Regioni

Rukometašice „Radničkog 1964“ dobile novo pojačanje

RT Kragujevac pre 11 sati
Ekipa Radničkog 1964 je ove sezone, posebno u prolećnom delu imala dosta problema sa pokrivenošću pozicije pivota, tako da je primarni zadatak skauta kluba bio angažovanje adekvatnih pojačanja na tom zahtevnom mestu. Prvo od dva najavljena u nizu je 20-ogodišnja Marija Todorović, dosadašnja... »

Nevreme napravilo haos u lozničkim selima: Grad u roku od 20 minuta pokosio sve! Uništeni usevi, voćnjaci...

Kurir pre 22 sata
LOZNICA - Jako nevreme uz grad, koje je pogodilo loznička sela Jelav, Stražu i Donji Dobrić uništilo je gotovo sve useve, povrtnjake i voćnjake. Prema rečima meštana, nevreme koje se dogodilo u nedelju popodne trajalo je oko dvadesetak minuta, ali meštani kažu da je grad kakav ne pamte,... »

Premijera dokumentarca o Žarku Zrenjaninu

Ritam grada Kg pre 20 sati
Sutra od 19 časova, u Kutiji šibica SKC-a, održaće se projekcija dokumentarnog filma „Grad heroja“, o narodnom heroju Žarku Zrenjaninu. Producent filma je Radnički video klub zrenjaninskog socijalnog foruma, a autori su Branislav Markuš i Robert Fai. Posle projekcije biće organizovan... »

Posle velike borbe i nefudbalskih uslova u Novom Pazaru kadeti Slobode postali šampioni Zapadne Srbije (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 22 sata
Kadeti Slobode uspeli su da se plasiraju u elitnu Kadetsku ligu Srbije, iako su u jučerašnjem revanšu finala baraža na teritoriji Fudbalskog saveza regiona zapadna Srbija izgubili od AS-a iz Novog Pazara sa 2:1 ( u Užicu pobedili 2:0 ) ukupan skor 3:2 za Užičane. Novopazarci poveli su golom... »

Uprkos mnogobrojnim problemima takmičari KBS „Naisus“ do odličja u Sofiji

Niške vesti pre 17 sati
Sportska hala „Asiks arena“ u prestonici Bugarske ugostila je preko 450 takmičara iz 30 klubova (Bugarske, Kipra, Grčke, Moldavije, Makedonije i Srbije). U okviru pomenutog broja, našli su se i takmičari „KBS Naisus“-a, ali ovog puta u okviru drugih timova – Tima Beograd i TK Kondor... »

Zoran Radovanović: Radije bi svaki dan gledao slike na magnetu, nego da raspravljam da li je neko zakasnio na posao

Niške vesti pre 18 sati
„To je kruna mog dugogodišnjeg rada kako profesionalnog, tako i političkog. Od 90-tih godina kada sam počeo da se bavim javnim životom, uz medicinu koja je i dalje moja najveća ljubav, ono što smatram svojim uspehom je izgradnja novog Kliničkog centra“, rekao je Radovanović. Radovanović... »

Maja Gojković nije htela da potpiše putni nalog Mehu Omeroviću! Očekuje se OSTAVKA

IndeksOnline pre 20 sati
BEOGRAD – Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, odbila je da potpiše putni nalog Mehu Omeroviću, poslaniku SDPS-a, zbog čega nije mogao da otputuje u inostranstvo sa parlamentarnom delegacijom, a sve zbog slučaja krađe na franfkurtskom aerodromu. Omerović je imao ugovoren put u... »

RAT „DIPLOMATSKIM“ IZJAVAMA: Ako dođe do podele Kosova jug Srbije pripada Albancima?

Jugmedia pre 11 sati
Zamenik predsednika vladajuće Demokratske partije Kosova Redžep Hoti izjavio je danas da podela Kosova nije na dnevnom redu, ali i kada bi bila, podrazumevala bi da Kosovo uzme Sandžak i deo juga Srbije. Zato, kaže, ova opcija nije moguća i vlasti u Prištini su je do sada više puta odbacili... »

Poniženi malinari: Umesto crvenog zlata, samo propast

OK radio pre 21 sat
Vranje - Nakon povlačenja „Nektara“ iz otkupa maline, i to bez objašnjenja, manji hladnjačari u Pčinjkom okrugu nisu u mogućnosti zbog svojih kapaciteta ili pak ne žele da uzimaju ovo voće, dok pojedini od njih koriste situaciju da obaraju cenu čak i na 60 dinara za kilogram. Proizvodnja... »

Migranti iz BiH žele ući u Hrvatsku! Na granici sve više policije

IndeksOnline pre 12 sati
Danas je između sto i dvesta migranata iz Velike Kladuše krenulo prema granici s Hrvatskom. Policija Bosne i Hercegovine ih je zaustavila na oko 200 metara od granice. Na graničnom prelazu je sve viši broj policijskih službenika i obe države. HRVATSKI DEO POGRANIČNE ZONE NADLEĆE HELIKOPTER.... »

©2018 Netmark d.o.o.