Politika, najnovije vesti

Naprednjaci s Voždovca za smenu Stefanovića a on ih postavio

Nova pre 3 sata
I Opštinski odbor SNS Voždovac podržao je smenu Nebojše Stefanovića sa čela beogradskog Odbora naprednjaka. Glasanje nije proteklo bez rasprave, pa su se javili i neki koji su podsetili na to da Stefanovićevu smenu sada traže oni koje je lično… »

Osim sa stranačkih, odbori SNS traže smenu Stefanovića i sa državnih funkcija

N1 Info pre 3 sata
Još jedan Opštinski odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je odlučio da Nebojša Stefanović bude smenjen sa stranačkih funkcija. Traži se i smena Stefanovića sa državnih funkcija. Kako se navodi u saopštenju naprednjačkog odbora sa Vračara… »

Janković: Srbija danas dalje od evropske perspektive nego pre nekoliko decenija

N1 Info pre 4 sati
Evropski lideri su vodili nedovoljno kvalitetnu politiku prema regionu i sada počinju da shvataju da zemlje Zapadnog Balkana nisu autentično za EU, izjavio je FoNetu konsultant za ljudska prava Saša Janković i konstatovao "da smo danas dalje od… »

Vulin:Velika Albanija je najveća opasnost za mir na Balkanu

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Velika Albanija je najveća opasnost za mir na Balkanu i samo je pitanje da li će se zemlje u regionu protiv njenog stvaranja boriti, kao Srbija, ili se praviti da ideja o njenom nastanku ne postoji, kao Crna Gora, izjavio je danas srpski… »

Krušik, Hercegovačka, Pančićev vrh, prisluškivanje predsednika…

Insajder pre 3 sata
Odgovornost Nebojše Stefanovića kao ministra policije nije dovedena u pitanje od strane vladajuće stranke čiji je funkcioner ni u slučaju noćnog rušenja u Hercegovačkoj kada je policija odbila da se odazove na pozive građana, ni u jeku afere… »

MIPD Kosova : Izrael ima pravo i obavezu da zaštiti svoj narod

Novi magazin pre 4 sati
Ministarstvo spoljnih poslova i dijaspore Kosova (MIPD) je danas ocenilo da Izrael, kao i svaka država ima pravo i obavezu da zaštiti svoj narod. "Kao i svaka država, Izrael ima pravo i obavezu da zaštiti svoj narod protiv 2.000 raketa koje je na… »

Vulin: Ideja o tzv. velikoj Albaniji je najveća opasnost, a stvaranje srpskog sveta bi stvorilo dugoročan mir na Balkanu

Kurir pre 4 sati
Velika Albanija je najveća opasnost za mir na Balkanu i samo je pitanje da li će se zemlje u regionu protiv njenog stvaranja boriti, kao Srbija, ili se praviti da ideja o njenom nastanku ne postoji, kao Crna Gora, izjavio je danas srpski ministar… »

Opštinski odbor SNS Stari grad: Nebojšu Stefanovića razrešiti svih stranačkih i državnih funkcija

Kurir pre 3 sata
Opštinski odbor Stari grad Srpske napredne stranke na današnoj sednici jednoglasno je doneo odluklu o predlogu vrhu stranke da se Nebojša Stefanović razreši svih stranačkih i državnih funkcija. Opštinski odbor Stari grada predstavlja jedan pod… »

I SNS u Užicu za smenu Stefanovića

Nova pre 3 sata
Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice, jednoglasno je podržao odluku da se Nebojša Stefanović razreši svih stranačkih i državnih funkcija. Na sastanku užičkih naprednjaka, potvrđena je apsolutna podrška politici predsednika Aleksandra… »

"Laufer 21" - NATO okuplja svoje poslušnike Tzv. Kosovske bezbedonosne snage idu u Hrvatsku

Alo pre 3 sata
Kontigent tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga od 16. do 29. maja 2021. godine učestvovaće u multinacionalnoj vežbi "Laufer 21" u Hrvatskoj, prenosi Ekonomija onlajn. Misija vežbe koja je deo vežbe „Neposredni odgovor 21" u okviru međunarodne vežbe… »

Vesti dana »

Crvena zvezda kažnjena s 350.000 dinara zbog navijača

Mozzart sport pre 1 satjoš 46 povezanih

RHMZ: Upozorenje

B92 pre 7 satijoš 19 povezanih