Regioni

Obrušila se planinarska staza kod Zubinog Potoka, dvoje povređeno

Politika pre 11 sati
ZUBIN POTOK - Tokom otvaranja nove planinarske trase Via Ferata Berim (Čelični put – staza po stenama u koje su uklesane čelične merdevine koje služe za penjanje), nadomak Zubinog Potoka, došlo je do obrušavanja kamenja, a povređene su dve osobe, prenosi „Radio Kontakt plus”. Navodi se... »

Grad Niš dobija novi Statut

Jugmedia pre 13 sati
Veće grada Niša i Skupština grada pokrenuli su proceduru izmene Statuta grada, što će, kako je rečeno na poslednjem skupštinskom zasedanju doprineti osavremenjivanju gradske uprave i njen efikansiji rad. Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u niškom parlamentu Zoran Perišić rekao... »

Akcijom udruženja Čika Jaza prikupljeno 35 jedinica krvi

RT Kragujevac pre 23 sata
Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Čika Jaza, povodom oktobarskih svečanosti i ove godine organizovalo je u Kliničkom centru veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi. U saradnji sa Službom za transfuziju krvi prikupljeno je 35 jedinica dragocene tečnosti, a akciju je podržalo oko 30... »

Uhapšen Ramiz Župić (SDP) zbog napada na novinara tokom skupštinskog zasijedanja

Sandžak press pre 3 sata
Prema nezvaničnim informacijama iz policijske stanice, Ramiz Župić, radnik Socijalne službe u Novom Pazaru i aktivista Ljajićeve SDP je brzom intervencijom Policije Novi Pazar i tužilaštva priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati za više krivilčnih djela zbog napada na... »

Pogledajte šta je izazvalo gnijev građana na trećem pokušaju zasijedanja skupštine (Video)

Sandžak press pre 4 sata
Koalicija SDP-SDA putem medija širi neistine da su odbornici SPP-a zajedno sa mještanima diskriminiranih ulica u Novom Pazaru izazvali nasilje. Ekskluzivno objavljujemo snimak na kojem se vidi da je šef obezbjeđenja gradske uprave zaključao vrata i nije dozvolio odbornicima opozicije da... »

Informer: Za lažno bolovanje sledi otkaz

IndeksOnline pre 14 sati
BEOGRAD – Poslodavci u Srbiji uskoro će, najverovartnije od januara sledeće godine, moći da daju otlaz zaposlenima koji otvaraju lažna bolovanja, predviđaju najnovije izmene Zakona o radu. Kako navodi list Informer, ove odredbe se donose zbog procene da je u Srbiji, od 280.000 bolovanja,... »

Pirotski kačkavalj na Balkanskom festivalu sira

Pirotske vesti pre 8 sati
Ovog vikenda učenici i nastavnici Mlekarske škole sa domom učenika „Dr Obren Pejić“ imali su priliku da budu akteri dva velika događaja u Beogradu i Novom Sadu. U Beogradu je održan VIII po redu Balkan Cheese Fest, gde su učenici obrazovnog profila prerađivač mleka imali priliku da se... »

Italijani već 19 godina pomažu deci Zastavinih radnika

iKragujevac pre 11 sati
Predstavnici italijanskih asocijacija „Ne bombe nego bombone“ i „Zastava Torino“ uručili su u subotu novčanu pomoć deci Zastavinih radnika, članova Samostanog sindikata. Donaciju u iznosu od 3 miliona dinara dobilo je stopedesetoro dece. Humanitarne asocijacije iz Italije već 19 godina... »

Ministar Šarčević otvorio seminar na Goču - učesnici i kragujevački osnovci

iKragujevac pre 12 sati
Na seminaru, koji je juče otvorio ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, učestvuje 40 učenika sedmog i osmog razreda osnovnih škola u Kruševcu, Jagodini, Kragujevcu i Čačku, koji su talentovani za matematiku i fiziku i pokazuju posebno interesovanje za... »

Podizanje svesti o bezbednosti i samostalnost slepih i slabovidih

RTS pre 8 sati
RTS: Podizanje svesti o bezbednosti i samostalnost slepih i slabovidih
Dan belog štapa - 15. oktobar obeležava se više od pola veka širom sveta kao dan za podizanje svesti javnosti o bezbednosti i samostalnosti slepih i slabovidih osoba. Procenjuje se da u Srbiji živi oko 12 hiljada ljudi koji imaju problema sa vidom i koji zbog toga u svakodnevnom životu nailaze... »

©2018 Netmark d.o.o.