Hronika, najnovije vesti

Policija: Uhapšen lekar Kliničkog centra Vojvodine, sumnja se da je uzimao mito za operacije

Novi magazin pre 5 sati
Policija je uhapsila lekara specijalistu Кliničkog centra Vojvodine I.E. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo primanja mita. Osumnjičeni I.E. se tereti da je od tri pacijenta ukupno uzeo 4.200 evra kako bi ih operisao… »

Napadnuti komunalni milicajci! Vlasnica kafane na Vračaru i gost naneli povrede pripadniku ove službe

Srbija danas pre 5 sati
Brzom reakcijom policije osumnjičeni su privedeni. U Ulici Hadži Milentijevoj na Vračaru noćas u 1.45 desio se incident kada je komunalna milicija došla u kontrolu improvizovanog i nelegalnog ugostiteljskog objekat. Vlasnica nelegalne kafane i još… »

Napadnuti komunalni milicajci: Vlasnica kafane i gost jednom povredili ruku

Blic pre 6 sati
U Ulici Hadži Milentijevoj na Vračaru noćas u 1.45 desio se incident kada je komunalna milicija došla u kontrolu improvizovanog i nelegalnog ugostiteljskog objekat. Vlasnica nelegalne kafane i još jedan muškarac pocepali su zapisnik i pokušali su… »

Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Sombora

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Mladić star 18 godina poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Apatin-Sombor, javljaju mediji. Kako navodi Pink.rs, mladić je poginuo na licu mesta kada je automobil "golf" kojim je upravljao sleteo s puta i udario u drvo. Uzrok… »

Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Sombora

B92 pre 6 sati
Mladić star 18 godina poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Apatin-Sombor, javljaju mediji. Kako navodi Pink.rs, mladić je poginuo na licu mesta kada je automobil "golf" kojim je upravljao sleteo s puta i udario u drvo. Uzrok nesreće biće… »

Strašna nesreća kod Sombora: Mladić (18) sleteo s puta i poginuo na licu mesta

Mondo pre 6 sati
U saobraćajnoj nesreći na putu Apatin-Sombor poginuo je mladić (18). U saobraćajnoj nesreći na putu Apatin-Sombor poginuo je mladić (18). On je vozio automobi "golf", a sleteo je sa puta i udario u drvo. Vozač je preminuo na licu mesta. Uzrok… »

Uhapšeni novosadski ortoped tereti se da je od tri pacijenta uzeo 4.200 evra mita

Radio 021 pre 7 sati
Lekar specijalista Kliničkog centra Vojvodine I.E. (44) uhapšen je zbog sumnje da je primio mito, saopštio je MUP. Ovim su potvrđena saznanja 021.rs, a kako se navodi, uhapsili su ga pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a, u saradnji sa… »

Slučaj hapšenja u KCV-u: "Pao" zbog 4.200 evra, krivična prijava i za policijskog službenika i još tri osobe

Moj Novi Sad pre 6 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odеljеnja za borbu protiv korupcijе i Sеktora unutrašnjе kontrolе, u saradnji sa Posеbnim odеljеnjеm za suzbijanjе korupcijе Višеg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su lеkara… »

Uhapšen lekar specijalista KC Vojvodine zbog sumnje da je primio mito

N1 Info pre 6 sati
Policija je uhapsila lekara specijalistu Кliničkog centra Vojvodine I.E. (44), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo primanja mita. Osumnjičeni I.E. se tereti da je od tri pacijenta ukupno uzeo 4.200 evra kako bi ih operisao, mimo… »

Vranje: Skidao slike sa Fejsbuka i kačio na porno sajt

Nova pre 6 sati
N.T. (31) iz Vranja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje na štetu nekoliko osoba ženskog pola. “On se tereti da je nekoliko meseci unazad objavljivao slike ženskih osoba, koje je predhodno skidao sa Fejsbuk profila, a… »

Vesti dana »