Regioni

Nezaboravna žurka za Dan zaljubljenih u hotelu "Morava"

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Čačak - Za sve one koji žele da obeleže Dan zaljubljenih 14. februara, UTP “Morava” pripremila je nezaboravni program. Prema rečima marketing menadžera ovog preduzeća Maristele Belić u hotelu Morava za sve zaljubljene nastupiće Ilda Šaulić, Leksington bend i di džej Filgud.... »

Gradonačelnik posetio preduzeće "Atenik komerc"

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, posetio je preduzeće " Atenik komerc" i u društvu vlasnika ove kompanije Rodoljuba Popovića, obišao sve tri lokacije ovog preduzeća, dve u Čačku i jednu u Aleksinc, saopšteno je na sajtu grada. Predstavnici ove uspešne kompanije, tom... »

Ruža iz Pepelja neumorna pletilja

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Bajina Bašta - Svakog petka na bajinobaštanskoj pijaci Ruža Blagojević (66) iz Pepelja prodaje svoje pletene proizvode od vune. Tako je to već 30 godina. Mušterijama nudi vunene čarape, pape, rukavice, prsluke i džempere. ,,Pletenje sam naučila još kad sam bula devojčica. Pre udaje a i... »

Danas trka za Bogojavljenski krst na Moravi

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Čačak - Danas na Bogojavljenje 14. put za redom Čačani će plivati za časni krst na Zapadnoj Moravi. Direktor Sportskog centra ,,Mladost" Miloš Stevanić ističe da je sve spremno i da će se 115 plivača od kojih su tri dame nadmetati u 10:00 časova za Bogojavljenski krst na Gradskoj plaži.... »

Direktorka Naučno-tehnološkog parka posetila Čačak

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Čačak – Direktorka Naučno-tehnološkog parka Beograd Gordana Danilović Grković posetila je NTP u Čačku i sa mladim privrednicima, budućim stanarima ove ustanove kao i saradnicima iz gradske uprave i predstavnicima osnivača i zaposlenima održala prvi radni sastanak. Gospođa Grković je... »

Parastos vojvodi Bojoviću

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Nova Varoš - U Crkvi Svete Trojice u Novoj Varoši danas u 12,30 časova služiće se parastos vojvodi Petru Bojoviću, povodom 73. godišnjice smrti. Parastos u znak sećanja na slavnog zemljaka organizuje Udruženje potomaka ratnika 1912 -1920. godine u Novoj Varoši, koje nosi vojvodino ime.... »

Učenik i učitelj objavili knjigu o Svetom Savi

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Čačak - Osnovna škola „Milica Pavlović” iz Čačka iznedrila je mnoštvo uspešnih ličnosti tokom osamdeset godina rada, i tom zbiru pripadaju Maja Koraksić i Goran Marković, prenosi Politika u štampanom izdanju. Nekad učitelji u ovoj kući znanja, pre dve decenije napisali su radne... »

Napao čuvare na suđenju

OK radio pre 21 sat
Proces protiv Gorana Živkovića za ubistvo supruge Jasmine u Nišu. Napao zatvorske čuvare i ušao u verbalni duel sa roditeljima ubijene supruge. Napad na zatvorske čuvare, ali i verbalni duel između optuženog za teško ubistvo Gorana Živkovića (54) iz sela Medoševac kraj Niša i roditelja... »

Ponovo radi Gradsko skijalište

Pirotske vesti pre 1 dan
Najnovije padavine snega omogućile su nastavak rada Gradskog skijališta koje će sutra od 14 sati ponovo raditi. Za vikend će skijalište raditi standardno – od 10 do 20 sati, javljaju iz Sportskog centra Pirot.... »

Vitez Bogojavljanja Nikola Djordjević

Jug press pre 10 sati
NIŠ Dvadesetčetvorogodišnji Nikola Đorđević, student Elektronskog fakulteta u Nišu, vitez je ovogodišnjeg Bogajavljenskog plivanja koje je dvanaesti put održano u organizaciji Gradske opštine Medijana. Nikola je plivao po drugi put za Časni krst. Motiv za učešće, kaže, želja je kaže... »

©2018 Netmark d.o.o.