Politika, najnovije vesti

Brnabić o izjavama Fon Kramon: Tužno i licemerno

Novi magazin pre 10 sati
Premijerka Srbije Ana Brnabić oštro je danas kritikovala poslanicu nemačkih Zelenih u Evropskom parlamentu Violu fon Kramon Taubadel, optuživši je da ima dvostruke aršine prema Beogradu i Prištini. Povodom jučerašnje izjave Fon Kramon Taubadel da… »

BIRODI pozvao Vučića da ne spinuje javnost o Zakonu o eksproprijaciji

Radio 021 pre 10 sati
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne spinuje javnost izjavama o potpisivanju Zakona o eksproprijaciji. Oni napominju da predsedničku funkciju treba da obavlja u skladu sa Ustavom i zakonom… »

Tribina VOICE-a: Jačati poverenje građana u medije, jer su mediji zaboravili na njih

Novi magazin pre 10 sati
Mediji nemaju poverenje građana jer su zaboravili da se bave građanima, u najvećoj meri se bave time šta rade političari dok komunalni i ostali problemi važni građanima ne stižu na dnevni red, ocenjeno je večeras na tribini Vojvođanskog… »

BIRODI pozvao Vučića da ne spinuje javnost o Zakonu o eksproprijaciji

N1 Info pre 10 sati
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne spinuje javnost izjavama o potpisivanju Zakona o eksproprijaciji, već da predsedničku funkciju obavlja u skaladu sa Ustavom i zakonom. BIRODI je u… »

Đilas: Sestrić nepostojeće tetke iz Kanade nastavlja da krši zakon iz dana u dan

N1 Info pre 10 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nastavlja iz dana u dan da krši zakon. Đilas je za list Danas, komentarišući izjavu Vulina da će policija reagovati u skladu sa svojom… »

Djilas za Danas: Vulin nastavlja da krši zakon

Radio sto plus pre 10 sati
Djilas je za list Danas, komentarišući izjavu Vulina da će policija reagovati u skladu sa svojom snagom i ovlašćenjima i „da će morati da primeni nasilje“, ali da „policija radi sve da do nasilja ne dodje“, rekao da niko nema pravo da poziva… »

BIRODI: Da predsednik Srbije ne spinuje javnost u vezi sa potpisivanjem Zakona o eksproprijaciji

Radio sto plus pre 10 sati
BIRODI je u saopštenju naveo da predsednik Srbije uz pismeno obrazloženje, može izglasani zakon da vrati na ponovno odlučivanje Skupštini Srbije ako smatra da nije ispunjen najmanje jedan od četri uslova. Medju uslovima su da „izglasani zakon nije… »

BIRODI pozvao Vučića da ne spinuje javnost o Zakonu o eksproprijaciji

Nova pre 10 sati
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne spinuje javnost izjavama o potpisivanju Zakona o eksproprijaciji, već da predsedničku funkciju obavlja u skladu sa Ustavom i zakonom. BIRODI je u… »

Đilas: Sestrić nepostojeće tetke iz Kanade nastavlja da krši zakon

Nova pre 10 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kaže za Danas da ministar policije Aleksandar Vulin nastavlja da krši zakon. On je to rekao komentarišući najavu ministra policije Aleksandra Vulina da će policija „reagovati u skladu sa svojom… »

Viola fon Kramon poručila Brnabić: Umesto što napadate, pričajte sa ljudima

Nova pre 10 sati
Poslanica Zelenih u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon objavila je na Tviteru da se vladavina prava jednako odnosi za sve, bilo da je u pitanju Loznica, Severna Mitrovica ili Nemačka. „Uvek ću braniti građanska i ljudska prava, bez obzira na… »

Vesti dana »