Ko je budući muž Marije kilibarde sa kojim planira tajno venčanje: Razvela se posle godinu dana od košarkaša, a on joj je bio najveća podrška: "Raspadala sam se"

Blic 11.10.2021  |  I.M.
Ko je budući muž Marije kilibarde sa kojim planira tajno venčanje: Razvela se posle godinu dana od košarkaša, a on joj je…

Voditeljka Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Vučelić će se tajno venčati na proleće sledeće godine, a njen emotivni partner je sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića. – Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa.

Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je glumica Ljuljana Dragutinović o snajki. Branislav se nikada nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu ne može videti nijedna njihova zajednička fotografija. Međutim, ona je nedavno istakla da joj je upravo on najveća podrška. - Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »