Politika, najnovije vesti

Gana potvrdila: Povukli smo priznanje Kosova

RTV pre 3 sata
AKRA - Zamenik ministra spoljnih poslova Gane, Čarls Oviredu, potvrdio je da njegova zemlja više ne priznaje Kosovo. On je naveo da je Srbija o povlačenju priznanja Kosova obaveštena zvaničnim pismom. "Vlada Gane je odlučila da više neće… »

Stefanović: Pitaću Putina kako bi on nazvao čoveka koji prikuplja podatke o fabrici naoružanja

Radio 021 pre 3 sata
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da prikuplja informacije i da će se za nekoliko dana obratiti javnosti povodom optužbi u vezi sa oružjem kojim je navodno trgovao njegov otac, ističući da je reč o brutalnim lažima… »

Nisam Brant, ja sam Vučić i znam ko je Mile Budak...

Politika pre 2 sata
PARIZ – Ja nisam Vili Brant, ja sam Aleksandar Vučić i znam ko je Mile Budak, i izvinite što sam vam rekao istinu, poručuje predsednik Srbije delu hrvatske javnosti koja ga kritikuje zbog postavljanja ploče srpskom generalu u kasarni u Novom Sadu… »

Gana potvrdila: Povukli smo priznanje Kosova

Vesti online pre 3 sata
Zamenik ministra spoljnih poslova Gane, Čarls Oviredu, potvrdio je da njegova zemlja više ne priznaje Kosovo. On je naveo da je Srbija o povlačenju priznanja Kosova obaveštena zvaničnim pismom. „Vlada Gane je odlučila da više neće priznavati… »

Šta sve (ne)znamo o ruskim železničkim kreditima?

Slobodna Evropa pre 3 sata
Projektovani zajmovi države u narednoj godini biće za oko 1,73 milijarde evra veći nego što su bili u 2019. godini, proizilazi iz predloga budžeta za 2020. godinu koji je Vlada Srbije prosledila Skupštini. Listi iznosa zaduživanja države, na već… »

Vučić: Francuska i Eropa hoće da imaju najvažniju ulogu u pregovorima Beograda i Prištine

Novi magazin pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Parizu, nakon sastanka sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, koji je inicirao francuski predsednik, da "nema sumnje da Francuska i Evropa hoće da… »

Novi pozivi za saslušanja pred haškim Specijalnim sudom za zločine OVK

N1 Info pre 3 sata
Bivši pripadnik Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Demuš Laci dobio je poziv haškog Specijalnog suda, piše portal Kosovo online. Mediji javljaju da je poziv dobio i bivši zamenik gradonačelnika Lipljana i član Demokratske partije Kosova Fitim… »

Prištini zatvor za Srbe važniji od prikupljanja dokaza

Politika pre 3 sata
Protiv Nedeljka Spasojevića kosovske vlasti do danas nisu podigle optužnicu, iako je i dalje u pritvoru, a uhapšen je 23. novembra 2018. u brutalnoj akciji Rosu pod sumnjom za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića. U slučaju Nedeljka Spasojevića… »

Gana potvrdila: Povukli smo priznanje Kosova

Politika pre 3 sata
AKRA - Zamenik ministra spoljnih poslova Gane, Čarls Oviredu, potvrdio je da njegova zemlja više ne priznaje Kosovo. On je naveo da je Srbija o povlačenju priznanja Kosova obaveštena zvaničnim pismom. „Vlada Gane je odlučila da više neće… »

Šešelj u priči o oružju, Vučić demantuje nove optužbe Tepićeve i pita šta je GIM

N1 Info pre 2 sata
Trgovina oružjem i dalje glavna tema. Poslanica Marinika Tepić optužila predsednika Srbije da je još kao ministar odbrane posredovao u trgovini oružjem i da se, pred emisiju na RTS u kojoj je rekao da je otac ministra Stefanovića zaposlen u GIM-u… »

Vesti dana »