Politika, najnovije vesti

Rama: Priština ugrožava spoljnu politiku Albanije

Vesti online pre 5 sati
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da političari u Prištini, suprostavljanjem zajedničkoj inicijativi za stvaranje balkanskog „mini Šengena“, ugrožavaju spoljnu politiku Albanije zarad svojih unutrašnjih političkih interesa. Rama je za… »

Ministar spreman da ode iz Srbije!

Alo pre 5 sati
Radeta pokrenula polemiku! * Vjerica Radeta započela temu "Krušik" navodeći da Stefanović treba javnosti da pokaže ugovore ove fabrike namenske industrije * Ministar Stefanović tvrdi i dalje da je sve notorna laž i da će i ako treba ići na… »

Vlast: Poboljšati izborne uslove; Opozicija: Loše u medijima

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Na sastanku u organizaciji Odbora za kulturu i informisanje sa temom "Preciziranje pojma zastupljenosti bez diskriminacije svih političkih subjekata u toku izborne kampanje", predstavnici stranaka na vlasti kazali su da će podržati sve… »

Vučić posle sastanka sa Makronom i Tačijem: Čekamo da Priština ukine takse, pa da razgovaramo

Insajder pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon sastanka sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem u Parizu da je pozicija Srbije nedvosmislena i nepromenjena. „Čekamo da vidimo kada će da ukinu… »

Stefanović: Za nekoliko dana odgovoriću na optužbe, spreman sam i na poligraf

Insajder pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da prikuplja informacije i da će se za nekoliko dana obratiti javnosti povodom optužbi u vezi sa oružjem kojim je navodno trgovao njegov otac, ističući da je reč o brutalnim lažima. On je… »

Vučić: Makron doživljava Srbiju kao veoma važnog partnera i pridaje joj poseban značaj

Blic pre 6 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da francuski predsednik Emanuel Makron doživljava Srbiju kao veoma važnog partnera u kontekstu evropske bezbednosti, i da joj, kao najvećoj i najznačajnijoj zemlji Zapadnog Balkana, pridaje poseban… »

Potpisan sporazum o saradnji Ministarstva pravde sa Evrodžastom

Radio 021 pre 6 sati
Ministarka pravde Nela Kuburović i predsednik "Evrodžasta" Ladislav Hamran potpisali su sporazum o saradnji koji će Srbiji omogućiti pristup i razmenu podataka s tužilaštvima i drugim organima zemalja Evropske unije. "Evrodžast" je agencija EU koja… »

Svi se pitaju zašto se novi američki ambasador u Srbiji krsti sa tri prsta? On je za Blic otkrio pravi razlog

Blic pre 6 sati
Novoimenovani ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri pre nekoliko dana snimljen je u šetnji Kalemegdanom i poseti crkvi Ružici. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako se ambasador Godfri krsti sa tri prsta. Takav njegov gest… »

Šešelj o uzbunjivaču iz Krušika: Pojeo bi ga mrak da se prvo obratio tužilaštvu, ponašanje režima je skandalozno

Nedeljnik pre 5 sati
Foto Nedeljnik Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izajvio je danas da je skadnalozno ponašanje režima povodom afere u Krušiku, otkrivanja nelegalnog poslovanja te firme i hapšenja Aleksandra Obradovića kao čoveka koji je alarmirao… »

Pariz: Lideri pozvali na međunarodnu saradnju

B92 pre 6 sati
Francuski predsednik Emanuel Makron i drugi lideri pozvali su na veću međunarodnu saradnju radi ublažavanja tenzija u svetu na mirovnom forumu u Parizu. Forumu ne prisustvuju SAD. Oko 30 šefova država ili vlada, visokih zvaničnika iz drugih zemalja… »

Vesti dana »