Hronika, najnovije vesti

Šarcu poručeno da je nezaštićeni svedok

Politika pre 0 minuta
Na pištolju „bereta” kalibra 7,65 milimetara iz kog je, kako se pretpostavlja, u subotu u Tržnom centru „Ušće” u Novom Beogradu pucano na Aleksandra Šarca (35) izbrisan je serijski broj i na njemu nisu nađeni nikakvi tragovi, saznaje… »

Mobilni telefoni u prvoj pomoći, švedske krune u koferu

RTS pre 12 minuta
Carinici su 20. oktobra 2020. godine na prelazu Gradina u saradnji sa policijom sprečili jednog putnika da prokrijumčari preko 300.000 švedskih kruna i pet novih "ajpeda“ i mobilnih telefona, vrednih oko 350.000 dinara. Prekršaj je otkriven kada je… »

Sirijac iz švedske stigao na gradinu, carinici mu našli više od 300.000 kruna: Ubrzo otkriveno da nije samo to skrivao foto

Kurir pre 7 minuta
Carinici su 20. oktobra 2020. godine na prelazu Gradina u saradnji sa policijom sprečili jednog putnika da prokrijumčari više od 300.000 švedskih kruna i pet novih tablet uređaja i mobilnih telefona, vrednih oko 350.000 dinara. Prekršaj je otkriven… »

Gradina: Pokušao da prošvercuje novac, telefone i ajpede

Nova pre 0 minuta
Carinici su na prelazu Gradina u saradnji sa policijom sprečili jednog putnika da prokrijumčari preko 300.000 švedskih kruna i pet novih "ajpeda" i mobilnih telefona, vrednih oko 350.000 dinara. Prekršaj je otkriven juče, kada je za kontrolu na… »

Ni posle pet godina nema epiloga suđenja za višednevnu pucnjavu u Petrovaradinu

Radio 021 pre 1 sat
Otvaranje glavnog pretresa pred novim većem novosadskog Višeg suda M.M. (35) iz Petrovaradina, okrivljenom za višednevnu pucnjavu iz 2015. godine u tom delu grada, juče je odloženo u Višem sudu u Novom Sadu. Kako piše Dnevnik, branilac optuženog… »

Mere kriznog štaba uništavaju srpsku privredu: Srbija je u katastrofi a može biti i gore! (video)

Pravda pre 1 sat
Potpredsednik Dosta je bilo Hana Adreović kaže da su mere zaštite od kovida koje se sprovode na svetskom nivou, a koje sprovodi i Krizni štab u Srbiji, usmerene na uništavanje privrede i radnih mesta, a da je njihov uticaj na pandemiju slab. Ona je… »

Pet i po godina bez epiloga pucnjave u Petrovaradinu

Dnevnik pre 1 sat
NOVI SAD: Otvaranje glavnog pretresa pred novim većem novosadskog Višeg suda Milošu Mariću (33) iz Petrovaradina, okrivljenom za višednevnu pucnjavu iz 2015. godine u tom delu grada, juče je odloženo u novosadskom Višem sudu. Branilac optuženog… »

Nastavljeno suđenje za ubistvo Miloša Mileusnića: Optuženi ne priznaje da je on na snimcima sigurnosnih kamera

Morava info pre 48 minuta
ČAČAK – Na jučerašnjem suđenju Neđeljku Đuroviću koji se tereti za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, posle saslušanja dva svedoka, pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera. Međutim, optuženi je, samo za jedan snimak priznao… »

Braća iz Niša osumnjičena za teško ubistvo Draška R. u krugu fabrike

Novi magazin pre 31 minuta
Braća N. M. (34) i M. M. (39) iz Niša koje je niška policija juče uhapsila, osumnjičeni su za krivično delo teško ubistvo Draška R, kao saizvršioci. Naredbu o sprovođenju istrage o tom krivičnom delu donelo je Više javno tužilaštvo u Nišu… »

Čovek koji je nosio kovčeg na sahrani krio je jezivu tajnu

Alo pre 1 sat
Braća Nikola (34) i Marko M. (39) iz Niša uhapšeni su juče zbog sumnje da su 8. oktobra u krugu fabrike "Kopeks Min" ubili svog poslodavca Draška Ranđelovića (46), tako što su mu smrskali glavu čekićem i sekirom. Zločinu je prethodila svađa… »

Vesti dana »