Politika, najnovije vesti

„Pobeda nad koronom“ neophodna režimu za izbore

Danas pre 4 sati
Kao datum za početak kampanje navodi se 20. maj, a "krunisanje" kampanje trebalo bi da se desi 28. juna, proslavom Vidovdana u Kruševcu, saznaje Danas Ukoliko vlast pokrene kampanju „pobede nad koronom“ krajem maja ili na Vidovdan 28. juna, što su… »

Gojković: Saradnja sa DSS trajaće dugo, nećemo praviti posebne poslaničke klubove

Danas pre 4 sati
Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Žika Gojković izjavio je da ta organizacija i Demokratska stranka Srbije nameravaju da njihova saradnja traje dugo i ne žele da posle izbora svako napravi svoj poslanički klub. „Naprotiv, želimo… »

Glišić: Šapića samo interesovalo da bude gradonačelnik Beograda

Beta pre 4 sati
Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Vladan Glišić izjavio je da lidera Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića "očigledno" nije interesovalo da pravi ozbiljnu političku organizaciju, već samo paravan za ambiciju da postane gradonačelnik… »

Da li vam je poznato prezime? Musliju skinuo srpsku zastavu, stavio albansku! (video)

Pravda pre 4 sati
Šćiprim Musliju, zamenik predsednika opštine Bujanovac u društvu nekoliko albanskih vandala skinuo je sinoć srpsku trobojku u Končulju sa jarbola pored spomen obeležja Fatmiru Ibišiju, pripadniku terorističke OVK. Prethodno je sa jarbola… »

Dan sećanja: Vučić danas polaže venac u Spomen-području Donja Gradina

Blic pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće danas venac u Spomen-području Donja Gradina u Hrvatskoj povodom Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini. Program… »

Šapićeva nelegalna gradnja bez kazne već deceniju

Nova pre 4 sati
Aleksandar Šapić, lider SPAS-a a od kraja mesca član SNS, u svoju političku karjeru započeo je kršeći zakon jer je u Beogradu izgradio bazen, garažu i pomoćnu prostoriju i objekat uz luksuznu vilu, bez građevinske dozvole. A sudeći prema… »

Bal za osnovce i srednjoškolce pod maskama? Da li je moguće organizovati bezbednu proslavu kraja školske godine

Srbija danas pre 4 sati
Šljokice, muzika, trubači, veselje - osmaci su spremni da poštuju sve mere, samo da im dozvole da slave matursko veče. Barem tako kažu. U neke škole su već uveliko počele da pristižu ponude ugostitelja za organizaciju proslave maturskih večeri… »

Cenzus nije tema, a vlast će uraditi kako joj se prohte

Danas pre 5 sati
Šta o eventualnom vraćanju cenzusa na pet odsto misli opozicija koja traži poboljšanje izbornih uslova ali uz pomoć Evropskog parlamenta Cenzus se ne menja godinu dana pred izbore, a tema koja se nameće je mamac za partije koje se ne bore za… »

Glišić: Šapić je idealan za obračun sa ljudima Nebojše Stefanovića

Danas pre 5 sati
Vladan Glišić, poslanik Narodne mreže i donedavni bliski saradnik lidera SPAS-a, govori za Danas Verovao sam da prostor koji postoji u političkoj javnosti, za državno-odgovornu opoziciju, Aleksandar Šapić želi da popuni i da će ga ta ambicija… »

Novo terensko Vozilo za vs prošlo sve testove: Spremno za isporuku u jedinice

Večernje novosti pre 5 sati
Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije Vozilo NTV namenjeno je prevozu ljudi i tereta na teškim terenima, prenosi RTS. Posle testiranja i pređenih desetina hiljada kilometara, po najtežim terenima i vremenskim uslovima, prvih 10 vozila spremno je… »

Vesti dana »