predsednik BNV, Esad Džudžo. „Preko Područnog ureda BNV u Prijepolju, svi Bošnjaci će moći da... »

Lazarević i Seferi u ponedeljak u EU info centru

IndeksOnline pre 10 sati
Događaj pod nazivom “Inspirativni razgovori”, biće organizovan u ponedeljak, 25. februara 2019. godine u 13h, u kojem će učestvovati urednica portala KoSSev Tatjana Lazarević i Idro Seferi, novinar televizije Klan. Kako navodi organizator, cilj događaja ovog tipa je da okupi uspešne... »

©2019 Netmark d.o.o.