Regioni

Novi investitor stiže u Priboj, posao za 400 radnika

Večernje novosti pre 2 sata
Premijerka Ana Brnabić obišla Slobodnu zonu gde se upoznala sa radom turske kompanije „Flex Academy“ i preduzeća „InmoldPlast“. PRIBOJ - Premijerka Vlade Srbije Srbije, Ana Brnabić, posetila je u sredu Priboj i tom prilikom, u pratnji prvog… »

Troje gosta u tuči na svadbi u Sat Mali u Leskovcu dobili potres mozga

Jugmedia pre 6 sati
U tuči koja se dogodila 16. februara u večernjim satima u Sutjeskoj ulici u Sat Mahali u Leskovcu povređeno je, po jednim izvorima troje, po drugim dvojica, od kojih je jedan prošao sa teškim telesnim povredama i upućen je na dalje lečenje na… »

Kruševac: Mladić pretio da će skočiti sa železničkog stuba

Pressek pre 7 sati
Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice i policije u Kruševcu uspelu da spasu muškarca (29) od samoubilačkih namera sa železničkog stuba, pišu Večernje novosti. Drama je trajala nešto manje od sat vremena. Ceo događaj odigrao se u Ulici… »

Ministarstvo će preporučiti Nikoliću da izvršava zakonske obaveze

Ritam grada Kg pre 1 sat
Državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović razgovarao je sa direktorkom “Kragujevačkih novina” Gordanom Božić o situaciji u tom nedeljniku, koji je pred gašenjem, i najavio da će gradonačelniku Kragujevca… »

Dr. Zukorlić o zloupotrebi Katastra – Imovina Islamske zajednice uknjižena na paravjersku tvorevinu

Sandžak press pre 3 sata
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, narodni poslanik dr. Muamer Zukorlić govoreći o Prijedlogu zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova ukazao na probleme vezane za ovaj Zakon a sa kojima se susreću na terenu. Istakao na… »

Palmer: Idealno bi bilo uzajamno priznanje Srbije i Kosova

Sandžak haber pre 6 sati
Specijalni predstavnik SAD za Zapadni Balkan Matthew Palmer izjavio je da je na Beogradu i Prištini da uspostave parametre za dijalog, navodeći da bi “uzajamno priznanje” bio idealan ishod pregovaračkog procesa. – Na stranama je da odrede… »

Surduličani doveli Indonežanina sa pola miliona pratilaca na Instagramu!

Mondo pre 10 sati
Mladi napadač novi je fudbaler Radnika i prvi iz svoje zemlje u Superligi Srbije. Mladi napadač novi je fudbaler Radnika i prvi iz svoje zemlje u Superligi Srbije. Možda već od predstojećeg vikenda, ali svakako uskoro, srpski fudbal dobiće prvog… »

Porotnika nedostaje i u Leskovcu, Vranju, Prokuplju

Jugmedia pre 6 sati
Višim sudovima u Vranju, Jagodini, Leskovcu, Negotinu, Novom Pazaru, Pančevu, Prokuplju, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Čačku i Šapcu nedostaje ukupno 62 porotnika, a u četiri privredna suda devet. U 25 osnovnih sudova ostalo je nepopunjeno… »

Tursitički radnici iz Prijepolja i Nove Varoši spremni za Sajam turizma u Beogradu

PP media pre 10 sati
Prijepolje/Nova Varoš – Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma održaće se najveći i najznačajniji turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope, sajam sa dugom tradicijom… »

Da li ste se pitali zašto kesica čipsa nikada nije puna do kraja? Postoji dobar razlog za to

iKragujevac pre 33 minuta
Ako volite da kupujete čips, bez obzira na to o kojem se brendu radi, onda znate da će ona biti puna do pola, što je prilično razočaravajuće. Međutim, malo ko zna da za to postoji dobar razlog. U prerađivačkoj industriji prazan prostor oko… »

Regioni, najnovije vesti »