"Ne znam u šta da verujem, ništa ne znam": Prva izjava majke Ane Volš nakon što je Brajan optužen za ubistvo njene ćerke: "Nemam informacija o tome šta se dešava sa mojim unucima"

Blic 31.03.2023
"Ne znam u šta da verujem, ništa ne znam": Prva izjava majke Ane Volš nakon što je Brajan optužen za ubistvo njene ćerke…

- Ne znam u šta da verujem, ništa ne znam. Ne znam gde su mi unuci i šta se sa njima dešava? - priča za "Blic" Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, nekoliko sati pošto je protiv njenog zeta Brajana podignuta optužnica za ubistvo njene ćerke.

U svojoj prvoj izjavi za medije, nakon što je tužilaštvo u Americi optužilo Brajana za ubistvo Ane Volš, Milanka navodi da se retko čuje sa drugom ćerkom, te i da nema informacija o optužnici protiv zeta. - Ništa ne znam, nisam više ni u šta sigurna. Ne znam u šta da verujem - kratko i jasno poručila je majka Ane Volš. Istakla je i da se drži onako kako mora, te da ništa ne zna o svojim unucima. Tužilac Majkl Morisi saopštio je u četvrtak da su protiv Volša (48)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »