Regioni

Danas je Bogojavljenje

Glas Zapadne Srbije pre 22 sata
Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte". Reč je o jednom od 15 najvećih hrišćanskih praznika, a tog dana u svim crkvama i hramovima se osvešćuje voda... »

„Boing boing“ – urnebesna komedija za početak sezone

RT Kragujevac pre 10 sati
Nova pozorišna sezona otvorena je sinoć u Knjaževsko srpskom teatru. Posle Kraljeva, predstava „Boing boing“ zabavila je i kragujevačku publiku. Urnebesna komedija, rađena u koprodukciji kragujevačkog i kraljevačkog pozorišta, premijerno je izvedena u Knjaževsko-srpskom teatru. Ljubavne... »

„Opet plače al’ sad od sreće“ u Teatru

Ritam grada Kg pre 19 sati
Sutra od 20 časova, u Knjaževsko-srpskom teatru, igra se predstava „Opet plače al’ sad od sreće“. Predstava je rađena po tekstu Novice Savića, u režiji Dragana Jakovljevića, a igraju: Isidora Rajković, Ivan Vidosavljević, Zdravko Maletić, Sanja Matejić, Dragan Stokić i Dragoslav... »

„Šareno drvo“ u PZD

Ritam grada Kg pre 19 sati
Predstava za bebe i najmlađe „Šareno drvo“, rediteljke Anđelke Nikolić, sutra se izvodi u Pozorištu za decu Kragujevac, u terminima od 10 i 12 časova. Kroz oblak, kišu, dugu i razne neobične ambijente, našu publiku će voditi glumica Dubravka Brkić i glumac Petar Lukić. Predstava... »

Anđelko Kovačević i ove godine prvi doplivao do krsta

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Čačak - Nosilac Bogojavljenskog krsta za 2018. godinu je Anđelko Kovačević, koji je u plivanju za časni krst pobedio i 2014. kao i prošle godine. Ove godine u Moravi je zaplivalo rekordni broj takmičara njih 115, od kojih su tri bile devojke. ,,Pobeda je lepa stvar ali ono što je lepše od... »

Nova Naša reč danas na kioscima sa različitim temama

Jug press pre 17 sati
LESKOVAC-VLASOTINCE-CRNA TRAVA-BOJNIK-LEBANE-MEDVEDJA Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije, u poseti Leskovcu Za NNR govore: Gordana Savić, direktorka Ustanove za odrasle i starije Predrag Marsenić, potpredsednik Demokratske stranke Srbije Ivan Krstić Krcko o tome kako je... »

Vučić: U Srbiji svi imaju pravo da govore, ali i da odgovore

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Evropske federacije novinara Mogensom Bliherom Bjeregardom i u razgovoru naveo da u Srbiji svako ima pravo da piše i govori ono što hoće, ali da isto tako svi imaju pravo da na to odgovore. Vučić je sa Bjeregardom... »

Uhapšena trojica Piroćanaca zbog otmice muškarca u Beogradu

N1 Info pre 17 sati
Policija je na autoputu Beograd-Niš pronašla tridesettrogodišnjeg muškarca iz Beograda i uhapsila tri osobe koje su osumnjičene da su ga pretukle i otele zbog dugovanja, saopštio je MUP. Uhapšeni su Ž.A. (36), M.K. (33) i D.N. (53) iz Pirota koji su sinoć nasilno odveli... »

Petnaestogodišnji Luka iz Leskovca prvi do krsta u Vlasini (FOTO, VIDEO)

Jugmedia pre 12 sati
Učenik prvog razreda Tehničke škole „Rade Metalac“ u Leskovcu Luka Petković prvi je danas doplivao do časnog krsta u ledenoj Vlasini u Vlasotincu, pa je kao pobednik dobio sve počasti i tradicionalne nagrade. Ovo je 12. po redu trka za časni krst u vlasotinačkom jezeru, u kojoj je... »

Put ka Peći blokiran zbog prevrtanja cisterne sa gasom

Večernje novosti pre 15 sati
Deonica puta Kosovo Polje - Priština u pravcu ka Peći je blokiran zbog prevrtanja cisterne sa 20 tona plina. PRIŠTINA - Deonica puta Kosovo Polje - Priština u pravcu ka Peći je blokiran zbog prevrtanja cisterne sa 20 tona plina, objavio je prištinski portal ''Gazetaekspres'' Cisterna koja se... »

©2018 Netmark d.o.o.