Regioni

Prolećno uređenje Vlakče

RT Kragujevac pre 2 sata
Zavičajno udruženje „Mihajlo Petrović“ u saradnji sa savetom Mesne zajednice Vlakča i ove godine organizovalo je veliku ekološku akciju pod nazivom „Prolećno uređenje sela“. Članovi udruženja, meštani i deca iz osnovne škole obišli su sve putne pravce u selu kako bi pokupili... »

Deljenjem platnenih torbi, SNS obeležila Dan planete Zemlje

Jugmedia pre 3 sata
Platnene torbe su daleko bolja opcija od plastičnih kesa, koje se u Srbiji masovno koriste, a koje ne mogu da se razgrade više stotina godina, ocenila je danas Jelena Đorđević, predsednica Saveta za ekologiju Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Leskovac, čiji su članovi deljenjem... »

Korak bliže opstanku

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Gornji Milanovac – Fudbaleri Metalac Kolorada su u okviru 21. kola Druge futsal lige Srbije pred svojim navijačima savladali Put Inženjering iz Niša, rezultatom 7:3. “Cirkuzanti” su zabeležili očekivanu pobedu protiv tima koji je već izgubio drugoligaški status ali nisu oduševili.... »

Konkurs za Međunarodno bijenale umetnosti

RT Kragujevac pre 3 sata
Konkurs za prvo Međunarodno bijenale umetnosti „Art i Ja“ koje organizuje Spomen park „Kragujevački oktobar“ otvoren je i trajaće do 21. maja. Umetnici imaju slobodu u izboru teme i tehnike, a mogu prijaviti najviše dva rada isključivo na papiru ili od papira, maksimalne dimenzije do 2... »

Uskoro otvaranje Regionalnog centra za demenciju

RT Kragujevac pre 4 sata
Kancelarija za javna ulaganja Vlade Republike Srbije izdvojila je 27 miliona dinara za renoviranje stare ambulante u Ravnom Gaju. Na tom mestu će ubuduće raditi prvi regionalni centar za demenciju i Alchajmerovu bolest u kome će biti smešteno 40 pacijenata. O njima će voditi brigu četrdesetoro... »

Poraz fudbalera Poleta u sudijskoj nadoknadi

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Ljubić – Fudbaleri Poleta su u utakmici 24. kola Srpske lige Zapad na svom terenu poraženi od ekipe Prova, minimalnim rezultatom 0:1. U više borbenoj nego lepoj utakmici gosti su do trijumfa stigli u prvom minutu sudijske nadoknade. Posle jedne duge lopte iz zadnje linije ekipe Prova usledila... »

Čačanke šampionke Balkana

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Targovište/ Rumunija – Kata tim reprezentacije Srbije u sastavu Marija Paunović (KK Nemanja), Ana Brajović i Aleksandra Ilić (KK Čačak) postao je šampion Balkana na prvenstvu ujedinjenog karatea u Rumuniji. Čačanke su bile dominantne i još jednom pokazale da spadaju u vrh Evropskog i... »

Održana Promocija romana „Propovednika“ u klubu galerija „Polet“ u Beogradu

Jug press pre 7 sati
LESKOVAC-BEOGRAD-SARAJEVO Nakon predstavljanja u Sarajevu, roman „Propovednik“ autora Bratislava Stamenkovića iz Leskovca, a u izdanju izdavačke kuće Nova Poetika, prošle nedlje predstavljen je i u prepunom beogradskom klubu galerija „Polet“,. O romanu su govorili profesor dr Ratko... »

Dečja radionica „Hajde da proslavimo zajedno“

RT Kragujevac pre 9 sati
Predškolska ustanova „Nada Naumović“ već sedam decenija brine o najmlađim Kragujevčanima. Ova vaspitno-obrazovna ustanova, 70. godišnjicu postojanja obeležava nizom manifestacija, koje će biti organizovane do 27.aprila. Pored izložbe fotografija, predstava i svečane akademije, deo... »

Mole državu da uzme Ponikve: "Nemamo ni ljudi ni para"

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Užice - Grad Užice uputio je apel Vladi Srbije da preuzme upravljanje i vlasništvo nad aerodromom Ponikve od grada. Kako je rečeno, taj aerodrom nema ni kadrovske ni finansijske mogućnosti da ga stavi u punu funkciju. Po rečima gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića potrebni su milioni... »

©2018 Netmark d.o.o.