Politika, najnovije vesti

Predsedništvo SPS jednoglasno podržalo učešće te stranke u budućoj vlasti

RTS pre 2 sata
Predsedništvo Socijalističke partije Srbije je jednoglasno usvojilo odluku o učešću te stranke u budućoj vlasti, kao i kandidaturu lidera SPS Ivice Dačića za predsednika Narodne skupštine, saopšteno je iz SPS-a. Kako se navodi, kandidatura… »

Mrdalj: Eskaliraju sukobi među frakcijama SNS koje se međusobno ne podnose

N1 Info pre 2 sata
Politikolog Mladen Mrdalj izjavio je da je za jednu toliko dominantnu partiju, kakva je Srpska napredna stranka, opozicija manja pretnja od unutrašnjih frakcija. On je za novopazarski radio Sto plus kazao da je primetno da u poslednje vreme eskaliraju… »

Marković: Nije nam rečeno da li će u Vladi biti ministara iz koalicije SPS-JS

N1 Info pre 2 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da ne zna da li će u novoj Vladi Srbije biti ministara iz redova koalicije JS-SPS. Marković je kazao da na sastancima s mandatarkom Anom Brnabićem i predsednikom Srbije Aleksandrom… »

Dragan Marković: Ne znam da li će biti ministara iz SPS-JS

Nova pre 2 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je danas Beti da ne zna da li će u novoj Vladi Srbije biti ministara iz redova koalicije JS-SPS. Marković je kazao da na sastancima s mandatarkom Anom Brnabićem i predsednikom Srbije… »

Novaković: Narodna stranka se sprema za izbore ali neće izaći bezuslovno na njih

Novi magazin pre 2 sata
Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je danas, povodom najave predsednika Aleksandra Vučića da će vanredni izbori biti održani u aprilu 2022. godine, da se Narodna stranka sprema za izbore, ali da na njih neće izaći bezuslovno i… »

Predsedništvo SPS: Jednoglasno usvojena odluka o učešću socijalista u vlasti i kandidaturi Ivice Dačića za predsednika…

Kurir pre 2 sata
BEOGRAD - Predsedništvo Socijalističke partije Srbije danas je jednoglasno usvojilo odluku o učešću te partije u budućoj vlasti, kao i kandidaturu lidera SPS Ivice Dačića za predsednika Narodne skupštine, saopšteno je iz SPS-a. Kako se navodi… »

Dragan Šormaz kritičan prema koalicionoj vladi: SPS, SPAS i dosadašnji partneri SNS su trebali da budu opozicija

Kurir pre 2 sata
BEOGRAD- Poslanik Srpske napredne stranke Dragan Šormaz izjavio je danas da je on lično bio za to da SNS ne pravi nikakve koalicije sa SPS i SPAS, da većinu u skupštini čine njihovi poslanici i tri liste nacionalnih manjina. U opoziciji bi trebalo da… »

Marković (JS): Nije nam rečeno da li ćemo biti u vladi

Novi magazin pre 1 sat
Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma rekao je danas Beti da ne zna da li će u novoj Vladi Srbije biti ministara iz redova koalicije JS-SPS. Marković je kazao da na sastancima s mandatarkom Anom Brnabićem i predsednikom Srbije… »

1 od 5 miliona: Vučić skraćivanjem mandata Vlade priznao da je pokrao izbore

Novi magazin pre 1 sat
Skraćivanjem mandata Vlade čiji članovi još nisu ni izabrani i najavom prevremenih parlamentarnih izbora, Aleksandar Vučić je priznao da je pokrao poslednje izbore, saopštio je pokret 1 od 5 miliona. Iz tog pokreta su naveli da je Vučić… »

Stefanović: Borba protiv kriminala je Vučićeva predstava

Nova pre 1 sat
Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da je borba protiv kriminala u Srbiji "sezonska predstava koju Vučić najavljuje svaki put kada od naroda nešto pokušava da sakrije, a ovog puta to je sukob dva režimska klana"… »

Vesti dana »