Regioni

Iz godine u godinu sve više Kragujevčana traži i prima socijalnu pomoć

Top press pre 11 sati
U Kragujevcu je prošle godine pravo na novčanu socijalnu pomoć koju dodeljuje Grad ostvarilo više od 3.800 porodica, u okviru kojih je bilo 9102 lica. U poređenju sa 2017. godinom, broj porodica koje koriste socijalnu pomoć veći je za 60, a u odnosu na 2016. godinu, za 266 Osnovni kriterijum... »

Promovisana 104 doktora nauka

Ritam grada Kg pre 16 sati
Na promociji doktora nauka, održanoj juče, u amfiteatru Pravnog fakulteta, rektor Univerziteta u Кragujevcu, prof. dr Nenad Filipović, svečano je promovisao 104 doktora nauka koji su, u periodu od maja 2017. do maja 2018. godine, odbranili doktorsku disertaciju na fakultetima Univerziteta u... »

Ponovo protesti u Vlasotincu, Pirotu i Prokuplju, prvi u Lebanu

Južne vesti pre 6 sati
Vlasotinčani će se i ove subote, 23. februara u 18 sati okupiti ispred opštinske zgrade kako bi iskazali nezadovoljstvo stanjem u državi i na lokalu, ali i ponovili zahteve koji do sada nisu ispunjeni. Demonstranti će na ulice izaći i u Pirotu i Prokuplju, a prvi put će se protestima... »

Protest u Beogradu,nova maršruta i lokalni odbornici

IndeksOnline pre 4 sata
BEOGRAD – U Beogradu je i večeras održan protest, na kojem su građani ponovo pozivani da potpišu dokument dela opozicije okupljen oko Saveza za Srbiju, “sporazum s narodom”. Nakon okupljanja kod Filozofskog fakulteta, protestna kolona išla je izmenjenom maršrutom, Uzun Mirkovom,... »

UMALO TRAGEDIJA Mladić (18) ranjen tokom igre sa pištoljem

Jugmedia pre 8 sati
Mladić star 18 godina ranjen je danas oko 16.35 časova hicem iz pištolja u stomak u stanu zgrade u ulici Stanoje Bunoševca u Nišu. Do ranjavanja je došlo u toku igre pištoljem ranjenog mladića sa jednim njegovim drugom. Kako saznaje Blic, mladići su naizmenično repetirali pištolj kada je... »

Opljačkana porodica Vulićević u Vidanju kod Kline

Večernje novosti pre 14 sati
Još jedna pljačka Srba u metohjskim sredinama na KiM. Vulićevićima ukradeni junica, dva teleta i automobil. U noći između petka i subote porodici Milije Vulićevića (69) u selu Vidanje kod Kline ukradeni su steona junica, dva teleta i automobil, koji je jutros pronađen nekoliko kilometara od... »

Drama na Kosovu: Jak vetar napravio štetu u Prištini i okolini, izazvao požar u kući

Večernje novosti pre 15 sati
Prema podacima Centra za hitne slučajeve, u selu Surkiš došlo je do pucanja električnih provodnika. Jak vetar koji je u toku noći počeo da duva napravio je dosta štete u Prištini i okolini. Prema podacima Centra za hitne slučajeve, u selu Surkiš došlo je do pucanja električnih... »

Lavina se obrušila u Tirolu, više zatrpanih

RTS pre 8 sati
RTS: Lavina se obrušila u Tirolu, više zatrpanih
Lavina zatrpala više ljudi u Amervaldu na teritoriji opštine Rojte. Spasilački timovi uspeli su pre mraka da iz snega izvuku pet lica, a potraga za ostalima se nastavlja. Policija za sada nije saopštila stepen povređenosti pronađenih osoba. Pošto uređaji za traganjem usled lavina i dalje... »

Dnevni horoskop za 23. Februar: Ovan mora da bude iskren u ljubavi, a Blizanac oprezan u poslu

iKragujevac pre 14 sati
Šta vam zvezde predviđaju za danas, saznajte u dnevnom horoskopu. OVAN POSAO: Trenutno ste više posvećeni nekim porodičnim problemima pa nemate dovoljno koncentracije na poslovnom polju. LJUBAV: Najvažnije vam je da na polju ljubavi budete iskreni prema voljenoj osobi. Ne volite skrivanja.... »

Haradinaj: Oko 40 Srba se prijavilo da budu kosovski vojnici

IndeksOnline pre 7 sati
PRIŠTINA – Kosovski premijer Ramuš Haradinaj tvrdi da “prijava oko 40 Srba da postanu kosovski vojnici, svedoči o tome da uceni i instrumentalizaciji kosovskih Srba od strane Beograda dolazi kraj”, prenosi RTK2 na srpskom jeziku. Navodi se da je Haradinaj rekao da je to “jasan znak... »

©2019 Netmark d.o.o.