Politika, najnovije vesti

SRS: Nijedna država ne bi dozvolila održavanje festivala Mirdita - dobar dan (VIDEO)

Beta pre 2 sata
Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je danas da nijedna ozbiljna država ne bi dozvolila održavanje festivala "Mirdita - dobar dan", koji počinje sutra u Beogradu, jer se radi o antidržavnoj propagandi i promociji lažne države Kosovo. "Poslednja u… »

Novaković: Narodna stranka se sprema za izbore ali neće izaći bezuslovno na njih

Beta pre 2 sata
Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je danas, povodom najave predsednika Aleksandra Vučića da će vanredni izbori biti održani u aprilu 2022. godine, da se Narodna stranka sprema za izbore, ali da na njih neće izaći bezuslovno i… »

Marković (JS): Nije nam rečeno da li ćemo biti u vladi

Beta pre 2 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma rekao je danas Beti da ne zna da li će u novoj Vladi Srbije biti ministara iz redova koalicije JS-SPS. Marković je kazao da na sastancima s mandatarkom Anom Brnabićem i predsednikom Srbije… »

Predsedništvo SPS jednoglasno o učešću u budućoj vlasti

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Predsedništvo Socijalističke partije Srbije je jednoglasno usvojilo odluku o učešću te partije u budućoj vlasti, kao i kandidaturu lidera SPS Ivice Dačića za predsednika Narodne skupštine, saopšteno je iz SPS-a. Kako se navodi… »

Vučević: Sastavljanje vlade nije igra brojki i slova, ali je Predsedništvo SNS bilo jednoglasno u odluci

Mondo pre 2 sata
Član Predsedništva SNS Miloš Vučević rekao je da je na jučerašnjoj sednici Predsedništva atmosfera bila i radna i svečana, budući da ta stranka obeležava 12 godina od osnivanja. Član Predsedništva SNS Miloš Vučević rekao je da je na… »

Sutra sednica Skupštine Srbije: Na korak do formiranja nove Vlade!

Mondo pre 2 sata
Zakazana je za sutra u 10 časova. Zakazana je za sutra u 10 časova. Sednica Skupštine Srbije zakazana je za sutra u 10 sati, kada bi poslanici trebalo da za glasaju za izbor Ivice Dačića za predsednika Parlamenta, saznaje "Blic". Ovom sednicom… »

Hoti: Pauziramo

B92 pre 2 sata
Priština -- Kosovski premijer Avdulah Hoti izjavio da tzv. Kosovo pauzira od apliciranja u međunarodnim organizacijama da ne bi ponovo doživeli neuspeh. Odgovarajući na pitanja poslanika Samoopredeljenja o moratorijumu na prijem u međunarodnim… »

Jelica Minić: Vlast u Srbiji nema kredibilitet ni na domaćoj ni na inostranoj sceni

Novi magazin pre 2 sata
Predsednica Evropskog pokreta u Srbiji Jelica Minić ocenila je danas za Betu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio vanredne parlamentarne izbore za 2022. godinu zato što ova vlast nema kredibilitet ni na domaćoj ni na inostranoj sceni… »

Predsedništvo SPS danas o učešću u Vladi

Nova pre 2 sata
Članovi Predsedništva SPS sastali su se danas, da bi razgovarali o učešću ove stranke u novoj Vladi i o budućoj saradnji sa Srpskom naprednom strankom Aleksandra Vučića. Kako saznaje Nova.rs sednica Predsedništva počela je oko podneva i još… »

Vučić manipuliše mrtvima: Počast oslobodiocima na pogrešnom spomeniku

Pravda pre 2 sata
Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je vreme da sa vlasti "ode onaj koji zarad očuvanja političkog rejtinga manipuliše i mrtvima", koji je spreman da za dan oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu odaje počast poginulima u Prvom… »

Vesti dana »