Hronika, najnovije vesti

Održana treća redovna sednica Izborne komisije Državnog veća tužilaca, doneta rešenja o biračkim spiskovima

Blic pre 4 sata
Treća redovna sednica Izborne komisije Državnog veća tužilaca održana je juče, a komisija je donela rešenje o zaključenju biračkog spiska i izvoda iz biračkih spiskova, kao i biračkim odborima, saopštilo je Državno veće tužilaca. Kako se… »

Primio mito od: 10.000 evra Pomeren početak suđenja bivšem direktoru "Insfrastruktura železnica" za decembar

Blic pre 4 sata
Početak suđenja bivšem direktoru JP "Infrastruktura železnice" Miroljubu Jevtiću, optuženom za primanje mita, i trojici optuženih za davanje mita pomeren je za decembar. Suđenje je trebalo danas da počne pred Specijalnim sudom u Beogradu u… »

Miroljubu Jevtiću početak suđenja pomeren za decembar

Dnevnik pre 4 sata
BEOGRAD: Početak suđenja bivšem direktoru JP "Infrastruktura železnice" Miroljubu Jevtiću, optuženom za primanje mita, i trojici optuženih za davanje mita pomeren je za decembar. Suđenje je trebalo danas da počne pred Specijalnim sudom u Beogradu… »

Zaplenjeno preko 100 kilograma creva za kobasice

Dnevnik pre 4 sata
Carinici na prelazu Gradina se svakodnevno susreću sa različitim, često neobičnim pokušajima krijumčarenja, pa su tako 28. oktobra 2020. godine osujetili jednog vozača kamiona da preko granice ilegalno prenese 110 kilograma svežih, usoljenih… »

Eksplozija u Zemunu! Zapalio se radnik EPS-a

Mondo pre 4 sata
Nesrećni čovek hitno je prevezen u Urgentni centar. Nesrećni čovek hitno je prevezen u Urgentni centar. Do eksplozije je došlo prilikom pripreme za remont trafo stanice. U Zemunu, u krugu “Elektronske industrije” oko 9.40 sati došlo je do… »

Ovo je dečak nestao kod Loznice: Očajna majka ne zna gde bi mogao da bude, moli za pomoć da li ste ga videli?

Kurir pre 5 sati
Dečak (9) iz Donjeg Dobrića kod Loznice, učenik trećeg razreda osnovne škole, nestao je u sredu posle podne posle 16 časova. Majka Danijela zamolila je sve da hitno jave porodici ili policiji ako nešto čuju ili vide dečaka. Kako je rekla, ne zna… »

Mladići heroji s Dorćola: Opet bismo u vatru za ljudski život

N1 Info pre 4 sata
Petorica mladića, radnika na gradilištu na Dorćolu postali su pravi heroji posle podviga koji su zajednički izveli u utorak. Oni su iz vatrene stihije spasili devojku iz stana u Ulici Visokog Stevana. "Čuli smo devojku kako doziva upomoć i brzo… »

Pronađen nestali dečak (9) kod Loznice! Majka ga našla promrzlog u senu!

Mondo pre 4 sata
Dečaku nije prvi put da nestaje. Dečaku nije prvi put da nestaje. Dečak (9) iz Donjeg Dobrića kod Loznice koji je nestao u sredu u 16 časova, pronađen je danas. Dečaka je, prema prvim informacijama, pronašla majka u bali sena. Loznička policija… »

Srećan kraj potrage za dečakom (9) iz sela kod Loznice: Majka ga promrzlog našla u seniku

Kurir pre 5 sati
Dečak (9) iz Donjeg Dobrića kod Loznice koji je nestao juče u 16 časova, pronađen je danas u seniku iza porodične kuće, potvrdila je policija. On se nalazio na dnu senika gde se sakrio iza bala sena tako da nije bio lako uočljiv. Policija je… »

Mališan prespavao potragu, nije ni znao da ga traže

Nova pre 4 sata
Posle više od dvadeset sati potrage, devetogodišnji D. N. iz Donjeg Dobrića pronađen je u seniku iza svoje kuće. Iako je ovo mesto više puta tokom protekle noći i jutra, niko nije primetio mališana zavučenog iza bale sena, pored vrata senika… »

Vesti dana »

Preminulo još šestoro, zaražene 1.384 osobe

RTS pre 5 minutajoš 28 povezanih

Evropa u klinču s koronom

Vesti online pre 41 minutajoš 40 povezanih

Video

Slobodna Evropa pre 2 satajoš 72 povezane