Politika, najnovije vesti

Vučić: Ne očekujem nastavak dijaloga sa Prištinom pre januara naredne godine

Slobodna Evropa pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za Prva TV rekao da je tema iznenadnog sastanka koji je danas inicirao predsednik Francuske Emanuel Makron sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem nastavak dijaloga Beograda i Prištine na kome su se… »

Vučić: Srbiji da se jasno kaže šta da očekuje od EU integracija

N1 Info pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom razgovorao o budućnosti Evrope i o tome šta u tom pogledu Srbija može da očekuje. Izvor: Tanjug Vučić je sinoć novinarima u Parizu preneo da je na… »

Raseljeni sa KIM o nepriznavanju glasova iz centralne Srbije: Nastavak genocidne politike kosmetskih Albanaca

Kurir pre 6 sati
JAGODINA- Koalicija raseljenih lica sa Kosova i Metohije na sednici u Jagodini ocenila odluku CIK tzv. Kosova o nepriznavanju glasova raseljenih lica na izborima kao nastavak genocidne politike kosmetskih Albanaca. – Najoštrije smo osudili odluku CIK… »

"Izbrisani" srpski glasovi oštetili Kurtija, Vučić mu poručio - ispao si naivan

N1 Info pre 5 sati
Odluka kosovskog panela za predstavke i žalbe da se uopšte ne broje glasovi na izborima pristigli iz centralne Srbije, neće pogoditi Srpsku listu koja će zadržati svojih 10 mandata. Međutim, takva odluka promeniće izborni rezultat jer će koalicija… »

Dačić i Šib o bilateralnim odnosima, dijalogu Beograda i Prištine i regionu

Novi magazin pre 5 sati
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib razgovarali su danas u Beogradu o bilateralnim odnosima, dijalogu Beograda i Prištine i o aktuelnoj situaciji u regionu. Oni su ocenili da su odnosi dve zemlje veoma dobri… »

Predsednika Srbije prekinuli u trenutku dok je razgovarao sa fudbalskom legendom, a potom, sasuo Tačiju sve u lice - Isplivali…

Alo pre 5 sati
Predsednik je naglasio da voli što sa Makronom može da razgovara na iskren i pošten način. * Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da francuski predsednik Emanuel Makron doživljava Srbiju kao veoma važnog partnera * On joj u kontekstu evropske… »

Stefanović: Odgovor na optužbe o trgovini oružjem za nekoliko dana

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da prikuplja informacije i da će se za nekoliko dana obratiti javnosti povodom optužbi u vezi sa trgovinom oružja, ističući da je reč o brutalnim lažima, te da je… »

Vučić: Makron doživljava Srbiju kao veoma važnog partnera

RTV pre 6 sati
PARIZ - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da francuski predsednik Emanuel Makron doživljava Srbiju kao veoma važnog partnera u kontekstu evropske bezbednosti, i da joj, kao najvećoj i najznačajnijoj zemlji Zapadnog Balkana, pridaje… »

Tači: Postignuta saglasnost da dijalog treba nastaviti

Blic pre 6 sati
Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je danas da je tokom sastanka koji je predsednik Francuske Makron održao sa njim, i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, postignuta saglasnost da dijalog treba nastaviti. Cilj… »

Radunović: Inicijativa o "malom Šengenu" dobrodošla

Blic pre 6 sati
Predsednik skupštinskog odbora za evropske integracije Crne Gore Slaven Radunović, koji je i ujedno poslanik opozicionog Demokratskog fronta, rekao je danas da inicijativa o bližem povezivanju zemalja regiona, " malom Šengenu", ne bi ugrozila put Crne… »

Vesti dana »