Politika, najnovije vesti

Nemački magazin tvrdi: Pojavio se novi non-pejper, predviđa da Kosovo dobije specijalni status u okviru Srbije na 99 godina

Kurir pre 7 sati
Nemački magazin "Cuerts" (Zuerst) objavio je da postoji novi non-pejper u vezi sa Kosovom, koji predviđa da južna srpska pokrajina dobije specijalni status u okviru Srbije na 99 godina. "Pojavio se novi takozvani 'non-pejper'. Ponovo nisu poznati… »

"Kako ga nije sramota?!" Milica Đurđević besnela u jutarnjem: Došao je u pocepanim farmerkama i bez zuba na vlast, a sad…

Alo pre 7 sati
Ona je slikovito opisala uspon Čede Jovanovića i način na koji je situirao sebe materijalno baveći se politikom. Predsednica Srpskog pokreta Zavetnici Milica Đurđević nazvala je optužbe Čedomira Jovanovića na račun ruske države veoma ozbiljnim… »

Jovanović (DSS): Neki danas brane Kosovo kao da su Miloš Obilić, a nekad su govorili da je to gotova stvar

Blic pre 8 sati
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da će na prvom sledećem sastanku radne grupe o izbornim uslovima predložiti da se krene od poboljšanja medijskih uslova jer, kako kaže, sa tim može da se krene odmah i ti… »

Pokret socijalista: Vulin kandidat za predsednika Srbije ako se Vučić ne kandiduje

Danas pre 8 sati
Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati lidera te stranke Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se predsednik Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić ne bude ponovo kandidovao na tu funkciju. „Politika… »

Koalicija POKS, DSS i 19 pokreta, stranaka i udruženja održala skup na Ravnoj Gori

Danas pre 8 sati
Koalicija Nacionalno-demokratska alternativa (NADA) koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Demokratska stranka Srbije (DSS) i 19 pokreta, stranaka, udruženja i grupa građana je danas saopštila da je „na Ravnoj Gori, uz prisusvo oko… »

Koalicija oko DSS i POKS održala skup na Ravnoj Gori

Nova pre 8 sati
Koalicija Nacionalno-demokratska alternativa (NADA) koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Demokratska stranka Srbije (DSS) i 19 pokreta, stranaka, udruženja i grupa građana je danas saopštila da je "na Ravnoj Gori, uz prisusvo oko hiljadu… »

Orhan Dragaš: U opasnom bezbednosnom izazovu Vučić se ponaša kao državnik

Kurir pre 8 sati
Predsednik Vučić je izneo izuzetno uznemiravajuće činjenice u vezi sa planovima Belivukove grupe i najopasnije je relativizovati rizik kojem je bio i kojem je još uvek izložen, a to upravo rade njegovi politički oponenti, ocenjuje stručnjak za… »

Janković: Srbija je daleko od Evrope

Nova pre 8 sati
Evropski lideri su vodili nedovoljno kvalitetnu politiku prema regionu i sada počinju da shvataju da zemlje Zapadnog Balkana nisu autentično za EU, izjavio je FoNetu konsultant za ljudska prava Saša Janković i konstatovao "da smo danas dalje od… »

Novi non pejper: Kosovo da se vrati Srbiji na 99 godina

Nova pre 8 sati
Nemački magazin "Cuerts" (Zuerst) objavio je da postoji novi non-pejper u vezi sa Kosovom, koji predviđa da to područje dobije specijalni status u okviru Srbije na 99 godina. „Pojavio se novi takozvani “non-pejper“. Ponovo nisu poznati autori, a… »

Sutra zajednička sednica Vlade Srbije i Republike Srpske

Nova pre 8 sati
Premijerka Ana Brnabić predvodiće sutra delegaciju Srbije u poseti Republici Srpskoj, tokom koje je planirana zajedniča sednica dve vlade, saopšeno je danas iz Nemanjine 11. Brnabić će se najpre satati sa predsednikom Vlade RS Radovanom… »

Vesti dana »